Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Kacelke

Temoje atsakymų: 80

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Šiandien yra labai svarbi diena, Bottom pumpavimosi laikotarpiui sueina cielas mėnėsis! Bet yra klausimų, kurių norėčiau paklausti. Žinoma, yra tam skirtų kitų forumų, bet ten dažniausiai nekreipiama dėmėsio į tokius kaip aš, ir pasiunčiama skaitytis po forumą, bet vien skaitantis nerasi, ko tau reikia. Plius, čia matau yra šiuo dalyku užsiimančių, ir tikiuosi galėsiančių man patarti ;)

Taigi, svarbiausias mane kamuojantis klausimas, tai nuo kada reikėtų susidaryti programą? Dabar viską atlikdavau paprastai, be split'ų, visą kūną pratinau prie krūvio. O kadangi jau mėnėsis, manau gal reikėtų kažko rimtesnio giebtis.
Taip pat, kiek kartų patartųmėt vaikščiot? Aš lig šiol laikydavausi 4 dienų per savaitę limito, nes kiek pasiskaičiau, tie durneliai, vaikštantys kasdien, tik kūną nualina.
Trečia, ar tikrai, taip kaip Duncan sakė, greitai forma praarandama? Nes vasarą, dirbant, nelabai norėtųsi dar kartu ir į salę vaikščiot. Nebent tektų kaip nors namų sąlygomis laikytis, jei tai įmanoma.

Žodžiu, kol kas tiek. Būčiau dėkingas už atsakymus :)
Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąBottom, 2008-10-18, 17:38, pasakė:

Trečia, ar tikrai, taip kaip Duncan sakė, greitai forma praarandama? Nes vasarą, dirbant, nelabai norėtųsi dar kartu ir į salę vaikščiot. Nebent tektų kaip nors namų sąlygomis laikytis, jei tai įmanoma.

Su mėnesiu ;) O šiaip,tai jei kokias duobes kasi ar dėžes alaus nešiosi nemanau,kad formą prarasi. Aišku jei koks sekretorius būsi tai basta :)

Laisvydas

100% Lithuanian Nation™

• Nariai
0

Šiandien yra labai svarbi diena, Bottom pumpavimosi laikotarpiui sueina cielas mėnėsis! Bet yra klausimų, kurių norėčiau paklausti. Žinoma, yra tam skirtų kitų forumų, bet ten dažniausiai nekreipiama dėmėsio į tokius kaip aš, ir pasiunčiama skaitytis po forumą, bet vien skaitantis nerasi, ko tau reikia. Plius, čia matau yra šiuo dalyku užsiimančių, ir tikiuosi galėsiančių man patarti :D

Taigi, svarbiausias mane kamuojantis klausimas, tai nuo kada reikėtų susidaryti programą? Dabar viską atlikdavau paprastai, be split'ų, visą kūną pratinau prie krūvio. O kadangi jau mėnėsis, manau gal reikėtų kažko rimtesnio giebtis.
Taip pat, kiek kartų patartųmėt vaikščiot? Aš lig šiol laikydavausi 4 dienų per savaitę limito, nes kiek pasiskaičiau, tie durneliai, vaikštantys kasdien, tik kūną nualina.

Žodžiu, kol kas tiek. Būčiau dėkingas už atsakymus :D
Visu pirma ~2 savaites turi/turėjai sportuoti pagal pradedančiųjų programą (kurios dėka tavo raumenys turėjo priprasti prie sporto ir pan), tik tada gali prašyti, jog tau sudarytu programą, nes jei išpradžiu nepripratinsi raumenų, gali būti rimtos pasekmės sportuojant pagal spec tau sudaryta programą.

Šį pranešimą redagavo Laisvydas: 2008-10-18, 17:33

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimąBottom, 2008-10-18, 14:38, pasakė:

Šiandien yra labai svarbi diena, Bottom pumpavimosi laikotarpiui sueina cielas mėnėsis! Bet yra klausimų, kurių norėčiau paklausti. Žinoma, yra tam skirtų kitų forumų, bet ten dažniausiai nekreipiama dėmėsio į tokius kaip aš, ir pasiunčiama skaitytis po forumą, bet vien skaitantis nerasi, ko tau reikia. Plius, čia matau yra šiuo dalyku užsiimančių, ir tikiuosi galėsiančių man patarti :)

na jau nereikia tik su tuo formos praradimu greitu, per menesy raumenys neisnyks, visa vasara nesportaves ir plampdamas alu neskaitant sporto stovyklos islaikiau ta pati svori ir mazdaug tokia pacia forma raumenys niekur nedingo. Tik presas apmazejo, cia turbut yra vieninteliai raumenys kurie ganetinai greitai dingsta bet manau ir tam prireiktu 5~ menesiu tinginiavimo, ir beto kaip kam :D

