Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Ka dabar ziuriu

Temoje atsakymų: 196

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Jo jo jo, pamaciau kad jis prie tu legendiniu kovotoju. :D Saunu kad dar tokio amziaus kovotojai kovoja.
Jei kalbant apie ppv, nustebino tik vienas. Kad nebuvo didelio titantrono, rampos ir etc. Kazkiek tai nustebino, bet tai mano manymu buvo patogiau per Royal Rumble kova. :D
Jei vertinti pati ppv, duociau jam ****1/2 man patiko :D
Ne į temą
P.s. As wrestlingo nezejau nuo vasaros, ir tik dabar pirma karta pamaciau :D Tai nelabai mano ir tos zinios dideles. Einu rekrutus pasiskaityti

Šį pranešimą redagavo PlutoniX: 2008-04-05, 15:57

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Na ten arena ypatinga - garsiausia pasaulio arena, ir joj ir isejimai (ar bent jau siaip isdestymas) buna kitokie.

Nuotrauka
Nuotrauka

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
SmackDown - The Undertaker vs. Brock Lesnar vs. Big Show

Matcho pradzia buvo nelabai idomi bet paskui viskas buvo ok. Tad manau, kad sis matchas yra geras.

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąPlutoniX, 2008-04-05, 16:55, pasakė:

Jei kalbant apie ppv, nustebino tik vienas. Kad nebuvo didelio titantrono, rampos ir etc. Kazkiek tai nustebino, bet tai mano manymu buvo patogiau per Royal Rumble kova. :)
Jo, tas isejimas maloniai primine WWF Royal Rumble 2000 (irgi MSG arenoje) - toje pacioje vietoje rengtas :)

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Žiūriu kelis matchus iš 1999 WWF metų pabaigos. Jei tiksliau, BigS how su Undertaker'iu vs. The Rock ir Mankind. Atsiradus smackdown, pagr. anouncer'is perėjo ten, o RAW'e pradėjo tą daryti Lilian. O dieve, kaip jai iš pradžių nesisekė :) Na bet galima teigti, kad per 9 metus ji tikrai patobulėjo :)
Nuotrauka

Mastytojas

Baltas diržas

• Naujokai
0
Katik baigiau ziureti The Rise and the Fall of ECW dokumentika kam patinka senasis ECW turetumet paziureti ir seip verta demesio dokumentika.

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12

Supercard of Honor III
Jacobs/Black vs. The Briscoes

Labai geras matchas. Daug brawl'o, šimtai chair-shot'ų :) Patinka tas, kad ROH nesismulkina, daužo stiffiškai kaip reikiant:) Buvo vienas geras spotas, kai ant stalo paguldė Jacobsą, toj vietoj, po balkonų, o balkone buvęs Briscoe kažkuris spashą padarė. ROH yra gerai, bet kai jame dar ir extreme'o būna, tada nerealu :)
Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Na neseniai žiūrėjau Cena vs. Eddie (RIP) parkinge Smackdown laidos metu (tikrai nepasakysiu tikslios datos). Laimėjo Eddie, nes kai jis jau buvo gerai apdaužtas atvažiavo Chavo. Šiaip labai patiko, nes tuo metu tikrai nesidomėjau wrestlingu ir buvo keista matyti Cena kitokį, jauną, nepatyrusį,o Eddie.. Na Eddie buvo keista matyt.. :)

Dar mačiau irgi Smackdown laidos handicap mačą Angle ir Austin vs. Undertaker. Laimėjo.. Nieks. Na oficialiai nieks. O morališkai - Austinas. Padaręs savo finisherius abiems vyrukams išėjo išgert alaus. Mačas buvo neblogas, bet taip žiūrėt gal šiek tiek nuobodus, nes reikia gaudytis kas tuo metu vyko.

Ir galiausiai. Žiūrėjau, kaip pats Mick'as sakė, geriausią mačą jo karjeroje. HBK vs. Mankind IYH Mind Games '96. Kova buvo dėl titulo, o tai suteikia papildomos intrigos. Beto nesu normaliai matęs kaip Mankind kovoja. Ypač patiko jo vadybininkas :) :D :D Na kova baigėsi DQ, nes iš Mankind karsto išlipo Takeris ir pradėjo dubasintis.. Bet šiaip kova ištikrųjų labai gera, siūlau visiem pažiūrėt.

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
TNA No Surrender Ultimate X LAX vs AJ Styles Christopher Daniels

Geriausias mano matytas tag team ultimate x matchas. Plius apsidziaugiau, kad Daniels ir AJ laimejo tai zodziu kas nematet butinai paziurekit. :P

BitlasLt

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Na ka radau seną Cd su wrestlingu :)
Peržiurejau matčą Sting VS Rick flair (nežinau kurių metų ,bet pavadinime raso 1988 first brawl):
Kova truko apie valandą.Viskas buvo tiesiog unreal.Isijaučiau i matčą ,nebuvo super duper veiksmų ,bet abudu wrestleriai padarė gera ipusdi.Kova nebuvo monotoniška.IR net po valandos ,matčas vyko tuo patčiu tempu ,kaip ir prasidėjo.Gaila galas buvo nukirptas ,nesužinojau kas laimėjo:D

Undertaker vs Hulk Hogan 1992 title matčas-Čia turbūt fano akimis žiurėjau ,nes patiko.Nors pati kova monotoniška.Hulk Hogans vaizduojamas ,kaip didvyris ir pnš.Eiliniai "you can't hit me'' ir pabaiga "no1 can beat Hulk fairly " .Rick flair isikša ,hulk gauna tombstone i kedę.Visos bobos žliumbia....

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Hm... pagalvojau dabar turbut Hulk'as butu nuboo'intas jei kovotu pries Underi. Na bent jau palaikymas Takeriui butu didesnis.

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Royal Rumble 2003 Royal Rumble Match. Gal jau koki 4 karta.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąStraight Edge - CM Punk, 2008-06-05, 15:16, pasakė:

Royal Rumble 2003 Royal Rumble Match. Gal jau koki 4 karta.
Is pirmo posto: "Esme, kad parahsomas matchas, jo data, o tada ispudzhiai. "
Ispudziu nulis, o cia ispudziai esme, nes kaip jau kazkada rasiau, jej ispudziu nepateiki, cia niekam neidomu, ka dbr ziuri.

Nuotrauka
Nuotrauka

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Royal Rumble Qualification match: Brock Lesnar defeated The Big Show (w/Paul Heyman) (6:29)
Lesnar pinned Big Show after an F-5.

Mano Ratingas: 2/5
Šiame mače man įspudį padarė tik tai, kad Lesnaras padarė F5 Big Show.

The Dudley Boyz (Bubba Ray and D-Von) defeated William Regal and Lance Storm to win the World Tag Team Championship (7:24)
D-Von pinned Storm after hitting him with brass knuckles brought into the match by Regal.
Mano Ratingas: 3/5
Mačas būtų 4/5, bet jį tik gadino Wiliam Regal.

Torrie Wilson defeated Dawn Marie (3:36)
Torrie pinned Marie after a swinging neckbreaker.
Mano Ratingas: 3/5
Be kalbų.

Scott Steiner defeated World Heavyweight Champion Triple H (w/Ric Flair) by disqualification (18:14)
Triple H was disqualified after hitting Steiner with a sledgehammer, resulting in Triple H retaining the title.
After the match, Steiner assaulted Triple H and Ric Flair with the sledgehammer and locked in the Steiner Recliner on Triple H.
Mano Ratingas: 4/5
Balą pridėjau dėl to, kad pamačiau HHH be savo žymiosios barzdos (ūsų)

Kurt Angle defeated Chris Benoit to retain the WWE Championship (19:48)
Angle forced Benoit to submit with the Ankle Lock.
Patiko man šis mačas. Angle "čyteris" ;)

Brock Lesnar won the 2003 Royal Rumble (53:41)
Lesnar last eliminated The Undertaker, following outside distraction from Batista.
Mano Ratingas: 5/5
Nerealus mačas - vienas geriausių Royal Rumble.

Visas PPV:4/5

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąStraight Edge - CM Punk, 2008-06-07, 08:47, pasakė:

Scott Steiner defeated World Heavyweight Champion Triple H (w/Ric Flair) by disqualification (18:14)
Triple H was disqualified after hitting Steiner with a sledgehammer, resulting in Triple H retaining the title.
After the match, Steiner assaulted Triple H and Ric Flair with the sledgehammer and locked in the Steiner Recliner on Triple H.
Balą pridėjau dėl to, kad pamačiau HHH be savo žymiosios barzdos (ūsų)

Kurt Angle defeated Chris Benoit to retain the WWE Championship (19:48)
Angle forced Benoit to submit with the Ankle Lock.
Patiko man šis mačas. Angle "čyteris" :D

;) ;)

Tai ka daugelis vadina vienu blogiausiu matchu is 2003 metu, uz ka acipraso tiek Steineris (uz bloga matcha), apie ka yra uzsimines ir HHH (kad sudinai gavosi), tu sulygini su Angle vs Benoit? :) Kuri nors ir nera geriausias ju darbas, bet irgi daugelio laikomas MOTYC.

