Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2006-06-23, 08:50
Grybz, Jun 22 2006, 07:47 PM, pasakė:
Man tiesą sakant pradeda nervuoti visi Lietuvos komentatoriai (tuo pačiu ir tas Kesminas) tie du, kurie komentavo Ganos ir JAV susitikimą tai vape kakokie. Jokio objektyvumo: JAV būtų pats laikas įmuti įvartį. Ir iaip labai jaučias kokią jie komandą palaiko, o Kesminas tai varo tą patį faktą pusę rungtynių, kartoja ir kartoja, negaliu net rungtynių iūrėt ;(
Nu nzn, manes tie komentatoriai tai nenervuoja kazkaip. "tie du, kurie komentavo Ganos ir JAV susitikimą" tai man prikolni tokie, nusisneka, pasijuokia ir t.t. Kesminas tai pradeda biski uzknist savo nuobodziu tonu ir kazkokiais filosofavimais O Meskonis tai geriausia, gauna zaidejas kamuoli tai sako "O taip cia tas ir tas, jis buvo garsus praeitame cempionate, jis gyveno ten ir ten..." ir isvardina viska apie ta zaideja nereaguodamas i rungtyniu eiga, po to kitas gauna kamuoli tai apie ji pradeda vardint visus faktus
2006-07-01, 19:59
WE GONNA PARTY PARTY PARTY PARTY. O jeigu italai nusluos germanus turbut sawaite nesibaigiancia fiesta padarysim nu anyways toliau portugalai abejoju ar nueis nes su brazilais abejoju ar lengvai palos anyways bajsiausias kosmaras butu jei wokieciai laimetu :/ turbut ajtume sprogdint ambasados [right guys?]
edit: nepradykit waryt ant manes nes cia mano paskutinis postas buwo pries isvykstant turbut tjp kad iki pasimatymo jei grysiu
edit: nepradykit waryt ant manes nes cia mano paskutinis postas buwo pries isvykstant turbut tjp kad iki pasimatymo jei grysiu
2006-07-01, 23:05
Oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! Henry jega!!!!!!!!!!!!! Zjbs db noriu finalo Italy - France ... ir Francu pergales 2:1 po pratesimo nu pirma dar reik zhet kad nesusishiktu priesh portugalus, kas man rodos mazhaj tiketina...
p.s. ir dar kad vokieciai kuo daugiau pasikrautu nuo italu!!!!!!!
p.s. ir dar kad vokieciai kuo daugiau pasikrautu nuo italu!!!!!!!
2006-07-02, 09:53
tai blet neaisku kaip butu buve anglai vs portu jai ne debilas teisejas,,,
man Portugalai nelabai patinka nenusipelne jie tos pergales...bet ka padarysi jai teisejas gaidys...C.Ronaldo isviso kai koks lepsis atrodo .Noreciau kad kai grys i anglija jam rooney galva uz ta momenta suspardytu.
Brazilija buvo mano favorite vien del senu prisiminimu kaip jie nugaledavo graziu technisku zaidimu..bet vakar prancuzai jos pranoko :DDDDD
man Portugalai nelabai patinka nenusipelne jie tos pergales...bet ka padarysi jai teisejas gaidys...C.Ronaldo isviso kai koks lepsis atrodo .Noreciau kad kai grys i anglija jam rooney galva uz ta momenta suspardytu.
Brazilija buvo mano favorite vien del senu prisiminimu kaip jie nugaledavo graziu technisku zaidimu..bet vakar prancuzai jos pranoko :DDDDD
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0