Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Tesiamas feudas su Romeo ;)

Temoje atsakymų: 41

Mr. Wade

Baltas diržas

• Naujokai
0
Kaip nustatomi TV laidu reitingai ir ar Resling sou per Tv reitingai nustatomi taip pat?

Matrix

Ramazzz Made

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąMr. Wade, Aug 14 2006, 10:44 PM, pasakė:

Kaip nustatomi TV laidu reitingai ir ar Resling sou per Tv reitingai nustatomi taip pat?

Blt. kai tu mane uzpisi,su tais savo TV reitingais,visuose forumuose paklausi to paties...Blin paskaitei Wrestlingzone.ru ir jau manai sustras esi su tais TV reitingais.Kazkoks tu nesveikas man atrodai...

jei ka aciprasau uz keiksmazodzius,bet Mr. Wade yra Romeo,tai as ant jo varaw...

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąMr. Wade, Aug 15 2006, 01:44 AM, pasakė:

tai kaip cia, ponaiti Romeo, kuris chia mus visus prieshmenesi mokino visko apie wrestlinga nezhinaj tokio paprasto dalyko, m?

Nuotrauka
Nuotrauka

Matrix

Ramazzz Made

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąFortaz, Aug 15 2006, 09:27 AM, pasakė:

tai kaip cia, ponaiti Romeo, kuris chia mus visus prieshmenesi mokino visko apie wrestlinga nezhinaj tokio paprasto dalyko, m?

Jis zhino,bet eina ir vaidina protinga...Cia tas pats kas su Indie buvo,perskaito wrestlingzone,ir pisa prota po to...Dabar dar su WCW pradejo savo tiesa varyt...Nu sakau jam stogas vaziuoja...

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąMatrix, Aug 15 2006, 12:30 PM, pasakė:

Jis zhino,bet eina ir vaidina protinga...Cia tas pats kas su Indie buvo,perskaito wrestlingzone,ir pisa prota po to...Dabar dar su WCW pradejo savo tiesa varyt...Nu sakau jam stogas vaziuoja...
kokia wcw?
kokia indie?
chia ish kur tokia info? ka tu zhinaj ko ash nezhinaw? chia kur jis tokiu dalyku prirashe?:lol:

Nuotrauka
Nuotrauka

BitlasLt

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Apie wvw sake tipo labai prasta lyga,be idomiu kovu ir panasiai,Kad jai buvo lemta zlugt.KAd ji nebuvo idomi
Prirases kituose forumuose:D

Matrix

Ramazzz Made

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąFortaz, Aug 15 2006, 09:45 AM, pasakė:

kokia wcw?
kokia indie?
chia ish kur tokia info? ka tu zhinaj ko ash nezhinaw? chia kur jis tokiu dalyku prirashe?:lol:

Yra kitu forumu,ten jis tiek prispanges,kad tu luzhtum kai nzn. kas...o jam sakai akd tu neteisus ir sakai is kur apemei info jis sako tokiais saitais as netikiu...Nu loxas,o del to indie tai as tiksliai nezhinojau,galvoju spec. paklausiu,tai kai pamate cia atsakyma dabar jau sako kad indie yra pro wrestlingas...Staigiai apsigalvojo zhmogus...

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
tai ponaitis mr.wade tuoj gaws bana;)

Nuotrauka
Nuotrauka

Matrix

Ramazzz Made

• Naujokai
0
Taj dar tegul pashneka vis smagiau bus :lol:

BitlasLt

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Tada dar vienas klausimas .Bandziau isisaiskinti ,bet nelabai isejo.Romeo sake ,kad k.Angle turi lietuvisko kraujo.Ar tai tiesa?

Matrix

Ramazzz Made

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąLix, Aug 15 2006, 12:40 PM, pasakė:

Baik off-topic, o jeigu nori romeo meno pasiskaityt uzsuk i jo foruma. As pats kai kada uzsuku, juk juokas-sveikata :lol:

aciprasau,smagu buvo pasidare:D

Kiek Bret'ui Hart'ui dabar yra metu?

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąLix, Aug 15 2006, 03:40 PM, pasakė:

Baik off-topic, o jeigu nori romeo meno pasiskaityt uzsuk i jo foruma. As pats kai kada uzsuku, juk juokas-sveikata :lol:
primink adresa;)
p.s. Mr.Wade jau uzhdejaj bana?

