Fortaz pasakė:
XEUS pasakė:
Fortaz pasakė:
2) Dick Fry (arba Dirk Vrij, arba Dirk Fry arba dar kazhin kaip - jis dazhnaj kejte varda) - geraj wrestlino? Machiau tik kad su Volk Han ***1/2 gavo. O daugiau tragishkaj internete truxta medzhiagos, asjhq chia susije su tuom, kad jis kejtaliojo savo Ring-Name.
p.s. Shiaip gal kas turit ir galetumet imest su juo kokia kova? Ypach butu mochnaj jej su Maeda kuria nors imestumet
2) wrestlino jis visai mažai (nebent laikytume RINGS matčus pro-wrestlingo matčais) - 2 matčus Zero-One lygoje, na o jei apie bendrai jo sugebėjimus koviniame sporte ir shoot-style lygose (UWF, RINGS) - tai jis turėjo keletą labai gerų matčų prieš Maedą, Haną, Tamurą ir dar kelis kitus (pvz. mano turima jo kova prieš Kakutą), jis buvo vien tik smūgiuotojas, taigi mažai ką mokėjo.
Maedos matčų turiu nemažai pvz. dabar naujausia mano turima - Maeda & Takada vs Koshinaka & Mutoh neklipinta kovos versija.
2) Shioj vietoj labaj atrodytu paprasta, bet idomu klausima noriu uzhduoti:
kas yra prowrestlingo matchas?
Mano suvokimu tai privalomi yra trys dalykai:
a) kooperacija
B) sutarta matcho pabajga (bent jau lajmejimas)
c) smugio nepilnumas
3) ash jo kovu (Dick Fry) turejaw galvoj kad noriu (butent jo vs Maeda), ju neturi? (Rings)
2) a) elemento RINGS matčuose nėra c) elementas ne visada būdavo, nors kartais per daug akivaizdus B) sutarta tik kas laimės, bet ne kaip.