Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2006-06-14, 15:29
2006-06-15, 10:58
2006-06-15, 16:24
2006-06-15, 16:28
2006-06-15, 21:34
2006-06-16, 00:25
2) ash asmenishkaj ne tik netoleruoju, bet ir nemegstu, nes tai:
* shokiruoja mane
* zhejdzhia mano katalikishkus isitikinimus
* yra ishkrypusios meiles rushis. Ar matet kada per koki animal planet, kad kalbetu apie gyvunus pyderus?
kas del pasakymo 'jej jie patys geriau jauchiasi taip, tai kodel to netoleruot' - retoriniai klausimaj:
1) ar toleruotumete bomzhus, mieganchius kad ir pvz prie seimo rumu. Juk jiems ten patogu, jie gerai jauchiasi...
2) ar toleruotumete apmyzhtas kad ir pvz prezidenturos sienas - jei zhmonems patogu, tai kas chia tokio kad jie nusilengvina?
3)... ir t.t. jej norit nors ir 10 galiu tokiu klausimu...
p.s. mane nervina ishkrejptos tolerancijos atsiradimas shiuolajkineje visuomeneje - jej tik kas nors ka nors padaro extravagantishko ar ishshokanchio ish standarto ribu, visada yra mase zhmoniu, kurie nieko niekada net negalvodami sako 'jej jiems tai patogu ir t.t.'... Nu nx... Yra sheimos vertybes, visuomenes tradicijos, ir t.t. tai vieni ish dalyku, daranchiu musu visuomene brandzhia. Jej visada visi imtu toleruoti dalykus kurie kazhkam juos darant yra malonus, ir jie jauchiasi geriau - butu pirmykshte visuomene.
p.p.s. ajshq rejkia ishskirti 'netolerancija' ir 'engima' - tarp ju tik 2 zhingsniai - neapykanta su agresija. Savaime ajshq, kad jej jau visokie zhudikaj net nera engiami, o tik pasodinami izoliacijaj nuo visuomenes ir perauklejimuj - kodel turetu buti gejaj. Ir vis del to - tolerancijaj: NE. Shiuo atveju.
2006-06-16, 06:25
O cia iswis pasakymas geras.. "jei jie gerai jauciasi" nu tai forsiukai pvz musdami zmones irgi gerai jauciasi... wagys nupise nemazai pinigu irgi gerai jauciasi...tai tipo juos galima toleruot?
2006-06-16, 11:04
Fortaz, Jun 15 2006, 10:25 PM, pasakė:
2) ash asmenishkaj ne tik netoleruoju, bet ir nemegstu, nes tai:
* shokiruoja mane
* zhejdzhia mano katalikishkus isitikinimus
* yra ishkrypusios meiles rushis. Ar matet kada per koki animal planet, kad kalbetu apie gyvunus pyderus?
kas del pasakymo 'jej jie patys geriau jauchiasi taip, tai kodel to netoleruot' - retoriniai klausimaj:
1) ar toleruotumete bomzhus, mieganchius kad ir pvz prie seimo rumu. Juk jiems ten patogu, jie gerai jauchiasi...
2) ar toleruotumete apmyzhtas kad ir pvz prezidenturos sienas - jei zhmonems patogu, tai kas chia tokio kad jie nusilengvina?
3)... ir t.t. jej norit nors ir 10 galiu tokiu klausimu...
p.s. mane nervina ishkrejptos tolerancijos atsiradimas shiuolajkineje visuomeneje - jej tik kas nors ka nors padaro extravagantishko ar ishshokanchio ish standarto ribu, visada yra mase zhmoniu, kurie nieko niekada net negalvodami sako 'jej jiems tai patogu ir t.t.'... Nu nx... Yra sheimos vertybes, visuomenes tradicijos, ir t.t. tai vieni ish dalyku, daranchiu musu visuomene brandzhia. Jej visada visi imtu toleruoti dalykus kurie kazhkam juos darant yra malonus, ir jie jauchiasi geriau - butu pirmykshte visuomene.
p.p.s. ajshq rejkia ishskirti 'netolerancija' ir 'engima' - tarp ju tik 2 zhingsniai - neapykanta su agresija. Savaime ajshq, kad jej jau visokie zhudikaj net nera engiami, o tik pasodinami izoliacijaj nuo visuomenes ir perauklejimuj - kodel turetu buti gejaj. Ir vis del to - tolerancijaj: NE. Shiuo atveju.
2006-06-16, 12:33
2006-06-16, 12:44
Guest_TvarteniS_*
2006-06-16, 12:54
2006-06-16, 12:58
TvarteniS, Jun 16 2006, 01:54 PM, pasakė:
Sekmes. Dekui uz juoko doze ir uz tai, kad dedi skyrybos zenklus
2006-06-16, 12:59
TvarteniS, Jun 16 2006, 01:54 PM, pasakė:
Ačiū
2006-06-16, 13:07
TvarteniS, Jun 16 2006, 11:54 AM, pasakė: