Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Filmų įspūdžiai, rekomendacijos

Temoje atsakymų: 200

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Nuotrauka
Nezinau kaip jums (maciusiems) sis filmas,bet man jis nepatiko.Sean William Scott aiskiai turejo daryti kazka panasaus,kaip ir American Pie dalyse,bet tas darymas,buvo labai jau banalus.Filmo esmes nepagavau.Turbut tai lieviausias mano matytas filmas su Sean William Scott.

Šį pranešimą redagavo Mauglis: 2009-03-29, 23:01

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Nuotrauka
Pagrindiniai aktoriai-Amanda Peet,Ashton Kutcher,Taryn Manning,Aimee Garcia,Lee Garlington,Birdie M. Hale ir kiti.Zanras-Romantine komedija.IMDb reitingas-6.3/10 :D Filmas su Ashtonu Kutcheriu kaip ir dauguma jo filmu ,kaip jis isimyli kokia nors mergina ir patiria vienokiu,ar kitokiu nuotykiu.Siaip filmas gan linksmas ir jei nesate mate sio filmo,tai tikrai siulyciau ji pasiziuret,kai neturesite ka veikti.Just for relaxation :D

Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Nuotrauka

TYSON (2008)

Neesu kazkoks ypatingas bokso gerbejas ir manau, kad cia ju atsiras ne taip daug forume, BET yra zmones kurie perauga savo sporta - manau visi sutiks, kad Mike Tyson yra vienas is ju. Pats si filma pasiziureti turejau galimybe tik vakar ir dariau tai irgi pagal rekomendacijas. Tai grinai dokumentinis filmas, kur Iron Mike pats pasakoja visa savo gyvenimo kelia, iterpiant dokumentine video medziaga is jo kovu, praeitu interview ir pns. Cia pamatisite zmogu su labai nestabilia psichika (cia ne izeidimas, o rimtas ispudis kuri as gavau is perziurejimo) - labai nuskriaustas ir pasimetes vaikisteje/paauglysteje. Pats pasakojimas, velgi is mano ispudziu, buvo LABAI nuosirdus ir emocingas, kur Mike labai aiskiai nurodo, kas jo karjeroje ir gyvenime buvo jam brangi (kaip treneris Cus) ir ko jis negali pakesti ir niekina (kaip Don King). Jis pasakoja ir apie kartu kalejimo patirti, kaip jis niekam negalejo pasitiketi, jaute paranoja ir narkotine priklausomybe. Turesite galimybe isgirsti koks buvo jo gyvenimas Olimpo virsuneje, kur jis degino desimtis ir simtus milijonu doleriu, o karjeros galui turejo imti kovas tik tam, kad apmoketi saskaitas. Labai idomus vienos legendos gyvenimo kelias. Isskirtinai geras filmas.

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75
Is tiesu nuostabus filmas.Labai idomiai Tyson'as pasakoja apie visa savo gyvenima,megstu tokius filmus kur pati asmenybe viska pasakoja,o ne yra sudedami video filmukai su kieno nors komentarais.Praktiskai Mike nuo A iki Z papasakoja visa savo gyvenimo istorija.Is tiesu sokiravo kaip Mike isgyveno del trenerio mirties,koks jis uzsisklendes savyje buvo sededamas kalejime ir koks "suzverejes" jis isejo i laisve.Kaip ir "MalioK" rekomenduoju si filma,rekomenduoju visiems kas megsta biografinio,dokumentinio stiliaus filmus.
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Jei kas iki siol dar yra nemates siulau paziureti Scarface. Kino klasika. Nuostabi Al Pacino vaidyba ir mano nuomone Antonio Montana yra geriausias jo vaidmuo. Tiesa sakant tai yra personazas ikvepes Razor Ramon gimmicka. :lol: Tubut visi esat girdeja fraze "say hello to my little friend!" si fraze uzgime butent sitam filme.
Taigi Al Pacino vaidina imigranta i USA atvaziavusi is Kubos. Pradzioje filmo Tony gyvena neitin gerai, dirba indu ploveju kol pasitaiko galimybe uzsidirbti pinigu atliekant nesvaru darbeli vietiniam mafijozui. Siam filme matom kaip Tony Montana kyla mafijozo "karieros laiptais".
"Me, I want what's coming to me."
"What's coming to you Tony?"
"The world, Chico, and everything in it."
Filmo soundtrack'as ir netgi kai kurie pastatai ir personazai bus labai pazystami GTA 3 ir GTA - Vice City megejams.
Sioks toks filmo pabaigos spoileris. Nemanau, kad ji perskaite susigandinsit idomuma, bet visgi...
Spoiler'is

