Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2006-05-31, 23:24
Undertaker, May 31 2006, 07:41 PM, pasakė:
p.s ir nemanai akd forume kuriam da**** postu surast viena linka nera lengva
Netaip ir sunku jei naudojies logika. Gali ziuret mano profili ir sukurtas temas arba eit i nuotrauku ir animacijos foruma kuriame nera labai daug postu, beje ta tema cia http://www.wwe.vhost...wtopic=1275&hl= ir tikrai ten nera to ko ieskai, uzjauciu. http://www.obsessedw...iles/index.html gali paziureti, ten neblogos galerijos buna.
2006-06-01, 07:08
Cena vs Edge in a Street Fight
HHH vs Kane
Ir kas idomiausia, tai ivyks per SummerSlam. Dabar, zinau, kad mane galite kvailiu palaikyti, bet kadangi pas mane RAW nsv'inis kazko nebeprasisuka i prieki, tenka su commercialais ziureti ir tikrai maciau kaip reklamino siuos matchus, tik vat nzn ar per SS, bet man atrodo kad jo. Keista, kad naujienu saitai nieko apie tai nepranesa, o pats WWE eme ir suspoilino.
2006-06-01, 17:19
Lix, Jun 1 2006, 08:08 AM, pasakė:
Cena vs Edge in a Street Fight
HHH vs Kane
Ir kas idomiausia, tai ivyks per SummerSlam. Dabar, zinau, kad mane galite kvailiu palaikyti, bet kadangi pas mane RAW nsv'inis kazko nebeprasisuka i prieki, tenka su commercialais ziureti ir tikrai maciau kaip reklamino siuos matchus, tik vat nzn ar per SS, bet man atrodo kad jo. Keista, kad naujienu saitai nieko apie tai nepranesa, o pats WWE eme ir suspoilino.
2006-06-01, 21:03
Lix, Jun 1 2006, 08:44 PM, pasakė:
Kaip manote ar taip tikrai bus ar as kazka supainiojau ir is tikruju jie cia reklamuoja tik house show kazkoki?
2006-06-02, 20:46
koltasXxX, May 31 2006, 07:46 PM, pasakė:
2006-06-05, 01:42
The Grappler, Jun 4 2006, 07:37 PM, pasakė:
O negirdejaj kad Dvasiu burys turi visus Raw nukalt? Ar tai ne tiesa?
2006-06-06, 03:15
VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!
KNOCK SRAIGH HE FUCK OU!!!
2006-06-06, 09:29
nesenai pradejau ziureti K-1 .Pride kovas:
tai gal galetumet pasakyti kaip K-1 vertinamas pasauliniame lygmeny ir R.Morkevicius ten tikrai gerai vertinimas ar tik gavo pora kovu pakovot ir viskas?
ir p.s man sove mintis
nu po to kai K.Angle kvailai nugalejo ir negavo titulo ..
ar per WM21 kartais negalejo HHH tiesiog iseit is ringo juk jis butu paparasiausiai laimejas ta tiutla ir viskas kazkaip keistai:D juk yra sakes kad del titulo atiduotu viska kad tik ji gautu net mociutes galva su kuju sudazytu nu po tokiu zodziu tikrai nelogiska kad jis eina ir bando apginti savo titula juk galetu buti tiesiog divalifikuotas ir viskas.Bet ka padarysi tokia wwe politika
2006-06-06, 09:44
Undertaker, Jun 6 2006, 07:29 AM, pasakė:
tai gal galetumet pasakyti kaip K-1 vertinamas pasauliniame lygmeny ir R.Morkevicius ten tikrai gerai vertinimas ar tik gavo pora kovu pakovot ir viskas?
ir p.s man sove mintis
nu po to kai K.Angle kvailai nugalejo ir negavo titulo ..
ar per WM21 kartais negalejo HHH tiesiog iseit is ringo juk jis butu paparasiausiai laimejas ta tiutla ir viskas kazkaip keistai:D juk yra sakes kad del titulo atiduotu viska kad tik ji gautu net mociutes galva su kuju sudazytu nu po tokiu zodziu tikrai nelogiska kad jis eina ir bando apginti savo titula juk galetu buti tiesiog divalifikuotas ir viskas.Bet ka padarysi tokia wwe politika
eik skaityt straipsnius "kaip wiskas wyksta" ir pan...
2006-06-06, 10:05
Impaler, Jun 6 2006, 04:15 AM, pasakė:
Zinok, paprastai tu rimtu traumu nepastebesi, nes jos nelabai kliuna i aki. O Benoit tiesiog gerai sellino, jis gal nezviegtu, jei jam rimtai labai skaudetu.
2006-06-06, 11:57
Undertaker, Jun 6 2006, 07:52 AM, pasakė:
o kaipm del to?
nu... tai jai ka wrestling'e daug kas nelogiska.. be to.. wrestler'iai turi entertain'int fanus... manai fanam patiktu tokie wisi championship matchai kur champ'ai iseina is ringo wisada?
2006-06-06, 13:42
ir P.S
2006-06-06, 13:51
Undertaker, Jun 6 2006, 11:42 AM, pasakė:
ir P.S
Nu cia siaip klausimai apie wrestlinga. Manau tau padetu kovosklubas.
Vartotojų skaito šią temą: 32
narių: 0, svečių: 32, slaptų narių: 0