Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

KLAUSIMAI

Temoje atsakymų: 3009

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
Tai davai tada apie mane papasakok... Pagal tavo filosofija, tai tu viska apie mane zinai. Zinai ir apie mano draugus. Beje, gal dar gali ir apie mano draugus forsus biski papasakoti. As palyginsiu, kaip jie atrodo per tavo pasakojimus ir realybeje. As isvis nesuprantu tokio dalyko, kaip galima apie zmogu taip lengva ispresti. As pvz su savo mama gyvenu jau 17 beveik metu, bet tik dabar suprantu, kad yra daug dalyku, ka apie ja dar nezinau. Tai kai ptu net nepazinodamas zmogu gali apei ji spresti ;)

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąTruBaller, Dec 11 2005, 08:46 PM, pasakė:

Nu matai, nei tu, nei as, nei kas nors kitas is forumo, Cenos asmeniskai nepazysta ;) Todel apie tai manau geriau net nekalbeti. Patikek, as irgi pazystu reperiu ir tikrai nera jie jau tokie kaip tu ivardini (tusciakalbis, nors gal as ne taip ta zodi suprantu). Toliau sakai, kad jei jau zmogus yra reperis, tai jis jau turi buti butinai jaunas. Hmm... nu manau, kad su tuo tikrai nesutikciau :) Beje, jei dar apie ta tuscia plepejima. Mano manymu, spresti apie zmogaus vidu is jo drabuziu ar muzikos kurios klauso, nera pats tinkamiausias budas. Beje, tu Eric'a vertini kaip puiku zmogu, gera ir t.t. Ir jam kaip priesingybe duodi butent Cena, kuris yra melagis, narkomanas ir dar REPERIS. Nu, bent jau man tai tokie zodziai nelabai graziai skamba :)
Nepazistu, as sakiau savo nuomone, gal tik esu priprates ne ten naudoti fraze "butent":) T.y. butent pagal mano nuomone.Ziuriu tos jo "5 Klausimai su Champ'u" ir ti stebios koki "jumora" jis turi. Butent jo sneka as galiu pavadinti tusciakalbiste. O del reperiu as pabreziau, kad susidariau savo nuomone is tus zmoniu su kuriais teko sneketi, matyti. Taigi tai ka as ivardinau nera faktas, o mano nuomone arba iliuzija.
Bischoffa as vertinau ne kaip gera ir puiku ir t.t.:) Tu kazkaip kreivai supratai mano zodzius. Ericas toli grazu ne angelas. Ka as norejau pasakyti, tai kas jis rimtas zmogus - o Cena nerimtas (nekalbu apie tai koks jis gyvenime - kalbu apie tai kokiu jis nori mums save pavaizduti). Taigi Cenos atvejo as panaudojau "reperi", kaip nerimtumo sinonima.

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
Juk sakiau, kad negali pazinot zmogaus is jo subkulturos, bet galima susidaryti sokia tokia nuomone ;) juk nesakiau, kad is to galima apie juos sprest? Nemanau, kad pagal zmogaus isvaizda reikia sprest apie ji ir jau tik pamacius nusprest ar bendraut su juo ar ne. Bet visom tom subkulturom priklausantys zmones isreiskia save per savo isvaizda, nes pamates panka (tikra panka o ne fyfpanki), gali iskart pasakyt, kad jis drasus, daro nesamones, klauso punk rocko, greiciausiai ruko, rengias belekaip, tikriausiai yra kuribingas, prie meno ir turbut nera labai kulturingas. Taip, kad as sakau, kad gali susidaryt sioke tokia nuomone apie zmogu is jo isvaizdos, kuri tikrai negali buti galutine.

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
Labai nenorejau pratesti sios temos, bet matau, kad teks ;)

"Deja, manau is subkulturu tikrai galima vertinti zmogu, nu nebent jis ten tik vaidina, kad yra pankas ar reperis."

Cia tavo zodziai. Taip tu nesakiai, kad galima pazinti zmogu, bet sakiai, kad ji galima vertinti. O tai manau, kad nera labai didelio skirtumo.
Vot dar galiu papriestarauti tavo frazem, kad visi subkulturiniai zmones isreiskia save per isvaizda :) Turbut sutinki, kad nu tipo reperiu isvaizda yra platus drabuziai ir panasiai. Tai va... Turiu drauga, kuris ir uzsiema muzikos darymu, ir pats domisi sia muzika ir tikrai neretai apsimauna paprasta megztini ir apsimauna paprastas, siauras kelnes. Arba galiu duoti ir rimtesni pavyzdi. Zmogus kuriam jau virs 20 metu, kuris sios muzikos klauso jau tikrai ilgai :) Ir tikrai yra prijauciantis siai subkulturai ir jis taipogi, neretai apsimauna ir tokius paprastus drabuzius. Ir jei ka tai ka ka, bet siuos du zmones tikrai nevadinciau (nezinau ar tiap galima issireiksti apie reperius bet vistiek...) fyfreperiai :)

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
as sawo kuklia replika iterpsiu ne visi yra visi ;)

wot butent zmogus gali prijausti subkulturoms bet nesioti tokius pat paprastus rubus kaip ir wisi

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Guest_Raiden_*

• Svečiai
Kas Owen'as Hart'as yra Bret'ui Hart'ui kaip gimine?