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Joo, labai geras filmas. Man jis net labiau patiko nei The Godfather. Tikras filmas apie mafiją. Dar nepamirštamos frazės: "You fuck with me? You fuckin' with the best!", " Nobody fucks with Tony Montana!".
Nuotrauka

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Perskaites Bottom rekomendacija paziurejau Cloverfield. Specialus efektai gana gera ispudi paliko ir seip ideja gana nebloga. Deja mano atzvilgiu sitas filmas susirenka truputi daugiau minusu nei pliusu. Visu pirma labai erzina pastovus kameros kratymas, suprantu kad taip buvo bandoma suteikt filmui daugiau tikroviskumo, bet netgi per Blair Witch Project kamera buvo drebinama daug maziau. Man asmeniskai nuo tos kameros purtymo gerokai paskaudo galva. Isijaust i filma taip kaip kurejai norejo, kad ziurovas isijaustu irgi nepavyko, juk nezinau kaip elgciausi tokioi situacijoj, ka vienu ar kitu momentu daryciau ir pan... Daugiau nei puse filmo nebuvo progos tinkamu kampu pamatyt kaip atrodo ta pabaisa griaunanti miesta ir tai tikrai erzino. Bet visgi sioke toke itampa tikrai jautesi, kai "musu herojai" sulipo i sraiktasparni, net paciam ant sirdies relax'as toks pasijaute. :thumb: Pabaiga labai patiko, megstu kai rezisieriai paciam ziurovui leidzia susikurt savo pabaiga. :P

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Keli dar anksčiau/vėliau mano matyti filmai, kurie paliko įspūdį:

KLASS
Estų kūrybos filmas apie paauglių gyvenimą, užgauliojimus, patyčias. Istorija eina apie vieną tokį kenčiantį bachuriuką nuo visos klasės, ir kitą, stojųsį jo ginti. Daug kas kiek girdžiu šį filmą žiūrėjo šiemet per etikos pamokas. Labai geras mano akimis. Gera vaidyba, tinkamai parinkti aktoriai. Ne holivudinis, kas yra pliusas.

NO COUNTRY FOR OLD MEN
Išrinktas geriausiu 2007 metų filmu, taigi privalėjau pažiūrėt. Iš pradžių nustebino savo "ramumu", veiksmo trūkūmu. Jo gan mažai, bet yra savotiška įtampa(ne siaubiakiška), kuri prikausto prie ekrano. Veikėjus galima suskaičiuot ant vienos rankos pirštų. Puiki vaidyba vėlgi, siužetas nelabai originalus, bet labai originaliai įgyvendintas. Patariu sekmadienio vakarui, ala snobiškam žiūrėjimui.

SHOOT 'EM UP
Graži, supermeniška, šaudau-gaudau tradicinė mėsmalė :thumb: Filmas, kurį žiūri atsipalaidavęs, nesijaudini dėl pagr. aktoriaus, nesergi už jį, nes jis tikra žudymo mašina, kuri eina kiaurai visus. Žiūrint reikia pamiršt realybę, sudėtingus plot'us, mėgautis efektais, kūrybišku žudymu. Skirtas penktadieniui/šeštadieniui.

THE TRUMAN SHOW
Jim Carrey ima pagrindinį vaidmenį. Istorija tokia, kad nuo pat gimimo, Truman'as(Carrey) buvo filmuojamas masiškoje, apsaulinio lygio TV šou, tam tikroje gyvenvietėje, kurioje visi "gyventojai" yra aktoriai. Viskas skirta Truman'o gyvenimui sekti, kontroliuoti ir plėtoti. Tol, kol vieną dieną jis pradeda pastebėti tam tikrus rajono nestabilumus ir pradeda ieškoti atsakymų. Filmas lyg komedija, tačiau su gilesne prasme. Labai savotiškas.
Nuotrauka

Šnypas

Oranžinis diržas

• nMo nariai
1

Nuotrauka

Vakar snobo naktyje matytas filmas apie sukčius. Tiksliau apie vieną sukčių Roy (Nicolas Cage), kuriam su kiekviena suktybe jo sveikata vis labiau šlubuoja (tiksliau jo psichika). Tačiau jam į pagalbą ateina dar nematyta keturiolikmetė dukra.
Čia parašiau trumpai, jei norėsit, susirasit IMDB. Tiesa, IMDB rating 7,4/10, bet mano vertinimas būtų 8,9/10.

