Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

2006 METU PASAULIO CEMPIONATAS

Temoje atsakymų: 140

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
tame ir tolkas ;]
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
lolai anglu fanai FOOTBALL COMING HOME ;DDDD dickheads your in germany ;D o man snd teko be komentatoriu ziuret kacelkei nuejau telika ziuret o muzika paleista buwo tj nenorejau atjunginet ;D tj ziurejau be garso ;D

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąGrybz, Jun 22 2006, 07:47 PM, pasakė:

Man tiesą sakant pradeda nervuoti visi Lietuvos komentatoriai (tuo pačiu ir tas Kesminas) tie du, kurie komentavo Ganos ir JAV susitikimą tai vapše kažkokie. Jokio objektyvumo: „JAV būtų pats laikas įmušti įvartį“. Ir šiaip labai jaučias kokią jie komandą palaiko, o Kesminas tai varo tą patį faktą pusę rungtynių, kartoja ir kartoja, negaliu net rungtynių žiūrėt ;(

Nu nzn, manes tie komentatoriai tai nenervuoja kazkaip. "tie du, kurie komentavo Ganos ir JAV susitikimą" tai man prikolni tokie, nusisneka, pasijuokia ir t.t. Kesminas tai pradeda biski uzknist savo nuobodziu tonu ir kazkokiais filosofavimais :? O Meskonis tai geriausia, gauna zaidejas kamuoli tai sako "O taip cia tas ir tas, jis buvo garsus praeitame cempionate, jis gyveno ten ir ten..." ir isvardina viska apie ta zaideja nereaguodamas i rungtyniu eiga, po to kitas gauna kamuoli tai apie ji pradeda vardint visus faktus :D

Guest_Tomas_*

• Svečiai
Na bent jau as palaikau Olandijos rinktine,bet kas laimes l.sunku nuspet,juk yra tiek geru komandu Italai,Vokieciai,Brazilai,Argergentina,Prancuzija,tai visko gali buti

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
geros rungtynes wos neapsiwerkiau kaip argentina prapiso :D

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

koltasXxX

• Išbaninti
0
blin , tevas buvo 250 lt pastates uz argentina ;( , jomajo nu beveik
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
0
As uz vokietija sirgau, pavelavau i greiti ir isiute kina, nes ziurejau kas laimes :D
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
0
Sh... Argentina galejo laimet... Bl nervas paime... O Italai shaunuoliai... gerai papurte... Shnd ash uzh Francus ir Portugalija.... :D
Nuotrauka

koltasXxX

• Išbaninti
0
nu lbet, glaejo laimet anglai ;( , dabar neydomus bus net ziuret
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
JEEEEEEEEESS JEEEEEEEEEEEEEES VIVA RICARDO!!!!!! WHOOOOOOO! graziai sumuse jes blt dar dbr dziaugiuosi reix ryt atsvest uz italus ir portugalus WHOOOO!

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
0
Eik nx skorpio :D
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Grybz

Žalias diržas

• nMo nariai
0
teisingai. ;D aš buvau pasižadėjus, kad jei anglai laimės ryt nueisiu į bažnyčią ;D
To me it is strange
This feeling is strange
But it's not gonna change for anybody.

(MUSE „Fillip“)

Guest_putupas_*

• Svečiai
Portugalai laimejo ....SUDAS

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
WE GONNA PARTY PARTY PARTY PARTY. O jeigu italai nusluos germanus turbut sawaite nesibaigiancia fiesta padarysim nu anyways toliau portugalai abejoju ar nueis nes su brazilais abejoju ar lengvai palos anyways bajsiausias kosmaras butu jei wokieciai laimetu :/ turbut ajtume sprogdint ambasados [right guys?]

edit: nepradykit waryt ant manes nes cia mano paskutinis postas buwo pries isvykstant turbut tjp kad iki pasimatymo jei grysiu

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
0
Tai gali nebegrizt :D
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
0
Yes!!! Portugalai shaunuoliai.... ir nenervuokit uzhsishoksta ant kitu is niekur nieko.... Ka mes negalim turet savos nuomones?
Nuotrauka

Ezzy

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
ciulpia tie portugalai, visi rinktine daivintojai su Ronaldo ir Figo priesakyje, zais pries Francus dabar turbut tai gaut turetu kokie 0-3

Nuotrauka

Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
0
Oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! Henry jega!!!!!!!!!!!!! Zjbs db noriu finalo Italy - France ... ir Francu pergales 2:1 po pratesimo :) nu pirma dar reik zhet kad nesusishiktu priesh portugalus, kas man rodos mazhaj tiketina... :D
Nuotrauka

Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
0
Oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! Henry jega!!!!!!!!!!!!! Zjbs db noriu finalo Italy - France ... ir Francu pergales 2:1 po pratesimo :) nu pirma dar reik zhet kad nesusishiktu priesh portugalus, kas man rodos mazhaj tiketina... :D
p.s. ir dar kad vokieciai kuo daugiau pasikrautu nuo italu!!!!!!!
Nuotrauka

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
As irgi noriu italy vs france tada galesim atsikersyt uz sena europos cempionata jei iseisim su francais tj padarysim ;P

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Guest_putupas_*

• Svečiai
Sakei ,kad buvo paskutinis postas :) .

BitlasLt

Žalias diržas

• nMo nariai
0
tai blet neaisku kaip butu buve anglai vs portu jai ne debilas teisejas,,,
man Portugalai nelabai patinka nenusipelne jie tos pergales...bet ka padarysi jai teisejas gaidys...C.Ronaldo isviso kai koks lepsis atrodo .Noreciau kad kai grys i anglija jam rooney galva uz ta momenta suspardytu.

Brazilija buvo mano favorite vien del senu prisiminimu kaip jie nugaledavo graziu technisku zaidimu..bet vakar prancuzai jos pranoko :DDDDD

Re-Powaz

Žalias diržas

• nMo nariai
0
4finaly abi komandos uz kurias sirgau! Prancuzija ir Italija! WALIOOOO!!!
Nuotrauka

Ezzy

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
seip jau pusfinaliai

Nuotrauka

Re-Powaz

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąEzzy, Jul 2 2006, 12:19 PM, pasakė: