Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Ka dabar ziuriu

Temoje atsakymų: 196

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12

ROH Respect Is Earned II

Erick Stevens vs. Roderick Strong

Dar kart pakartosiu: ROH + extreme'as = Priceless. Matchas, kuriame naudojamos kopėčios, stalai ir žinoma kėdės, kurias abu labai efektingai panaudoja. Matcho viduryje, Strong'o reign'as su kėde ir apie 15 stiff'inių hit'ų Stevens'ui. Po to, keli geri backbreaker'iai iš atsigavusio Erick'o, o matcho pabaigą vainikuoja nesveikas spot'as nuo ROH tipinių(didelių, raudonų) kopėčių.
Labai įtraukiantis matchas, rekomenduotinas visiems. Taip pat tame pačiam šou man asmeniškai pasižymėjo šou opener'is: Ruckus & Jigsaw vs. Kevin Steen & El Generico . Gal dėl to, kad esu šioks toks Generico mark'as, bet reikia pripažinti, kad vaikis turi judesių :)
Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12

CM Punk Debuts in ECW

Matchas prieš Justin Credible. Dabar žiūriu ir galvoju: "Damn, per savo debiutą WWE jis buvo labiau over nei dabar, būdamas WWE HW champ'u". Žinoma, tą įtakojo ir tai, kad tai vyko Hammerstain Ballroom'e, ECW namuose ir jis atėjo nesenai po savo puikaus ROH reign'o. Bet nežiūrint į tai, ši mintis vistiek kelia ironišką šypseną :)
Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
ir as maciau si match'a ir man patiko aplamai dauguma kovu tokioje atmosferoje gerai ziurisi nors kiek teko ziuret (per youtube nes pw dometis pradejau ne taip jau ir senai) roh jis man labiau patiko (maciau keleta event'u) wwe draudzia jo veiksmus tas gts nei is tolo nepalyginamas su pepsi plunge !

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Katik žiūrėjau WWE New Year Revolution 2006. Šeip nusprendžiau peržiūrėt visus 2006 metų PPV. Įspūdžiai geri. Kovos geros. Beto daug ką galima sužinot apie vykusius įvykius iš kovų promo. Pirmasis Bra and Panties match - įspūdžiai geri. Gerai čia Vincas sugalvojo su tuo matču.. Wohoo Maria nurengė :D EC irgi patiko kova. Ilga bet patiko, daug netikėtumų - pvz kad iškrito Shawn Michaels, nes galvojau kad jis laimės. Na mano įspūdžiai apie šį PPV tikrai geri. Daug geresni negu apie šių metų Summerslam. Tačiau ypač apsidžiaugiau kai Edge cashino Money in the Bank. Po pirmo Spear galvojau baigta, bet Cena dar kažkaip sugebėjo net ir po nuo pat pradžių išlaikyto Chamberio pakelt petį, tačiau kai buvo atliktas antrasis Spear viskas tapo aišku. Edge the champion. Good luck Edge. Kitas PPV kurį žiūrėsiu bus Royal Rumble 2006. (H) Tikiuosi tikrai nenusivilti peržiūrėjęs tuos PPV. Po pirmojo galiu pasakyt kad nenusivyliau.

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Mastytojas

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąNervas, 2008-08-21, 13:29, pasakė:

Katik žiūrėjau WWE New Year Revolution 2006. Šeip nusprendžiau peržiūrėt visus 2006 metų PPV. Įspūdžiai geri. Kovos geros. Beto daug ką galima sužinot apie vykusius įvykius iš kovų promo. Pirmasis Bra and Panties match - įspūdžiai geri. Gerai čia Vincas sugalvojo su tuo matču.. Wohoo Maria nurengė :D EC irgi patiko kova. Ilga bet patiko, daug netikėtumų - pvz kad iškrito Shawn Michaels, nes galvojau kad jis laimės. Na mano įspūdžiai apie šį PPV tikrai geri. Daug geresni negu apie šių metų Summerslam. Tačiau ypač apsidžiaugiau kai Edge cashino Money in the Bank. Po pirmo Spear galvojau baigta, bet Cena dar kažkaip sugebėjo net ir po nuo pat pradžių išlaikyto Chamberio pakelt petį, tačiau kai buvo atliktas antrasis Spear viskas tapo aišku. Edge the champion. Good luck Edge. Kitas PPV kurį žiūrėsiu bus Royal Rumble 2006. :) Tikiuosi tikrai nenusivilti peržiūrėjęs tuos PPV. Po pirmojo galiu pasakyt kad nenusivyliau.

