Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2008-04-05, 11:13
Jei kas rimtesnį kiną mėgstat, tai siūlyčiau pažiūrėt Stanley Kubricko filmų, visi turi mintį, kurios iškart nesuprasi, daug lieka pačiam pagalvot po filmo ir nenuobuodu žiūrėt antrą ar trečią kartą. Man patiko The Shining, Eyes Wide Shut, A Clockwork Orange, visų dar nemačiau, nors daug filmų neturi jis, ~16.
2008-04-09, 18:05
Sita filma man rekomendavo vienas samokslo teoriju palaikytojas (aka niekas nebuvo menuli,2012 atvarys nibru ir nutreks zeme,Menuli gyvena ktia civilizacija).Tai kai toks zmogus parekomendavo ,teikdamas ,kad mano poaziuris pasikeis ,kazkaip visas noras atkrito.
Gal placiau apie sita filmuka galetum?
Gal placiau apie sita filmuka galetum?
2008-04-11, 21:28
Ką tik(prieš 10min.) baigiau žiūrėti Cloverfield ir tiesiog turėjau kur nors apie jį pakomentuoti. Kai jį siunčiausi, iš cover'io maniau, kad tai bus nebloga veiksmo-drama ramiam penktadieniui, bet kai pažiūrėjau pirmas 10 filmo minučių, nuomonė pasikeitė. Filmas... sunku net apibūtinti. Galbūt tik man jis paliko tokį įspūdį, bet aš jį bandysiu išreikšti.
Filmo siužetas - vyksta rami diena, vakarėlis, vienas bičiukas viską filmuoja su kamerą. Visas filmas iš tokios pozicijos ir rodomas, ko dar nebuvau matęs. Bet staiga, kažkas įvyksta... Prasideda masinė katastrofa. Toliau-patiems išvysti.
Man žiūrint būdavo vietų, kur tiesiog norėjosi prasukti, ar išjungti filmą, nes tiesiog NEREALI įtampa. Ir ta įtampa ne tokia, kad kaip siaubiake lauki, kol kas išlįs, tačiau tokia neapibūdinama. Atrodo, kad tai vyskta tau realiai. Filmas tikrai parodo, kaip atrodo tokios baisios situacijos žmonėms, pakliuvusiems į jas. Tas filmavimas iš rankų 10 kartų padidina įtampą ir prideda emocijų. Man ir dabar rašant, šiek tiek dreba rankos. Filmas įdomus tuo, kad jame nėra vietų, kuriose nuobodžiai šneka mokslininkai, kas čia vyksta ir dėl ko. Pastatymas atitinka idėją-niekas neaišku, aišku tik tai, kad reikia bėgti.
Tikrai, tikrai patariu pažiūrėti Cloverfield.
Filmo siužetas - vyksta rami diena, vakarėlis, vienas bičiukas viską filmuoja su kamerą. Visas filmas iš tokios pozicijos ir rodomas, ko dar nebuvau matęs. Bet staiga, kažkas įvyksta... Prasideda masinė katastrofa. Toliau-patiems išvysti.
Man žiūrint būdavo vietų, kur tiesiog norėjosi prasukti, ar išjungti filmą, nes tiesiog NEREALI įtampa. Ir ta įtampa ne tokia, kad kaip siaubiake lauki, kol kas išlįs, tačiau tokia neapibūdinama. Atrodo, kad tai vyskta tau realiai. Filmas tikrai parodo, kaip atrodo tokios baisios situacijos žmonėms, pakliuvusiems į jas. Tas filmavimas iš rankų 10 kartų padidina įtampą ir prideda emocijų. Man ir dabar rašant, šiek tiek dreba rankos. Filmas įdomus tuo, kad jame nėra vietų, kuriose nuobodžiai šneka mokslininkai, kas čia vyksta ir dėl ko. Pastatymas atitinka idėją-niekas neaišku, aišku tik tai, kad reikia bėgti.
Tikrai, tikrai patariu pažiūrėti Cloverfield.
2008-04-12, 08:25
Zejau sita Cloverfield. Jau gal pries kelias savaites, nieko ispudingo, dar vienas eilynis siaubo filmas, kuria monstrai ir blah blah blah... Gal tiesiog viska paidomino kad filmuota zmogaus akimis, o ne kamera, per kuria mes matome viska... Tai idomu, bet kitka, viskas eilyniska bent jau mano tokia nuomone
Priklausau Tinklui
2008-04-12, 17:08
Heh,na ir sutapimas,baigiau zet Cloverfield,ir nusprendziau patrolint sita foruma,ir kaip tik ant sito topic pataikiau .
Filmas visai nieko,aisku vietom uzkniso ta shaking camera,ir kazkaip nepavyko isijaust i filma,kad jausciau itampa(del to kazkaip visalaik labiau linkstu i serialus).Siaip seniau kai skaiciau,kad JJ Abrams nori sukurt amerikieciu monstra kazkoki,tai buvo susidares kitokia nuomone.Visgi,nors jis ir nesukure viso turtingo Lost mythlogy,bet tam padejo pradzia taigi tikejaus,kazko gilesnio,vis delto negaliu sakyt,kad nusivyliau filmu,bet taip pat negaliu sakyt,kad buvau pritrenktas filmo.
Filmas visai nieko,aisku vietom uzkniso ta shaking camera,ir kazkaip nepavyko isijaust i filma,kad jausciau itampa(del to kazkaip visalaik labiau linkstu i serialus).Siaip seniau kai skaiciau,kad JJ Abrams nori sukurt amerikieciu monstra kazkoki,tai buvo susidares kitokia nuomone.Visgi,nors jis ir nesukure viso turtingo Lost mythlogy,bet tam padejo pradzia taigi tikejaus,kazko gilesnio,vis delto negaliu sakyt,kad nusivyliau filmu,bet taip pat negaliu sakyt,kad buvau pritrenktas filmo.
Nenusiimsiu sito paraso, kol:
1. Hulk Hogan netaps TNA world champu
2. David Arquette netaps grand slam champu
3. Chris Masters netaps NPJW world champu
4. CM Punk prades gert Coca-Cola
5. Shawn Michaels grys i pro-wrestling'a
6. Triple H surinks daugiau world title reign'u nei Ric Flair
And I mean it
And I mean it
2008-04-12, 20:59
Gaila, kad kitų, kaip matau, nesužavėjo taip filmas, kaip manęs. Plutoni, čia ne siaubekas Beje, ta besikratanti kamera kaiptik labai padėjo įsijausti. Taip pat, šialia esančių žmonių riksmai ir pan. Ypač patikusi vieta buvo, kai jie 4(atrodo kad 4) ėjo ramiai gatve, ir iš už kampo išlindo tas monstras. Atsisuka atgal - kareiviai jau su ūzikais plaka, vienas iš bazookos šaudo, iš galo tankai rieda Labai efektingai atrodo.
Dėka šito filmo, pradėsiu vėl žiūrėt kinus per PC Šitas man buvo labai po ilgos pertraukos.
Dėka šito filmo, pradėsiu vėl žiūrėt kinus per PC Šitas man buvo labai po ilgos pertraukos.
2008-04-12, 21:57
Filmai kuriuos privalote pamatyti:
1.No Country For Old Men (filmas parodo gyvenima toki koks jis yra, zanras: trileris)
2.The Butterfly Effect (asmeniskai sis filmas man labiausiai patiko, vien pati ideja yra nuostabi, zanras: trileris, drama)
3.V for Vendetta (puikus filmas, gal jame ne tiek daug veiksmo kaip itampos, zanras: veiksmas, trileris)
4.Scary Movie @ visos dalys (puikios komedijos)
5.American Pie @ visos dalys (taipogi puikios komedijos)
1.No Country For Old Men (filmas parodo gyvenima toki koks jis yra, zanras: trileris)
2.The Butterfly Effect (asmeniskai sis filmas man labiausiai patiko, vien pati ideja yra nuostabi, zanras: trileris, drama)
3.V for Vendetta (puikus filmas, gal jame ne tiek daug veiksmo kaip itampos, zanras: veiksmas, trileris)
4.Scary Movie @ visos dalys (puikios komedijos)
5.American Pie @ visos dalys (taipogi puikios komedijos)
2008-04-17, 16:26
Nu va vakar pazejau Spider-Man 3.Tai galiu pasakyt,kad labai stipriai nusivyliau.Na,suprantu,kad cia padaryta is komiksu,ir kad be kai ko tiesiog negalima apsieit,bet...Net per multika JJ Jameson buvo rimtesnis veikejas,nei per filma.Venom'o origini tai beviltiskai juokinga,aisku nesitikejau,kad padarys kaip per komiksa,nes tam pries tai reiktu didziulio cross-over,but c'mon,metoerite just happens to fall five meters from the place there MJ and Peter are?Toliau,isviso buvo trys villians,ko pasekoje,ne vieno normalei neparode,nors gal tai ir nebutu buve taip blogai,jei ne visu triju prasti storylines.Na,bet tik tie gerai,kad skaiciau,jog Spider-Man 4 bus tik du villians,ir jau lizardui pradetas tiesti kelias,tai reik tiketis,kad ketvirtas filmas bus geresnis.
And I mean it
And I mean it
2008-05-01, 22:22
Rambo - Pats nesamoningiausias turinys,labiausiai one-dimesonial blogieciai ever ir labiausiai superherojinis pagrindinis veikejas. And I f'n loved it
Shakes,kaip buvo smagu zet visus tuos BOOM,PYKST-POKST,KEBERIOKST! Ir tikrai nesitikejau,tokio net per daug tikrovisko ziaurumo is veiksmo filmo,turbut isimintiniausia vieta,kai po snaiperio suvio nuleke skalpas.
Iron Man - I am Iron Man...
Praktiskai viena is geriausiu matytu komiksu adaptaciju,tonas buvo parinktas puikus,t.y. nebuvo vaikiskas,bet buvo linksmas,pagrindinsi aktorius buvo tikrai charizmatiskas,na o efektai ishkyrus keleta vietu nepriekaistingi.Taigi abu filmus del skirtingu priezasciu rekomenduociau.
Shakes,kaip buvo smagu zet visus tuos BOOM,PYKST-POKST,KEBERIOKST! Ir tikrai nesitikejau,tokio net per daug tikrovisko ziaurumo is veiksmo filmo,turbut isimintiniausia vieta,kai po snaiperio suvio nuleke skalpas.
Iron Man - I am Iron Man...
Praktiskai viena is geriausiu matytu komiksu adaptaciju,tonas buvo parinktas puikus,t.y. nebuvo vaikiskas,bet buvo linksmas,pagrindinsi aktorius buvo tikrai charizmatiskas,na o efektai ishkyrus keleta vietu nepriekaistingi.Taigi abu filmus del skirtingu priezasciu rekomenduociau.
And I mean it
And I mean it
2008-05-03, 10:15
Jau senoki, bet jei kur rasite rekomenduoju pažiūrėti:
Office space - Imdb linkas. Smagi komedija šaiposi iš amerikiečių darbo kubuose.
Idiocracy - Imdb linkas. Lengvo pobūdžio komedija, kurioje vystoma įdėja, kad per sekančius 500 metų žmonija nukvailės.
(Tik ieškodamas imdb linkų pamačiau, kad šituos du filmus vienas ir tas pats žmogus kūrė, režisavo - žodžiu pagrindinis šefas buvo)
Mememnto - Imdb linkas. Nerealus filmas. Pasakoja apie žmogų, kuris viską labai gretai pamiršta. Visi prisiminimai pas jį lieka tik kur nors užrašyti. Be visą ką jis dar ieško žudiko. Nesveikai susuktas filmas.
Pulp fiction - Imdb linkas. Vienu metu vyksta trys istorijos ir jos persipina, bet persipina gana chaotiškai ir tik filmo pabaigoje viskas susigula į vieną ištisą istoriją
Sliding doors - Imdb linkas. Kas būtų, jeigu būtų? Filmas rodo kaip klostosi vienos moters gyvenimasjei ji:
Daugiau ant greitųjų gerų neatsimenu.
Office space - Imdb linkas. Smagi komedija šaiposi iš amerikiečių darbo kubuose.
Idiocracy - Imdb linkas. Lengvo pobūdžio komedija, kurioje vystoma įdėja, kad per sekančius 500 metų žmonija nukvailės.
(Tik ieškodamas imdb linkų pamačiau, kad šituos du filmus vienas ir tas pats žmogus kūrė, režisavo - žodžiu pagrindinis šefas buvo)
Mememnto - Imdb linkas. Nerealus filmas. Pasakoja apie žmogų, kuris viską labai gretai pamiršta. Visi prisiminimai pas jį lieka tik kur nors užrašyti. Be visą ką jis dar ieško žudiko. Nesveikai susuktas filmas.