Citata

Rojus ir Frankas jau daugelį metų apgaudinėjo žmones, kurie sumokėdavo nemažus pinigus už prabangius automobilius, gražius papuošalus, egzotiškas keliones, bet jų niekuomet negaudavo.

Tačiau po netikėto ir neplanuoto susitikimo su savo jaunėle dukrele, užkietėjęs aferistas Rojus ryžtasi pakeisti gyvenimo būdą. Jis žinojo, kad turi dukterį, nors to niekuomet nenorėjo pripažinti. Visą tą laiką jam nereikėjo artimiausių žmonių pagalbos. Tačiau dabar 14-os metų Angela nusprendžia pati susirasti tėvą, kurio niekada nematė ir nepažinojo.

obuolys.lt

Šį pranešimą redagavo Šnypas: 2009-07-27, 09:30

Nuotrauka

Infest

Geltonas diržas

• Nariai
0
Kasnors ziurejot The Hangover? Vos tik prasidejus filmui galvojau ka tokio ispudingo cia parodys, nes dauguma skaitytu atsiliepimu buvo gana teigiami ir daug kas vadino sita filma 'f'n hilarious' ar pan. Tai va, filmo pradzia mano lukesciu nelabai pateisino, taciau filmui isivaziavus kazkiek labiau isijauciau, buvo tikrai geru momentu. Pabaigoje vel sugebejo 'nusivaziuoti', bet nieko tokio, tikrai visai gera komedija ( imo ).

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąInfest, 2009-07-28, 16:05, pasakė:

Kasnors ziurejot The Hangover? Vos tik prasidejus filmui galvojau ka tokio ispudingo cia parodys, nes dauguma skaitytu atsiliepimu buvo gana teigiami ir daug kas vadino sita filma 'f'n hilarious' ar pan. Tai va, filmo pradzia mano lukesciu nelabai pateisino, taciau filmui isivaziavus kazkiek labiau isijauciau, buvo tikrai geru momentu. Pabaigoje vel sugebejo 'nusivaziuoti', bet nieko tokio, tikrai visai gera komedija ( imo ).
žiūrėjau, bet man tai pasirodė eilinė USA tipo vienadienė komedija (tokia apie kurią už pusvalandžio jau pamiršti). Aišku buvo neblogų bajerių, bet kažkuo išskirtiniu IMO šis filmas pasigirti tikrai negali. Bet nesiskundžiu, pusantros valandos praleidau smagiai. :)

Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
TYSON.
Ziauriai patiko. Norejau anksciau paziuret, bet norejau lt ar su titrais paziuret. Labai itrauke. Labai idomu. Zinojau, kad Tysonas buvo zveris, bet kad toks. Ir konferencijose ir ringe. Negalvojau, kad taip ziauriai kaudavos ir pan. Balsas jo zmogaus keistas. Toks atrodo nieko nenuskriaudantis, bet pikta ji sutikti tikrai nenoreciau. Seip zmogus matos, kad yra sudetinga asmenybe. Tuo pati nuosirdi ir tuo pati galinti buti negailestinga. Labai idomia papasakota. Pamenu ta dvikova Lewis vs Tyson (2002). Ziurejau. Rode Tv3. Gaila buvo ziureti kaip sulupo Tyson'a. Gaila kad neteko matyti tu kovu kada jis buvo virsuneje. Keista taip pat, kad kai pirma karta pralaimejo savo karjeroje Buster Douglasui ir kai sedo i kalejima ir kai grizo is jo kad nesikove dar karta. Kaip supratau revancho pries Douglasa nebuvo. O galejo padaryti.. Taip pat kitas dalykas. Kaip supratau jis Evanderio niekad taip pat nebuvo nugalejas? I Top 5 jo kovos su Evanderiu manau ieina. Mldc Tysonas. Gaila, kad karejra uzbaige taip prastai. Beje. Labai nustebau, kad jis net po tos paskutines kovos visam pasauliui pareiske taip galima sakyti netgi nuosirdziai, kad jis tai dare tik del pinigu. Pasake tiesa. O ne kaip kiti kovotojai banaliu fraziu butu prisake kaip mazdaug "siandien buvau nepasiruoses ir pralaimejau". Tysonas visada manau sake tiesa i akis visiems o ne mela i uzpakali. Pasake, kad viskas del pinigu, pasake, kad nebera noro ir sirdyje boksui nebera vietos. Viskas pasakyta teisingai. Be noro nera ir rezultatu. Aciu Maikui uz tai, kad Boksa pakylejo i dar didesnias aukstumas. Nerealus sportininkas ir nerealus filmas.