Del senu PPV ziurejimo patarciau visiems paziureti Big Four PPV (Royal Rumble, Wrestlemania, SummerSlam, Survivor Series) bent nuo 2000 metu iki dabar taip galima pamatyti visus idomius feudus, storilainus ir visa kita.

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąMastytojas, 2008-08-21, 15:32, pasakė:

Del senu PPV ziurejimo patarciau visiems paziureti Big Four PPV (Royal Rumble, Wrestlemania, SummerSlam, Survivor Series) bent nuo 2000 metu iki dabar taip galima pamatyti visus idomius feudus, storilainus ir visa kita.

Ne į temą
o kur galima parsipumpuot tuos PPV nuo 2000 ?

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Ne į temą

Rodyti pranešimąImpact, 2008-08-21, 21:59, pasakė:

Ne į temą
o kur galima parsipumpuot tuos PPV nuo 2000 ?

Complete pack'ai : Royal Rumble, WM, SS, Survivor Series. XWT:
jei neturi pakvietimo uzjauciu. Štai linkai į kiekvieną pack'ą:
http://xtremewrestli...ls.php?id=36405 - Royal Rumble
http://xtremewrestli...ls.php?id=36404 - Wrestlemania
http://xtremewrestli...ls.php?id=36394 - Summerslam
http://xtremewrestli...ls.php?id=36393 - Survivor Series

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12

The Life and Times of Mr Perfect

Neskubėjau čio DVD žiūrėti, bet pamačiau Bilboard buy-rate'us, tai pasiskubinau ir pažiūrėjau. Galiu pasakyti, kad labai geras ir gražus DVD. Trunka virš valandos, bet apima visą jo karjerą. Man ypač patiko, nes nebuvau susipažinęs plačiau su Curt Henning'u. Tik mačiau jo sugrįžimą per RR '03. DVD žiūrėjosi labai sklandžiai, nenuobodus buvo. Patariu tikrai visiems parsisiųsti. Supratau, kokio "kalibro" wrestler'is Mr Perfect buvo. Gale, tikrai gaila pasidarė. Ta proga, teks reiks pažiūrėti visą HOF '07.
Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
DVD tik tik virs valandos?
Na techniskai galima sakyti, kad 3-4 valandos ar pan irgi yra virs valandos, bet man rodos tu kalbi tik apie dokumentine dali, ar ne?
Nes dar kaip suprantu yra matchu dalis, kur vien ju tikrai daugiau nei valanda.

Nuotrauka
Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Tik dokumentiką čia siunčiausi. Matchų tik tam tikri fragmentai tebuvo.
Nuotrauka

Resilient

Baltas diržas

• Nariai
0
na, paminesiu ka ziurejau tikrai neseniai ir kas isties labai suzavejo
America's Most Wanted vs Triple X 2004 Turning Point
isties demesio vertas matchas, manau nesuklysiu pasakydamas kad kartu su LAX vs Daniels and Styles dviem matchais 2006 metais tai buvo geriausias tag team matchas kuri mateme TNA. visi keturi kraujavo, kas atspindejo tikra kara tarp dvieju geriausiu tuo metu tag team'u TNA. aisku labiausiai isimine Skipperio top cage hurricanrana ir trigubas powerbomb (neatsimenu, man regis Storm'as ja atliko). taciau visas matchas buvo isties vertas demesio ir nerealiai prikauste vien del to kaip puikiai wrestleriai dirbo ir kokia puiki buvo matcho psichologija (Danielso antrankiai, tarkim). matchas manau drasiai vertas ****1/2
Kurt Angle vs Brock Lesnar 60min IronMan 2003 SmackDown
tai buvo daugiausia fall'u turintis ironman matchas, koki as esu mates. nezinau ar tai apskritai daugiausia fall'u turejes ironman matchas per wrestlingo istorija, kadangi dar nesu mates HHH vs The Rock ironman'o, kuris yra gan placiai zinomas. del fall'u skaiciaus man sis matchas paliko nemaza iskpudi, kadangi kiekvienas fall buvo pamatuotas, lb logiskai sudeliota ju seka (Lesnar'o DQ del kedes naudojimo ir po to seke Angle fall'ai). siek tiek nusivyliau matcho pabaiga, visgi tikejausi kad Kurt'as stebuklingai istemps, but hey, this is wrestling ;). matchui duodu ***3/4
ROH Bedlam in Beantown 4/11
tiesa pasakius, prasciausias mano matytas ROH show. aisku, manau ta galima nesunkiai atleisti, ypac zinant kokie superiniai buvo Supercard of Honor III ir Dragon Gate Challenge II renginiai. is Bedlam isidemejau Kota Ibushi vs Davey Richards. Tikejausi Ibushi pergales, taciau pats matchas nenuvyle. isimine gan stiff'iniai Kota kickai, neblogas spotas su BME tipo springboard moonsaultu. nustebino kad Kota turi Phoenix Splash savo movesete. maniau kad tai originalus pacio Tylerio sukurtas veiksmas, bet klydau. pats matchas manau vertas ***. world title matchas neisimine, kad ir kaip megstu McGuinnessa. O stai NecroButcher vs Kevin Steen buvo smagus. aisku matesi kad Steen'as saugomas kaip velnias, ir nelabai kaip ziurejosi kontrastas, kuomet Necro priiminejo visus stiff veiksmus, o Steen'as gerokai svelnesnius. aisku, visa tai norint apsidrausti del world title matcho sekancia nakti. isimine ir finishas: pirma karta gyvenime maciau submissiona ant barbed wire :) vertinu ***1/2
sekantys mano taikiniai - tolimesni ROH show (Injustice ir Tag Wars) bei keletas zymesniu singles matchu (minetas HHH vs The Rock butinai)

