Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2006-06-27, 18:42
Beatiful mind(Nuostabus protas)-Fylmas apie porfesoriu galima pasakyt isprendes vieintelis(kiek supratau)kazkokia sunkia lb matematokos lygty ir kazkaip jis isprotejo po to...Jam pradejo vaidentis,kad jis dyrba slaptoj organizacijoj,iesko kodu ir t.tPataciau pazeti fylma
A Bronx Tale -Galiu pasakyt vienas is geriausiu fylmu koki esu mates,siuzetas siek tiek primena The Godfather fylma...Mafijos reikalai,bet i tuos mafijos reikalus isisuka mazas vaikas,kaip geras kauliuku zaidejas..Patarciau sita irgi paziuret
A Bronx Tale -Galiu pasakyt vienas is geriausiu fylmu koki esu mates,siuzetas siek tiek primena The Godfather fylma...Mafijos reikalai,bet i tuos mafijos reikalus isisuka mazas vaikas,kaip geras kauliuku zaidejas..Patarciau sita irgi paziuret
2006-06-27, 20:47
Nesenai ziurejau Sin City, visai nieko, tik gaila, kad kai kur kur nereik ikista animacija, tai kai istasko galva ar kazka panasaus padaro, gana netikroviskai padaryta, bet filmas visai patiko, ypac geltonas zmogus gale filmo, kai ji pamatem dvi minutes zvengem su draugu ;D
2006-06-27, 22:40
Ka tik baigiau ziuret Hostel, patiko, kad daug zude, biski juokinga buvo vietose, pagrinde zudymo scenos, gaila, kad visiskai jokios prasmes nebuvo, nieko nepaaiskindavo, mazai kalbejo, jei megstat ziaurus filmus, su daug zudymo scenu, jum patiks, jei norit ko nors rimciau, bus sudas
2006-07-04, 09:20
Lemony Snicket - visai fainas ir ydomus filmukas, patartina zmonems kuriems patiko Narnia...
Underworld Evolution - Antras filmas su truputy per daug ishsipisinejimu , daugiau istorijos , o veixmo netiek daug arba jis netox geras kaip pirmoje dalyje, seip butu filmas prastesnis uz pirma daly jai ne scenu kur Kate Beckinsale apsinuogina pries kamera rrrr....
Click - na ne visas bet daugumoje vietu juokingas Sandleriskas humoras, tai pat labai ytraukiantis filmas ir jy buvo labai ydomu ziureti...
Dukes of Hazzard - visai ydomus filmas, nejuokingas , bet ydpmus, tox lengvas ;]
Underworld Evolution - Antras filmas su truputy per daug ishsipisinejimu , daugiau istorijos , o veixmo netiek daug arba jis netox geras kaip pirmoje dalyje, seip butu filmas prastesnis uz pirma daly jai ne scenu kur Kate Beckinsale apsinuogina pries kamera rrrr....
Click - na ne visas bet daugumoje vietu juokingas Sandleriskas humoras, tai pat labai ytraukiantis filmas ir jy buvo labai ydomu ziureti...
Dukes of Hazzard - visai ydomus filmas, nejuokingas , bet ydpmus, tox lengvas ;]
pilnametis...
2006-07-09, 11:08
nu tai jai rasysi tik konspesija mazdaug ir teparasyk, o ne puse vingiu siuzeto ;] , daugiau nieko ir neprasau
o sia savaite beveik nieko neziurejau , tik va vakar buvau Tokyo Drift , nu man tai patiko filmas, pagaliau acikratyta policininku ir blogiuku idejos , kuri primine levus amerikoniskus veixmo filmus ir grynai susikoncentruota ties lenktynemis. Buvome su keliai draugais , o vienas is ju yra profesionalus ralio vairuotojas, tai puse filmo burbejo kad taip nebuna ir neymanoma ir pns
o sia savaite beveik nieko neziurejau , tik va vakar buvau Tokyo Drift , nu man tai patiko filmas, pagaliau acikratyta policininku ir blogiuku idejos , kuri primine levus amerikoniskus veixmo filmus ir grynai susikoncentruota ties lenktynemis. Buvome su keliai draugais , o vienas is ju yra profesionalus ralio vairuotojas, tai puse filmo burbejo kad taip nebuna ir neymanoma ir pns
pilnametis...
2006-07-15, 09:11
Beavis and butthead:Do america-Siaip jei zurai pirma karta bus geras,antra karta jau nlb idomus
Final Destination 2-Patiko sitas trileris,gera vaidyba,siuzetas isvis zuper
The Godfather I-3h filmas,kas zaide The Godfather zaidima,daugeli momentu I daly aptiksit,idomus ir intriguojantis filmas:)
Final Destination 2-Patiko sitas trileris,gera vaidyba,siuzetas isvis zuper
The Godfather I-3h filmas,kas zaide The Godfather zaidima,daugeli momentu I daly aptiksit,idomus ir intriguojantis filmas:)
2006-07-15, 19:43
Mario Puzzo Kriktatėvis, visiem durniam;D
Dar yra to pačio autoriaus nebloga knyga Omerta irgi apie mafiją or smth ;]
iaip jei kas norit galiu paskolyt, pas mane senas leidimas, bet px. Arba patys nusipirkit, kokius 25litus kainuoja tik >_>
iaip jei kas norit galiu paskolyt, pas mane senas leidimas, bet px. Arba patys nusipirkit, kokius 25litus kainuoja tik >_>
To me it is strange
This feeling is strange
But it's not gonna change for anybody.
(MUSE Fillip)
This feeling is strange
But it's not gonna change for anybody.
(MUSE Fillip)
2006-07-15, 19:55
Grybz, Jul 15 2006, 08:43 PM, pasakė:
Mario Puzzo Kriktatėvis, visiem durniam;D
2006-07-16, 18:57
as turiu visas knygas
o seip sia savaite pavyko seip ne taip paziureti
SAW 2 - pagaliau istaikiau proga paziuret sy filma su draugu kokia 23 h pradejom ziuret, tada varem miegot y palapine, acigulem , palaukem kol uzmigo draugo motina ir ejom bastytis po sodus nakty buvo fun. Seip filmas ydomesnis ir smagesnis uz pirma daly ir tikrai cool ;] .
Crash - Labia patieks filmas , daug istoriju visos susijusios su rasemis ir rasizmu ir seip nzn suintrigavo mane ilgam
o seip sia savaite pavyko seip ne taip paziureti
SAW 2 - pagaliau istaikiau proga paziuret sy filma su draugu kokia 23 h pradejom ziuret, tada varem miegot y palapine, acigulem , palaukem kol uzmigo draugo motina ir ejom bastytis po sodus nakty buvo fun. Seip filmas ydomesnis ir smagesnis uz pirma daly ir tikrai cool ;] .
Crash - Labia patieks filmas , daug istoriju visos susijusios su rasemis ir rasizmu ir seip nzn suintrigavo mane ilgam
pilnametis...
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0