Nuotrauka

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Paziurejau filma Devil's rejects.

IMO filmas turi kai ka isskirtinio, tai yra filmas irodantis, kad nuo gero filmo iki piece of garbage gali buti tik vienas zingsnis. Filme buvo vietu kur truko logikos, buvo ir ziauriai netikrovisku vietu, bet dabar ne apie tai. Man labiausiai istrigo tas pakvaisusio policininko noras atkersyti, kai pagaliau visi trys satanistai buvo suvystyti ir kankinami taip kaip patys kankindavo savo aukas. I tai buvo tikrai smagu ziuret. Dar kai policinikas dauze ta merga su dirzu ir klause "kaip jautiesi maldaudama pasigailejimo sadisto kuris sitaip nori tave nuzudyt" or smth like that. That was soooo awesome + jei policininkas butu negailestingai iszudes visa ta iskrypeliu seima filmas butu gana originalus, na bent jau as nesu mates filmo kuriam uzkieteja iskrypeliai zudikai buna sitaip suvystomi ir nukankinami. Bet stai atsitinka tai ko ir tikejausi, atsiranda satanistu galbetojas, policininkui nusukamas sprandas, o visi seimynele laimingai issigelbeja. Oh c'mon, as nenoriu, kad tie sudziai issigelbetu, as noriu kad jie mirtu! Juk cia nera vienas is tu filmu kur kazkiek sergi uz blogiukus... Zinau, kad sio filmo yra ir pirma dalis, kitokiu pavadinimu, bet tai tik priedetu hype'o antros dalies puikiai pabaigai. Tokio tipo filmu blogiukams per daznai leidziama laimeti... Geriau sukurtu viena gera filma, nei prikurtu gausybe niekam tikusiu tesiniu. Zinoma it's all about the $$$.

Sin

Baltas diržas

• nMo nariai
0
The Fountain - viena geriausiu mano matytu dramu, tai vienas is tu filmu kuriuos nori paziureti bent kelis kartus. Sunku ka nors prideti, tai tiesiog reikia pamatyti.

Paranormal Activity - labai baisus siaubo filmas, rekomenduoju nakti be sviesos ziureti, jei isdrysite :D Na o jei rimtai, tai jeigu turite lakia vaizduote ir silpna sirdi, tai geriau neziureti.

The Man from Earth - tiems kas bent siek tiek nusimano apie religija, istorija, gamtos mokslus, tikras perliukas :)

My sister's keeper - norit issiverkti, sitas filmas tikrai pades tai padaryti. Liudnas pasakojimas apie mergaite sergancia veziu.

Blindness - gana letas, bet gilus ir siurpus filmas. Jei nepatinka leti filmai, nerekomenduoju. Man asmeniskai labai patiko.

Crank 2 - veiksmo, sekso ir greicio prikistas filmas. Rekomenduoju tiems kam patinka veiksmo filmai.

Visi filmai ganetinai nauji (seniausias 2006 metu). Stengiausi pamineti dar nepaminetus filmus. Have fun :)

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6
Katik baigiau, ziureti Bruno. Na galima, sakyt, nebaigiau, man uzteko pusvalandzio, kad isjungciau. Sito "filmo", net filmu negalima pavadint. Visiskas absurdas. Niekam nepatariu ziureti, sitos nesamones. Tik issvaistysit brangu laika. As dabar labai gailiuosi, kad isaikvojau, 30 minuciu savo gyvenimo, sitam slamstui. Jau geriau, buciau, kokia knyga paskaites...