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
Kagi, noriu pasisakyti, kad nudirbau "juodą darbą" ir galiu teigti, kad kogero esu vienintelis šiame forume peržiūrėjęs

Visus WWF / WWE PPV nuo 1995 metų iki šių dienų!

Visas šis malonumas užtruko nei daug nei mažai - lygiai pusę metų. Match'ų ir PPV nekomentuosiu, nes to yra tikrai per daug. Jaučiuosi užpildęs nemažą wrestling'o "nematymo spragą", nes per TV išskyrus WCW seniau nieko nerodydavo.

Faktas vienas - kad jei ir būtų galimybė peržiūrėti visus RAW ir SD epizodus nuo 1995 iki 2004 tikrai neapsiimčiau šitiek vargo. Kodėl? Nes turiu WCW, all Nitros + PPVs ir Thunder'ių dalį 1995-1998 lapkritis, bei 2000 - iki bankroto. A lotta shit to see someday.

Ką dar peržiūrėjau preitą savaitę - Wrestling Society X. Visą "WSX Full first and the last season DVD" su visom kovom ir visom extrom. Apie WSX po pirmo epizodo air'o susidariau ne kokią nuomonę. Viskas taped, edited and overhyped. Bet žiūrint jau CD2 iš CD6. Pradėjo man patikti šis "promotion'as". Priėjau išvados, kad ten yra tikrai neatrastų talentų. Tiesa atrastas vienas mainstream'e - Matt Sydal / Evan Bourne. O kiti jauni talentai: Human Tornado, Jack Evans, Teddy Hart, M-Dogg 20, That 70s Team su nerealiu gimiku :D Aš nesuvokiu kodėl jų iki šiol nėra WWE / TNA? Tiesa praktiškai visi jie yra buvę ROH'e. Tokių prijomų pavarydavo, kad nė nesusapnuosi. Jei neturi ką veikt - nepatingėkit parsipūsti WSX'o, neužilgo jums jie pradės patikti, bent kiek tai tikrai. :D

Sekantis mano taikinys visi TNA PPVs, - 75 PPV shows, nuo 2002 metų iki 2004 ir normalūs PPV nuo 2004 iki 2005 galo. These suckas are on their way to my hard disk drive as you read it. :D

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Ne į temą
Na wow Impaler! Šaunu! Aš pats bandau žiūrėti senus PPV bet tik nuo 2006 metų. Tiek kiek tu būtų sunku apsiimti :D BTW Kiek tavo harde vietos??? :D

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
I got 120 GB kompe, 120 bei 600 GB du external HDDs = 840 GB total, netoli iki terabaito :D

Beje kas susidomejo WSX, va torentas - http://www.mininova.org/get/1060567

Tik nesisiuskite DISK 4 CD1 ir CD2 - ten kazkokios extros visiskai nesusijusios su WSX. Kazkoks CZW cage of death matchas, kur Jack Evans lekdamas nuo narvo nepataiko ant stalo (per kokius 2.5 metro :D) ir pesteli ant concrete kaip tarakonas. o Disk 4 CD2 kazkox storu bobu deathmatchas. Kaip sakant kur nera talento - kompensuojama ultraviolence'u Nuotrauka & Nuotrauka. JEigu tai tinka - imkit viska. :D

Ding3s

Thank You Edge

• nMo nariai
0
Gaila, bet tas torrentas nebeturi seederiu jau.

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Ne į temą

Rodyti pranešimąDing3s, 2008-10-03, 18:00, pasakė:

Gaila, bet tas torrentas nebeturi seederiu jau.
Čia yra. Keli.

PWT
http://special.pwtor...ls.php?id=21927
XWT
http://xtremewrestlingtorrents.net/browse....at=0&blah=0

Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąImpaler, 2008-10-03, 16:26, pasakė:

Kagi, noriu pasisakyti, kad nudirbau "juodą darbą" ir galiu teigti, kad kogero esu vienintelis šiame forume peržiūrėjęs

Visus WWF / WWE PPV nuo 1995 metų iki šių dienų!

Visas šis malonumas užtruko nei daug nei mažai - lygiai pusę metų. Match'ų ir PPV nekomentuosiu, nes to yra tikrai per daug. Jaučiuosi užpildęs nemažą wrestling'o "nematymo spragą", nes per TV išskyrus WCW seniau nieko nerodydavo.

Faktas vienas - kad jei ir būtų galimybė peržiūrėti visus RAW ir SD epizodus nuo 1995 iki 2004 tikrai neapsiimčiau šitiek vargo. Kodėl? Nes turiu WCW, all Nitros + PPVs ir Thunder'ių dalį 1995-1998 lapkritis, bei 2000 - iki bankroto. A lotta shit to see someday.

Ką dar peržiūrėjau preitą savaitę - Wrestling Society X. Visą "WSX Full first and the last season DVD" su visom kovom ir visom extrom. Apie WSX po pirmo epizodo air'o susidariau ne kokią nuomonę. Viskas taped, edited and overhyped. Bet žiūrint jau CD2 iš CD6. Pradėjo man patikti šis "promotion'as". Priėjau išvados, kad ten yra tikrai neatrastų talentų. Tiesa atrastas vienas mainstream'e - Matt Sydal / Evan Bourne. O kiti jauni talentai: Human Tornado, Jack Evans, Teddy Hart, M-Dogg 20, That 70s Team su nerealiu gimiku :D Aš nesuvokiu kodėl jų iki šiol nėra WWE / TNA? Tiesa praktiškai visi jie yra buvę ROH'e. Tokių prijomų pavarydavo, kad nė nesusapnuosi. Jei neturi ką veikt - nepatingėkit parsipūsti WSX'o, neužilgo jums jie pradės patikti, bent kiek tai tikrai. :D

Sekantis mano taikinys visi TNA PPVs, - 75 PPV shows, nuo 2002 metų iki 2004 ir normalūs PPV nuo 2004 iki 2005 galo. These suckas are on their way to my hard disk drive as you read it. :D
Na aisku butu idomu isgirsti, kokie ispudziai pamacius kokiu 5 metu trukmes nematytu vaizdu - kas tame laikotarpyje stebino, kaip bookinimas ir pan :D

Nuotrauka
Nuotrauka

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
Na analiziu kietu su argumentais pateikt negaliu, bet pabandom. bet abejoju ar pasakysiu ka nors naujo.

Siaip laikotarpis kai federation years ejo jau visai i pabaiga buvo graudus, juokingi ir apsudiski. tai yra 1995 metai ir tas toks periodas ejosi iki attitude eros pradzios. gimikai juokingi, vaikiski pvz. Godwinns broleliai, Mabel (BDV), Kama - supreme fighting machine :) :) (Godfatheris), storylainai normalesni sukiojosi apie main eventa.

Attitude era, nu pats paciausias gazas, visais atzwilgiais, ir matchu kokybe nebloga ir wrestleriu kruva geru. Mankind, rock SCSA, HHH kilimas. patiko dar tie laikai su hardcore 24/7 dirzu, entertainmento prasme neuzmushami jie man buvo. Zodziu viskas idealu, galejo nenustot tiesiog taip vare. Ir ta attitude era na pati paciausia buvo. Toliau kitas etapas po brand extension iki WM XX jis irgi savotiskai visai nieko, visa invasion storyline, goldbergas, brockas, zodziu. Patiko Bichoffas kaip GM.

Kas liecia bookinima tikrai negaliu nieko prikomentuoti, juolab kad pastabu nepasirasinejau. Man kazkaip yra taip: - kaip bookina taip bookina, gerai bus. juolabiau kad tik PPV ziuredavau, o ne su RAW'ais kad geriau suprasciau. paziuri filmuka - buildupa ir viskas. Kitas ppv - jau kita istorija neretai. :thumb:

Beto tai nebuvo visiskai nauja viskas, as ne po zeme gyvenau ir zinojau svarbiausius ivykius swarbiausius feudus kas ir kur laimes ir t.t. todel nebuvo viskas netiketa ir t.t. tiesiog norejosi pamatyti o kaip tai ivyko. o ne kas yvyks :o

Nustebino tai kaip kraupiai vystesi ir apskritai buvo visa invasion storyline. Jausmas kad ta story buvo tiesiog

WWF vs. WWF, ir formalumui palaikyti WCW, ECW. Zodziu shlamshtas. Turejo nesveika storylaina, bet taip nupjaut gryba... Aisq zinom kad nevisi wrestleriai buvo galimi paimti del tu netiesioginiu kontraktu ir t.t. nu bet vnz.

