Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

KLAUSIMAI

Temoje atsakymų: 3009

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Jo, shitas yra realiai pirmas, bet nenustebk, kad SummerSlam Razor Ramon vs HBK bus vadinamas kur nors pirmu - nes HBK apsiskelbe kad chia jo ideja, kad jis genijus ir pan:D O chia Hitman (na jis irgi galejo pasakyt perskambiai gal);

Nuotrauka
Nuotrauka

HARDCORE-AUGAS

EHW 4 LIFE!

• nMo nariai
0
nu tai kokiu yra daugiau naujienu apie ECW ONS??? Sabu dalyvaus?? Dudleyz dalyvaus?? pagal Mike Taney dudliai paprase keliu menesiu atostogu kad dalyvautu ECW ppv.. o gal cia tik gandai? pagal mane tas kad dudliai atostogu paprase tai netikra naujiena nes jie dabar juk impacte dalyvaus..... nu nezinau.....
Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
tigi...
naujienu sajtaj tam yra:)
ash tuoj nauja dar topica pakursiu su viena mintim.

Nuotrauka
Nuotrauka

lich

The Instant Classic

• Nariai
0
gal kas gali papasakot kaip ten bret hart ismete is wwf ar wwe net nzn ;) zodziu nes girdejau kad ten hbk ir mcmahon... bet man lb idomu kaip si vyruka kuris tik ka pateko i hall of fame ismete:( please papasakokit busiu truputi protingesnis wrestlinge:))) nes man taip jo kovos siaip patinka... SHARPSHOOTER! ;)

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
0
As kiek esu girdejas jis pats isejo is wwf

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0

Rodyti pranešimąGhZ, Apr 17 2006, 10:15 PM, pasakė:

As kiek esu girdejas jis pats isejo is wwf

Tavo avataras parodo tavo proto lygį ;) Kad Vincas sako Bret Hart screwed Bret Hart nereiškia, kad tai tiesa ;)

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
0
Blem sakaw,kad girdejas!

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąlich, Apr 17 2006, 10:12 PM, pasakė:

gal kas gali papasakot kaip ten bret hart ismete is wwf ar wwe net nzn ;) zodziu nes girdejau kad ten hbk ir mcmahon... bet man lb idomu kaip si vyruka kuris tik ka pateko i hall of fame ismete:( please papasakokit busiu truputi protingesnis wrestlinge:))) nes man taip jo kovos siaip patinka... SHARPSHOOTER! ;)
http://www.furiousrage.com/cgi-bin/faq.pl?...0Screwjob%20FAQ
jej tik speakini:)

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąlich, Apr 17 2006, 10:12 PM, pasakė:

gal kas gali papasakot kaip ten bret hart ismete is wwf ar wwe net nzn :D zodziu nes girdejau kad ten hbk ir mcmahon... bet man lb idomu kaip si vyruka kuris tik ka pateko i hall of fame ismete:( please papasakokit busiu truputi protingesnis wrestlinge:))) nes man taip jo kovos siaip patinka... SHARPSHOOTER! :D
Pabandisiu padaryti neimanoma ir papasakot viena skandalingiausiu/placiausiai nagrinejamu wrestlingo istoriju, keliai sakiniais ;)
Bret Hart'as pasirinko didesni kontrakta ($), kuri siule WCW. Tuo metu jis buvo WWF championas. Bret'as pazadejo, kad numes titula Shawn'ui per koki-nors hous'show arba tiesiog ji vacat'ins. Vince'as bijojo, kad Hart'as ji isdurs ir iseis su titulu i WCW. McMahonas isake Bret'ui pralaimeti titula per Survivor Series, bet Bret'as nenorejo pralaimeti titula savo gimtojoje salyje priesais Montrealio publika ir nutare pasinauduoti savo creative control'u ir laimeti matcha. Bet McMahonas, budamas paranojisku sikniu, nutare suscrew'inti Bret'a ir tuo matcho momentu, kai Bret'as turejo reversinti Sharpshooteri, Vince'as dave signala Earl Hebnariui baigti matcha. McMahonas norejo kad tai atrodytu jog Bret'a tap-out'ino, nors buvo akivaizdu kad Hart'a isdure. Hart'as spjove McMahonui i veida, siek tiek pamuse WWF aparatura ir uzkulisiose sulauze Vince'ui "dantu laikikli" ;)
P.S. Earl Hebneris pries matcha prisieke savo vaiku gyvibemis, kad neleis tokiam dalikui atsitikti. O kai visgi padare savo joda darba, greitai pabego is ringo ir isvaziavo is arenos taksi.
P.S.S. Bret'as patire didziausia savo gyvenimo isdaviste, nes Vince'as jam buvo tarsi antrasis tevas.