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
Na vėlgi neverta taip sakyt, nes pas kiekvieną kitoks skonis. Kai kam gal filmas normalus. O tu čia iškart pradedi visiem aiškint, kad tik nežiūrėtu. Jo man filmas irgi nepatiko, bet taip smergt jau jo neverta.

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2

Rodyti pranešimąImpact, 2009-12-05, 00:49, pasakė:

Na vėlgi neverta taip sakyt, nes pas kiekvieną kitoks skonis. Kai kam gal filmas normalus. O tu čia iškart pradedi visiem aiškint, kad tik nežiūrėtu. Jo man filmas irgi nepatiko, bet taip smergt jau jo neverta.
Na,as ta "filma" po 10 minuciu isjungiau,nes mano manymu nepydarui ziureti toki filma sunku,ten viskas vien apie pydarus.

Nuotrauka

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
na kazkam warnu norisi uz netolreancija :D O as at filma visa perziurejau ir keliose vietose smagiai pasijuokiau, aisku boratas buvo juokingesnis
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Nors pradžioj ypač skeptiškai ir neigiamai buvau nusiteikęs prieš tą filmą, bet vieną nuobodžią dieną pamatęs LM'e DVDRip'ą nesusilaikiau :D Kas be ko, Ali G ir Borat buvo 10x geresni, nes man asmeniškai, jie kaip ir asmeniniam top'e, o Bruno nebuvo toks jau ir blogas. Tikrai kažkas įdomiau už visokius "college" kinus, kurie žiūrimi dėl papų. Taip pat, čia nebuvo kažkokia "lame" komedija. Tiesiog tokiam filmui reikia turėt labai gerą, gal labiau, tolerantišką humoro jausmą. Ir žinoma, būt kažkiek išprususiam. Nes tarkim, aš 100% prieš gėjus, bet filmas vietomis vis tiek prajuokino. Į kino teatrą aišku nebūčiau ėjęs, bet pažiūrėt namuose nepagailėjau laiko :D
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34
As noriu pasakyti, kad isties perziurejau visa filma (nes paprastai esu iprates daziureti visus pradetus filmus) ir man jis tikrai nepatiko - grinai mano skoniui, tai buvo siuksles. Ir cia tirkai neaiskinsiu, kad turiu aukstas moralines vertybes ir jautru humoro jausma, nes tokius filmus kaip Borat ir Ali G Indahouse (ypac) perziurejau pora kartu su malonumu ir tikrai nuosidrziai pasijokiau savo malonumui, o bukos teen comedies yra vos ne mano megiamiausi filmai - cia as ziurejau didziaja dali filmo be elementarios sypsenos, daznai su pasibjaurejimu. Ir cia neturiu jokiu nusistatimu pries gejus, biseksualus arba kitas "sakas", o kaip irodima galiu pateikti fakta, kad net perziurejau "Another Gay Movie" - cia tikrai kurkas labiau specifiskai geju publikai (ir ne, as jai nepriklausau) skirtas filmas ir ten radau daugiau jokingu momentu, nei cia. Tik vienas nuosirdziai man patikes momentas buvo daina pabaigoje su Bruno, Elton John, Bono ir kitais :D

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Nuotrauka
American Pie-The Book of love
Dar viena American pie™ dalis.Dauguma nemegsta naujuju American pie™ daliu,bet sita man pasirode geriausia dalis(Neskaitant pirmuju 3 daliu) Dalyje griztama i mokykla,veiksmas vyksta ne koledze,kur daug zmoniu tusina ir toks jausmas ,kad visi ten vienas kito nepazysta.Vel paaugliams iskyla problema,kaip ir ankstesnese dalyse(Pagal siuzeta man panasiausia buvo i 1 dali) nekaltybe.Stifleris-na prisipazinsiu man jis pasirode neblogas.Geresnis nei Dwight Stifler is 5 ir 6 dalies.Jei ne "incidentas" su briedziu,tai isvis butu super.Kaip visose dalyse,taip ir sioje filme pasirodo MR.Levenstein(Jimo tetis).As asmeniskai nieko gero nesitikejau pries ziurint si filma,tai paziurejes nenuliudau,bet nudziugau.Gana neblogas darbas(Atsizvelgiant i tai,kad siuzetas eilini karta kartojasi)

