Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2009-07-26, 23:26
Sveiki. Neturejau laiko parasyt pries isvykstant. Pasisakau, kad buvau isvykes 15-26 dienomis i Kroatija Apkeliavau net 5 salis bet pagrindine kurioje ilsejomes buvo Kroatija. Taip pat iskart sioje temoje bunant paprasysiu jusu vienos paslaugos. Sakykit su kokia programa geriausiai montuoti ir daryti video medziagas? AS turiu daug filmuotos medziagos ir noriu ja sujungti i viena gera filma uzdeti muzikini fona. Kai kur patylinti ta fona kai kur pagarsinti. Kokia patartumet? Sony VegaS?
2009-07-26, 23:28
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!
2009-07-27, 00:43
Man labai tiktu wmm bet ar ten yra tokia galimybe pritylinti garsa vienoje vietoje kitoje ji vel pagarsinti.. as kiek mokedavau tai tik uztildyti arba pagarsinti bet tas nustatymas per visa video eidavo.. pvz jeigu as noriu kad muzika su video garsu butu per puse tai ir per visa video taip ir yra.. o man reikia kad kai kuriose vietose girdetus tik mano uzdeta muzika kitur tik video garsas.
2009-07-27, 10:26
2009-12-18, 17:52
Žinutė Kzkas ir NevermanO_O negalėsiu padėti, kadangi PC sugedo, Skype kažko senasis kompas nenori instaliuot.
Citata
Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.
nMo - Where peace happens. :D
Vartotojų skaito šią temą: 3
narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0