Daugiau paxmelnas budamas nieko ir nebeishlemensiu, ajnu mineralkos shliukshtelt :?

----

Dar papildsiu, kad nerealiausias tag-team divizionas buvo kai rulino Hardy Boyz, APA, Dudleys ir Edge & Christian w Gangrel. Iki pat sios dienos pirmyn ir atgal laika atsukus geresnio 'tarpsnio' man nera buve nei WCW nei WWF/E nei TNA (nors LAX ir Styles, Daniels feudas irgi buvo nepakartojamas). Kai sios komandos valge eteri tai buvo patys kokybiskiausi tag-team karai po siai dienai. Hardziai jauni skraidantys kaip niekada, fearless, APA brawleriu teamas kuris tikrai buvo over per visa galva. NEpamirskim kad toje sekoje ir turejom nerealiausius TLC matchus! ;)

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Impaleri, turiu klausima. Kiek kartu per PPVs buvo pasirodes Sean O'Haire (zinoma jei atkreipei i ji demesi)? Jei buvo pasirodes pasakyk per kuriuos PPV. Noreciau paziureti jo macu. Dabar jis MMArtistas

Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2008-10-04, 17:25

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
Puikiai zinau kas toks Ohaire buvo. Patiko jis man back in WCW, bet deja WWE ne taip gerai jam sekesi. PPV'e jis yra tikrai buves, pirmasis pasirodymas jei neklystu per Invasion PPV, po to dar keletas kartu. Tikslia info rasi http://www.obsessedwithwrestling.com/profi...sean-ohaire.php

Unbroken

• nMo nariai
26
Labai dekavoju :D

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
Ne į temą
On a side note: WWE ziauriai neishnaudojo sio wrestlerio. visu pirma jis yra a big man, stambus, bet greitas kaip cruiserweightas, vien jo prijomas Seanton bomb pasako daug ka apie ko fizines galimybes ir forma. Jo gimikas per WWE laikotarpi 'devils advocate' buvo labai geras. Bet vos piperi atleido, baigesi ir jo pushas ir eteris. WWE nemaste kad jis gali ir pats varyti ta gimika toliau be piperio. Zodziu nuzude gimika totaliai imho. Jie padare didele klaida. Bent US champ'as jis butu buves geras tikrai. Nuejo i MMA ir kas gero? Ogi nieko.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąImpaler, 2008-10-05, 00:26, pasakė:

On a side note: WWE ziauriai neishnaudojo sio wrestlerio. visu pirma jis yra a big man, stambus, bet greitas kaip cruiserweightas, vien jo prijomas Seanton bomb pasako daug ka apie ko fizines galimybes ir forma. Jo gimikas per WWE laikotarpi 'devils advocate' buvo labai geras. Bet vos piperi atleido, baigesi ir jo pushas ir eteris. WWE nemaste kad jis gali ir pats varyti ta gimika toliau be piperio. Zodziu nuzude gimika totaliai imho. Jie padare didele klaida. Bent US champ'as jis butu buves geras tikrai. Nuejo i MMA ir kas gero? Ogi nieko.
Esme tokia, kad jis atejo i WWE tik po WCW zlugimo.
O is tokiu wrestleriu normalu push'a gavo tik Booker T (ir tai po daug laiko), ir Flair+Hogan, bet jie siame kontekste netinkami:)
Paprasta - Vincas nemegsta pushint ex-WCW guys.

Nuotrauka
Nuotrauka

Unbroken

• nMo nariai
26
Bet del jo tikrai gaila, nes manau jis butu nebloga paspirtis WWE siuo metu, kad ir ECW (zinoma jei nebutu tapes bent Upper Midcarder). Kas butu jeigu butu...

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
Ex WCW guys, that means Rey Mysterio too. Jis iki pat galo, iki paskutinio epizodo buvo su WCW - rezultate turim WHC. Aisq del Eddy. Po to Helms - irgi iki WCW paskutinio vakaro - vienas ilgiausiu cruiserweightu reignu. Pushint megsta, tik labai maza ju kieki :)

Vartotojų skaito šią temą: 7

narių: 0, svečių: 7, slaptų narių: 0