Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

KLAUSIMAI

Temoje atsakymų: 3009

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąValhalas, 2009-03-27, 21:20, pasakė:

Tai jmj, koks skirtumas - 20 min ten, 20 min ten - nenumirsi, kad kas nors už tave anksčiau keliom minutėm pažiūrės, į LM tai ten kaip papuola - kartais anksti įdeda, kartais apskritai kitą dieną, tas pats su TRL, greičiausiai po XWT PWT paprastai meta. Blogai, kad neparašei ant kiek ten tau iš ko siunčia, tas "labai lėtai" tai kiek, 10 kb, 20? + Jei failai vienodi(kas paprastai ir būna ant naujausių relisų) tai torrentą gali iš kelių trackerių vienu metu užloadint arba jei į kurį nors anksčiau įmeta, jei nemoki/neišeina užloadint, siųsk iš to, kai įmes ten, iš kur greičiau siunčiasi paprasčiausiai sustabdysi pirmąjį, užloadinsi jau parsiųstus failus per naują trackerį ir pabaigsi siųsti jau didesniu greičiu, taip kad bet kuriuo atveju nėra čia jokios problemos.

Na tai mokinsi tada mane kaip ten reikia nuo vieno iki kito pereit ;D O siunčia tai maždaug 20 kB/s.

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132

Rodyti pranešimąSmS, 2009-03-27, 21:08, pasakė:

Aš apskritai labiausiai noriu sužinoti kokia yra situacija per tokius didžiulius renginius kaip Wrestlemania. Ar labai padaugėja seederių, leecherių skaičius. Ar greičiau atsiranda show ir t.t. Kad XWT ilgiau siunčia nei LM aš žinau, kaip pasakytų Walleris - neieškok durnesnių už save. Gal kas tiesiog yra skaičiavęs kaip labiau daryti apsimoka jei nori show pažiūrėti kuo greičiau.

Ne į temą
Tu paklausei ir tau atsake. Tai kam tas "Skaityt moki"? Zmoniu kurie tau bando padet nevadink durnais, ypac kaip pats esi svelniai tariant, ne is protinguju.

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąreal_deal, 2009-03-27, 21:41, pasakė:

Ne į temą
Tu paklausei ir tau atsake. Tai kam tas "Skaityt moki"? Zmoniu kurie tau bando padet nevadink durnais, ypac kaip pats esi svelniai tariant, ne is protinguju.

Ne į temą
1. Kur aš čia ką vadinu durnu?
2. Tu manęs nepažįsti, todėl jei manai, kad aš durnas PW skiltyje, tai tu teisus, bet daugiau ko teigti nelabai gali.
3. Manau ir taip aišku, kad aš klausiu kaip greičiau Wrestlemania gaut. Jei sunkiai paaiškinau, tai sorry.

Šį pranešimą redagavo SmS: 2009-03-27, 22:42

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132

Rodyti pranešimąSmS, 2009-03-27, 22:42, pasakė:

Ne į temą
1. Kur aš čia ką vadinu durnu?
2. Tu manęs nepažįsti, todėl jei manai, kad aš durnas PW skiltyje, tai tu teisus, bet daugiau ko teigti nelabai gali.
3. Manau ir taip aišku, kad aš klausiu kaip greičiau Wrestlemania gaut. Jei sunkiai paaiškinau, tai sorry.

Ne į temą
1.

Citata

neieškok durnesnių už save
2.True.
3.Nesupratau sito punkto esmes. Visiem aisku ko tu klausi. I ta klausima tau atsake, o tu vietoj to, kad padekotum ji uzsipuoliai lyg ziuretum i ji is auksto.

P.S jei dar nori pratest sita diskusija, rasyk i PM. Nekraukim offtopic'o.

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąSmS, 2009-03-27, 21:24, pasakė:

Na tai mokinsi tada mane kaip ten reikia nuo vieno iki kito pereit ;D O siunčia tai maždaug 20 kB/s.

