Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2009-07-03, 02:05
Žodžiu būdamas vaikas labai žavėjausi visokiais ten Nabuhiko Takada, Gary Albright, Tamura, Jamazaki (ar kažkaip) ir panašiai. Ir visada žiūrėdavau tuo metu taip visų vadinamą "bushido". Tai vat man labai įdomu kuom aš ten taip žavėdavausi. Ten visi smūgiai ir visa kita vyko iš tikro, ar vyko taip kaip ir dabar vyksta wwe ir panašūs dalykai. Pžaiūrėjęs porą video iš tų laikų negalėjau susidaryt nuomonės, vieni spyriai į galvą atrodo tokie tikri ir skausmingi, o kiti visiški fail.
Tai gal galit man kas nors paaiškint kokį velnią aš ten žiūrėdavau ir kaip ten viskas vykdavo. Dėkui, nepykit už durnus klausimus.
2009-07-03, 08:09
flexxx, 2009-07-03, 03:05, pasakė:
Žodžiu būdamas vaikas labai žavėjausi visokiais ten Nabuhiko Takada, Gary Albright, Tamura, Jamazaki (ar kažkaip) ir panašiai. Ir visada žiūrėdavau tuo metu taip visų vadinamą "bushido". Tai vat man labai įdomu kuom aš ten taip žavėdavausi. Ten visi smūgiai ir visa kita vyko iš tikro, ar vyko taip kaip ir dabar vyksta wwe ir panašūs dalykai. Pžaiūrėjęs porą video iš tų laikų negalėjau susidaryt nuomonės, vieni spyriai į galvą atrodo tokie tikri ir skausmingi, o kiti visiški fail.
Tai gal galit man kas nors paaiškint kokį velnią aš ten žiūrėdavau ir kaip ten viskas vykdavo. Dėkui, nepykit už durnus klausimus.
Ivesk i forumo paieska UWFI ir nemazai informacijos gausi, jau daug kartu buvo diskutuota Siaip UWFI tikrai galima laikyti Pro-Wrestling'u, nes kovos buvo su is anksto numaitytom baigtim, tiesiog buvo maziau kooperacijos ringe ir daugiau stiffinimo ir sis stilius smarkiai skiriasi nuo to ka dabar matai WWE/TNA.
2009-07-26, 16:58
SwedaS, 2009-07-25, 00:00, pasakė:
2009-07-26, 17:48
T.y., kad Christopher Daniels 2001 metais turejo trumpa WCW stint'a, o jis zinomas butent tokiu Ring Name
2009-07-26, 20:24
Fortaz, 2009-07-26, 18:48, pasakė:
T.y., kad Christopher Daniels 2001 metais turejo trumpa WCW stint'a, o jis zinomas butent tokiu Ring Name
2009-07-31, 00:19
Melina + Morrison geras pvz..
Melina apsiverke, nes galvojo, kad draftai juos isskirs, nes tada dar nebuvo aisku, kad ir John keliauja kartu.
Esu skaites ir daugiau interviu, kurie nebuvo worked, kuriuose sakoma, kad draftas ganetinai tikras.
Jei neklystu, siemet net naujienos tokios buvo - kad jiems nepranesama, nes norima isgauti tikras emocijas..
Dar geras pavyzdys - JR. Irgi nieko nezinojo.
Zodziu tikrai dalis wrestleriu nezino, ir ateiciai prasom nebut tokiu kategorisku, jei nesi 100% tikras.
2009-07-31, 00:30
Fortaz, 2009-07-31, 01:19, pasakė:
Melina + Morrison geras pvz..
Melina apsiverke, nes galvojo, kad draftai juos isskirs, nes tada dar nebuvo aisku, kad ir John keliauja kartu.
Esu skaites ir daugiau interviu, kurie nebuvo worked, kuriuose sakoma, kad draftas ganetinai tikras.
Jei neklystu, siemet net naujienos tokios buvo - kad jiems nepranesama, nes norima isgauti tikras emocijas..
Dar geras pavyzdys - JR. Irgi nieko nezinojo.
Zodziu tikrai dalis wrestleriu nezino, ir ateiciai prasom nebut tokiu kategorisku, jei nesi 100% tikras.
