Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Jeigu galėtumet, kam iš TNA duotumėte pushą?

Temoje atsakymų: 43

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0

Citata

Na va - nuzudei pora zmoniu ir jau tave ligina su Petey Williams *juodas humoras*
Dabar rimtai, galima megti betka, bet negali daryti tokiu paliginimu. Cia iskart galima pasakyti tai, ka visada sako Lance Storm - siandien jauni wrestleriai daznai labai greitai apsistoja veienoje organizacijoje ir neturi tos gilios patirties kokia savo metais buvo priversti kaupti darbotojai kaip Benoit. Pavyzdziui siandien tu tik pradedi savo PW karjera ir iskart eini i ta pacia Storm mokykla Kanadoje (cia dar geriausias variantas), o veliau pasirasai su kokia organizacija. Arba blogesniu variantu (aisku ne piniginiu, o patirties atzvilgiu) iskart pradejes karjera apsistoji TNA arba gauni developmental kontrakta su WWE ir dazniausiai pradedi pakankamai zalias. Ar tokie jaunoliai, kuriu dabar dauguma mate dalykus kaip death tour, gastroliai puroresu ir lucha libre pasauliuose? Labai retuose atvejuose. Tas pats Williams mazai ka mate pries apsistodamas TNA - jis pradejo karjera 2002 metais ir jau po dveju metu rado namus su TNA. Benoit gi praejo The Dungeon su Stu Hart (cia jau geriau nei betka ka galejo pamatyti Williams), pravaziavo Japonija, Meksika ir surinko tiek patirties kiek, as abejoju, Petey betkada pamatis. Beto Chris buvo keliais laipteliai (jei ne laiptine) geresnis mat/catch-as-catch-can imtininkas uz musu X Diviziono zvaigzde. Tu, aisku, gali pasakyti, kad Williams yra high flyeris ir kaip tai faina. Tai smagu paziureti mums, gerbejams, bet as visada vertinau tos sugebejimus zemiau grapplingo. Net Mark Sciarra, kuris zinomas kaip Rip Roger, paskutiniame WOL kalbejo kaip budamas OVW treneriu ir dabar su DCW jis nemoko savo studentu "tu kvailisciu", nes prie kiekvieno tokio triuko gali buti prikabinta saskaita uz stuburo, rankos, kojo trauma. Chris uzteko kruvos diving headbutt. Sios zmones niekaip negaliam lyginti.

Na supatirtimi itikinai mane =) galiu pasakyti aciu dabar zinosiu. Na gal cia man taip tik atrodo nes Petey Williams man kovoja tikraj idomiai ir man jie labai panasus... Nors toks izulus buti nenorejau tada visu atsiprasau kad izeidziau =)

Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąLix, 2008-03-26, 19:55, pasakė:

Na kodel nepanasaus... abu steroidus vartoja :? Jo cia as ir apsales kazkiek buvau tokiu palyginimu. Chris Benoit buvo geras all-rounderis, taciau turbut galima laikyti ji bet kuo, tik ne high flieriu, nes neatsimenu Chris'o darant kita high flying veiksma, nei Flying Headbutt. O Petey kaiptik stipriausia puse yra high-flying. Na gal is isvaizdos jie kazkiek ir panasus... nors Petey ir yra mazesnis.
Zek jo puro matchus, ten siek tiek yra.

Nuotrauka
Nuotrauka

hamilton

Baltas diržas

• Naujokai
0
Labiausiai Uzpushinciau KAZ'a ir Petey Williams.

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
pusha duociau Kazui nes manau kad jam jo tikrai reikia

Flip

Baltas diržas

• Naujokai
0
Jei tik galeciaui iskarto duociau cristianui One of my best :D

Beef

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąFlip, 2008-04-02, 17:31, pasakė:

Zmogau, as su tavimi! Jei dar viena karta Chirstian sujobins sharkboy as nebeziuresiu TNA !

Flip

Baltas diržas

• Naujokai
0
Butu wwe tai toks sharkboy nugaletu ir kane :D , ir seip dbr kazkaip nesuprantu anksciau bande prastumt ta cristiana o dabar vis gauna title shota ir vis kisa pries angle nu tik dbr speju dominuos team cage ;D

Šį pranešimą redagavo Flip: 2008-04-04, 20:43

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąFlip, 2008-04-02, 19:31, pasakė:

tai jis ir pusinamas, paziurek kas co main evente yra ir pries kokius zmones jis prieki yra. team cage sudaro stingas, kevinas, rhyno, na o jiem vadovauja cage, tad jam pusho uztenktinai yra, nevbent tu troksti tokio pusho kaip golbergo kurs daug kartu nenugaletas buvo.

Nuotrauka

cradle_shock

Baltas diržas

• Naujokai
0
Booker T
Nuotrauka

Chairman

Baltas diržas

• Naujokai
0
Rhino arba Christian Cage

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
51
Johny Devine, Senshi, Tomko, Kaz, 3D :D
My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2

Rodyti pranešimąBeggaras, 2008-09-14, 16:48, pasakė:

Johny Devine, Senshi, Tomko, Kaz, 3D :D
Tomko jau nebe TNA :D

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

booduliz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
ir Senshio nera in TNA :D

Šį pranešimą redagavo Sub_ZeRo: 2008-09-14, 16:04

Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąMauglis, 2008-09-14, 16:03, pasakė:

Tomko jau nebe TNA :D
Paziurek sios savaites Impact, o tik tada savo mintis pateikinek kaip faktus.
Zodinis ispejimas.

Nuotrauka
Nuotrauka

Paulius

Geltonas diržas

• Nariai
0
Na turbūt, kad 'Instant Classic' Christian Cage, 'The Phenomenal' Aj Styles arba Rhino. :D

Šį pranešimą redagavo Paulius: 2008-09-14, 18:04

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Curry Man, Rhino, Petey (dar daugiau) :D

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2008-09-14, 21:12

Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12

Rodyti pranešimąLyncaz, 2008-09-14, 20:12, pasakė:

Curry Man, Rhino, Petay (dar daugiau) :D

:D Gal turėjai omenyje Christopher Daniels?
Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąBottom, 2008-09-14, 21:12, pasakė:

:D Gal turėjai omenyje Christopher Daniels?
na... kaip čia pasakius... net nežinau :D šiaip jo, bet man Curry Man labai patinka kaip enterteineris. jo prikolai man nerealūs, o žinant kas slepiasi po kauke, tai būtų, kaip pasakytų Mr. Burns: excellent :D

Nuotrauka

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
0
Duočiau push'a nebent Rhino ir KAZ.

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0