Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

KLAUSIMAI

Temoje atsakymų: 3009

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
Hardcore beltas nebenaudojamas, nes nukrito jo lygis. jis keitėsi vos ne kas savaitę, ir buvo pats prasčiausias diržas wwe. Dėl european nežinau, bet manau čia tas pats.

dogmas

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Tai bent kas savaite pamatai Hardcore matcha :) tai ne dabar

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
Kad tie hardcore matchai ko toliau tuo darydavosi nuobodesni. Isivaizduok. Prasideda kova ir po kokiu 3 atbega visai kitas wrestleris is uzkulisiu ir laimi dirza, kaip nors is pasalu uztikes viena is tu dvieju, bet paskui is arenos atbega dar vienas ir trenkes su pagaliu per galva laimi titula. Argi tai matyti kiekviena savaite butu idomu ?

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
Nu matchai prastėjo, jeigu nebūtų to kad reikia ginti titulą 24h/per parą prieš bet ką yra lėvai, bet WWE tikrai reik daugiau hardcoro. Šiaip tai dabar bent jau per RAW tai tai padidėjo hardcoras, pvz praeitą savaitę buvo cage matchas, dabar bus stretcher match ir panašiai.Nu WWE jau biški pradeda labiau rupėt kaip padaryt kuo didesniu reitingus.

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
Norėjau, kad kas (tikriausia XEUS) papasakotų biški apie Kid Kash, kiek pastebėjau tai jis wrestlina labai įspudingai, ir kaip jis atlieka tą hurricanrana in mid air? Ar dar pasaulyje yra tokiu panašaus įspudingumo judesių?

Guest_[kurt]_*

• Svečiai
gal zinote,is kur galima parsisiusti avataru-ffilmuku? gif liktais. sorry jej blogai paraseu. Dabar ant abeju ranku po gibsa turiu :roll:

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
prie nuotraukos/animacijos yra porą linkų su daugybę gifu :D

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

[kurt pasakė:

]gal zinote,is kur galima parsisiusti avataru-ffilmuku? gif liktais. sorry jej blogai paraseu. Dabar ant abeju ranku po gibsa turiu :roll:
kurt a kas buvo kad sugipsawo?

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

XEUS

nMo Wrestling Guru

• nMo Hall of Fame
7

Bam pasakė:

Norėjau, kad kas (tikriausia XEUS) papasakotų biški apie Kid Kash, kiek pastebėjau tai jis wrestlina labai įspudingai, ir kaip jis atlieka tą hurricanrana in mid air? Ar dar pasaulyje yra tokiu panašaus įspudingumo judesių?
Na pirmas jo rimtesnis karjeros etapas buvo ECW, ten jis susikrovė savo populiarumo bagažą, vėlesnis etapas TNA, na o tarp šių lygų daugybė matčų įvairiausiose indie lygose. Aš jį įvardinčiau kaip indie wresteriu esančiu ***1/2 zonoje, jo matčai sukasi ties tuo reitingu maždaug, tikrai ne vienas iš 10 geriausių indie wrestlerių, greičiau vienas iš 50. Jei sakai, kad jis wrestlina įspūdingai, tai ką tada sakyti apie Jack Evans ??? :D Kasho matčų psichologija gera tuo jis turi pranašumą prieš kitus. Panašaus įspūdingumo, hmm: double moonsault, shooting star press DDT ir t.t. na tikrai nemažai dar yra.

Guest_[kurt]_*

• Svečiai
Scorpio>tingiu aisqinti. t. y. ilga istorij=a:DD

HARDCORE-AUGAS

EHW 4 LIFE!

• nMo nariai
0
gal kas zino kokia ten mistirio paslapti slepia eddie guererro nuo zmonijos????
ir kas ira bwo nariai nu richardsa tai zinau o kiti kas per velniai ir kas sugalvojo bwo? kodel?

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0

HARDCORE-AUGAS pasakė:

gal kas zino  kokia ten paslapti slepia eddie guererro  nuo zmonijos????
ir  kas  ira bwo nariai  nu richardsa tai zinau o kiti kas per velniai ir kas sugalvojo bwo? kodel?

ta paslaptis tai čia 98% išmislas. bWo sudaro steven richards, blue menie ir simon dean. bWo susidarė dar ECW, kas juos sugalvojo nežinau

XEUS

nMo Wrestling Guru

• nMo Hall of Fame
7

HARDCORE-AUGAS pasakė:

gal kas zino  kokia ten mistirio paslapti slepia eddie guererro  nuo zmonijos????
ir  kas  ira bwo nariai  nu richardsa tai zinau o kiti kas per velniai ir kas sugalvojo bwo? kodel?
Big Stevie Cool
The Blue Guy
Hollywood Nova
"Intern" Thomas Rodman
Chastity
7-11