2009-07-31, 11:29
Lyncaz, 2009-07-31, 01:30, pasakė:
Lyncaz teisus
2009-08-11, 15:39
Beggaras, 2009-08-09, 17:37, pasakė:
2009-08-11, 15:53
kakava, 2009-08-02, 21:52, pasakė:
2009-08-17, 16:53
Primusas, 2008-03-18, 00:17, pasakė:
`MalioK`, 2008-03-18, 01:59, pasakė:
Is esmes, Hulk Hogan atejo i WCW Bash at the Beach 2000 PPV pasiruoses numesti dirza Jeff Jarrett, suprasdamas, kad organizacija ejo nauju kursu, keldami jaunus talentus, BET pries tai jis norejo suzinoti, kokia programa ir booking'as jo laukia po dirzo numetimo. Deja, jis to nesulauke, nes atejes su sio klausimu pas Vince Russo, pastarasis jam paprasciausiai atsake "Nieko". Aisku, po tokio atsakimo Terry buvo labai susierzines ir nerimavo del savo ateites kompanijoje. Taigi jis nusprende pasinauduoti savo creative control punktu kontrakte, pakeisdamas matcho pabaiga i savo pergale. Nepatenkintas sio Bollea sprendimu (nors ko jis tikejosi po tokio atsakimo?), Russo isake Jarrett iseiti ir atsigulti Hulksteriui ir leisti jam laimeti. Na o po to, kaip zinom, Vince isejo pries arenos publika ir paskelbe ta metalo laksta, kuri issinese Terry, "Hulk Hogan Memorial Belt", o pati championo titula nueme nuo jo ir veliau ta vakara jie karunavo nauja championa matche tarp Jeff ir Booker T. Maza to, Russo padare kalba, sulauzydamas kayfabe ir apkaltindamas Hogana sioje situacijoje. Po sio vakaro Bollea padave i teisma ant Russo ir WCW uz personazo "demaskavima" (vadinkite tai kaip norite) ir pasinere i laikina dipresija
To metu WCW World Heavyweight Championship dirzas buvo menkavertis zaislas, bookingo deka. Todel, grizes is savo "poilsio", Eric budamas creative galva (Vince Russo raportavo jam) nusprende grazinti dirzui credibility. Todel jis slapta su Hulk Hogan sugalvojo storyline, pagal kuri Hogan eilineje "bullshit" situacijoje laimes dirza. Tarsi prisivalges viso sudo aplink titula, Hulk pasius WCW ir isskubes is arenos, duodamas ispudi, kad jis is pikcio paliko kompanija kartu su dirzu. Taip Bischoff tarsi tures susukti turnyra, kuris vyks apie trys menesius ir kulminacija pasieks Halloween Havos 2000 rengenyje. Finale susitiks du heel'ai, BET netiketai iseis Hogan su TIKRU championo titulu ir pasakis, kad jis tikras championas ir jiems reikia nugaleti ji. Jis laimi, dirzas igauna verte ir viskas blizga. Problema buvo ta, kad IWC kaip ir siandien nepalikdavo paslapciu, todel viska reikejo daryti labai slapta siaurame zmoniu rate. Realiai apie tai zinojo Bischoff ir Hogan, bet Eric paskambino perspeti Brad Siegel (Turner entertainment departamento galva, kuris buvo virs Bischoff), kad perspeti ji is anksto, nes kitaip Brad galetu nustebti perskaites apie tai laikrastyje ar pns. Taip apie plana zinojo tik trys zmones. Deja, Siegel norejo padaryti is Bischoff ir Russo komanda ir pasake, kad Eric privalo informuoti Russo. Bischoff nepasitikejo Vince, kadangi pastarasis buvo megejas paplepeti su dirtsheets (taip Meltzer ir Keller darba vadino Eric). Taigi Bischoff teko isdestiti slapta storyline ketvirtam zmogui. Russo viska isklause ir pasake "OK". PPV metu viskas ejo pagal plana: Jeff atsigule, Hogan pasiunte jos, pasieme dirza ir isejo. Terry ir Eric padare svarbiausia angle siame pay-per-view ir ramiai, nelaukiant show pabaigos, nuvaziavo i oro uosta, iskrido i Tampa. Kai liektuvas nusileido - ju telefonai sprogo nuo skambuciu. Pasirodo Vince kazka "nesuprato" ir, bosui isvaziavus is arenos, isejo, padare viena garsiausiu shoot'o versle, ir paskelbe matcha del naujo titulo, karunavo Booker T. Viskas. Jokio planuoto turnyro.
Fortaz, 2008-03-19, 20:15, pasakė:
2009-08-23, 22:51
Citata
Ar DW tikrai girtas buvo ar ten viskas kayfabe? Ar viskas cia tvarkingai, tapo heel comm. ir tada y sales isejo kaip 'tna management' ir sugalvoje buvo?
VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!
KNOCK SRAIGH HE FUCK OU!!!
Vartotojų skaito šią temą: 20
narių: 0, svečių: 20, slaptų narių: 0