Pulp fiction - Imdb linkas. Vienu metu vyksta trys istorijos ir jos persipina, bet persipina gana chaotiškai ir tik filmo pabaigoje viskas susigula į vieną ištisą istoriją
Sliding doors - Imdb linkas. Kas būtų, jeigu būtų? Filmas rodo kaip klostosi vienos moters gyvenimasjei ji:
- suspėja į traukinį ir užtinką savo vyrą su meiluže
- nespėja į traukinį ir galvoja, kad vyras ištikimas
Daugiau ant greitųjų gerų neatsimenu.
2008-05-17, 22:18
Ką tik pažiūrėjau Superhero Movie. TOks sakyčiau pusė velnio, buvo tikrai kelios vietos, kurios privertė juoktis, tik tokius filmus reikia žiūrėti ne vienam. Tiesa, iš cover'io buvau susidaręs geresnę nuomonę, kad jame labiau dalyvaus visi tie Wolverine'ai. Filmo idėja - Filmų, apie super herojus parodija. Pagrinde tema apie spidermeną. Kas nori lengvai pasijuokti, patariu.
2008-05-22, 18:30
Jei Cloverfield siaubekas,tai as balerinas..
Fracture-antra karta ziurau...na ka cia be sakyt..vaidina Anthony Hoppkins(kazkaip taip)..viska ta ir pasako
Cloverfield-Kaip begaliniam LOST fanui,cia buvo BOMBA!atrode,kad as ten einu,ir viska pats patiriu...supeeerr!gaila ,kad kine nepavyko pamatyt:/ butu ispudingiau,bet... 10/10!Super!
Fracture-antra karta ziurau...na ka cia be sakyt..vaidina Anthony Hoppkins(kazkaip taip)..viska ta ir pasako
Cloverfield-Kaip begaliniam LOST fanui,cia buvo BOMBA!atrode,kad as ten einu,ir viska pats patiriu...supeeerr!gaila ,kad kine nepavyko pamatyt:/ butu ispudingiau,bet... 10/10!Super!
2008-06-10, 17:44
Be Kind Rewind
Paprastas, linksmas, geras filmas. Idėja paprasta, bet nenuvalkiota. Tinka 'lazy' penktadieniui
Futurama The Beast With A Billion Backs
Kaip man, pasiilgusiam Futuramos, filmas suėjo puikiai. Turbūt neprilygo serialams, bet kiekvienam Futuramos fanui tai yra must-see.
Paprastas, linksmas, geras filmas. Idėja paprasta, bet nenuvalkiota. Tinka 'lazy' penktadieniui
Futurama The Beast With A Billion Backs
Kaip man, pasiilgusiam Futuramos, filmas suėjo puikiai. Turbūt neprilygo serialams, bet kiekvienam Futuramos fanui tai yra must-see.
2008-06-10, 19:21
Fantastic 4 - Ka tik perziurejau.. Neblogas filmas.. Jai neturit ka veikti verta paziureti.. Siaip toks lengvas filmas..
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!
2008-06-16, 18:17
Undisputed 2
Filmas apie boxininka kuris buvo neteisingai apkaltintas ir pasodintas i Rusijos kaleima.
Buves pasaulio bokso chempionas George Iceman Chambers is kurio titulas buvo atimtas del pain killeriu vartojimo. Si kart ji neteisingai apkaltina neteisetu narkotiku laikymu ir jis atsiduria griezto rezino Rusijos kaleime kuriame vyksta kovos del kaleimo championo vardo. George vienintele galimybe iseiti is kaleimo tai yra susikauti su ziauriu kaleimo championu Vladimir Boika.
Tikrai puikus kovinis filmas.
Filmas apie boxininka kuris buvo neteisingai apkaltintas ir pasodintas i Rusijos kaleima.
Buves pasaulio bokso chempionas George Iceman Chambers is kurio titulas buvo atimtas del pain killeriu vartojimo. Si kart ji neteisingai apkaltina neteisetu narkotiku laikymu ir jis atsiduria griezto rezino Rusijos kaleime kuriame vyksta kovos del kaleimo championo vardo. George vienintele galimybe iseiti is kaleimo tai yra susikauti su ziauriu kaleimo championu Vladimir Boika.
Tikrai puikus kovinis filmas.
2008-06-17, 22:07
Siandien zejau The Incredible Hulk.Filmas kitokio siek tiek stiliaus nei Iron Man,bet vis delto nenuvyle,ir viena is geresniu komiksu adaptaciju.Na ir aisku pats galas filmo padare mane dar labiau pumped-up kitam Marvel filmui
And I mean it