Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Homo Invasion

Temoje atsakymų: 81

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Reik gal pervadint topica i 'Vaiku Invazija' :lol: Vat tokiu labiausiai nekenciu is visu internautu.

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
aplamai manau tema issemta hmz locked?

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Fantazy

Piktas Gezas - Fantazijus

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąFortaz, Jun 14 2006, 02:05 PM, pasakė:

abiem pakeliami warnaj, del akivajzdzhiu priezhaschiu.

Aj nepamenu, o angery varnus už "waryma" irgi dedat? :lol:

Grįžau?!

Lix

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąFantazy, Jun 14 2006, 04:15 PM, pasakė:

Aj nepamenu, o angery varnus už "waryma" irgi dedat? :lol:

kad cia jau tokio zemo lygio "varymas" kad tiesiog slykstu ziuret. Susirinko vaikai pasikeikt. Eikit i l2 servus ir keikites, ten rasit daug tokiu, nu arba i cs irgi daznai buna.

Guest_TvarteniS_*

• Svečiai
del vaiku as dar drisciau pasigincyt, seni...

Lix

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąTvarteniS, Jun 14 2006, 07:34 PM, pasakė:

del vaiku as dar drisciau pasigincyt, seni...

Gincykis. Ijunk savo keiksmazodziu varikli :D

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
heh...told you, WOFTGP (wathc out for the gay people), nieko čia įpatingo nematau, atėjo pakvailiot vaikis :D šiaip tai nieko neturiu prieš gėjus, nors man jie per daug ir nepatinka, bet PEACE ir šita tema sux.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąBam, Jun 15 2006, 11:58 AM, pasakė:

heh...told you, WOFTGP (wathc out for the gay people), nieko čia įpatingo nematau, atėjo pakvailiot vaikis :D šiaip tai nieko neturiu prieš gėjus, nors man jie per daug ir nepatinka, bet PEACE ir šita tema sux.
gal kox tavo draugelis?:D

Nuotrauka
Nuotrauka

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
Nea..nepažįstu tokių, bet nematau prasmės iš jo šaipytis, geriau nekreipt dėmesio ir baigs :D gėjai šiaip nėra blogi žmonės, pas draugo tėvus kai buvo, vienas toks buvo atėjęs, draugiškas, malonus, bet kažkaip sedėt prie jo nu nežinau...nemalonu ;D beje, jis vedęs :D (ne lietuvoj)

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
gejai yra ishsipisinejimas zmogaus
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
Čia jau kita tema, bet gal jos nepradėkim, nes aš kaip visados gana liberaliai žiūriu ri visi yra prieš mane ;D

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimąkoltasXxX, Jun 15 2006, 03:27 PM, pasakė:

gejai yra ishsipisinejimas zmogaus
visiskai sutinku ! reiktu siu zmoniu gailet wargsam psichika sutrikus

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
bet nebūtina juos visada diskriminuot, jų engt ir pan :) o jei patys taip geriau jaučias, tai nematau kodėl turėtų keistis dėl kitų nuomonės ar pažiūrų

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
1) lietuvoj kad gejaj butu toleruojami dar toli toli... ir ne del bazhnychios pozhiurio, kuris atrodytu pagrindinis butu dalykas, o del forsiuku visokiu, kurie juos visada mush... Kad ne del bazhnychios - jej tai butu tik viena kliutis, tai jau butu kaip anglijoj.
2) ash asmenishkaj ne tik netoleruoju, bet ir nemegstu, nes tai:
* shokiruoja mane
* zhejdzhia mano katalikishkus isitikinimus
* yra ishkrypusios meiles rushis. Ar matet kada per koki animal planet, kad kalbetu apie gyvunus pyderus?:)

kas del pasakymo 'jej jie patys geriau jauchiasi taip, tai kodel to netoleruot' - retoriniai klausimaj:
1) ar toleruotumete bomzhus, mieganchius kad ir pvz prie seimo rumu. Juk jiems ten patogu, jie gerai jauchiasi...
2) ar toleruotumete apmyzhtas kad ir pvz prezidenturos sienas - jei zhmonems patogu, tai kas chia tokio kad jie nusilengvina?
3)... ir t.t. jej norit nors ir 10 galiu tokiu klausimu...

p.s. mane nervina ishkrejptos tolerancijos atsiradimas shiuolajkineje visuomeneje - jej tik kas nors ka nors padaro extravagantishko ar ishshokanchio ish standarto ribu, visada yra mase zhmoniu, kurie nieko niekada net negalvodami sako 'jej jiems tai patogu ir t.t.'... Nu nx... Yra sheimos vertybes, visuomenes tradicijos, ir t.t. tai vieni ish dalyku, daranchiu musu visuomene brandzhia. Jej visada visi imtu toleruoti dalykus kurie kazhkam juos darant yra malonus, ir jie jauchiasi geriau - butu pirmykshte visuomene.

p.p.s. ajshq rejkia ishskirti 'netolerancija' ir 'engima' - tarp ju tik 2 zhingsniai - neapykanta su agresija. Savaime ajshq, kad jej jau visokie zhudikaj net nera engiami, o tik pasodinami izoliacijaj nuo visuomenes ir perauklejimuj - kodel turetu buti gejaj. Ir vis del to - tolerancijaj: NE. Shiuo atveju.