lich

The Instant Classic

• Nariai
0
wow aciu uz fabulous istorija:) nepagailejai laiko:)

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimą`MalioK`, Apr 17 2006, 10:46 PM, pasakė:

Pabandisiu padaryti neimanoma ir papasakot viena skandalingiausiu/placiausiai nagrinejamu wrestlingo istoriju, keliai sakiniais -_-
Bret Hart'as pasirinko didesni kontrakta ($), kuri siule WCW. Tuo metu jis buvo WWF championas. Bret'as pazadejo, kad numes titula Shawn'ui per koki-nors hous'show arba tiesiog ji vacat'ins. Vince'as bijojo, kad Hart'as ji isdurs ir iseis su titulu i WCW. McMahonas isake Bret'ui pralaimeti titula per Survivor Series, bet Bret'as nenorejo pralaimeti titula savo gimtojoje salyje priesais Montrealio publika ir nutare pasinauduoti savo creative control'u ir laimeti matcha. Bet McMahonas, budamas paranojisku sikniu, nutare suscrew'inti Bret'a ir tuo matcho momentu, kai Bret'as turejo reversinti Sharpshooteri, Vince'as dave signala Earl Hebnariui baigti matcha. McMahonas norejo kad tai atrodytu jog Bret'a tap-out'ino, nors buvo akivaizdu kad Hart'a isdure. Hart'as spjove McMahonui i veida, siek tiek pamuse WWF aparatura ir uzkulisiose sulauze Vince'ui "dantu laikikli" :)
P.S. Earl Hebneris pries matcha prisieke savo vaiku gyvibemis, kad neleis tokiam dalikui atsitikti. O kai visgi padare savo joda darba, greitai pabego is ringo ir isvaziavo is arenos taksi.
P.S.S. Bret'as patire didziausia savo gyvenimo isdaviste, nes Vince'as jam buvo tarsi antrasis tevas.
Smulkmenele, nors ajshq chia galima visajp interpretuoti.
Esme, kad Bretui nerejkejo savo Creative'o, ir jis ne kazhka butu padejes, nes HBK jau ji turejo ne ka mazhesni tuo metu. Tarp ju su Vincu buvo susitarimas, kad Bretas pralajmes titula bendrai nutartoj vietoj. Kadangi Kanada, zhinoma, neatitiko jo pasirinkimo - jis turi ir lajmet (nes shi vieta nera bendrai nutarta). Be jokio creativo:)
p.s. Hebneris visa nakti tipo nemiegojo, ir shiaip vajdenosi visur, kad Breto fanaj ji Kanadoj tuoj uzhpuls:)
p.p.s. HBK po matcho, kaip ir HHH sake kad jie nezhinojo, kad Vincas taip pasielgs. Bet veliau tai pripazhino. Mano akyse, tai ir yra didzhiausia ju nuodeme (o ne tai, kad screwino - tai wrestlingas vis del to..). O jie ne, vejdmajniavo, savo kajlius gelbedami, bijojo prisipazhint, nes buvo geda. O dabar jau, abu su pasididzhiavimu sako 'i did what i did, and i don't regret that'. Va chia yra didzhiausia ju nuodeme, ir man atrodo vienas esminiu dalyku, del ko Hartas niekada jiems neatlejs.

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąFortaz, Apr 17 2006, 11:19 PM, pasakė:

p.p.s. HBK po matcho, kaip ir HHH sake kad jie nezhinojo, kad Vincas taip pasielgs. Bet veliau tai pripazhino. Mano akyse, tai ir yra didzhiausia ju nuodeme (o ne tai, kad screwino - tai wrestlingas vis del to..). O jie ne, vejdmajniavo, savo kajlius gelbedami, bijojo prisipazhint, nes buvo geda. O dabar jau, abu su pasididzhiavimu sako 'i did what i did, and i don't regret that'. Va chia yra didzhiausia ju nuodeme, ir man atrodo vienas esminiu dalyku, del ko Hartas niekada jiems neatlejs.
As tiesiog isdestau istorija. O tu mane bandai tempti i diskusija;) Filme "Wrestling With Shadows" jis keleta kartu buvo kartojes, kad Vince'as buvo jam "tevo figura". Tokia isdaviste is tokio tau artimo zmogaus yra smugis ir kaip man pasirodo nieko silpnesnis (net stipresnis) uz veidmainiste. Tiesiog kitas dalykas tai, kad stipri neapikanta greiciau isgaroja - pvz. Bret'as smoge Vince'ui ir tarsi islejo dali savo neapikantos. Todel jo piktis Vince'ui kiek greiciau isgaravo/isgaroja (net ranka paspaude). Shawn'ui jis gi jaucia kitka - antipatija, jis niekina ta zmogu - tai rimciau nei neapikantos priepolis, nes tai trunka kurkas ilgiau. Taigi as gal sakyciau, kad Bret'a iki siol kankina tas kartus faktas kad jam artimas zmogus ji isdave, nors pati neapikanta jau perdege. O Shawn'a jis paprasciausiai niekina. Cia mano nuomone -_-

Rodyti pranešimąFortaz, Apr 17 2006, 11:19 PM, pasakė:

Smulkmenele, nors ajshq chia galima visajp interpretuoti.
Esme, kad Bretui nerejkejo savo Creative'o, ir jis ne kazhka butu padejes, nes HBK jau ji turejo ne ka mazhesni tuo metu. Tarp ju su Vincu buvo susitarimas, kad Bretas pralajmes titula bendrai nutartoj vietoj. Kadangi Kanada, zhinoma, neatitiko jo pasirinkimo - jis turi ir lajmet (nes shi vieta nera bendrai nutarta). Be jokio creativo:)
Cia visai ne smulkmena o dideles diskusijos klausimas. I kuri irgi nenorejau veltis :) Bret'as turejo ne paprasta "creative control'a". Visu pirma (is mano poziurio) jis turejo didesne itaka nei HBK tuo metu (tai net sako tavo pateiktas saltinis), kur parasyta, kad jis pradejo kaupti savo rankose tokia itaka, kuri primindavo Hogano + Jo creative'as buvo ipatinga tuom, kad jis aktivizavosi 30 dienom pries Bret'o isejima is WWF - tai turejo jo kontraktas, kur buvo sakoma, kad Hart'ui iseinant is kompanijos, uz 30 dienu yra ijungiamas "reasonable creative control" - tuo Bret'as pasirupino dar pries 11 menesiu, kad jam iseinant Vince'as negaletu palaidoti jo gimiko (kaip jis megsta). O klausimas del titulo liete ne HBK ir Bret'a o Vince'a ir Bret'a, kurie pradejo gicitis del zodzio "reasonable" - Vince'as spaude i tai, kad atsisakimas numesti titula nebuvo 'reasonable', o Bret'as spaude i tai, kad tai ir buvo ta situacija nuo kurios tas creativas turejo ji apginti - jis titula numetima ir mate, kaip gimika laidojima. Taigi cia velgi yra gincu tema, kuria negalima lengvai isbraukti;)

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Na ash gal net ne i diskusija norejaw ejti, bet daugiau parodyti tiems kas nezhino, kad shituo klausimu net pac Hartas su Vincu turbut skirtingaj net mintyse galvoja (ka jau kalbet apie taj ka jie shneka). Kitaip sakant, dar karta pabrezhti tai ka tu ir pac sakej - kad trumpaj tos istorijos neimanoma papasakot. Kaip ir, turbut, visapusishkaj tejsingaj.
Del niekinimo Shawnuj sutinku, bet ash ten daugiau ish savo perspektyvos - man tai yra pac shlykshchiausias dalykas, ish to ka ash esu girdejes ish HBK/Bret 'linxmuju' situaciju - t.y. man pac shlykshchiausias dalykas yra tai, kad HBK pradzhioj melavo, ir su didele bajme (netekti fanu+susidorojimo bet kada kanadoj), o dabar jau jis su dideliu pasididzhiavimu skelbia tiesa, ir sako kad nesigajli. Ir ash juo tikiu shitoj vietoj:D
p.s. Man juokinga, kaj zhmogus per tas pachias 5 minutes gali pasakyt kad jis born-again-christian, ir neuzhilgo pasakyt, kad nesigajli ir nesijauchia kaltas del apgavystes, ishdavystes ir kt sh:)

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąFortaz, Apr 18 2006, 01:00 AM, pasakė:

Del niekinimo Shawnuj sutinku, bet ash ten daugiau ish savo perspektyvos - man tai yra pac shlykshchiausias dalykas, ish to ka ash esu girdejes ish HBK/Bret 'linxmuju' situaciju - t.y. man pac shlykshchiausias dalykas yra tai, kad HBK pradzhioj melavo, ir su didele bajme (netekti fanu+susidorojimo bet kada kanadoj), o dabar jau jis su dideliu pasididzhiavimu skelbia tiesa, ir sako kad nesigajli. Ir ash juo tikiu shitoj vietoj:D
p.s. Man juokinga, kaj zhmogus per tas pachias 5 minutes gali pasakyt kad jis born-again-christian, ir neuzhilgo pasakyt, kad nesigajli ir nesijauchia kaltas del apgavystes, ishdavystes ir kt sh:)
As manau, kad jis tada neprisipazino Bret'ui, nes nenorejo rimtu "veido problemu", jauciu gautu ne tik jis, bet visas DX'as pagal pilna programa :)

P.S. Sorry, baigiu off-topic -_-

Guest_putupas_*

• Svečiai
Kaip vadinasi ta daina,kuria grojo per wm22 pries iseinant Triple H ? (Nu ta bow to the king of kings :P )

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
Motorhead - King Of Kings, aš siunčiu pilną versiją, uploadinsiu neužilgo, nes mačiau, kad daug kam reikia

lich

The Instant Classic

• Nariai
0
Keli klausimai:
Tas Jericho pravardes uzrasas Y2J ka jis reiskia? (jeigu tai yra sutrumpinimas)
Ar Kurt Angle yra dalyvaves kokiam hardcore matche?
Kiek wrestlemaniju yra dalyvaves edge?

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
Y2J jis pasivadino, nes jis į WWE atėjo ant naujojo mileniumo ir jį pavadino wrestler of the millenium ar panašiai. O pats Y2J man atrodo reiškia Year 2000 Jericho ar kažkas panašaus. (Nu dėl šito klausmo tiksliai negaliu atsakyt). Kurt Angle yra dalyvavęs hardcore matche, nu tiksliai dabar negaliu pasakyt, bet kažkokio tipo hardcore matche tai tikrai, nu kaip pvz street fight. Dėl wrestlemaniju tai man atrodo 4 wm :/

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąlich, Apr 20 2006, 07:13 PM, pasakė:

Keli klausimai:
1. Tas Jericho pravardes uzrasas Y2J ka jis reiskia? (jeigu tai yra sutrumpinimas)
2. Ar Kurt Angle yra dalyvaves kokiam hardcore matche?
3. Kiek wrestlemaniju yra dalyvaves edge?
1. Bam'as atsake :P
2. Na, siaip jis net buvo Hardcore Champion;D O jei rimtai, tai izimiausias Angle'o hardcore matchas (variacija) buvo KoTR'01 Street Fight pries Shane McMahona.
3. 5 kartus ir net yra nenugaletas siame PPV;)
WM22; WM21; WM X-8; WM X-7; WM 2000.

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
nwawrestling.com:

NWA WORLD
HEAVYWEIGHT
Champion: CHISTIAN CAGE

1.ABYSS
2.JEFF JARRETT
3.CHRISTOPHER DANIELS
4.A.J. STYLES
5.STING
6.TOMMY MARR
7.BROCK LESNER
8.BULLY DOUGLAS

9.SAMOA JOE
10.SABU

Gal kas gali paaiskint kuo cia deti 6,7 ir 8 vietas uzimantys wrestleriai? Juk jie net ne TNA :D

HARDCORE-AUGAS

EHW 4 LIFE!

• nMo nariai
0
hmmmmm jus man pasakykit ar tiketi ar ne. bet.... pagal sita straipsni WWE pilnai nusprende grazinti ECW.............

http://en.wikipedia....ight_Stand_2006
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąHARDCORE-AUGAS, Apr 23 2006, 11:36 PM, pasakė:

hmmmmm jus man pasakykit ar tiketi ar ne. bet.... pagal sita straipsni WWE pilnai nusprende grazinti ECW.............

http://en.wikipedia....ight_Stand_2006
Taip, tai yra pati sveziausia naujiena;) WWE planoja grazinti ECW rugsejo menesi ir jau siulo kontraktus zvaigzdems. Taigi lauksime kitu naujienu ;)

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Kas nerealu, kad Wikipedijoj jau galima sekt wrestlingo naujienas ish esmes...;)

Nuotrauka
Nuotrauka

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
Nu ir #%$#@!%@#!!! Čia tai geras! Jomajo!! Stebūklai dedasi nu, nekitaip! ;)

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Vis del to, dabar paajshkejo, kad taj tikraj nebus taip kaip buvo seniau. Bus kazhkokia kombinacija to, kas dabar yra OVW, Heat/Velocity ir Dar Matches. Na bet gal gaus ir lajko papildomaj per Raw ar SD, bet kol kas visaj nekvepia ackiru valandu per free tv gavimu.

Nuotrauka
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 3

narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0