Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Pokalbis su Romeo Wolfpack

Temoje atsakymų: 70

Romeo Wolfpack

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąImpaler, May 20 2006, 03:23 PM, pasakė:

O man patikdavo WCW 3 valandos, ziuredavau kol nusijungdavau kaip reikalas :) Ziureciau ir ziureciau kaip pasaka be galo :D
WCW nevikes promousenas buvo ir tos kalbos apie prasimanimai, visos nesamones kurios dabar manote WWE atejo is WCW, WCW laikesi tik is Tedo Ternerio pinigu, butent ten Big Show pavoge Andre The Giant gimika, pasiskelbdamas jo sunumi, WCW pazemino Liugeri zemiau grndinio, o paskutinis WCW PPV isvin ne PPV o kazkoks ***** is 11 kovu tik 4 buvo normalios ir is tu 4, 3 kovos buvo lengvasvoriu. WCW turejo puiku japonu kovotoju diviziona ir nesugebejo normaliai ju isnaudot

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
ir tai tu sakai turedamas pilna ripu saita...
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąRomeo Wolfpack, May 26 2006, 02:49 PM, pasakė:

WCW nevikes promousenas buvo ir tos kalbos apie prasimanimai, visos nesamones kurios dabar manote WWE atejo is WCW, WCW laikesi tik is Tedo Ternerio pinigu, butent ten Big Show pavoge Andre The Giant gimika, pasiskelbdamas jo sunumi, WCW pazemino Liugeri zemiau grndinio, o paskutinis WCW PPV isvin ne PPV o kazkoks ***** is 11 kovu tik 4 buvo normalios ir is tu 4, 3 kovos buvo lengvasvoriu. WCW turejo puiku japonu kovotoju diviziona ir nesugebejo normaliai ju isnaudot
Gauni ish karto Warna uzh:
1) visishka offtopica norint pademonstruoti wikipedijos lygio zhinias
2) Kad savo saite kopijuoji `MK` biografijas, nors rashaj: 'Autorius: Ramazzzz'.

Varnas pakeliamas iki 60%, t.y. dar vienas ispejimas ir banas. Jej sutvarkysi kaip priklauso viska iki pirmadienio - warnas bus sumazhintas iki 20%.. Jej tai nebus padaryta - bus pakeltos ir paskutines padalos.

Edit: na pasistudijavaw ta tavo caws puslapi...
Ogi zhiuriu verslu uzhsiimineji;)
Itariu pajamu nedeklaruoji;) O be to ir diskai neoriginalus kuriuos parduodi turbut. Tokie zhodeliukai PIRATINIU DISKU PLATINIMAS shauna i galva. Dar ir internetu... Galva persishviesk;)
Tai skambtelejaw anoniminiu mokesciu inspekcijos telefonu.
Shiaip to nebuchiau dares, bet supykino pamachius kad Ready to Rumble, kuri galima emulej per diena parsisiust siulaj kazhkam pirkt uzh 20lt... Lauk svechiu;)

Nuotrauka
Nuotrauka

Romeo Wolfpack

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąFortaz, May 26 2006, 01:45 PM, pasakė:

Gauni ish karto Warna uzh:
Kad savo saite kopijuoji `MK` biografijas, nors rashaj: 'Autorius: Ramazzzz'.

Varnas pakeliamas iki 60%, t.y. dar vienas ispejimas ir banas. Jej sutvarkysi kaip priklauso viska iki pirmadienio - warnas bus nuimtas. Jej tai nebus padaryta - bus pakeltos ir paskutines padalos.

Edit: na pasistudijavaw ta tavo caws puslapi...
Ogi zhiuriu verslu uzhsiimineji;)
Itariu pajamu nedeklaruoji;)
Tai skambtelejaw anoniminiu mokesciu inspekcijos telefonu.
Shiaip to nebuchiau dares, bet supykino pamachius kad Ready to Rumble, kuri galima emulej per diena parsisiust siulaj kazhkam pirkt uzh 20lt... Lauk svechiu;)
Pirma as kai dejau tas biografijas nezinojau kad jos pavogtos, man to Ramazzz nepasake, antra del Ready To Rumble, tai jei nenorit nepirkit, tiesiog as nezinojau kad ji nesunku rast lietuviu kalba, trecia mano megstamiausias - tarp tu Malioko biografiju nebuvo ne vienos teisingos, ten galima vardinti ir vardinti klaidas, tokias kaip HHH WCW federacijoje turejo komandiniu Cempiono titula su Villiamu Rigaliu, nors jam tai siule, bet jis atsisake ir t.t. kiekvienoje biografijoje yra klaidu, beja as jau istriniau tas biografijas