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

HARDCORE-AUGAS pasakė:

[b]bWo buvo sukurta 1997 metais ECW kompanijoje. Si "organizacija buvo nWo (is WCW) parodyja. Dabartiniai jos nariai (WWE kompanijoje):
Stevie Richards (Kevin Nash'o parodija) - "Big Stevie Cool"
Nova (Hollywood Hogano parodija) - "Hollywood Nova"
The Blue Meanie (Scott Hall'o parodija) - "Da Blue Guy"

Dar buvo kiti nariai (ECW laikais):
Dick Togo;
Men's Teioh;
Taka Michinoku;
Chastity;
Thomas "the Inchworm" Rodman (Dennis Rodman'o parodija);
7-11 (Syxx-Pac'o parodija).

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
O tas nova yra simon dean :)

`MalioK`

• Administratoriai
34

Bam pasakė:

O tas nova yra simon dean :D
Taip, bet niekam nepasakokit - jis UZSIMASKAVES :) Bet as manau kad Simon Dean gimikas sux! :wink:

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0

`MalioK` pasakė:

Bam pasakė:

O tas nova yra simon dean :D
Taip, bet niekam nepasakokit - jis UZSIMASKAVES :) Bet as manau kad Simon Dean gimikas sux! :wink:

Aš irgi taip manau, bet man patiko pvz kai simon`ą kane`as primušė :D bet jis dažnai nervuoja, o svarbiausia jis dabar 2 gimmickus naudoja :D

`MalioK`

• Administratoriai
34

Bam pasakė:

Aš irgi taip manau, bet man patiko pvz kai simon`ą kane`as primušė :) bet jis dažnai nervuoja, o svarbiausia jis dabar 2 gimmickus naudoja :D
Siaip as pastebejau, kad kolkas Simon Dean'o gimika jis naudoja tik per Velocity etery - o per SD! jis pasirodo tik kaip Nova.

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
taigi buvo ir per SD, ar tik ne prieš bookerį? aš ten pusiau žiūrėjau, pusiau forume buvau :)

`MalioK`

• Administratoriai
34

Bam pasakė:

taigi buvo ir per SD, ar tik ne prieš bookerį? aš ten pusiau žiūrėjau, pusiau forume buvau :)
Tai turbut buvo per paskutini SD! nes as iki siol jo nematciau - niekaip negaliu atsisiusti trukstamu daliu :x

P.S. Gerai, baigiam offtopic :D

HARDCORE-AUGAS

EHW 4 LIFE!

• nMo nariai
0
dekui uz atsakymus.
dar ne pabaiga... kur dingo buba ir d-von dudliai?? spaikas tai atleistas jei neklystu :)

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0

HARDCORE-AUGAS pasakė:

dekui uz atsakymus.
dar ne pabaiga...  kur dingo buba ir d-von dudliai??  spaikas tai atleistas jei neklystu :)

Dudley Boyz taip pat atleisti, baigėsi jų kontraktas ir jie nesutiko su WWE pateiktu kontraktu ar kažkas panašaus :D nu vienužodžiu išmetė juos :D o Tazz`as per tappingus buvo labai pasipiktinęs

HARDCORE-AUGAS

EHW 4 LIFE!

• nMo nariai
0
tai jie jau nebegrs i wwe?????
gaila kad nera ECW !!!!!!

`MalioK`

• Administratoriai
34
Bam, tiesa sakai - bet izuliai :D Ne ismete jos - jie patis isejo del to, kad WWE...
1. Visiskai nesuplanavo jiems storyline'o po ju sugrizimo
2. Per mazai pasiule jiems pinigu naujame kontrakte.
Taigi Dudliai padejo b%b% ant WWE ir isejo :lol: Saunoliai!

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0

HARDCORE-AUGAS pasakė:

tai  jie jau  nebegrs i wwe?????
gaila kad nera ECW  !!!!!!

nu jei būtų ECW jie WWE niekad nebūtų išėję turbūt :lol: ir aš supratau maždaug,

Dudleyz: norim kontrakto, be be be
Vincas krapšto nosį: ooo dudley, aš jus taip myliu, jus esat nerealus tag teamas, tokius gerus matchus darot, eina nx, aš jus myliu, jus patys geriausi.
Dudleyz: Duosi kontraktą?
Vince:Nu ok, 10 dolerių už show
Dudleyz: Kąąą??
Vince:Nu žinot, man šeimą, vaikus reik išmaitint
Dudleyz:Eik tu nx
Vince:Nu ok, wwe.com parašysiu, kad jūs taikiai išėjot, ir palinkėsiu jum sekmės.
Dudleyz:....

kaip jum? :D

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0