Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2007-01-19, 00:23
2007-01-19, 00:26
Man rodos pirmaja youtube radaw, ir parsisiunchiau;)
Nerealiai atrode Lou 69 metu.. Ash galvojaw toj jo kovoj paskutinej, 1990 jis bus mazhas susitraukes zhmogeliukas kaip interviu tam kur gamino Unreal story of pw, bet bent jau priesh 5 metus ne - buvo stambesnis/tox pac kaip Inokis vyras, kuris dare su Inokiu ka norejo, kol neatejo metas finishuj:)
2007-01-19, 20:28
Triple Crown - Misawa vs Gary Albright 96-03-02 - tikrai ne Kawada vs Albright 95 lygio matčas, tačiau vistiek įdomus. Misawa puikiai sellino Albrighto suplexus, deja, jų stiliai iauriai pjovėsi, nes Albrightas nemokėjo normaliai palaikyti matčo tempo. **1/2
Championship Carnival 95 - Misawa vs Kawada - retas matčas ir dar pilnoje formoje, Misawai lūta veido kaulas pačioje matčo pradioje, po 3 minučių jis nusprendia toliau tęsti kovą ir 30 minučių lygiosios vėl įvyksta. ****1/4
Misawa & Akiyama vs. Williams & Ace 6.7.96 - puikus tag-teamo matčas vir ****
1990-12-07 Jumbo Tsuruta Taue vs Misawa Kawada - nuostabus nuostabumas. ****1/2
.
2007-01-25, 20:31
Ir apskirai XEUS kai paziurejes pasako rezus tai tokiu ****+ matchu Japonijoje pavaro daug daugiau nei WWE betkada. Bent jau tokia nuomone susidariau.
VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!
KNOCK SRAIGH HE FUCK OU!!!
2007-01-25, 20:52
Tu, kaip jau iprasta (chia moteris turi toki bruozha), vadovaudamasis klaidinga logika priimi tejsinga acakyma.
Taip kovu ten geru daugiau nej WWE vidutinishkaj, bet ish tos info kuri buvo shiame topike tu to negalejaj suvokt.
edit: kitaip sakant, ash irgi chia galiu kad ir 300 matchu ish WWE ****+ surashyt, ir ka, ish to susidarysi ishvada, kad WWE daugiau tokiu matchu turi uzh TNA, nes chia apie TNA nedaug rashyta buvo?
2007-01-30, 23:45
1. AJPW - Triple Crown - Kawada vs Hansen (1995-03-04) - is matčas turėjo tradicinius AJPW counterius, stiffinimą, Kawadą.... ir buvo 30 minučių trukmės, o Hansenui 1995 metais tai jau buvo sunkiai įveikiama uduotis singles matče. Kawada nepersistengia, Hansenas nebegali, Hansenas laimi Triple Crown, rezultatas **3/4
2. AJPW - Triple Crown - Misawa vs Hansen (1995-05-26) - matčas tiek blogas, kiek gali būti blogas Misawos singles matčas tais laikais. Nuobodus ir liūdnas Hanseno kaip Triple Crown čempiono matčas. **
3. AJPW - Triple Crown 6/5/89 Genichiro Tenryu vs Jumbo Tsuruta - nuostabus matčas, vienas geriausių AJPW matčų ir iandien man dar nebuvo matytas *****
2007-02-23, 18:04
2007-02-26, 09:37
2007-03-01, 20:48
Kai pradejau normalei siustis pro-wrestling'a tai mazdaug tuo metu Russo atejo i TNA taigi dauguma turbut supranta,kad daug teigiamu atsiminimu apie TNA neturiu,ir pagalvojau,kad reiktu pabandyt ju pasidaryt taigi uzsidejau siustis siek tiek TNA stuff.Ir vat siandien perzejau Destination X 2006.Stai mano ispudziai:
ALEX SHELLEY vs. JAY LETHAL-Normalus match'as ir tiek,bet pasirode visa problema-perzejau match'a ir beveik nieko neprisimenu,nes abu beveik neturejo jokio personality,o man nesiseka isijaust i match'a,tokiais atvejais.
Na bet kaip operis tai geras.
LANCE HOYT vs. MATT BENTLEY-The F is Matt Bentley? :| O siaip blogiausias match'as is to ko neprasukau,o prasukau tik ta match'a su James Gang.Na nors smagu zinot,kad Lance Hoyt nedegraduoja,o visalaik toks nekoks buvo.Nors turiu pripazint pries visus tuos interfierence'us jau buvau beveik isijautes i match'a bo kazkoks
spot'as labai patiko.
