Si savaitgali perziurejau Hardcore Homecoming eventus... Ir tikrai rekomenduoju bet kuriam ECW fanui ja perziureti... Aisku jei nesate ECW fanas nemanau kad sie eventai jums nepatiks
Tikrai vertas demesio eventas.. Siu eventu "vinis" buvo 3 way dance tar Shane Douglas , Sabu ir Terry Funk. Buvo labai malonu pamatyti dar viena Sandman vs. Raven macha... Mano nuomone jis buvo gan trumpas... The Gangstanators vs. Rottens net negalima pavadinti machu
nes jame net nebuvo teisejo
paprasciausiai didelis, kraujuotas brawl su dideliu New Jack splashu nuo scafoldo
Dar vienas dalykas kuris gerai isimine tai , kad Joel Gertner pagaliau sumuse Cyrus`a
Hardcore Homecoming - November Reign
Eventas tikrai neblogas kaip ir pirmasis... Tik tiek kad Nebera Joey Styles prie mikrofono... o tas tikrai uzknisa.... Didzioji dalis machu buvo gan nebloga... Ipac patiko Taipei Deathmach 2, tai tikrai istorinis machas. Sio Evento viduryje Terry Funk yra itraukiamas i Hardcore Hall of fame. Ir mano manymu sio evento geriausias machas: Dudley Boyz vs. Terry Funk and Sabu...
Kartu su siuo DVD buvo extra DVD kuriame buvo keltas retu nematytu machu... tarp ju buvo Benoit vs 2 Cold Scorpio... pagal mane ten buvo ECW house show
tikrai vertas demesio machas.
Forever Hardcore - Tikrai idomi dokumentika... rekomenduoju ja bet kuriam kas ziurejo Rise and Fall of ECW arba yra ECW fanas.. Cia isgirsite visu ECW wrestleriu komentarus kurie neturejo kontrakto su ECW kai buvo kuriamas rise and fall of ECW dvd... Tikrai idomus ir intriguojantis filmas.. tik tiek kad jis nera toks "grazus" kaip rise and fall , nes WWE priklauso vis ECW video biblioteka. mano nuomone Rise and fall of ECW ir Forever Hardcore vienas kita papildo ir padaro viena gera filma...
P.S. Sabu sneka!!!