Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

KLAUSIMAI

Temoje atsakymų: 3009

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
Achiu uzh atsakymus. PAgaliau iziurejau kur tie vertinimai. Apacioje surasyti. Dekui. Idomus variantas apie ta klique. Never knew kad kazkas tokio buve yra..

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Guest_AiroN_*

• Svečiai
Turiu klausimą. Gal ir lievas ,bet galit numest link kur būtų siųst visi naujausi failai (SD,Raw(SHOWS),TNA,PPV...)

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąAiroN, Mar 20 2006, 11:05 PM, pasakė:

Turiu klausimą. Gal ir lievas ,bet galit numest link kur būtų siųst visi naujausi failai (SD,Raw(SHOWS),TNA,PPV...)
Che kaip ir reklama, tai tarp spoilerio tegu:
Spoiler'is

Nuotrauka
Nuotrauka

HARDCORE-AUGAS

EHW 4 LIFE!

• nMo nariai
0
kodel TNA neleidzia naudoti savo rosterio ECW ons ppv???
Nuotrauka

XEUS

nMo Wrestling Guru

• nMo Hall of Fame
7

Rodyti pranešimąHARDCORE-AUGAS, Mar 21 2006, 03:54 PM, pasakė:

kodel TNA neleidzia naudoti savo rosterio ECW ons ppv???
Pagalvok labiau ir pats suprasi.

HARDCORE-AUGAS

EHW 4 LIFE!

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąXEUS, Mar 21 2006, 11:55 AM, pasakė:

Pagalvok labiau ir pats suprasi.

sita tai suprantu bet kodel tada Sabu dalyvauja o kiti nedalyvauja?? (dudleys,rhyno,raven ir t.t.)
Nuotrauka

RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
0
beje... ka dabar daro raven? :)
Nuotrauka

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąRazieL_, Mar 21 2006, 02:52 PM, pasakė:

beje... ka dabar daro raven? :)

Man rodos turi narkotiku problemu, dabar gydosi. Todel ir buvo kuriam laikui ismtas is TNA.

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąLix, Mar 21 2006, 03:07 PM, pasakė:

Man rodos turi narkotiku problemu, dabar gydosi. Todel ir buvo kuriam laikui ismtas is TNA.
As tai girdejau kitka... Naujienose buvo rasoma, kad jis, del fiziniu fiziniu negalavimu pradejo itin sparciai priaugti svorio. TNA managmentas tai pastebejo ir issiunte ji susitvarkyti sveikata. Seniau buvo sakoma, kad jis turetu gristi kazkokiam storyline'ui su ta Jackies kasete. Speju ten kaseteje bus kazkas apie ta Raven'o scerwinima del titulo Kanadoje.

Lix

• Administratoriai
36
Nu as wikipedijoje esu skaites:

wikipedia.org pasakė:

It was briefly rumored that TNA was really unhappy with Raven, but they were quickly quelled as it was revealed that Raven was suffering from thyroid problems, a side effect of his previous drug abuse

Kas yra tas thyroid problems tai nzn :D Nu bet kokiu atveju jis gydosi sveikata ar kazkas pan.

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąLix, Mar 21 2006, 04:10 PM, pasakė:

Nu as wikipedijoje esu skaites:
Kas yra tas thyroid problems tai nzn :D Nu bet kokiu atveju jis gydosi sveikata ar kazkas pan.
O tai butent ka as ir sakiau :D "Thyroid" - skydliauke - ji atsako uz zmogaus metabolizma - t.y. uz jo sukebejima deramai virskinti maista. Taigi Raven'as pasitrauke butent ja ir giditi.

Guest_lituvis_*

• Svečiai
as kaip toks puszalis sitam sporte tai gal galit pasakyt kur dabar yra Goldberg ir kuo uzsima?

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąlituvis, Mar 21 2006, 05:05 PM, pasakė:

as kaip toks puszalis sitam sporte tai gal galit pasakyt kur dabar yra Goldberg ir kuo uzsima?
1) Yra didelis klausimas, ar Pro-Wrestling'a galima vadinti sportu.
2) Augina pilva, kalba apie grizhima i PW (TNA), nors Carter (TNA savininke) pasake, kad niex jo ten kaip ir nenori (lieka viltis kad taip stengiasi paslepti ketinimus, bet...), dalyvawja karc nuo karto lajdose ivajriose.