TEAM CANADA vs. THE NATURALS-Na ir sitas patiko,nors cia ir buvo jau beveik panasi beda kaip ir openeryje del pamirstamumo,bet taip blogai kaip openeri nebuvo,nors vistiek reikejo pazet dar kart kad prisiminciau,kaip baiges match'as.
WILLIAMS vs. SABIN vs. PUMA vs. DUTT-Va nuo cia jau ir itrauke PPV.Match'as netgi labai patiko,ir vienas is geriausiu mano matytu TNA match'u.Ir pati match'o ideja,kad kiekvienas reprezentuotu vis kita sali labai patiko,nes taip siek tiek labiau juos vienas nuo kito atskyre.Siaip gal man taip pasirode,bet sitam matchui labai toks mazas "prioritetas" skirtas,nes as manau tokiu visokiu Cups kasmetiniu ir reikia,kad X Division wrestlerius labiau atskyrt nuo kitu ir kad butu be belt'o dar del ko jiem kovot.Beje,cia tokia pastaba,bet pries metus Sabin'o haircut'as buvo geresnis taigi jis degraduoja .
THE JAMES GANG & BOB ARMSTRONG vs. LAX-Pazejau video package,supratau,kad bus kitoks LAX negu dabar yra.Pamaciau,kaip Bob Armstrong cleanina ring'a nuo LAX.Tada pamaciau kazkoki senoviska LAX enterance ir paklauses announceriu kalbejimo,kad Armstrong'o batai senesni uz daugeli wrestler'iu nebeiskenciau ir prasukau.Taigi-The James Gang,kad ir kaip jum keista pasakysiu,kad degraduoja,nes ju promos per video package tikrai buvo idomios,o dabar nera.LAX padetis manau jau yra pasiketus stipriai i geraji,nors dabar,kai Konano tokia bloga situacija vel pablogejo.
AMW, ABYSS & JEFF vs. RHINO, TRUTH & 3D-Kazkoks keistas matchas,is pradziu manes visai nesuzavejo 8 man tag match ideja,tada kai buvo brawl per visa arena isijauciau,tada kai grizo i ring'a sumazejo mano entuazistingumas,bet i match'o pabaiga vel isijauciau,tik biski keistai ten JJ laimejo.
SAMOA JOE © vs. AJ STYLES vs. DANIELS-Na vat-priezastis del,kurios uzsidejau sita PPV siustis.Dar niekad nebuvau mates pilnai ultimate x.Match'as tikrai patiko,nors buvo kelios detales,kurios uzkliuvo:Joe kazkoks bijojimas aukscio ir kazkoks neisbaigtas finishas,bet abi tas detales beveik pateisino tas Joe apakinimas.O siaip match'as pirmakart turbut toks-tiek kiek tikejaus tiek ir gavau,nenuvyle,bet ir nebuvo ziauriai geresnis nei tikejaus.Dabar jau turiu kompe Ultimate X collection,taip,kad atsizesiu dabar ju.
CHRISTIAN CAGE © vs. MONTY BROWN-CC sucks as face,a lot.Kazinau....nelabai man patiko.Nors Brown'as paliko tikrai gera ispudi.Na galima daryt isvada,kad pats CC kaip veikejas per metus patobulejo.Phew,man geriau match-by-match nereikejo rasyt bo per daug ka pamirstu.
Nors ir kaip liudna sakyt atrodo TNA per metus daugokai degradavo .Na,o siaip pay per view tikrai patiko ir kolkas geriausias mano matytas is TNA,tik vienas "kvailas" match'as tebuvo,bet palyginus su WWE ar dabartiniais TNA standartais ir tas ne toks ir "kvailas",o visa kita patiko.Duociau 7.5 of 10.
1. Hulk Hogan netaps TNA world champu
2. David Arquette netaps grand slam champu
3. Chris Masters netaps NPJW world champu
4. CM Punk prades gert Coca-Cola
5. Shawn Michaels grys i pro-wrestling'a
6. Triple H surinks daugiau world title reign'u nei Ric Flair
And I mean it
2007-03-08, 22:12
2007-06-15, 23:26
VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!
KNOCK SRAIGH HE FUCK OU!!!
2007-06-17, 10:14
2007-06-17, 13:32
Beje, man labiau patikdavo heelishkesnis Lawleris, ypach Evolution laikais. Jis ten puikiai ishtraukdavo juokingu argumentu ginanchiu heel'us, ir darydavo tai labai linksmai ir zhymiai gyviau, nej pvz daro JBL. Turbut pagrindinis pasakymas - be pykchio:)
2007-06-21, 19:46
Geru pastabeliu ish komentatoriu:
"jej Hoganbas nugales Goldberga, su juo gyventi bus neimanoma", "taip, jis tuo girsis visa gyvenima"
+
Idomu pastebeti, kad Hoganas ish esmes kovojo su Holl-pop (t.y. no heat/no pop), ir fanaj tik ish esmes labai palaiko Goldberga. LABAI. Neveltui Atlantoje - Goldbergo hometown, neveltui 40000 (berods, cia Bishopas minejo, pac nzn ar cia tiklsu).
