Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2006-10-28, 14:27
Sios savaites laida buvo beabejo susikta Vince'o (tai as konstatoju, net nezinodamas, kas ka bookino), nes riskiai jautiesi jo stilius. Apie wrestlerius negaliu nieko pasakyti - jie dirbo, bande daryti is sio booking-crap-fiesta bent kazka padoraus, iterpdami kazkokius spot'us - bet, deja, tai buvo beviltiska. Visa show istisai lydejo chaosas, betvarke ir "innovacijos" - t.y. iprastas Russo rinkinukas + nezinau ar mane viena, bet visgi jau uzpiso tie Joe/Kurt mustines: jie susikabina, smugioja, jos abu isskiria, po to AKIVAIZDZIAI paleidzia - vel isskiria ir taip tesiasi amzenybe. Gal jie mano kad cia auksas, bookinimo atzvilgiu? Cia sudas ir tiesiog meodas uzkimsti eterio laika, kai galima buvo apsiriboti viena brawl, o po to tiesiog leisti jiems sneketi be ju (interview uzkulisiose, segmentai ir pns.) - man sio atzvilgiu net daugiau patiko Steiner/Joe build'as. Viskas buvo savo vietoje. O cia - bardakas. Nekenciu Russo.
2006-10-28, 14:34
Man kol kas viskas patinka. Nerejkia chia kalbet, kad rejkia kosminio build'o, kad matchas butu isimintinas. Ka, labaj jau HBK vs Angle WM21 buvo nebesvejkas build'as? O ka turim? Turim viena sish 5 geriausiu visu laiku WM matchu. Tas pac ir su HBK vs Benoit vs HHH - irgi buildo kosminio nebuvo, bet ir matchas nepamirshtamas.
Taip kad chia nerejkia kaltinti buildo. Rejkia melstis, paberzhiu, MELSTIS, kad matchuj duotu pakankamaj lajko, ir visishkaj lajsve kovotojams. Ir matchas pac savajme bus isimintinas.
Kas man va ish tikro nepatinka - kad Angle kartoja, ash atejoaw i TNA, nes chia geriausia publika ir geriausi wrestleriai. Tai kodel jis kokiais 2002 neatvare? Na labaj neitikinamaj skamba, cheap pop stiliuj:) o angle tokiu rejktu vengti. Jis savo buvimu turi but pop'as ishtisas:)
2006-10-28, 14:52
Fortaz, Oct 28 2006, 03:34 PM, pasakė:
Man kol kas viskas patinka. Nerejkia chia kalbet, kad rejkia kosminio build'o, kad matchas butu isimintinas. Ka, labaj jau HBK vs Angle WM21 buvo nebesvejkas build'as? O ka turim? Turim viena sish 5 geriausiu visu laiku WM matchu. Tas pac ir su HBK vs Benoit vs HHH - irgi buildo kosminio nebuvo, bet ir matchas nepamirshtamas.
As nereikalaujo kosminio build'o siam matchui - tiesiog pabreziu, kad jie susika eterio laika. Nezinau kaip kitus zmones, bet mane nervina, kai kartojasi tas pats per ta pati. As jau pamaciau (reges) tris tos brawl'u, kurie NIEKAIP viena nuo kito neskiriasi - ir taip, mane tai nervina. Man nuobodu. Padarykite jus geriau segmentus, interview (ir ne tokius kaip "TNA pati geriausia - valio!" - nes tai jau irgi uzp%sa girdeti nuo kiekvieno kompanijoje - negalima taip jau perlenkti lazda kompanijai, kai jie put'ina save over - tai jau pasidaro panasu i nesveika, pigia reklama... SAU).
P.S. Ir apie matcho kokybe as irgi kolkas net neuzsiminiau, bet man irgi kelia nerama kaip jie susitvarkis
2006-10-28, 15:16
Grizhtant prie matcho kokybes - rejx butinaj suzhinot kaip praejo House show, kuriam tas matchas buvo. t.y. ne lajmetoja, bet matcho trukme ir kokybe iki finisho. Nes per house show tokiam matchuj tiketis shvarios pabajgos - nzn nzn:)
2006-10-28, 17:05
Fortaz, Oct 28 2006, 04:16 PM, pasakė:
2006-11-07, 16:40
11/9
Visu pirma, skaitant teksta dar atrodo ne taip ziauriai, o kadangi per tapingus aiskiai matchai bus trumpi, tai kaip atrodys interference'ai? Per Three-way openeri suregzta kazkokia nesamone. As suprantu, kad gal norite apginti Roode'a, bet kai jis heelas tai sunku padaryti, bet nereikia jokiu plantu iskisimo ir dar kitokiu nesamoniu. Galejo AJ laimeti ir del nevykusio Traci isikisimo, viskas. Bet cia dar tik smulki problemele.
Nezinau kaip atrodys Naturals ir Team 3D feudas, bet mano manymu visiskai nereikejo ten painioti "Shane Douglas ir Team 3D draugystes". Man butu labiau tikes Naturals heel turnas tiesiog atakuojant 3D ringe, kol tie daro promo, o paisaiskinimas paprastas - a change of attitude.
X division 3-way. Kodel laimi Petey ir kaip suprantu svariai? Juk i ji dabar visai neinvestuojama, o su Starru vyksta storyline'as, tai mano manymu jis cia tikrai turejo laimeti.
