Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

KLAUSIMAI

Temoje atsakymų: 3009

Guest_Raiden_*

• Svečiai

Rodyti pranešimąSkorpio, Jun 30 2006, 01:05 PM, pasakė:

and again www.wrestleyourway.com ...

And shit,this one rocks..... :D

BitlasLt

Žalias diržas

• nMo nariai
0
mmm viename forume perskaiciau kad tipo rockas buvo ant rimto sudauzes bigshow??/na as tokio dalyko nezina.tai ir klausiu ar tai tiesa ,nes mane palaike biski....kad nezinau kad tai buvo..tai ar buvo?
gal zinot daugiau tokiu rimtu mustyniu kaip booker vs batista?

Ezzy

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
kas buvo tuose lagamineliuose kuriuos ladder matchuose savu laiku laimejo Edgyte ir RvD? :)

Nuotrauka

Guest_Raiden_*

• Svečiai

Rodyti pranešimąEzzy, Jul 1 2006, 09:00 PM, pasakė:

kas buvo tuose lagamineliuose kuriuos ladder matchuose savu laiku laimejo Edgyte ir RvD? :)

Man atrodo: 1000 $ ir kontrakatas su kuriuo galima pareikalauti savo brando svarbiausiojo championship'o (wwe,wh) iki kitos wm, bet kada,kada nori.....

Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
0
KAS zadama prijungti prie D-X paskutiniu metu? Ken Kennedy? Man tai patiktu...
Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąRaiden, Jul 2 2006, 12:10 AM, pasakė:

<...> 1000 $ ir <...>
WHAT?! Nuotrauka

Atsiprasau... negalejau susilaikyti.

Rodyti pranešimąThe Grappler, Jul 2 2006, 12:13 AM, pasakė:

<...> nu ne kontraktas <...>
Kontraktas, kuris yra lagamine. Tiesiog butu nelabai patogu/idomu biegioti su kontraktu, taigi jis "guli" lagamine (nors aisku cia is kayfabe pozicijos, is tikruju jis gali buti tuscias, bet ne tame esme=))

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąThe Grappler, Jul 2 2006, 12:16 AM, pasakė:

KAS zadama prijungti prie D-X paskutiniu metu? Ken Kennedy? Man tai patiktu...
Nieko. Tai bus (kolkas planojama) neilgas sugrizimas/projektas, kuris gali baigtis net po SummerSlam'o. Taigi sis DX'as yra paprasciausias tag team'as.

Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
0
Supratau... Cia norejo suregzti kazka naujo is senesniu laiku kad biski padidetu susidomejimas RAW ane?
Nuotrauka

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
Kas slepaias už Imposter Kane kaukės?

Ezzy

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąBam, Jul 2 2006, 01:04 AM, pasakė:

Kas slepaias už Imposter Kane kaukės?
ankstesniuose puslapiuose paziurek

Nuotrauka

Guest_Raiden_*

• Svečiai

Rodyti pranešimą`MalioK`, Jul 1 2006, 09:36 PM, pasakė:

WHAT?! Nuotrauka

Atsiprasau... negalejau susilaikyti.
Kontraktas, kuris yra lagamine. Tiesiog butu nelabai patogu/idomu biegioti su kontraktu, taigi jis "guli" lagamine (nors aisku cia is kayfabe pozicijos, is tikruju jis gali buti tuscias, bet ne tame esme=))

Nu man tikrai atrodo,kad ten jie gauna ir pinigine suma.

Nejaugi money in the bank fraze skirta tik cash in'imui? :)

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąRaiden, Jul 2 2006, 11:07 AM, pasakė:

No.

BitlasLt

Žalias diržas

• nMo nariai
0
gal kas turit sumerslam reklama (pilna) ta kur po CENos ir sabu kovos rode per Vengeance2006?

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąRaiden, Jul 2 2006, 11:07 AM, pasakė:

Nu koks skirtumas, in reality jie tikrai negauna jokiu pinigu, tik savo atlyginima, o kayfabe tai tokiu dalyku nerodo kaip pinigu ismokejimas ;)

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąUndertaker, Jul 1 2006, 05:59 PM, pasakė:

mmm viename forume perskaiciau kad tipo rockas buvo ant rimto sudauzes bigshow??/na as tokio dalyko nezina.tai ir klausiu ar tai tiesa ,nes mane palaike biski....kad nezinau kad tai buvo..tai ar buvo?
gal zinot daugiau tokiu rimtu mustyniu kaip booker vs batista?

Sorry for double post, bet tai ir klausk tu savo forumieciu detaliu, nes cia visi tave laiko biski.... kad lankaisi tokiuose forumuose ;)

BitlasLt

Žalias diržas

• nMo nariai
0
na tai man atsake panasiai ...kaip tu negali to nezinot nete pilna prirasyta:D tai suprask kaip nori

RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąUndertaker, Jul 2 2006, 12:55 PM, pasakė:

...kaip tu negali to nezinot nete pilna prirasyta:D ...

tai jei pilna prirašyta tai ko tiesiog nesusirandi ir nepaskaitai? :?
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąUndertaker, Jul 2 2006, 03:55 PM, pasakė:

na tai man atsake panasiai ...kaip tu negali to nezinot nete pilna prirasyta:D tai suprask kaip nori
Tai cia wrestling'as, o sis pasaulis pilnas susidurimu, konfliktu, antipatiju. Jei tau labai idomu tai galiu pamineti tik keleta konfliktu/susidurimu, kurios prisiminiau rasidamas si posta:
- Goldberg'o ir Jericho "mustines" uzkulisiose. Kai Chrisas ir Billas pradejo gincytis del situacijos WCW'e, kai Goldberg'as atsisake dirbti su Y2J - Jericho pabreze, kad tai buvo vienas pagrindiniu jo motivu palikti kompanija. Goldberg'as pamate Y2J zodziose izulumo ir ir puole ji. Bet Jericho pagavo ji su front facelock'u ir palauke kol Bill'as nusiramins. Taip Y2J uzdirbo sau pravarde "King of the Front Facelock" tarp vaikinu. Idomiausias dalykas tas, kad Goldberg'as iki siol nepiksta ant Y2J (bent jau savo interview'se bando tai neparodyti) ir Jericho dabar jau irgi nejaucia jam antipatijos.
- Dar vienas incidentas buvo tarp Flair'o ir Mick'o. Zinome, kad savo knygose sie du apsikeite keliomis nelabai garbingomis replikomis vienas apie kita. Ir viena karta uzkulisiose Ric'as pratese Foliui savo ranka, kuria Foley atsisake paspausti - Ric'as isizeide ir smoge jam i veida.
- Aisku dar galime prisiminti Hogan'o konflikta su Randy Savage'u, kuris nesibaige iki siol. Sakoma kad pries WMIX butent Savage'as smoge Hoganui i aki, nors kayfabe teigia kitka. Savage'as iki siol nekencia jo ir net sukure Hogan'ui daina "Be a Man"=))
- Na apie Montreal Screwjob manau niekam nereikia pasakoti, galima tik prisiminti kokias pasekmes tai turejo Vince'o veidui.

Siaip tu konfliktu yra daug, ne visi be emociju gali istverti life on the road + visa ta uzkulisiu politika irgi nepalieka vardo svariu. Buna ir smulkiu isizeidimu - pvz. kai Hogan'as buvo savo prime jis karta praejo pro Bret Hart'a, kuris norejo jam paspausti ranka (pasisveikinti) - tai galime prisiminti, kaip Bret'as ir SCSA'as ji ignoravo per HOF'06 - tokie izeidimai ras savo atsaka.

BitlasLt

Žalias diržas

• nMo nariai
0
aciu labai

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
tai kad tiesa sakant `MK` tiesiogiai neacake, o man pachiam idomu, nors jokios info ta tema nesu girdejes:) Shiaip, itariu, kad imanomas visaj dalykas, kaip ir sake MK.

Nuotrauka
Nuotrauka

BitlasLt

Žalias diržas

• nMo nariai
0
na as klausiau ar daugiau tokiu atveju kaip booker vs batista (in real) zinot.jis pora ir isvardino

Ezzy

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
kas per dalykas yr Punjabi prison match?

ar Big Vito is ECW ir Vito su suknele is SD gimines?

Nuotrauka

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
Agirdziat turiu klausima kuri vis pamirshdavau uzhduoti. taigi.

Ar ECW brandas turi/tures kokius nors PPV at all!?!?

Kiek suprantu ten ju xebros kolkas mazhoka ir feudai neitin kaip darosi.

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
nu One Night Stand kol kas yra :)
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąImpaler, Jul 8 2006, 05:40 PM, pasakė:

Ar ECW brandas turi/tures kokius nors PPV at all!?!?
Kolkas tokiu planu nera. Bet ka gali zinoti, jei ateityje reikalai eis gerai - gal atsiras ir PPV. Nors abejoju.

Vartotojų skaito šią temą: 8

narių: 0, svečių: 8, slaptų narių: 0