+
Iki siol su nuostaba galvoju apie tai, kaip WCW matchuose ramiai ejdavo lowbloaws (shiam matche) ir kedzhiu smugiai (irgi shiam matche), teisejui matant, ir viskas budavo OK:) Na siuo atveju, Tony, bande pasakyt, kad teisejas nemate, bet tai taip akivaizdu buvo...
Liudonokas matchas, ish esmes paveluotas (na shiuo atveju gal ne itin) deglo perdavimas kitam wrestleriui, kaip buvo Rock vs Hogan atveju.
2007-07-12, 04:19
PPV parsisiunciau butent del sios kovos. Truputi nustebino publika, uzuot seliojusi ir rekusi per wrestleriu entrancus ji tvarkingai plojo atitinkamais momentais (pristatymas, veiksmo atlikimas arba tuomet kai wrestleris pats papraso palaikymo). Man tai primine publikos palaikyma koncerto metu. Taigi japonai pademonstravo savo, visiskai skirtinga nuo atsipalaidavusiu amerikieciu, mentaliteta - santuru
Pats matchas buvo vidutiniskas(ko gero ** ?), tikiu, kad del Lesnar kaltes. Bet kadangi neteko matyti daug jo matchu (gal tik 1-2 ir tai squashus), tai negaliu pasakyti ar jis tingejo pasistengti, ar jis geriau nesugeba.
Pasigedau nors trupucio wrestlingo (isskyrus keleta counteriu i Ankle Lock is Angle puses). Lesnar stebeti buvo gan nuobodu - daugybe backclubu, 2 belly-to-belly, taciau man patiko kaip jis dare ta veiksma (gal kas pasufleruosit pavadinima?) kai Angle stovejo ringo kampe ir Lesnaras smugiavo peciu, nesu mates, kad kas nors ji atliktu geriau. Ir apskritai Lesnar daro gresmingo kovotojo ispudi, kuris, nors ir turedamas, mazesni move-seta(ko gero) mieliau ziurisi nei pvz Lashley. Labiausiai nepatikes dalykas, tai situacijos kai Lesnaras buvo ankle-lock'e: sellinimas buvo prastas, o ir pats Angle labai jau statiskai ji atlikinejo.
Nepasaint siu trukumu, matchas mane itrauke (as Angle mark'as).
P.S. Gal kas nors galetumete pasakyti, kokie buvo Angle vs Lesnar matchu ivertinimai is ju WWE feudo ?
2007-07-15, 13:36
1. Tommy Dreamer vs C.W. Anderson (Guilty as Charged 2001) noreciau pabrezti kad tai i Quit machas, o tai yra retas atvejis ECW. As net nezinau kito I Quit macho ECW istorijoje. Visas machas buvo energingas ir idomus. Nebuvo nei minutes kuri nebutu idomi. Macho eigoje nutiko gan juokingas dalykas Dreamer`iui padeti atbego towel boy`us kuris po to gavo vertical superplex tai buvo gan juokinga. machas tikrai vienas is idomiausiu patarciau perziureti bet kuriam kuris megsta tiek technical wrestling tiek hardcore.
2. Spike Dudley vs Mike Awesome (Guilty as Charged 2000) dar veinas big man vs ltle man machas. Bet sis machas tikrai idomus ir vertas demesio. Sis machas labai skiriasi nuo tu Big vs Litle machu kuriuos esame iprate matyti WWE. Machas iskarto prasideda dideliu bumpu kai spike metamas is ringo ir tik puse nugaros pataiko ant stalo. Per si macha galima isgirsti legendini ECW chanta (you fucked up!) sose naudojami stalai.
3. Sandman vs Stevie Richards vs Terry Funk (Barely Legal 97) Legendinis machas, tikrai vertas demesio, daug gero wrestlingo ir daug geru spotu. Vineoje vietoje kai Terry dare moonsoult nuo kopeciu mano nuomone Richards turejo prieiti arciau, nes terry pataike i ji tik su kojomis.
4. Dudley Boyz vs The Eliminators (Barely Legal 97) tikrai idomus tag team machas, daug svariai atliktu double team move`su. Kaip visada matome daug high flying is eliminators puses. Machas tikrai vienas is nenuobodziausiu. Mano nuomone pabaigoje Bubba galejo geriau priimti total elimination, bet kaip yra taip yra. Dar vienas malonus dalykas kad po macho Joel Gartner gavo Total Elimination man visados patiko kaip jis gauna i skudurus.
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0