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąRomeo Wolfpack, May 26 2006, 05:41 PM, pasakė:

Pirma as kai dejau tas biografijas nezinojau kad jos pavogtos, man to Ramazzz nepasake, antra del Ready To Rumble, tai jei nenorit nepirkit, tiesiog as nezinojau kad ji nesunku rast lietuviu kalba, trecia mano megstamiausias - tarp tu Malioko biografiju nebuvo ne vienos teisingos, ten galima vardinti ir vardinti klaidas, tokias kaip HHH WCW federacijoje turejo komandiniu Cempiono titula su Villiamu Rigaliu, nors jam tai siule, bet jis atsisake ir t.t. kiekvienoje biografijoje yra klaidu, beja as jau istriniau tas biografijas
Dabar taip:
'tarp tu Malioko biografiju nebuvo ne vienos teisingos'.
Turi tris kelius:
1) irodyt kad jos visos klaidingos
2) aciprashyt `MK` uzh shmeizhta.
3) apturet malonuma gyvent jau su 80% warnu.

Nuotrauka
Nuotrauka

Romeo Wolfpack

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąFortaz, May 26 2006, 03:23 PM, pasakė:

Dabar taip:
'tarp tu Malioko biografiju nebuvo ne vienos teisingos'.
Turi tris kelius:
1) irodyt kad jos visos klaidingos
2) aciprashyt `MK` uzh shmeizhta.
3) apturet malonuma gyvent jau su 80% warnu.
Siandien jau neturiu laiko, taciau rytoj as cia uzeisiu ir galiu nurodit kiekvienoje biografijoje bent po klaida, tada jus nuimat man visus warnus ir atsiprasot, sutinkat?

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąRomeo Wolfpack, May 26 2006, 06:32 PM, pasakė:

Siandien jau neturiu laiko, taciau rytoj as cia uzeisiu ir galiu nurodit kiekvienoje biografijoje bent po klaida, tada jus nuimat man visus warnus ir atsiprasot, sutinkat?
ne tu chia, ishsishokeli, diktuoji salygas, o forumo administracija.
Jej irodysi kad visose biografijose yra po bent viena faktine klaida (o ne rashybos - nes rashybos klaidu ir pas tave pati pilna). FAKTINE pabrezhiu. Tai warnas nebus pakeltas, ir aciprashymo niex ish taves nerejkalaws.
Warnas nujimtas nebus, jis sedi kiek stovi pagal defaulta - savajte. Nes jis buvo uzh objektyvias priezhastis (mela, offtopica ir reklaminima).
Aciprashyti? O uzh ka?:)

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąRomeo Wolfpack, May 26 2006, 02:49 PM, pasakė:

<...> WCW laikesi tik is Tedo Ternerio pinigu <...>
Pzdc, mirstu kiekviena karta isgirdes si sakini :D Pasidomek giliau, pries sakydamas pamegta Vincent K. McMahon'o sakini;) Cia yra lengviausias Vinnio pasiteisinimas - "kaip as galejau kovoti su miliarderiumi?" Vienai dienai uzversk www.WrestlingZone.ru ir wikipedija ir pasiklausik interview, paieskok gilesnes informacijos - zinodamas tik vienos puses interpretacija niekur nenueisi :)
Dabar del biografiju... Labai malonu kai tavo darba kritikoja zinantis kritikas, kuris turi toki ilga biografiju rasima patirti kaip tu... nors siaip pagalvojus... HELL NO! Gerbiamasis Forumo naris, prasiciau nezudyti savo bragu laika, ieskodamas klaidu mano vertinmose - parasik geriau BENT penkta kokia nors biografija;)
+ Del biografiju teksto/informacijos klaidingumo gali kreiptis i wikipedijos ir kt. saitu administracijas - nes as ne rasiau ju biografijas, o verciau jas. Galima tik isivaizduoti kiek laiko as sugaisciau tikrindamas kiekvienos biografijos/saltinio patikimuma.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimą`MalioK`, May 26 2006, 08:02 PM, pasakė:

Pzdc, mirstu kiekviena karta isgirdes si sakini :D Pasidomek giliau, pries sakydamas pamegta Vincent K. McMahon'o sakini;) Cia yra lengviausias Vinnio pasiteisinimas - "kaip as galejau kovoti su miliarderiumi?" Vienai dienai uzversk www.WrestlingZone.ru ir wikipedija ir pasiklausik interview, paieskok gilesnes informacijos - zinodamas tik vienos puses interpretacija niekur nenueisi :D
Dabar del biografiju... Labai malonu kai tavo darba kritikoja zinantis kritikas, kuris turi toki ilga biografiju rasima patirti kaip tu... nors siaip pagalvojus... HELL NO! Gerbiamasis Forumo naris, prasiciau nezudyti savo bragu laika, ieskodamas klaidu mano vertinmose - parasik geriau BENT penkta kokia nors biografija;)
+ Del biografiju teksto/informacijos klaidingumo gali kreiptis i wikipedijos ir kt. saitu administracijas - nes as ne rasiau ju biografijas, o verciau jas. Galima tik isivaizduoti kiek laiko as sugaisciau tikrindamas kiekvienos biografijos/saltinio patikimuma.
O zhiurek, ash chia rimtaj turejaw klausimeli - kaip ten su Levesque? Ash kazhka irgi girdejaw apie WCW tag-golda, bet niex jo nelajko tikru title change'u, ane? Kaip ir Bob vs Inoki in Japan, ane?

Nuotrauka
Nuotrauka

Romeo Wolfpack

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimą`MalioK`, May 26 2006, 05:02 PM, pasakė:

Pzdc, mirstu kiekviena karta isgirdes si sakini :D Pasidomek giliau, pries sakydamas pamegta Vincent K. McMahon'o sakini;) Cia yra lengviausias Vinnio pasiteisinimas - "kaip as galejau kovoti su miliarderiumi?" Vienai dienai uzversk www.WrestlingZone.ru ir wikipedija ir pasiklausik interview, paieskok gilesnes informacijos - zinodamas tik vienos puses interpretacija niekur nenueisi :D
Nori kad as parasiciau dar biografiju, gerai as parasisiu kokia nors biografija, o tu nesididziog kad verti, nes ir as esu isvertes, tiesa sakant dabar mano saite is esanciu biografiju tik Goldbergo yra mano rasita, bet as parasiu ka nors, bet ir tavo klaidas nepamirsiu nurodit, nes ten tokiu juokingu buvo, o del WCW tai ir taip aisku kad terneris buvo Miliarderius ir as ne del to kad MakMahonas taip teisinosi, as tik kalbu tiesa, WCW nereikejo ieskoti kanalo juk buvo TNT, aisku prisidejo ir Bisoffas, nes vien pinigu neuzteko, as siandien tavo isverstuose biografijose nuroditi klaidu negaliu nes dar ju neziurejau, as galvojau kad jos pas mane namuose ant kompo yra, bet ju nebuvo, taigi gal pirmadieni as jas nurodisiu, bet tikriausiai savo forume, nes sitas man nelabai patinka, krauna ilgai ji

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Na kaip minimum trioxalizmu kvepia:
"taciau rytoj as cia uzeisiu ir galiu nurodit kiekvienoje biografijoje bent po klaida".
Ajshq juokinga, kaj kazhkada pac ajshkinaj kaip rejkia lietuvishkaj rashyt, o pac 100+ zhodzhiu sakiniais varaj:D
Del Biografiju - nepamirshaj, ne? : VISOSE ir bent po viena FAKTINE klaida. Man idomu ar ishdrysi pasirodyt chia, jej tokiu neatrasi...
p.s. Kur tu chia izhvelgej, kad `MK` didzhiuojasi kad verchia?

Nuotrauka
Nuotrauka

Romeo Wolfpack

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąFortaz, May 27 2006, 11:02 AM, pasakė:

Na kaip minimum trioxalizmu kvepia:
"taciau rytoj as cia uzeisiu ir galiu nurodit kiekvienoje biografijoje bent po klaida".
Ajshq juokinga, kaj kazhkada pac ajshkinaj kaip rejkia lietuvishkaj rashyt, o pac 100+ zhodzhiu sakiniais varaj:D
Del Biografiju - nepamirshaj, ne? : VISOSE ir bent po viena FAKTINE klaida. Man idomu ar ishdrysi pasirodyt chia, jej tokiu neatrasi...
p.s. Kur tu chia izhvelgej, kad `MK` didzhiuojasi kad verchia?
Isivaizduok izvelgiau, taip pat kaip ir tu izvelgei pakelta tona mano rasisenoje, jei tu sugenejai tai ir as, o tu man del to warna nekelk, nes cia jau neteisinga butu, juk tai neizeidimas, tai mano pastebejimas, beja retorinis, seip as nenorejau is pradziu kabonetis prie klaidu ir t.t. bet pradejau del to kaip jus mane pasitikote siame forume, vos tik as atejau jus man apkeitete signatura ir pradejot varit, o juk butu uzteke tik paprasit kad as istrinciau tas biografijas, nors ir perspejimo forma, taciau jus manes neizestumet

RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
0
pffffffffffffffffffffffff... aš kaiptik tą goldbergo biografiją palyginau ir nx tas pats tekstas taip kad biškį blefuoji...
Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąRomeo Wolfpack, May 27 2006, 02:21 PM, pasakė:

Isivaizduok izvelgiau, taip pat kaip ir tu izvelgei pakelta tona mano rasisenoje, jei tu sugenejai tai ir as, o tu man del to warna nekelk, nes cia jau neteisinga butu, juk tai neizeidimas, tai mano pastebejimas, beja retorinis, seip as nenorejau is pradziu kabonetis prie klaidu ir t.t. bet pradejau del to kaip jus mane pasitikote siame forume, vos tik as atejau jus man apkeitete signatura ir pradejot varit, o juk butu uzteke tik paprasit kad as istrinciau tas biografijas, nors ir perspejimo forma, taciau jus manes neizestumet
Ash dar karta tau primenu - ne tu chia tajsykles diktuoji, o forumo administracija. Ir tashkas.
O del biografiju kopijuotu - jau kaj bandej jungtis niki 'Romeo' buvaj perspetas, bet tada tiesiog pradingaj. Taj vat del to dabar taip maloniai ir pasitinkam:)
O zhiuriu tu chia ilgaj triniesi, taj davaj ieshkok klajdu `MK` biografijose. Jej per savajte nesurasi visose bent po viena faktine klajda - arba aciprashymas arba jau banas.

Nuotrauka
Nuotrauka

Romeo Wolfpack

Baltas diržas

• Naujokai
0
Ka tu cia meluoji, as kai ta Goldbergo biografija rasiau, net nezinojau kad toks forumas isvis yra

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąRomeo Wolfpack, May 27 2006, 03:42 PM, pasakė:

Ka tu cia meluoji, as kai ta Goldbergo biografija rasiau, net nezinojau kad toks forumas isvis yra
na juk tu ir biografijas dedamas 'nezhinojaj' kad jas vagi, ane?:D

Nuotrauka
Nuotrauka

Romeo Wolfpack

Baltas diržas

• Naujokai
0
As jau tas sakiau kad jas man pastu atsiunte Ramazzz, o apie jusu foruma as nezinojau

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąRomeo Wolfpack, May 27 2006, 04:16 PM, pasakė:

As jau tas sakiau kad jas man pastu atsiunte Ramazzz, o apie jusu foruma as nezinojau
Ne, nu tai tu ieshkok, ieshko `MK` klaidu, jej chia vis triniesi...:D

Nuotrauka
Nuotrauka

RazieL_

• nMo nariai
0

Citata

em. palyginkit biografijas musu forumo su :

http://caws2006.naro...grafijos/1.html

as pac lyginau goldbergo - tas pats tekstas

bl*t neišsi***inėk ok? nx nebent jūs su 'MalioK' visiškai tokią pat rašyseną turit ir darot VISIŠKAI tokias pat rašysenos klaidas, stebukladary tu..
Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąRazieL_, May 27 2006, 06:06 PM, pasakė:

bl*t neišsi***inėk ok? nx nebent jūs su 'MalioK' visiškai tokią pat rašyseną turit ir darot VISIŠKAI tokias pat rašysenos klaidas, stebukladary tu..
kas ta texta rashe kur Quote yra?

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąRomeo Wolfpack, May 27 2006, 01:45 PM, pasakė:

Nori kad as parasiciau dar biografiju, gerai as parasisiu kokia nors biografija, o tu nesididziog kad verti, nes ir as esu isvertes <...>
Girtis pries tave? Net nesizeminciau;)
Ka as padariau? As paprasciausiai paemiau pirsta ir paruodziau tau tavo vieta - t.y. tu esi isvertes tik keleta biografiju (kurios tarp kitko galima suskaicioti vos panaudojant vienos rankos pirstus) ir turetamas tiek patirties keli man pritenzijas izuliu tonu. Tai gerai kai zmones nurodo klaidas verstose biografijos (ir Fortaz ir kiti zmones buvo man rase netikslumu, kurios as taisiau - net istaisiau tavo nurodita Triple H'o biografijoje) - bet as uz jos nenesu jokios atsakomybes, nes tekstas yra ne mano rasyta - as ji tik verciau. Taigi kita karta vietoj tokiu pretenziju kaip "nebuvo nei vienos teisingos" prasiciau ismokti mandagumo (nes cia visgi sedi ir suauge zmones) ir pasakyti: "Buvau aptikes/rades klaidas/netikslumus".