Ne į temą
Na, tai jau parašiau iš esmės kaip :) Čia prie software daugiau klausimas tai į offtopic įdėsiu: nžn kaip ten veikia viskas tiksliai, bet pvz tarp LM - TRL tikrai leidžia paleisti kelis trackerius, paprasčiausiai parsisiunti iš vieno trackerio torrent failą, paleidi, tada parsisiunti iš kito ir jeigu galima, paprastai paklausia - ar užloadinti trackerį, galima ir kitaip gal, bet aš kai bandžiau kažkas užsibugino man, kitas variantas su sustabdymu - sustabdai seną downloadą, parsisiunti naują, paleidi, kadangi failai tie patys tai jis jų per naujo nesiunčia - pracheckina kiek yra parsiųsta ir tada jau iš naujo trackerio likusią dalį siunčia. :D

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
51
Keistas klausimas: ar buvo kada nors toks įvykis, kad, tarkim, A wrestleris padaro B wrestleriui kokį veiksmą ir pinnina, o pagal scenarijų jis ir turėtų nupinninti, bet B wrestleris specialiai kickoutina nesilaikydamas scenarijaus :) ?

Šį pranešimą redagavo Beggaras: 2009-03-29, 02:16

My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
WrestleMania VIII, Hogan vs Sid, Sid kick-outino is Hogan leg-drop'o, nes jo vienas is manageriu failino laiku padaryt run-in :)
Manau cia bus garsiausias variantas :)

Nuotrauka
Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12

Rodyti pranešimąFortaz, 2009-03-29, 16:58, pasakė:

WrestleMania VIII, Hogan vs Sid, Sid kick-outino is Hogan leg-drop'o, nes jo vienas is manageriu failino laiku padaryt run-in :)
Manau cia bus garsiausias variantas :)
O gal prisimeni kokių incidentų, kai tai įvyko ne dėl kažkokių klaidų, bet dėl savų ambicijų? Manau WCW tokių linksmybių ne kartą turėjo būti :D
Nuotrauka

Answeris

Baltas diržas

• Naujokai
0
Norėjau paklausti, ar pries wrestlemania buna suspoilinti rezultatai, ir kada maždaug, jeigu būna?

seimas2

NVW Wrestler

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąAnsweris, 2009-03-29, 20:54, pasakė:

Norėjau paklausti, ar pries wrestlemania buna suspoilinti rezultatai, ir kada maždaug, jeigu būna?

Nebūna, gali tik skaityt naujienas ir numanyt rezultatus.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąAnsweris, 2009-03-29, 20:54, pasakė:

Wm buna live (do'h), taigi nera kaip tiesiogine to zodzio prasme, suspoilinti 100%.
O pasvarstymu/nutekejusios infos buna kaip visada.
Labai "geras" klausimas "kada" :)

Nuotrauka
Nuotrauka

tutas

Baltas diržas

• Išbaninti
0
Klausimas keliose federacijose cm punkas buvo
2)kiek cm punkas turi ***** matchu

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimątutas, 2009-04-05, 17:50, pasakė:

Nesuprantu, ar taip sunku wiki pažėt?

[Info about CM Punk]

Šį pranešimą redagavo Powis: 2009-04-05, 17:03

Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimątutas, 2009-04-05, 17:50, pasakė:

2)kiek cm punkas turi ***** matchu
1. Buvo:
Spoiler'is
2. Cia ziurint pagal ka iekoti ivertinimus. Jei ziureti i Dave Meltzer ***** matchu sarasa, tai tik vienas:
ROH: Samoa Joe vs. CM Punk (Spalio 16, 2004)

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Ne į temą
Na aisku tik vienas ziurint pagal Meltzeri turetu buti akcentuojamas kaip net vienas :)

tutas

Baltas diržas

• Išbaninti
0
Dave Meltzer jis tipo nustato kovu reitingus ?

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26

Rodyti pranešimątutas, 2009-04-05, 21:13, pasakė:

Dave Meltzer jis tipo nustato kovu reitingus ?

Ne į temą
Isgirsti nauja dalyka ir klausi?

