Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Nebuvimo topicas

Temoje atsakymų: 139

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Sveiki. Neturejau laiko parasyt pries isvykstant. Pasisakau, kad buvau isvykes 15-26 dienomis i Kroatija ;) Apkeliavau net 5 salis :D bet pagrindine kurioje ilsejomes buvo Kroatija. Taip pat iskart sioje temoje bunant paprasysiu jusu vienos paslaugos. Sakykit su kokia programa geriausiai montuoti ir daryti video medziagas? :D AS turiu daug filmuotos medziagos ir noriu ja sujungti i viena gera filma uzdeti muzikini fona. Kai kur patylinti ta fona kai kur pagarsinti. Kokia patartumet? Sony VegaS?

Nuotrauka

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Ne į temą

Rodyti pranešimąThe1andOnly, 2009-07-27, 00:26, pasakė:

Sveiki. Neturejau laiko parasyt pries isvykstant. Pasisakau, kad buvau isvykes 15-26 dienomis i Kroatija :D Apkeliavau net 5 salis ;) bet pagrindine kurioje ilsejomes buvo Kroatija. Taip pat iskart sioje temoje bunant paprasysiu jusu vienos paslaugos. Sakykit su kokia programa geriausiai montuoti ir daryti video medziagas? :D AS turiu daug filmuotos medziagos ir noriu ja sujungti i viena gera filma uzdeti muzikini fona. Kai kur patylinti ta fona kai kur pagarsinti. Kokia patartumet? Sony VegaS?
Sony vegas reikia gero kompiuterio minimum 1gb ram , patartina 2gb (nors man veža ir su 512 :D ) O jai pakankamai Ramų tai profilaktiškai erorus mėto :D
Tad patariu sony vegas , bet jai tau nereik efektu ir t.t. tiesiog nori paprastai sumest video tai naudok tą patį wmm

https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

Sin

Baltas diržas

• nMo nariai
0
Ne į temą
As asmeniskai naudoju Abode premiere, bet jei tau reikia atlikti elementarius veiksmus, tai mano galva pilnai uztenka ir windows movie maker.

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Man labai tiktu wmm bet ar ten yra tokia galimybe pritylinti garsa vienoje vietoje kitoje ji vel pagarsinti.. as kiek mokedavau tai tik uztildyti arba pagarsinti bet tas nustatymas per visa video eidavo.. pvz jeigu as noriu kad muzika su video garsu butu per puse tai ir per visa video taip ir yra.. o man reikia kad kai kuriose vietose girdetus tik mano uzdeta muzika kitur tik video garsas.

Nuotrauka

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
0
Isvarau į kaimą kažkur savaitei ir kelioms dienoms.

seimas2

NVW Wrestler

• nMo nariai
0
Ne į temą

Rodyti pranešimąThe1andOnly, 2009-07-27, 01:43, pasakė:

Man labai tiktu wmm bet ar ten yra tokia galimybe pritylinti garsa vienoje vietoje kitoje ji vel pagarsinti.. as kiek mokedavau tai tik uztildyti arba pagarsinti bet tas nustatymas per visa video eidavo.. pvz jeigu as noriu kad muzika su video garsu butu per puse tai ir per visa video taip ir yra.. o man reikia kad kai kuriose vietose girdetus tik mano uzdeta muzika kitur tik video garsas.

Jei yra funkcija fade, tai skelk video į kelias dalis, išskirk tą vietą kur nori sumažint garsą, prieš tai daliai prasisdedant užfadink garsą tiek kiek sumažint nori, tada iškirptos dalies garsą nusistatyk kiek reikia, o jai pasibaigus ir prasidedant naujai daliai įfadink garsą. Čia taip su sony vegas darant, manau tokios funkcijos turėtų būt ir wmm.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
16 dienu. Fotonas.

Nuotrauka
Nuotrauka

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
iki rugpjucio vidurio isvykes :?

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Rugpjucio 2 - 12 dienomis isvykstu i Balsiu stovykla :?

Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Minimum iki pirmadienio isvykstu i zukle,i "Zarazu miesta" Zarasus :D

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
0
Nuo šiandienos vakaro nebūsiu maždaug penkias dienas, vykstu į rankinio turnyrą Čekijoje.

Šį pranešimą redagavo Dizzee: 2009-08-17, 23:24

Nuotrauka

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
dar vis tiksliai neaisku kada busiu aktyvus :lol:

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Rytoj ryte isvaziuoju i Kauna, kur man darys akies operacija. Tai ligoninej praleisiu kokias 4-5 dienas tikriausiai. Ir dar grizus namo, nezinia, kiek laiko man neleis sedet prie PC (jei isvis neleis).

NME srityje mane pavaduos Valhalas.

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
sekmingos operacijos, paseedinsiu tna kita karta tada del taves. :D

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Žinutė Kzkas ir NevermanO_O negalėsiu padėti, kadangi PC sugedo, Skype kažko senasis kompas nenori instaliuot.

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Vartotojų skaito šią temą: 3

narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0