Nuotrauka
Nuotrauka

Fantazy

Piktas Gezas - Fantazijus

• nMo nariai
0
Rodos šitas.

Grįžau?!

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąFortaz, Aug 15 2006, 04:01 PM, pasakė:

p.s. Mr.Wade jau uzhdejaj bana?

Jo. O siaip ir tu gali banint. Ieini i memberio warn control panel, pazymi varnele ant 100% ir pazymi "move member to his last group" ir uzsibanina :)

BitlasLt

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Romeo debilas:D
Perduok tam kad as ten uzsiregistraves su niku kuris bano neturi, o tai ka jis ten parase ne irodimas.

Be to nezinia kas tai parase jog Indy tai pro reslingas.

Lix

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąUndertaker, Aug 15 2006, 05:37 PM, pasakė:

Romeo debilas:D
Perduok tam kad as ten uzsiregistraves su niku kuris bano neturi, o tai ka jis ten parase ne irodimas.

Be to nezinia kas tai parase jog Indy tai pro reslingas.

Nu gi baikit ta off-topic. Dar vienas off-topic postas ir warna gausit :)

BitlasLt

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Na as norejau siuo postu paklaust:D KAip jam iaskint kad indie pro wrestlingas?: Jis raso kad tipo ten independent ir tipo jau skirias viskas.
Tai Duokit man prasysicau svaru grazu pro wrestlingo apibrezima:D NEs mano smegenys per skystos ismastyt :)

Fantazy

Piktas Gezas - Fantazijus

• nMo nariai
0
O kas čia per mada rašyt restlingas? :|

Grįžau?!

Lix

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąUndertaker, Aug 15 2006, 06:31 PM, pasakė:

Na as norejau siuo postu paklaust:D KAip jam iaskint kad indie pro wrestlingas?: Jis raso kad tipo ten independent ir tipo jau skirias viskas.
Tai Duokit man prasysicau svaru grazu pro wrestlingo apibrezima:D NEs mano smegenys per skystos ismastyt :)

http://en.wikipedia....i/Pro-wrestling
http://en.wikipedia....pendent_circuit

BitlasLt

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Joke opf the day:
Jis man ta straipsni ka tik dave ir sake ,kad cia prasyta ,kad indie ne pro wrestlingas:D

Lix

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąUndertaker, Aug 15 2006, 07:22 PM, pasakė:

Joke opf the day:
Jis man ta straipsni ka tik dave ir sake ,kad cia prasyta ,kad indie ne pro wrestlingas:D

Aiskink jam kaip nori, cia tavo problemos :)

WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
0

Rodyti pranešimąUndertaker, Aug 15 2006, 04:22 PM, pasakė:

Joke opf the day:

tai liepk jam paskaityt pirma to antro straipsnio pirma sakini... "In professional wrestling, the independent circuit or indy circuit" ir paaiskink jam kad "pro wrestling" yra "professional wrestling" sutrumpinimas... ir tegul iswis perskaito tuos straipsnius... kaip tokiu degradu but galima as nesuprantu...
Nuotrauka
Nuotrauka

Mr. Wade

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąMatrix, Aug 15 2006, 10:13 AM, pasakė:

Blt. kai tu mane uzpisi,su tais savo TV reitingais,visuose forumuose paklausi to paties...Blin paskaitei Wrestlingzone.ru ir jau manai sustras esi su tais TV reitingais.Kazkoks tu nesveikas man atrodai...

jei ka aciprasau uz keiksmazodzius,bet Mr. Wade yra Romeo,tai as ant jo varaw...
Jei nori zinot as WrestlingZone.ru to neskaiciau ir to klausimo ten neuzdaviau, as seip Ramazzzo paklausiau, jis neatsake tai dabar idomu kas atsakis teisingai.

Mr. Wade

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąFortaz, Aug 15 2006, 12:27 PM, pasakė:

As zinau, noriu paziuret kas is jusu pirmas atsakis.

BitlasLt

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Ramazz pasake dali tieoss tu idiote .vanalink is cia .Pizdink nenervavaes.Adminai uz tai man kots ir du varnus pakelt.Bet kad tu duxas neatsimsiu .Nedakrustas debile.nx

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0