Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Homo Invasion

Temoje atsakymų: 81

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
0
Okej forumas vel svarus
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąBam, Jun 16 2006, 01:33 PM, pasakė:

Aš nesakiau, kad juos toleruoju, aš ir pats už tai, kad jų geriau nebūtų, bet nematau, kam taip forsiukiškai juos mušt, engt ir taip toliau, aišku jei tik nesugalvoja vaikų augint šeimose. Kaip Fortaz bandė prilygint myžimą ant prezidentūros ar bomžus miegančius prie prezidentūros, tai čia manau skirtingi dalykai yra, nes bomžus ir myžnius visi mato, gadina šalies vaizdą, o gėjai to atvirai nedaro.
nu dar pasakyk kad nesi mates kokiu bernu ar mergu susikibusiu uzh ranku, ar kur pasibuchiuojanchiu. Nes ash tai esu. Taip kad juos, kaip ir omzhus ir myzhnius irgi visi mato. Tiek kad bomzhus vaiko, myzhnius sodina, o pyderam niex nieko nedaro. Pasakykit kad tai ne ishkrypimas visuomenes?

Nuotrauka
Nuotrauka

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
dėja (na gal ir gerai) nemačiau dviejų vyrų susikabinusių vaikščiojančių po miestą, nebent panelės, bet dauguma jų taip daro, apie bučinius irgi tas pats, tik moteris. O vat kilo toks klausimas, ar tik gėjų smerkimas nėra lygių teisių pažeidimas? Na manau turbūt visiem vyram gražu kai dvi nuostabios moterys bučiuojas, o vat kai vyrai tai jau visuomenės iškrypimas ir taip toliau. O gal moterim gražu kai du joms gražūs bernai pasibučiuoja? O vat moterys jom sulyginamos su visuomenės iškrypimu ir pan :)

WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
0

Rodyti pranešimąBam, Jun 16 2006, 10:33 AM, pasakė:

Aš nesakiau, kad juos toleruoju, aš ir pats už tai, kad jų geriau nebūtų, bet nematau, kam taip forsiukiškai juos mušt, engt ir taip toliau, aišku jei tik nesugalvoja vaikų augint šeimose. Kaip Fortaz bandė prilygint myžimą ant prezidentūros ar bomžus miegančius prie prezidentūros, tai čia manau skirtingi dalykai yra, nes bomžus ir myžnius visi mato, gadina šalies vaizdą, o gėjai to atvirai nedaro.

nu jai sakykim bomzai ir gejai skirtingi dalykai tai... kaip del pvz pedofilu? jie tokie patys iskrypeliai kaip ir pydarai.. ir jie neuzsiema sawo reikalais wisiem matant.. tai jau tipo skaitos ir jie gali waikus twirkint jeigu tai daro neatwirai? ir tokiu nereik dauzyt nori pasakyt? pydaras ir pedofilas tas pats.. abu tokie pat iskrypeliai
Nuotrauka
Nuotrauka

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
Vaikus tvirkint yra visai kas kita, gėjai abu sutinka ir abu nori daryt ką jie ten daro, o pedofilija yra visai kas kita, vaikai yra prievartaujami, nu blogiausiu atveju tarkim saldainiu į apgaulę priviliojami, pedofilija yra blogiausias dalykas, o kad mato ar nemato tai aš tik šiaip pridėjau, nesakau, kad viską ko visuomenė nemato galima daryt, jei tai nepažeidžia kitų teisių, viskas yra daroma savo blaiviu protu - prašom.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąBam, Jun 17 2006, 04:39 PM, pasakė:

dėja (na gal ir gerai) nemačiau dviejų vyrų susikabinusių vaikščiojančių po miestą, nebent panelės, bet dauguma jų taip daro, apie bučinius irgi tas pats, tik moteris. O vat kilo toks klausimas, ar tik gėjų smerkimas nėra lygių teisių pažeidimas? Na manau turbūt visiem vyram gražu kai dvi nuostabios moterys bučiuojas, o vat kai vyrai tai jau visuomenės iškrypimas ir taip toliau. O gal moterim gražu kai du joms gražūs bernai pasibučiuoja? O vat moterys jom sulyginamos su visuomenės iškrypimu ir pan :)
nu man tai vienodaj sux. Ar mergos ar bernai. Smerkimas niekada nera pzhejdimas tejsiu - dar vienas naujaj ishkrypusios visuomenes aprajshkos pavyzdys tavo poste: jej tik kas ka smerkia - jau jo tejses pazhejdzhiamos.

Nuotrauka
Nuotrauka

Insect

Baltas diržas

• Naujokai
0
Kaip vienam anekdote.Norint įsukti lemputę Amerikoje - vienas žmogus turi ją sukti , o 10 turi žiūrėti ar nepažeidžiamos lytiniu mažumų , gyvūnu , moterų , vaikų teisės.

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0