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Forma greitai prarandama tik jei per visokius maisto papildus ir pnš užsipumpavęs esi, jeigu "užsikačialini" natūraliai, t.y. liedamas prakaitą kiekvieną/kas antrą dieną tai vėliau, esant reikalu galima pakankamai normaliai tą formą palaikyt per daug "nesubliukštant" vien 10-20 min mini treniruotėmis namie.

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75

Šiandien yra labai svarbi diena, Bottom pumpavimosi laikotarpiui sueina cielas mėnėsis! Bet yra klausimų, kurių norėčiau paklausti. Žinoma, yra tam skirtų kitų forumų, bet ten dažniausiai nekreipiama dėmėsio į tokius kaip aš, ir pasiunčiama skaitytis po forumą, bet vien skaitantis nerasi, ko tau reikia. Plius, čia matau yra šiuo dalyku užsiimančių, ir tikiuosi galėsiančių man patarti :)

1)programa susidaryti jau butu pats laikas
2)del to kiek kartu i savaite vaikscioti,tai cia jau nuo taves priklauso-pvz tu gali eiti 5 kart i savaite ir treniruotis kasdien isbut 1-1,5h pasiskirstant pratimus ivairiems raumenims,arba 3-4 ir isbuti 2-2,5h ir visko daryti daugiau,cia jau nuo tavo uzimtumo priklauso.
3)Na per 3 menesius tu labai stipriai formos neprarasi,bet kazkiek tau,tai atsilieps(esu mates ir tokiu kurie per vasara tikrai daug prarado,cia aisku nuo tavo gyvenimo budo priklauso),bet jei tu nors karta i savaite pasportuosi t.y. ar nors karta i savaite nueisi i sale,ar namuose padarysi kokiu nors pratimu kuriuos gali daryti ir namie tu forma palaikysi,todel kazkokiu blogu pasekmiu isvengsi.
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Nutariau prikelt temą. Seniau mėčiaus klausimais, dabar jų nelabai bėra. Reiškias galime pereit prie diskusijų apie rezultatus. Aš pats kol kas priaugau ~6kg. Bendrai jau eina ketvirtas mėnėsis, bet pirmieji du mėn. buvo šūdas, nes tik po jų pradėjau normaliai valgyt. Išstumiu max, nesenai bandžiau, 65kg. Pritupiu su ~100.

Nagi pasigiriam dabar, kas stipresnis :) Galit nebūtinai rašyt tuos duomenis kur aš surašiau, tiesiog, kad bendrą vaizdą eitų suprast :?
Nuotrauka

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Bottom jei nori priaugti svorio valgyk kuo daugiau baltymu, tai yra: vistienos krutineles, zuvi, kiausimiu baltymus, liesa jautiena. Valgyk 6-7 kartus per diena mazdaug. Pvz as valgau taip:

Pirmas valgymas 7:00 ( po miego organizmui labai svarbu gaut pakankamai maisto medziagu)
Antras valgymas ~11:00 (uzvalgau mazai, nes nelabai buna laiko reikia skubet i pamokas)
Trecias valgymas 14:00
Ketvirtas valgymas 16:00
Penktas valgymas 18:00
Sestas valgymas 20:00
Septintas valgymas pries pat miega (miegant raumenys auga daug greiciau ir tam augimui zinoma reikia maisto medziagu)
+ geriu proteinus, kreatina ir amino rugstis.

Stenkis maista paskirstyt mazdaug taip:
50% baltymu
30% angliavandeniu
20% riebalu

Ir aisku labai svarbu dirbt pagal gera treniruociu programa, per daug nepervargint raumenu, dirbt 5 kartus per savaite.

Mano ugis 1m76cm sveriu 87kg. Paspaudziu max 135kg.

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Dėl tų medžiagų ir maistų man jau per ausis lipa informacija :? Tik bėda, kad viskas remiasi į pinigus. Dėl to ir apeinu visokius proteinus, kas paspartintų rezultatus. Dienoj septynių valgių nėra, bet apie 4-6 išspaudžiu, priklausomai nuo mano tyngėjimo lygio. 5 kartai nemanau kad čia taip jau kategoriškai turėtų būt pabrėžti. Man ir 4 pakanka.

Išspaudi gan axujienai. Kiek laiko pumpuojies?
Nuotrauka

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Jau treti metai... Bet tik praeitais metais nuo rugsejo pradejau sportuot derindamas maista, o kai anksciau valgydavau visoki mesla rezultatai aisku budavo daug prastesni.

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
hm vat dabar norejau paklaust, kokius papildus reiktu vartoti dabar ar veliau? (man konkreciai su firmom ir pavadinimais visais) sportuoju menesi. Ir kaip ten su tais maistu derinimais (konkreciai domina ar galima gert alu ir rukyt:D) ?:)

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132

Rodyti pranešimąSkorpio, 2009-04-21, 20:42, pasakė:

hm vat dabar norejau paklaust, kokius papildus reiktu vartoti dabar ar veliau? (man konkreciai su firmom ir pavadinimais visais) sportuoju menesi. Ir kaip ten su tais maistu derinimais (konkreciai domina ar galima gert alu ir rukyt:D) ?:)

Nu ziurint ko tu nori pasiekt :) Reikia uzsibrezt tvirta tiksa ar tu nori ryskiu raumenu ar uzsiaugint mases ar igaut jegos.
Rukyma ir alu iskart pamirsk, nes tai yra visiskai nesuderinami dalykai su sportu.

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12

Nemanau kad čia, ar apskritai internete rasi gerų atsakymų į tokius klausimus... Geriausia būtų pasitart su tam skirtais žmonėm, konsultantais ir pan. O šiaip.. Kodėl griebiesi papildų? Natūraliai per lėti rezultatai? :)
Nuotrauka

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132

Rodyti pranešimąBottom, 2009-04-21, 21:11, pasakė:

Nemanau kad čia, ar apskritai internete rasi gerų atsakymų į tokius klausimus... Geriausia būtų pasitart su tam skirtais žmonėm, konsultantais ir pan. O šiaip.. Kodėl griebiesi papildų? Natūraliai per lėti rezultatai? :)

Seip yra puslapiu, kur viskas apie tokius dalykus tvarkingai ir suprantamai surasyta. Ir net ne vienas.

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Šiaip ne kiekvienam žmogui tie papildai sueina, jei greita apytaka tai nieko ypatingo jie nepadarys(jei nepakenks), maistų derinimui irgi atskirų programu jau reikia, tad jei nenori per daug gilintis geriausia išeits - valgyti kuo dažniau ir kuo daugiau, ypač mėsinių produktų(vištiena geriausia čia turbūt tinka) ir mišrainių visokių, ir mainly iškart pasportavus visą šitą kimšt reik :)

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimąBottom, 2009-04-21, 18:11, pasakė:

o as nesakiau kad ju griebiuosi :) man tik idomu :D

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
hm nu va pusantro menesio jau sportuoju, i kacelke einu 5 kartus per savaite kazkur 4 dienos konkrecioms raumenu grupes, 5ta diena visoms raumenu grupems (na penkta diena ir nugara ir kojos ir rankos viskas zodziu), stengiuosi kiek galima derint maista - varske, pienas, vistienos/kalakutienos krutineles, pieniskos sriubos, salotos ir pns, mazdaug ~5 kartus per diena stengiuos valgyt, cia kiek trenere patare ir is draugu girdejau mazdaug pagal tai ir derinu. Dabar kacelkei sedziu tam kad uzsiauginti raumenu mase, pagal sita programa ar tai tris menesius dirbsiu poto raumenis ryskinsiu. Na zodzio maista nuo puses menesio pradejau kazkur kazkiek derint tai kolkas + ~2 -3 kilogramus. Pagrindinis demesys pas mane presui ir nugaros raumenims :)

Šį pranešimą redagavo Skorpio: 2009-05-12, 16:07

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132

Rodyti pranešimąSkorpio, 2009-05-12, 17:03, pasakė:

Pagrindinis demesys pas mane presui ir nugaros raumenims :)

Ir kaip rezultatai? Kazkaip nesu mates, kad zmogus siekdamas priaugt mases tuo paciu ir grazu presa uzsiaugintu :)
As tai dabar pries kazkur 1,5 men baigiau augint mase ir pradejau ryskint tai numeciau 3kg. Dabar sveriu 91, o sveriau 94. Laimei jega nenukrito, ko as labai bijojau. Dabar spaudziu 145kg. :)

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimąreal_deal, 2009-05-12, 14:33, pasakė:

Ir kaip rezultatai? Kazkaip nesu mates, kad zmogus siekdamas priaugt mases tuo paciu ir grazu presa uzsiaugintu :)
As tai dabar pries kazkur 1,5 men baigiau augint mase ir pradejau ryskint tai numeciau 3kg. Dabar sveriu 91, o sveriau 94. Laimei jega nenukrito, ko as labai bijojau. Dabar spaudziu 145kg. :)

rezultatai hm neblogi ganetinai cia nesportavau nemazai laiko ~3-4 menesius tai suglebes buvau, dabar wel pradejo wiskas gan greit rysket na kad kazkas yra ant ranku ta prasme :) . O presa man trenere prirase :D nezinau as tikslo cia ka is jo nori padaryt :) hm o pvz uzauginus mase poto lengviau ryskint raumenis ir koks to ryskinimo principas ?:)

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132

Rodyti pranešimąSkorpio, 2009-05-12, 19:33, pasakė:

rezultatai hm neblogi ganetinai cia nesportavau nemazai laiko ~3-4 menesius tai suglebes buvau, dabar wel pradejo wiskas gan greit rysket na kad kazkas yra ant ranku ta prasme :) . O presa man trenere prirase :D nezinau as tikslo cia ka is jo nori padaryt :) hm o pvz uzauginus mase poto lengviau ryskint raumenis ir koks to ryskinimo principas ?:)

Nu tai ispradziu butina uzsiaugint mase, kad veliau butu ka ryskint. :) Turesi raumenis, bet jie slepsis po riebalais, o laikydamasis dietos ir darydamas cardio treniruotes gausis toks lyg raumenu apslifavimas. Bus maziau riebalo ir daugiau raumens ko pasekoje raumuo pasidaris labiau matomas. :)

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
kokios dar dietos, kad organizmas neturetu energijos ir pradetu baltymus sintetint ? Reik kaip tik normaliai valgyt tik jokio riebalo, na nebent augalines kilmes, o lasiniu atsisakyk. O siaip tai masei uzsiaugint yra gerai koky Gainer'y nusipirkt ir dar kreatino kokio nors. Aisku dar vitaminu komplaeksa gera pavartok.
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132

Rodyti pranešimąkoltasXxX, 2009-05-12, 21:49, pasakė:

kokios dar dietos, kad organizmas neturetu energijos ir pradetu baltymus sintetint ? Reik kaip tik normaliai valgyt tik jokio riebalo, na nebent augalines kilmes, o lasiniu atsisakyk. O siaip tai masei uzsiaugint yra gerai koky Gainer'y nusipirkt ir dar kreatino kokio nors. Aisku dar vitaminu komplaeksa gera pavartok.

Nu kaip cia pasakius... Ryskinant raumenis organizme turi but kaloriju deficitas, o tam dieta be jokios abejones yra butina. Valgyti turi mazomis porcijomis, bet kas 2-3 valandas. Tokiu atveju organizmas neprades kaupt riebalu atsargu.

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75
Baikit zaist su tais papildais,imkit metana+deca ir issitaskysit kaip reikiant :) be abejo juokauju,is papildu labai efektyvu imti kreatinas+proteinas,arba stiprios sudeties papildus,aisku jie kainuoja tikrai nemazai.Pats vartoju kreatino monohydrata ir dar koki gaineri dazniausiai paimu.Neseniai pavyko isstumti 110kg,aisku noretusi ir daugiau,taciau siaip man ne svoriuose yra esme,svarbu kunas butu grazus :)
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132

Rodyti pranešimąDuncan, 2009-05-12, 22:05, pasakė:

Baikit zaist su tais papildais,imkit metana+deca ir issitaskysit kaip reikiant :) be abejo juokauju,is papildu labai efektyvu imti kreatinas+proteinas,arba stiprios sudeties papildus,aisku jie kainuoja tikrai nemazai.Pats vartoju kreatino monohydrata ir dar koki gaineri dazniausiai paimu.Neseniai pavyko isstumti 110kg,aisku noretusi ir daugiau,taciau siaip man ne svoriuose yra esme,svarbu kunas butu grazus :)

O kiek pats sveri? Ir koki gaineri vartoji? As bandziau gain fast, tai negaliu pasigirt, kad kazkuom padejo tik gailiuosi isleides pinigus. :)

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
hm as vat girdejau kad geriausiai sudirba Animal Pack'as su Kreatinu :) cia tiesa ?

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0