Nuotrauka
Nuotrauka

WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
0
Bam, tai gal dar ir zoofilus, pedofilus ir wisokius kitus iskrypelius toleruoji?
O cia iswis pasakymas geras.. "jei jie gerai jauciasi" nu tai forsiukai pvz musdami zmones irgi gerai jauciasi... wagys nupise nemazai pinigu irgi gerai jauciasi...tai tipo juos galima toleruot?
Nuotrauka
Nuotrauka

koltasXxX

• Išbaninti
0
jo as ir norejau taip sakyt "You don't see monkeys humping each others asses , now do you ?"
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąFortaz, Jun 15 2006, 10:25 PM, pasakė:

1) lietuvoj kad gejaj butu toleruojami dar toli toli... ir ne del bazhnychios pozhiurio, kuris atrodytu pagrindinis butu dalykas, o del forsiuku visokiu, kurie juos visada mush... Kad ne del bazhnychios - jej tai butu tik viena kliutis, tai jau butu kaip anglijoj.
2) ash asmenishkaj ne tik netoleruoju, bet ir nemegstu, nes tai:
* shokiruoja mane
* zhejdzhia mano katalikishkus isitikinimus
* yra ishkrypusios meiles rushis. Ar matet kada per koki animal planet, kad kalbetu apie gyvunus pyderus?;)

kas del pasakymo 'jej jie patys geriau jauchiasi taip, tai kodel to netoleruot' - retoriniai klausimaj:
1) ar toleruotumete bomzhus, mieganchius kad ir pvz prie seimo rumu. Juk jiems ten patogu, jie gerai jauchiasi...
2) ar toleruotumete apmyzhtas kad ir pvz prezidenturos sienas - jei zhmonems patogu, tai kas chia tokio kad jie nusilengvina?
3)... ir t.t. jej norit nors ir 10 galiu tokiu klausimu...

p.s. mane nervina ishkrejptos tolerancijos atsiradimas shiuolajkineje visuomeneje - jej tik kas nors ka nors padaro extravagantishko ar ishshokanchio ish standarto ribu, visada yra mase zhmoniu, kurie nieko niekada net negalvodami sako 'jej jiems tai patogu ir t.t.'... Nu nx... Yra sheimos vertybes, visuomenes tradicijos, ir t.t. tai vieni ish dalyku, daranchiu musu visuomene brandzhia. Jej visada visi imtu toleruoti dalykus kurie kazhkam juos darant yra malonus, ir jie jauchiasi geriau - butu pirmykshte visuomene.

p.p.s. ajshq rejkia ishskirti 'netolerancija' ir 'engima' - tarp ju tik 2 zhingsniai - neapykanta su agresija. Savaime ajshq, kad jej jau visokie zhudikaj net nera engiami, o tik pasodinami izoliacijaj nuo visuomenes ir perauklejimuj - kodel turetu buti gejaj. Ir vis del to - tolerancijaj: NE. Shiuo atveju.
Tiesa pasakius viena kart esu mates :D
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
Aš nesakiau, kad juos toleruoju, aš ir pats už tai, kad jų geriau nebūtų, bet nematau, kam taip forsiukiškai juos mušt, engt ir taip toliau, aišku jei tik nesugalvoja vaikų augint šeimose. Kaip Fortaz bandė prilygint myžimą ant prezidentūros ar bomžus miegančius prie prezidentūros, tai čia manau skirtingi dalykai yra, nes bomžus ir myžnius visi mato, gadina šalies vaizdą, o gėjai to atvirai nedaro.

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
bam wienas pastebejimas tau wisur waidenasi forsai gal tu kox paranoikas?

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
Pats Fortaz juos paminėjo ;)

koltasXxX

• Išbaninti
0
o, o vel . Gal tau psichoterapauto pagalbos reikia ar ko ;)
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Guest_TvarteniS_*

• Svečiai
gerai, kad parodot toki demesi gejams, bet man jie nepatinka ne maziau negu jums, galit ir toliau diskutuot apie lytines mazumas kiek tik jums patinka, o as nematau prasmes toliau likt jusu gaidiskame forume. man jis nepatinka, jus labai daug nusisnekat ir kaip mazi vaikai skiedziat apie wrestlinga. nu gerai, atsijungiu, sekmes, tik nesusidekit su pederastais ;)

Lix

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąTvarteniS, Jun 16 2006, 01:54 PM, pasakė:

gerai, kad parodot toki demesi gejams, bet man jie nepatinka ne maziau negu jums, galit ir toliau diskutuot apie lytines mazumas kiek tik jums patinka, o as nematau prasmes toliau likt jusu gaidiskame forume. man jis nepatinka, jus labai daug nusisnekat ir kaip mazi vaikai skiedziat apie wrestlinga. nu gerai, atsijungiu, sekmes, tik nesusidekit su pederastais ;)

Sekmes. Dekui uz juoko doze ir uz tai, kad dedi skyrybos zenklus :D

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0

Rodyti pranešimąTvarteniS, Jun 16 2006, 01:54 PM, pasakė:

Ačiū :D

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimąTvarteniS, Jun 16 2006, 11:54 AM, pasakė:

wisogero jaunasis iskrypeli

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0