Nuotrauka
Nuotrauka

Lix

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimą`MalioK`, Mar 21 2006, 05:03 PM, pasakė:

O tai butent ka as ir sakiau :D "Thyroid" - skydliauke - ji atsako uz zmogaus metabolizma - t.y. uz jo sukebejima deramai virskinti maista. Taigi Raven'as pasitrauke butent ja ir giditi.

Aisq. Vistik medicina su pro wrestlingu yra neatsiejami :D

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
Turiu vat viena klausima del ringu logotipu. pamenu caro laikais kai budavo wcw nitro/thunder ir kaikurie ppv ant ringo grindu visada puikuodavosi atitinkamas, spalvingas ir didelis logotipas. O shtai wwe/tna nematau tokiu dalyku. Man kazkaip vien geras logotipas kazkaip priduotu ishskirtinesnio jausmo tam tikram eventui, ypac ppv. kodel nebededa logotipu? gal demesi wrestleriam trikdo? :D

WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
0
Nu nededa newisur.. pvz ant ROH ringo widuryje yra ROH logotipas kaip ir daug kur kitur
Nuotrauka
Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąWinstoN, Mar 27 2006, 07:00 AM, pasakė:

Nu nededa newisur.. pvz ant ROH ringo widuryje yra ROH logotipas kaip ir daug kur kitur
Jis turejo galvoj, kad pvz ant ringo uzhrashyta 'New Blood rising' at smth. O ne WCW.

Nuotrauka
Nuotrauka

WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
0

Rodyti pranešimąFortaz, Mar 27 2006, 05:37 AM, pasakė:

Jis turejo galvoj, kad pvz ant ringo uzhrashyta 'New Blood rising' at smth. O ne WCW.

Man atrodo jis paeditino posta.. nes is ryto klausimas biski kitaip skambejo ir buwo trumpesnis pagal mane :D
Jai klystu tai atsiprasau, bet man tikrai atrodo, kad is ryto cia nebuwo jokiu ppv o bendrai..
Nuotrauka
Nuotrauka

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
nea, ash needitinau, ppv nedakuriau. posto editavimas po atsakymo prieshtarauja taisyklem, o as ju stengiuos nlauzyt :D

WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
0

Rodyti pranešimąImpaler, Mar 27 2006, 08:38 AM, pasakė:

nea, ash needitinau, ppv nedakuriau. posto editavimas po atsakymo prieshtarauja taisyklem, o as ju stengiuos nlauzyt :D

Jo, jau matau, kad nepaeditinai.. atsiprasau uz ziopluma :D
Nuotrauka
Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Pora klausimu del matchu ivertinimu ir pachiu matchu.
1) ar egzistuoja Misawa vs Kawada vs Kobashi/
2) Perzhiurejaw NAOH KENTA vs Misawa. KENTA bevejk itikino kad galetu lajmet, ir itrauke Misawa i rimtuma;) Kiek gavo? (5th Trial match)
3) 1993-08-31 - Kenta Kobashi vs. Steve Williams - kiek *?
4) 2000-10-11 - Kobashi vs. Omori - pas mane tik ishkarpos ir brutualumo matosi netruxta, idomu butu visa pamatyt, kiek gavo *?
5) ir paskutinis: Mitsuharu Misawa Vs. Jumbo Tsuruta (6-8-90) kiek gavo? Man taj jie kejstajkazhkaip pradejo:/ Pradzhioj lyg sprogo visas inirshis susikaupes, po to vel ish naujo isibeget rejkejo, ir apie 5 min zhiuret nebuvo malonu. Che ish PWT parsisiunchiau, ten anot kazhko MOTY, bet man tuo nekvepia:/

Nuotrauka
Nuotrauka

XEUS

nMo Wrestling Guru

• nMo Hall of Fame
7

Rodyti pranešimąFortaz, Mar 28 2006, 02:31 PM, pasakė:

Pora klausimu del matchu ivertinimu ir pachiu matchu.
1) ar egzistuoja Misawa vs Kawada vs Kobashi/
2) Perzhiurejaw NAOH KENTA vs Misawa. KENTA bevejk itikino kad galetu lajmet, ir itrauke Misawa i rimtuma;) Kiek gavo? (5th Trial match)
3) 1993-08-31 - Kenta Kobashi vs. Steve Williams - kiek *?
4) 2000-10-11 - Kobashi vs. Omori - pas mane tik ishkarpos ir brutualumo matosi netruxta, idomu butu visa pamatyt, kiek gavo *?
5) ir paskutinis: Mitsuharu Misawa Vs. Jumbo Tsuruta (6-8-90) kiek gavo? Man taj jie kejstajkazhkaip pradejo:/ Pradzhioj lyg sprogo visas inirshis susikaupes, po to vel ish naujo isibeget rejkejo, ir apie 5 min zhiuret nebuvo malonu. Che ish PWT parsisiunchiau, ten anot kazhko MOTY, bet man tuo nekvepia:/
1) Teoriškai taip - 1997 champion carnival turnyre Misawa, Kawada ir Kobashi surinko vienodai taškų, o pagal tarpusavio matčų rezultatus nebuvo galima nuspręsti (lygiosios tarpusavyje, išskyrus Misawą pralaimėjusį Kobashi, tačiau jis turėjo daugiau pergalių už abu t.y. tam tikri niuansai) kurie 2 susikaus finale, tagi buvo padarytas finalas iš trijų matčų (leage principu - už pergalę 2 taškai, už lygiasias 1):
1. Final #1: Mitsuharu Misawa [1] vs. Kenta Kobashi [1] went to a draw (30:00) when the time limit expired.
2. Final #2: Toshiaki Kawada [2] beat Mitsuharu Misawa [1] (6:09) with a powerbomb.
3. Final #3: Toshiaki Kawada [4] beat Kenta Kobashi [1] (21:27) with a jumping high kick.
Taigi tokio 1 vs 1 vs 1 vienu metu ringe senojoje AJPW nebuvo (net ir NOAH lygoje tik 2004 toks pirmas įvyko - Misawa vs Ogawa vs Taue)
2) Aš jį vertinu ***1/2, visi kiti ***1/4
3) ****1/2
4) ***
5) Tai vadinama vienu visų laikų geriausiu matču ***** figuruoja visur įvertinimas, bet pagal mane tai ****, na visi išaukština - tai matčas, kur Misawa pirmą kartą nugalėjo Tsuruta (jie be šio dar turėjo 3 ar 4 - visus turiu ir manau, kad kiti ne daug teatsilieka nuo šio ir kur kas maloniau žiūrimi).

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Del 5: Taj kad nuo 5 iki 10 min ten vien RestHoldaj:) Nu tokie ale Chain Wrestlinginiai, bet tikraj RestHoldai, nes pradzhioj perdaug ishsiperde vyraj:)
Man taj jis ne ish tolo nepanashus i 'viena visu lajku geriausiu matchu'. Grynaj vejxmo trukumas mano minetom minutem (na gal ji galima ivardinti kaip vienas kito pazhinima - bet jie gi jau buvo susitike, taj...)

Nuotrauka
Nuotrauka

XEUS

nMo Wrestling Guru

• nMo Hall of Fame
7

Rodyti pranešimąFortaz, Mar 28 2006, 06:10 PM, pasakė:

Del 5: Taj kad nuo 5 iki 10 min ten vien RestHoldaj:) Nu tokie ale Chain Wrestlinginiai, bet tikraj RestHoldai, nes pradzhioj perdaug ishsiperde vyraj:)
Man taj jis ne ish tolo nepanashus i 'viena visu lajku geriausiu matchu'. Grynaj vejxmo trukumas mano minetom minutem (na gal ji galima ivardinti kaip vienas kito pazhinima - bet jie gi jau buvo susitike, taj...)
Čia kaip ir su Kobashi vs Misawa 2003 - kai kas jį vertina *****, o kai kas ***3/4 t.y. fiksuoja visą matčą įvertindami visus pliusus, tačiau nefiksuoja matčo minusų ir neišlaiko balanso galutiniame įvertinime.

Guest_Raiden_*

• Svečiai
Norejau paklaust kaip ten del jeff'o (mano draugo) ar jis jau pasirode impact'e?

Vartotojų skaito šią temą: 23

narių: 0, svečių: 23, slaptų narių: 0