Rodyti pranešimąRomeo Wolfpack, May 27 2006, 01:45 PM, pasakė:

<...> o del WCW tai ir taip aisku kad terneris buvo Miliarderius ir as ne del to kad MakMahonas taip teisinosi, as tik kalbu tiesa, WCW nereikejo ieskoti kanalo juk buvo TNT, aisku prisidejo ir Bisoffas, nes vien pinigu neuzteko <...>
As tau siuliau giliau pasidomieti, rasti informacijos saltiniu, pries tesiant save gedyti. "Ted Turnerio pinigai" yra tokio lygio "faktas" kurio naudojasi visi nieko apie tai neskaite/nesidomeje zmones. Dabar jau supratau, kad su tavim kalbeti kaip su siena draugauti - nes tu vis vien jokios gilesnes informacijos apie tos "pinigus" ne ieskosi - taigi as, budamas labai maloniu biciuliu, pats radau tau reikalinga informacijos saltini (jau net nesiulau tau rasti ir pasiklausyti Steve "Sting" Borden'o arba Vince Russo interview):

Spoiler'is

RazieL_

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąFortaz, May 27 2006, 03:47 PM, pasakė:

kas ta texta rashe kur Quote yra?

aš pats.. http://www.wwe.vhost...topic=262&st=40
Nuotrauka

Romeo Wolfpack

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimą`MalioK`, May 27 2006, 04:23 PM, pasakė:

Girtis pries tave? Net nesizeminciau;)
Ka as padariau? As paprasciausiai paemiau pirsta ir paruodziau tau tavo vieta - t.y. tu esi isvertes tik keleta biografiju (kurios tarp kitko galima suskaicioti vos panaudojant vienos rankos pirstus) ir turetamas tiek patirties keli man pritenzijas izuliu tonu. Tai gerai kai zmones nurodo klaidas verstose biografijos (ir Fortaz ir kiti zmones buvo man rase netikslumu, kurios as taisiau - net istaisiau tavo nurodita Triple H'o biografijoje) - bet as uz jos nenesu jokios atsakomybes, nes tekstas yra ne mano rasyta - as ji tik verciau. Taigi kita karta vietoj tokiu pretenziju kaip "nebuvo nei vienos teisingos" prasiciau ismokti mandagumo (nes cia visgi sedi ir suauge zmones) ir pasakyti: "Buvau aptikes/rades klaidas/netikslumus".
As tau siuliau giliau pasidomieti, rasti informacijos saltiniu, pries tesiant save gedyti. "Ted Turnerio pinigai" yra tokio lygio "faktas" kurio naudojasi visi nieko apie tai neskaite/nesidomeje zmones. Dabar jau supratau, kad su tavim kalbeti kaip su siena draugauti - nes tu vis vien jokios gilesnes informacijos apie tos "pinigus" ne ieskosi - taigi as, budamas labai maloniu biciuliu, pats radau tau reikalinga informacijos saltini (jau net nesiulau tau rasti ir pasiklausyti Steve "Sting" Borden'o arba Vince Russo interview):

Spoiler'is
Tai kas kad isvertej, juk tu nepastebeja klaidu, as tavo biografijas tik siandien nkopijuosiu, todel palauk ki rytojaus, o ta klaida su HHH manik kad jau viena radau

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
Zinau cia offtopicas plaukia su tuo Romeo bullshit, bet siulyciau ilgai nemyzhchiojus ji apdovanoti banu be jokiu ypatingu ceremoniju, nors nieko konkreciai priesh jy neturiu - jis tiesiog annoing darosi kaip kox spirit squad ir s. steinerio mishinys..

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąRomeo Wolfpack, May 30 2006, 04:05 PM, pasakė:

1. juk tu nepastebeja klaidu
2. as tavo biografijas tik siandien nkopijuosiu
1. Turiu kasdienini gyvenima ir negaliu fiziskai prisiminti visus faktus is kiekvieno wrestlerio gyvenimo, biografijos. Beto... esu mirtingas, o ne Wrestling God kaip kai kurie;)
2. Zinant tavo polinki plagiatui... Priimu sia fraze kaip grasinima :D

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0