Citata
Dabar rimtai, galima megti betka, bet negali daryti tokiu paliginimu. Cia iskart galima pasakyti tai, ka visada sako Lance Storm - siandien jauni wrestleriai daznai labai greitai apsistoja veienoje organizacijoje ir neturi tos gilios patirties kokia savo metais buvo priversti kaupti darbotojai kaip Benoit. Pavyzdziui siandien tu tik pradedi savo PW karjera ir iskart eini i ta pacia Storm mokykla Kanadoje (cia dar geriausias variantas), o veliau pasirasai su kokia organizacija. Arba blogesniu variantu (aisku ne piniginiu, o patirties atzvilgiu) iskart pradejes karjera apsistoji TNA arba gauni developmental kontrakta su WWE ir dazniausiai pradedi pakankamai zalias. Ar tokie jaunoliai, kuriu dabar dauguma mate dalykus kaip death tour, gastroliai puroresu ir lucha libre pasauliuose? Labai retuose atvejuose. Tas pats Williams mazai ka mate pries apsistodamas TNA - jis pradejo karjera 2002 metais ir jau po dveju metu rado namus su TNA. Benoit gi praejo The Dungeon su Stu Hart (cia jau geriau nei betka ka galejo pamatyti Williams), pravaziavo Japonija, Meksika ir surinko tiek patirties kiek, as abejoju, Petey betkada pamatis. Beto Chris buvo keliais laipteliai (jei ne laiptine) geresnis mat/catch-as-catch-can imtininkas uz musu X Diviziono zvaigzde. Tu, aisku, gali pasakyti, kad Williams yra high flyeris ir kaip tai faina. Tai smagu paziureti mums, gerbejams, bet as visada vertinau tos sugebejimus zemiau grapplingo. Net Mark Sciarra, kuris zinomas kaip Rip Roger, paskutiniame WOL kalbejo kaip budamas OVW treneriu ir dabar su DCW jis nemoko savo studentu "tu kvailisciu", nes prie kiekvieno tokio triuko gali buti prikabinta saskaita uz stuburo, rankos, kojo trauma. Chris uzteko kruvos diving headbutt. Sios zmones niekaip negaliam lyginti.
Na supatirtimi itikinai mane =) galiu pasakyti aciu dabar zinosiu. Na gal cia man taip tik atrodo nes Petey Williams man kovoja tikraj idomiai ir man jie labai panasus... Nors toks izulus buti nenorejau tada visu atsiprasau kad izeidziau =)