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
Vienas is daugelio broliu.

XEUS

nMo Wrestling Guru

• nMo Hall of Fame
7

Rodyti pranešimąRaiden, Dec 10 2005, 09:51 PM, pasakė:

Kas priklause nWo?Papaskokit apie si stable.

Kas priklause D-X?Papasakokit apie si stable.
Pasiskaityk senus postus

Re-Powaz

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Kurtas (Angle) kada nors buvo face?
Nuotrauka

WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
0
taip
Nuotrauka
Nuotrauka

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
0
Kada? Ir kokioms aplinkybemis?
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
Pacioj pradzioj savo karjieros jis buvo face`as, turejo tokio kvailio gimmicka, bet zmones jo vistiek nemego, todel dabar tapo tokiu uzkietejusiu heelu.

Re-Powaz

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Tai jo karjeros pradzia cia kurie metai?
Nuotrauka

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0

Rodyti pranešimąRe-Powaz, Dec 15 2005, 06:08 PM, pasakė:

Tai jo karjeros pradzia cia kurie metai?

atrodo 1998-1999 tiksliai neprisimenu, WWE.com manau galetum rast :(

Guest_Raiden_*

• Svečiai
Paaiskinkt kodel kai uzlauziama ranka,beveik visi dauzosi sau per peti (~).

RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
0
todel , kad tai callinimas , kitaip sakant , pranesimas varzovui , ka jis darys , pvz kai daro ddt , daznai trenkia per nugara , nes tai irgi callinimas :)

jei neklystu -_-
Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąRaiden, Dec 15 2005, 10:24 PM, pasakė:

Paaiskinkt kodel kai uzlauziama ranka,beveik visi dauzosi sau per peti (~).
Taip, tai yra calling'as - bet Raziel_ pateike kitoki pavizdi. Kai ranka pliuksteli per nugara, tai yra perspejimas, kad daris DDT. O tavo klausimas kiek kitoks - tas "dauzimas" per peti reiskia, kad jam skauda - t.y. zenklas, kad wrestleris, atlekantis veiksma, sumazintu spaudima.

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
Ar Vader'is yra pasirodes TV ekranuose ne kaip wrestleris, o kaip aktorius (esu beveik isitikines, kad taip, bet 100 procentu nezinau tai klausiu atsargiai -_-) ? Ir jei yra tai kokiuose filmuose ar serialuose ?

XEUS

nMo Wrestling Guru

• nMo Hall of Fame
7

Rodyti pranešimąTruBaller, Dec 16 2005, 12:45 PM, pasakė:

Ar Vader'is yra pasirodes TV ekranuose ne kaip wrestleris, o kaip aktorius (esu beveik isitikines, kad taip, bet 100 procentu nezinau tai klausiu atsargiai -_-) ? Ir jei yra tai kokiuose filmuose ar serialuose ?
Mačiau jį keliose berniukas ir pasaulis serijose (ten rodė net Vaderio ir Jake The Snake Roberts pseudo-matčą). Taip pat jis buvo vienojo Gelbėtojų serijoje.

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
Tai tada dabar esu tikra, kad ten buvo Vader'is :) Cia kazkada seniai ji maciau, tai dabar susimasciau apie tai. Beje, dabar Berniukas ir pasaulis rodo senas serijas, tai gal vel Vader'i parodys. Reikia meginti nepraziopsoti, bet speju, kad nepavyks :D Nu vistiek aciu uz atsakyma.

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
o taj tipo kokia dabar Benjamino padetis wwe? ta prasme jis db midcardu tapo? kada jo kontraktas baigiasi?

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

HARDCORE-AUGAS

EHW 4 LIFE!

• nMo nariai
0
1.koks Zandig`o finisheris????

2.ar zandigas ira kovojes pries Mad Man Pondo?????

3.ka dabar veikia matt burns?? (nick mondo)

4.kur dingo Nate Hatred????
Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąSkorpio, Dec 17 2005, 07:52 PM, pasakė:

o taj tipo kokia dabar Benjamino padetis wwe? ta prasme jis db midcardu tapo? kada jo kontraktas baigiasi?
Jis Midcarderiu ir vare visa lajka... Vienu metu tik buvo UpperMidcarderis (jej neklystu), kaj HHH 2 ar tris kartus ish ejles nugalejo. Ir Flair.
Del kontraktu visada klausk Google, ir acimink kad apie juos realiai zhino tik kox 10 zhmoniu turbut.. Dalis vadovybes+wrestleris+jo shejma/draugaj

Nuotrauka
Nuotrauka

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
Fortaz o mazdaug kiek * jo gabumai wertinami? arba kovu vidurkis koks?

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Nu va dabar nuejau i NJPW oficialu saita www.njpw.com ir tarp fighters pradejau Lesnar ieskot ir neradau. Po to paziurejau current champion IWGP ir jis yra Satoshi Kojima, o Lesnar net tarp praeities champu nera. tai kaip cia suprast? Ar Lesnar kitoj lygoj dirba?

Vartotojų skaito šią temą: 32

narių: 0, svečių: 32, slaptų narių: 0