Šį pranešimą redagavo Mauglis: 2009-12-05, 18:12

Nuotrauka

Ezzy

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
Nuotrauka

Filmas su Steve Austin, filme rodoma apie vyruką kuris išeina iš kalėjimo, kur buvo įkalintas už vyro sumušimą iki mirties, taigi to vyro žmoną parašo kalėjimo viršininkams laišką, kad jį paleistų anksčiau, nes jis laiškuose prižada padaryti viską kad išpirktų savo kaltė. Išejės iš kalėjimo Steve Austin herojus bando pradėti naują gyvenimą, ir sužino dėl ko jo nužudyto vyro žmoną paprašė, kad jį paleistų anksčiau laiko, jos mažai dukrai reikia širdies persodinimo operacijos, ir jis turės už ją sumokėti. Taigi jis pradeda dalyvauti nelagaliose kovose, taip ketindamas uždirbti mergaitės operacijai.

Neblogas filmas, man asmeniškai patiko.

Šį pranešimą redagavo Ezzy: 2009-12-12, 22:16

Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34

Nuotrauka

FACING ALI (2009)

Vakar perziurejau si filma ir norejau parekomenduoti kitiems - filmas labai skiriasi nuo 2008 metu "Tyson", kadangi cia ne pats Muhammed, o jo garsiausi oponentai pasakoja savo ispudzius ir Ali kelia sporte. Skirtingai nuo Mike filmo, cia labai pavirsutiniskai lieciamas asmeninis Ali gyvenima, vos uzsiminant apie jo religinius ir rasinius isitikinimus - filmas man to ir buvo idomus, kad manau kaip ir dauguma kitu zmoniu, as zinau, kad Muhammed yra vadinamas "The Greatest" ir laikomas bokso legenda laipteliu auksciau visu kitu, iskaitant Tysona, Holyfielda, Foremana ir panasiai, bet as realiai niekad nesidomejau jo karjera. Pasakisiu daugiau, as niekad gyvenime neesu mates pilno Ali matcho :) O cia mane kaip uz rankos pravede pro visa jo karjera, sustojant ties jo auksciausiu tasku kaip pergales pries Listona ir Foremana, bei kliutis kaip Frazier ir Norton, baigiant, aisku, antiklimatiska karjeros pabaiga po, nemalonaus gerbejams, grizimo i boksa 80-ais. Filmas taip pat parodo kokia pagarba Ali turejo/turi tarp savo buvusiu oponentu - kai pats George Foreman pavadina tave "The Greatest of All Time", tu tikriausiai toks ir esi. Maloni detale filme tai, kad jo eigoje yra parodomos garsiausios spalvingojo Ali citatos ir pries koki susitikima tie zodziai buvo istarti. Nuostabus filmas.

Sin

Baltas diržas

• nMo nariai
0

Nuotrauka

Filmas apie kuri tikriausiai daug girdejote, na bent jau as girdejau nemazai. Todel nuejau i kino teatra ji paziureti. Filmas patiko :rolleyes: visu pirma efektai buvo stulbinantys. Pandoros pasaulis atrode gyvas, labai daug demesio sutelkta detalems ir istiesu tiesiog malonu buvo ziureti i si kompiuterini sedevra. Navi ( pandoros vietiniai gyventojai) sukurti nerealiai. Daznai rodomi ju veidai is arti ir jie atrodo tokie tikri, kad gali juos tiesiog isimyleti ( rimtai Neytiri was so HOT, keista kad kompiuterinis veikejas sukelia tokias mintis :/ ). Labiausiai isimena vietos kur jie saukia ar kalba, kai matai veido bruozus, kaip jie keiciasi, puiku. Filmas nera tobulas, istorija - nera superine, bet vaizdo efektai, grazus ir gyvi navi atperka visa tai. Nesigailiu, kad ejau i kina. Rekomenduoju visiems.

Šį pranešimą redagavo Kakashin: 2009-12-29, 00:28

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Gal galit patart kazka panasaus i Wrong Turn, Hills Have Eyes, House of 1000 corpses, Shrooms, Wolf Creek, Eden's Lake, zodziu panasaus pobudzio siaubo filma?

Vartotojų skaito šią temą: 3

narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0