Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

KLAUSIMAI

Temoje atsakymų: 3009

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Bam pasakė:

Dudleyz: norim kontrakto, be be be
Vincas krapšto nosį: ooo dudley, aš jus taip myliu, jus esat nerealus tag teamas, tokius gerus matchus darot, eina nx, aš jus myliu, jus patys geriausi.
Dudleyz: Duosi kontraktą?
Vince:Nu ok, 10 dolerių už show
Dudleyz: Kąąą??
Vince:Nu žinot, man šeimą, vaikus reik išmaitint
Dudleyz:Eik tu nx
Vince:Nu ok, wwe.com parašysiu, kad jūs taikiai išėjot, ir palinkėsiu jum sekmės.
Dudleyz:....
Bam, galiu lazintis kad tu ten tuo momentu buvai :lol:

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0

`MalioK` pasakė:

Bam pasakė:

Vincas krapšto nosį: ooo dudley, aš jus taip myliu, jus esat nerealus tag teamas, tokius gerus matchus darot, eina nx, aš jus myliu, jus patys geriausi.
Vince:Nu ok, wwe.com parašysiu, kad jūs taikiai išėjot, ir palinkėsiu jum sekmės.
Bam, galiu lazintis kad tu ten tuo momentu buvai :lol:

nu ne nebuvau, bet mano geras draugas ( :D ) Chris Jericho slapčia viską nufilmavo, aš tik išverčiau ir jum parašiau viską :D

Beef

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Bam pasakė:

HARDCORE-AUGAS pasakė:

tai  jie jau  nebegrs i wwe?????
gaila kad nera ECW  !!!!!!

nu jei būtų ECW jie WWE niekad nebūtų išėję turbūt :lol: ir aš supratau maždaug,

kaip jum? :D

Na 10$ visai neblogai, i sale be bilieto gali ieiti + ant McDonald mesainio lieka :D

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0

Beef pasakė:

Bam pasakė:

HARDCORE-AUGAS pasakė:

tai  jie jau  nebegrs i wwe?????
gaila kad nera ECW  !!!!!!

nu jei būtų ECW jie WWE niekad nebūtų išėję turbūt :lol: ir aš supratau maždaug,

kaip jum? :D

Na 10$ visai neblogai, i sale be bilieto gali ieiti + ant McDonald mesainio lieka :D

Ir gaut wrestlint pries visokius jobberius, kurie visiskai nemoka wrestlint ir susilauzyt kakla? na jau ne :D

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
Siaip manyciau, kad jau kaip ir butu galima baigti ne i tema kalbeti :lol:

Beef

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Kaip suprantu dabar menkiausiai vertinamas dirzas WWE - United States title. Ar jis kadanors buvo laikomas prestiziniu ?

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
menkiausias yra cruiserwheight, po to wwe tag team, po to world tag team, po to US po to IC po to WHC po to WWE

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
Ne. taciau kai ji turi toks wrestleris kaip Orlando, jo prestizas krito. As tiesa sakant neprisimenu, kada jis per SD eteri turejo kova del US title.

Beef

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Bam pasakė:

menkiausias yra cruiserwheight, po to wwe tag team, po to world tag team, po to US po to IC po to WHC po to WWE

Kodel WWE > WHC ?

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
dėl to kad WWE labiau vertina save nei WCW, be to perkelė WWE į RAW, o RAW pas juos yra #1

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
hmm... Nu nezinau, kaip cia su tais WWE ir WH titulu vertinimais, bet mano nuomone, Bam'ai, tu klysti :?

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
Nu aš 100% nesakau, bet WWE turėtu save gerbt labiau nei WCW ir jie labiausia susikoncentravę į RAW yra.

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36

TruBaller pasakė:

Ne. taciau kai ji turi toks wrestleris kaip Orlando, jo prestizas krito. As tiesa sakant neprisimenu, kada jis per SD eteri turejo kova del US title.

Kovesi viena karta pries Hardcore Holly. O man atrodo WWE titulo prestizas irgi krito kai ji laiko John Cena :D

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
Nu tai as ir nesakau, kad jis nesikove. Siaip jis tai nekarta dare per Velocity (tiesa, nesu tikras ar tai buvo title matchas).
Nemanau, kad WWE titulo prestizas krito ji laikant Cena'i. Uztenka prisiminti, kas ji laike pries tai.

Lix

• Administratoriai
36
Nu siaip tai jo, jau Cena gal ir geriau uz JBL'a :D Isvis nesamone, kad kazkas beveik metus laiko titula, juk reikia kazkokios ivairoves

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
Šiaip tai JBL`as nors ir buvo belekaip iškeltas, laimėdavo visokius fatal 4 way pries takerį, eddie, booker t, barbedwire steel cage ir panašiai, jis tipo yra geras cempionas, bet kitaip nei Triple H, su kuriuo panašiai buvo, jį daug kas dar ir mėgo.

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
ar Y2J ka nors reiskia ? Jei , Taip , tai ka ?
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
Dabar tiksliai neprisimenu kaip aiškino kažkas, bet tipo naujojio tūkstantmečio žmogus, tipo gal Year 2000 Jericho or smth :D

Beef

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Kaip ten yra su heat ir velocity ? Kodel velocity vadinasi ir show ir laida apzvelgianti(nepamenu kuria lyga) ?

Lix

• Administratoriai
36
Velocity tai yra Smackdowno midcarderiu show, jame nera jokio story line'u tik atskiros kovos

Beef

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Lix pasakė:

Velocity tai yra Smackdowno midcarderiu show, jame nera jokio story line'u tik atskiros kovos

Bet man keista kodel taip pat vadinasi ir apzvalgine laida ir show :D

XEUS

nMo Wrestling Guru

• nMo Hall of Fame
7

Bam pasakė:

Šiaip tai JBL`as nors ir buvo belekaip iškeltas, laimėdavo visokius fatal 4 way pries takerį, eddie, booker t, barbedwire steel cage ir panašiai, jis tipo yra geras cempionas, bet kitaip nei Triple H, su kuriuo panašiai buvo, jį daug kas dar ir mėgo.
Jis buvo pats šūdiniausias WWE čempionas nuo Ultimate Warrior laikų, jį daug, kas mėgo ? :D na žiūrint kaip greitai jis įsivėlė į tikras muštynes su Blue Meanie, kaip sugeba prisišnekėti nesąmonių galima tesakyti, kad jis yra eilinis dundukas, kuris turi McMahono palankumą, o, kadangi yra dundukas kiti mielai stengiasi tuo pasinaudoti :D

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
Ultimate Warrior buvo prastas wrestleris? Maniau kaip tik geras :roll:

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
Norėjau paklaust ar Rob Van Dam, ir toks vienas aktorius, atrodo žanas klodas vandamas ar panašiai, nėra susiję? Nes abu labai panašūs, iš išvaizdos ir sugebėjimų.

WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
0
Is esmes nemanau nei kad jie kokie broliai ar kuo nors susije nes RVD tikra pawarde kitokia o tik wardas Rob nors jo jie panasus :D

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0