Gerai, mane AJ Styles vs Christian feudas intriguoja ir netgi labai. Bet kodel tai daryti... sitaip? Butu svarus finishas, na gal AJ ir prarastu siek tiek overness, bet TNA padare taip, kad abu wrestleriai jos prarastu, o kai tai atsitinka No.1 contenderiui, jau nera gerai. Reiskia, ateina Christianas ir trenkia abiem su kede ir nueina, lyg tai butu jobberiu matchas. Po to dar suvele kazkokia nesamone del restarto ir negana to, dar Sabinas ileke i ringa. Nu juk Sabinas kaip heelas neveiks, kaip jus to nesuprantat..?
11/16
Kiek matau, show pradzia is tikruju gera, neturiu prie ko prikibti. Tesiami LAX vs AMW, Naturals vs 3D feudai, o Joe nuzudo Lethala, kas is tikruju gerai yra.
Bet po to... TNA daro nWo ir is ko? BG James ir Kip James... du labiausiai atsibode ir niekam neidomus veikejai TNA. Nezinau, tai turbut bus mixas tarp D-X ir nWo, bet tai apgailetina. Dar kazkur tikejausi, kai skaiciau praeitu tapingu spoilerius, jog tai buvo shoot, bet deja ne... nu krc, sitas angle visiska nesamone. Jeigu neturit kur kistu tu James'u, ateliskit juos, jie niekam nereikalingi.
Toliau, Christian vs Rhino matchas gal ir idomus buvo, viskas gerai. Angle vs Abyss ir post-match angle labai intriguoja, tikiuosi buvo neblogas matchas, o Joe ataka atrode itikinamai.
Bet... velgi, kam taip skubinti Christian vs Aj Styles feuda? TNA atrodo visiskai pasimete. Sugalvojo atgaivinti X divisiona ir padare AJ champu vel ir na cia dar buvo neblogai, jei neskaitysim Sabino 1 dienos title-runo. Bet ne, TNA nusprende kisti AJ atgal i HW divisziona, todel zinoma jis turi titula numesti Danielsui. X division titulas siuo metu TNA - zaisliukas, kuri keiciasi wrestleriai kas savaite. Apgailetina...
Zodziu, TNA manau vel smarkiai prasove su bookinimu. Angle vs Joe atrodo idomiai, bet kiti feudai... sudas
2006-11-07, 20:47
Yra du zhmones kompanijoje, kuriuos rejkia pateikti naujiems zhiurovams.
Pateikimo budas - per matchus su zhinomajs kovotojajs.
Kadangi kalbama, kad Russo mano, kad AJ dievas ir jis turi buti vienas kompanijos vejdu, tai naturalu - jam parenkamas pakankamaj zhinomas, ir neblogai kovojantis wrestleris - Christian.
Lygiai tas pac su Joe. Tik kalibrai skirtingi kovotoju.
Kodel skubeti? Tam, kad kaj bus jau prime time, ir bus dvi valandos, tikimasi kad prisijungs daug nauju zhiurovu (ash speju ~1.5+ reitinga), tai jiems butent chia reikia ir pateikti savo pagrindines zhvajgzhdes.
Bevejk visa kita - neidomu ir nelogishka tikrai;]
2006-11-07, 21:32
Fortaz, Nov 7 2006, 08:47 PM, pasakė:
Yra du zhmones kompanijoje, kuriuos rejkia pateikti naujiems zhiurovams.
Pateikimo budas - per matchus su zhinomajs kovotojajs.
Kadangi kalbama, kad Russo mano, kad AJ dievas ir jis turi buti vienas kompanijos vejdu, tai naturalu - jam parenkamas pakankamaj zhinomas, ir neblogai kovojantis wrestleris - Christian.
Lygiai tas pac su Joe. Tik kalibrai skirtingi kovotoju.
Kodel skubeti? Tam, kad kaj bus jau prime time, ir bus dvi valandos, tikimasi kad prisijungs daug nauju zhiurovu (ash speju ~1.5+ reitinga), tai jiems butent chia reikia ir pateikti savo pagrindines zhvajgzhdes.
Bevejk visa kita - neidomu ir nelogishka tikrai;]
Palauk, palauk, Fortaz ~1.5+? Argi tu rimtai manai, kad lapkricio 16 d. iMPACT! RIMTAI pritrauks tiek ziurovu? Ar as cia tave ne taip supratau ir tu kalbejau apie tolima ateiti, kai iMPACT'as pereis i pastovu 2 val. formata? Nes lapkricio 16 dienos special geriausiai, mano manymu, gali surinkti 1.2 ir tai butu labai gera pradine nata ju perejimui i primetime, o visokie 1.5 ir tas "+" man atrodo kazkas is fantastikos srities
2006-11-10, 19:50
2006-11-10, 20:00
`MalioK`, Nov 10 2006, 07:50 PM, pasakė:
Jo ir as ta skaiciau, bet butu gerai, kad butu matchas bent ***. Nes jei Angle'as pavadino Sting vs Jarrett best main event in history, tai per daug tiketis nereikia.
2006-11-11, 00:06
P.S. Vienintelis man dabar nepatinkantis feudas - Team 3D/Naturals.
2006-11-11, 13:55
LAX tai mane jau po truputi pradeda uzknisti, tie rasistiniai promo buvo smagu per AJ/Daniels feuda, bet jei jie kiekviename feuda ta pati darys, turbut uzknis ne tik mane...
2006-11-21, 17:12
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0