Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2005-09-06, 20:13
Ji buvo on screen HHH, atrodo HBK ir X-Paco merga, nu del X-Paco nznau, bet man atrodo jie uzkulisiuose draugavo. Ji turejo IC title, ir atejęs Chris Jericho turėjo su ja feudą del IC title, šiaip kai DX (HHH ar HBK) snekėdavo ji laikydavo jų diržus visados, nu arba savo
2005-09-06, 20:44
Bam pasakė:
Ji buvo on screen HHH, atrodo HBK ir X-Paco merga, nu del X-Paco nznau, bet man atrodo jie uzkulisiuose draugavo. Ji turejo IC title, ir atejęs Chris Jericho turėjo su ja feudą del IC title, šiaip kai DX (HHH ar HBK) snekėdavo ji laikydavo jų diržus visados, nu arba savo
Na del X-Pac jie ir realybei buwo pora
2005-09-08, 19:38
Nu tai paimė ir susidraugavo ir padarė Brothers Of Destruction Šiaip tai jie ir dabar šiokie tokie priešai yra, nors nelabai žinau ar nenusišneku, nes nežinau kas buvo po WM20 tarp jų.
2005-09-09, 17:27
Na ash bijaw kad pasimes shitie klausimaj mano, taj dar karta visus i viena vieta sumetu:
1) XEUS tu HBK vs Old Hero SS'05 ivertinaj ****, o Furious tik **3/4. Ash kaj perzhiurejaw, perdaug negalvodamas primechiau kad *** turi but, nes vietomis HBK selinimas buvo juokingas, tox lyg parodijuojantis overselinimas... Taj klausimas: kuo skiriasi jusu vertinimaj? Gal numanaj uzh ka jis atime, o tu ne?
2) SS'98 Rock vs HHH. Kiek XEUS ivertintum? Furious tik *** dave, bet man atrodo daugiau verta.
3) Kiek ir kokiu ***** Under turejo matchu ir priesh ka? Ir kox geriausias aplamaj jo matchas?
1) XEUS tu HBK vs Old Hero SS'05 ivertinaj ****, o Furious tik **3/4. Ash kaj perzhiurejaw, perdaug negalvodamas primechiau kad *** turi but, nes vietomis HBK selinimas buvo juokingas, tox lyg parodijuojantis overselinimas... Taj klausimas: kuo skiriasi jusu vertinimaj? Gal numanaj uzh ka jis atime, o tu ne?
2) SS'98 Rock vs HHH. Kiek XEUS ivertintum? Furious tik *** dave, bet man atrodo daugiau verta.
3) Kiek ir kokiu ***** Under turejo matchu ir priesh ka? Ir kox geriausias aplamaj jo matchas?
2005-09-09, 18:25
Fortaz pasakė:
Na ash bijaw kad pasimes shitie klausimaj mano, taj dar karta visus i viena vieta sumetu:
1) čia buvo mano vertinimas kaip WWE matčo vertinimas, nes aš žiūrėjau tą matčą tik vieną kartą, emocinę liniją jungiau su gryno wrestlingo dalimi (kuri net ir tada neatrodė puiki are gera, nes Hoganas vos paeina), vertinant matčą būtent taip ir neminusuojant po žvaigždutę už net 2 referee bumpus (už pirmą 100% reikėtų minusuoti, nes iš to nebuvo visiškai nieko padaryta) ar atsiriboję nuo to minusuotume už Hogano praktiškai nieko neveikimą, gautume būtent *** ar net mažiau. Aš nevertinau šito matčo objektyviai, nes tai beprasmiška kaip vertinti Keiji Mutoh singles matčus, kur vieni duoda ****, kiti visada apsiriboja iki ***1/2. Tarkime aš įvertinau matčą kur Hoganas pasiūlė entertainmentą (nes jis nieko daugiau ir negali ir negalės pasiūlyti), o HBK nuostabų wrestlingą, šiuos dalykus vertinau kaip lygiaverčius, taigi taip gavosi **** ir manyčiau taip gana teisinga, nes šis matčas turi būti vertinamas kaip Hogan vs Hansen 1990, jis kažkuo tuo atžvilgiu ir panašus. HBK oversellinimas privedė šį matčą prie 1984-1990 metų WWF stiliaus (kur Hoganas gimė kaip superžvaigždė ir kur turėjo viską baigti, o dabar jis tik relikvija)
2) Man jis nuobodus pasirodė, prarasdavau koncentraciją jo metu, aš jį vertinau mažiau kaip *** (**1/2 ar **3/4 dėl interferenco, bet ir be interferencų nebūčiau davęs daugiau ***, jie tikrai turėjo geresnių matčų)
3) vs HBK IYH Bad Blood (dar tebeieškau puikios kokybės šio matčo video), Mankind vs Undertaker KOR 98, geriausias vs HBK IYH Bad Blood (bent jau aš taip manau, nes vs Foley vistiek žiaurumo prasme neprilygsta FMW matčams, o wrestlingo prasme nusileidžia matčui su HBK.
2005-09-09, 18:32
2005-09-09, 19:22
Jerry Lawer yra J.R., o king yra king, nu jis apts tokį gimicką susigalvojo gal aš nežinau, tu čia grynai sumaišei J.R. ir King, 2 komentatorius
2005-09-09, 19:39
vnz, nežinau kas man pasidarė, AŠ JAU MIEGO NORIU!! Va ko man reik, kažką daryt
Vartotojų skaito šią temą: 34
narių: 0, svečių: 34, slaptų narių: 0