Siulyciau dar karta perziuret vien tik sias abidvi kovas. Kiek pamenu HHH vs Steiner net iki tokio lygio, kad Steineris darydamas suplexa tiesiog tingi pats nugriuti, ir daro ne nugriudamas ant nugaros, o atsisesdamas :D

Zinoma, tokiose vietose galima apeliuoti subjektyvumu ir tra lialia (cia vos ne kaip `MK` ikiso i NMOTOP10 Goldberg vs Lesnar), bet God Damn it.. Tik ne tokio lygio... ;)

Nuotrauka
Nuotrauka

Triple H

Baltas diržas

• Naujokai
0
Hardy Boyz vs Dudley Boyz vs Edge and Christian Wrestlemania(kaskuri) tlc match. Labai itraukiantis matcas nuo pat pradziu isitraukiau i ji duodu ****1/2

Stunner

™Lauris™--HELL YEAH

• nMo nariai
4
As tai ziuriu WM24 nelabai atsiminiau Main Eventa Undertaker vs Edge..tai vam an asmeniskai ta kova labai patiko....idomesne uz wm23 undertaker vs batista

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Dabar ziuriu Randy Orton vs Mick Foley Backlash 2004. Duociau **** Puikus spotai kova nenusibosta Ortonas gerai pasidarbavo krisdamas na puiki kova

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Flip

Baltas diržas

• Naujokai
0
Dbr ziuriu wwe raw 2004 draftus patis nuostabiausi jie man , beje tika baigiau ziureti 2001 visa sezona wwf raw ;) seip ispudziai puikus ^^

Laisvydas

100% Lithuanian Nation™

• Nariai
0

Rodyti pranešimąFlip, 2008-06-28, 23:22, pasakė:

Dbr ziuriu wwe raw 2004 draftus patis nuostabiausi jie man , beje tika baigiau ziureti 2001 visa sezona wwf raw ;) seip ispudziai puikus ^^
Ne į temą
2004m draftuose TripleH i SD buvo nudraftintas?

tiezys

Baltas diržas

• Naujokai
0
Siuo metu ziurau Judgementday08.
Spoiler'is

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
Tika paziurejau visu gerai zinoma maca : 1998 King of the Ring - The Undertaker vs. Mankind, tai pasakisiu kad tikrai macas patiko ir buvo idomus nebuvo laiko nuobodziaut :o

Ne į temą
mano 100 postas :)

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
Siandien paziurejau 1997 Bad Blood - Shawn Michaels vs. Undertaker ir tikrai nenusivyliau macu maniau kad bus ne toks idomus, o buvo tiesiog super ! Kas nemate siulau paziuret :D

Stunner

™Lauris™--HELL YEAH

• nMo nariai
4
Dar karta perziuriu ONS 08 ME UNDERTAKER VS EDGE TLC MATCHAS..tikria ispudinga kova ;)

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Viskas, yra laikas, kai reikia baigti nesamones, nes cia jau virs visko. Noriu paaiskinti, kad si tema nera jusu ziurimu matchu surasinejimas - ji turi tiksla. Tas tikslas yra pasidalinti su forumo nariais kazkokiais idomiais pastebejimais is jusu ziurimu kovu. Cia galima be galo be krasto kas valanda rasyti matchus, kurie jums "patinka", kurios jus "patarete", kurie "faini" ir panasiais. Jus nepaminejot nieko isskirtinio, nieko specifiskai idomaus is matcho - jokio aprasymo. T.y. is esmes jus galite net buti nepreziureje matchi ir ateiti cia parasyti "patiko, patariu". Man ir betkokiam forumo nariui nuo to nei silta, nei salta, kadangi jus nesuteikete man jokios naudingos informacijos. Taigi nuo siol, jei jus neturite jokiu pasebejimu, aprasymo, idomybiu ir t.t. apie perziureta matcha - prasom cia nerasyti, nes gausite +20% ispejimo.

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0