Jis apzvalgininkas yra macu.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Bet vat man patapo idomu. Tutas cia mane priverti apie tai pagalvoti. gal kazkada ir maciau forume apie tai, gal isvis nemaciau. Bet vat kaip butent tie apzvelgininkai nustato kovu reintingus? Pagal kokius kriterijus nusprendzia kad ta kova verta ** ar ***. :)

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąPlutoniX, 2009-04-05, 21:46, pasakė:

Bet vat man patapo idomu. Tutas cia mane priverti apie tai pagalvoti. gal kazkada ir maciau forume apie tai, gal isvis nemaciau. Bet vat kaip butent tie apzvelgininkai nustato kovu reintingus? Pagal kokius kriterijus nusprendzia kad ta kova verta ** ar ***. :)
CIA.

tutas

Baltas diržas

• Išbaninti
0
Klausimas kaip undertakeris buna tamsu ir atsiranda vidury ringo ar ten kokia magija ar pats per ta laika ybega ? ;)

Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2009-04-06, 20:48
+20% ispejimo uz 18 forumo taisykles pazeidima. Ar tu cia klouna vaidinsi? Magija...

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Ku pradingo Eric'as Bishoff'as? Ieskojau internete, bet nelabai ka ir radau. O ir ziniu apie ji nuo atleidimo nelabai ka ir girdejau. Gal kas zino?
Ne į temą
Zejau as ir visose viki ir panasiai, tad nesiuskit manes ten :)

Šį pranešimą redagavo PlutoniX: 2009-04-09, 16:43

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąPlutoniX, 2009-04-09, 17:43, pasakė:

Ku pradingo Eric'as Bishoff'as? Ieskojau internete, bet nelabai ka ir radau. O ir ziniu apie ji nuo atleidimo nelabai ka ir girdejau. Gal kas zino?
Ne į temą
Zejau as ir visose viki ir panasiai, tad nesiuskit manes ten :D
Eric sio metu aktiviai uzsiima prodiusavimu, specifiskai realybes show. Tikriausiai girdejau apie Hulk Hogan's Celebrity Championship Wrestling (CCW) realybes show CMT kanale - tai buvo Bischoff projektas kartu su jo partneriu Jason Hervey, i sio atveju, Terry Bollea. Dabar jis gavo zalia sviesa prodiusoti dar viena show tame kanale, kuris vadinsis "Runnin' Wild... From Ted Nugent". Visai tiketina, kad ir CCW gris antram sezonui. Atitrukstant nuo televizijos, sio metu jis padeda savo geriausiam draugui Hulksteriui ginti turta nuo agresiviai nusiteikusios buvusios zmonos, Linda Bollea :) Terry uz kopeikas "pardave" Ericui kruva savo trademark'u i vardus kaip Hollywood Hulk, Hulkster, Hulkamania ir teises i jo varda nesanti energetini gerima ir gardele, kad jo alkanos zmonos rankeles nepasiektu tu pajamu.

tutas

Baltas diržas

• Išbaninti
0
klausimas ar pvz eddie guererro pries mirty turejo kontrakta su wwe tai kam atejo jo kontrakto pinigai seimai ar vincui

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0
Gal kas nors zino ka nors placiau apie sekanti cenos filma?

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimątutas, 2009-04-10, 21:01, pasakė:

klausimas ar pvz eddie guererro pries mirty turejo kontrakta su wwe tai kam atejo jo kontrakto pinigai seimai ar vincui
Lietuvos lygmeniu - visi jie dirba pagal autorines sutartis su papildomom salygom, neleidzianciom tureti analogisku autoriniu sutarciu :)
O tai reiskia - nepadarai darbo - nera ir pinigu.
O tai, savo ruoztu, reiskia, kad viskas priklauso nuo WWE geroves.
Eddie klausimu atsakyma matom iki siol - Vickie priemimas tikrai nebuvo planuotas su tokiu geru isivaziavimu - nieks nesitikejo, manau net pac Vincas, kad Vickie tures toki heat. T.y. buvo netgi naujienu, kad pagelbeti likusiai vienai Vickie, jai buvo pasiulyta pozicija..

Rodyti pranešimąDZT, 2009-04-10, 21:40, pasakė:

Gal kas nors zino ka nors placiau apie sekanti cenos filma?
Kai paskutini karta maciau su tuo susijusia naujiena, buvo prierasas, kad detales nezinomos.
Taciau pats Cena minejo, kad tai vel bus (siurprizas~!) veiksmo filmas, ir bus labai daug "kick-ass action" :)

Nuotrauka
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 15

narių: 0, svečių: 15, slaptų narių: 0