Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Kaip formavosi Jūsų muzikinis skonis?

Temoje atsakymų: 45

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimąNervas, 2008-07-04, 15:38, pasakė:

Ne į temą
Aciu, Walleri. Bet man patinka reiškia kažkokia muzika. :) Neaišku kokia, bet aš nuo jos užsivedu. Hehe :D
P.S. kartais ir myžalo klausau
Ne į temą
good 4 u :D kazkada is to "myzalo" issaugsi, visiems buna toks periodas...

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
0
Ne į temą
Kiekvienas turi savo skoni muzikai,vienam tai gali but sudas,o kitam tai bus hitas nomber 1...

Walleris

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimąGhZ, 2008-07-04, 19:01, pasakė:

Ne į temą
Kiekvienas turi savo skoni muzikai,vienam tai gali but sudas,o kitam tai bus hitas nomber 1...
Ne į temą
Zinoma, kiekvienas klauso to, kas patinka, tik svarbu neperzengti tos linijos, kai viena muzika yra akivaidziai geresne uz kitokie ir nepradeti kliedeti, pvz kaip LP geriau uz GNR...

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
C'mon, Walleri, dar neatsibodo visiem teigt, kad G'n'R geriau už LP? jei nežinojai, blogos muzikos nebūna, būna tik blogi atlikėjai -_-
aš nieko nežinau apie G'n'R, nelabai daug ir apie LP, bet manau, kad tavo kategoriškas nusistatymas šiuo atveju yra neteisingas...

Nuotrauka

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Supranti Walleri vieno zmogeno ausiai malonu kai rekia, kito kai buna daug gitaru solo, trecio kai greitai zodzius varo. Ir isivaizduok visiems patinka pvz AC/DC. Nu tai neimanoma. Yra zmoniu kurie palaiko tokias grups kaip MCR. Negali gi visiem patikt tas pats. Juk Nervas gali irgi sakyt, kad pvz P.O.D kur kas geresni nei gerbiami GN'R.

Arba koks Vladas gali sakyt, kad pvz Aerosmith totalus apsiktas sudas, o kokia yva yra awesome ir ji tai veza.

Galiu sakyt, kad pvz The Beatles lopai, bet as nepakeisiu zmoniu kuriems jie painka.

Šį pranešimą redagavo Straight Edge - CM Punk: 2008-07-04, 19:16

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąStraight Edge - CM Punk, 2008-07-04, 20:12, pasakė:

Arba koks Vladas gali sakyt, kad pvz Aerosmith totalus apsiktas sudas, o kokia yva yra awesome ir ji tai veza.

Ne į temą
Kai jau Yva pasidaro awesome važiuot nepatartina :D

Realiai tarpsnyje 11-19 m mano muzikos skonis keitėsi gana kardinaliai: rap(eminem, G&G sindikatas pnš) -> LT pop (amberlife, Taja, ŽAS t.t. -_- ) -> (~pop)rock (Brainstorm, Foje, ..) -> hard rock(disturbed, ..) -> indėnų muzika (nežinau kaip kitaip pavadint) (Tatanka)-> klasika (bachas, mocartas)->simfoninis metalas(nightwish, rhapsody of fire, after forever) ->japonų pop(rock) ir pnš (pagrinde įvarių anime soundtrackai (elfen lied, monster, suzuka, Kurau phantom memory, trinity blood t.t.)->na o dabar dažniausiai klausau labiausiai patinkančius iš per visus šiuos metus sukauptos savo kolekcijos(~7gb mp3 formatu rodos bus), per daug nekreipdamas dėmesio į žanrą, retsykiais parsisiunčiu vieną kitą random albumą ir bandau ieškot kažko naujo(žinoma apeidamas didžiąją dalį šiuolaikinės LT "muzikos"), tai tiek ^_^

P.S. dar buvo tarpsnis kai techno/electronic vien klausiau (scooters, alice deejay) tik nepamenu kada :)

Šį pranešimą redagavo Valhalas: 2008-07-04, 20:07

Walleris

• Administratoriai
65
Nu bliamba, jus apsimetat debilais, ar ka? nesuprantu as jusu, kaip ir jus nesuprantat manes... Juk pasakiau, man nesvarbu, klausykit jus ko norit, tegu jum patinka, kad ir Pikaso, Mango or smth., tai ne mano reikalas, tik prasom nesakyt kad ta muzika yra objektyviai geresne, nes tai butu complete BS. O ta GNR>LP megstu sakyti vien uz tai, kad Lietuvoje yra kruva LP mark'u, kurie zino tik ta muzika, kuria mato per MTV, tai pagalvojau, kad busiu labiau suprastas.

Na o dabar eikime prie reikalo - jus ismokite pagaliau nors karta atskirti 2 dalykus:

1. LP fanai sako:
Man labai patinka Linkin Park, Guns N' Roses man nepatinka

arba
As Linkin Park megstu kur kas labiau nei Guns N' Roses

that's fine with me -_-

O dabar kitas atvejis

2. Guns N' Roses tai sudas, Linkin Park zymiai geriau, cia faktas

no, no, my fella, that's bullsh*t, huge bullsh*t

Tikiuosi bent si karta pagaliau supratote mano minti, nes nezinau kaip aiskiau parodyti.

Unbroken

• nMo nariai
26
Na zodziu visi suprantam.

Man Muse patinka labiau nei Guns N'Roses, bet ir ju kartais paklausau -_-

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132

Rodyti pranešimąWalleris, 2008-07-04, 21:25, pasakė:

Na o dabar eikime prie reikalo - jus ismokite pagaliau nors karta atskirti 2 dalykus:

1. LP fanai sako:
Man labai patinka Linkin Park, Guns N' Roses man nepatinka

arba
As Linkin Park megstu kur kas labiau nei Guns N' Roses

that's fine with me -_-

O dabar kitas atvejis

2. Guns N' Roses tai sudas, Linkin Park zymiai geriau, cia faktas

no, no, my fella, that's bullsh*t, huge bullsh*t
Tikiuosi bent si karta pagaliau supratote mano minti, nes nezinau kaip aiskiau parodyti.

Thats cool...

Man pvz Guns N' Roses tiesiog nepatinka nu nei kiek neveza ju dainos. Bet del to jau nerasau ,kad tai yra sudas. Bet tu irgi nerasyk ,kad Linkin park sudas, Guns N' Roses geresnis gitarista, vokalas ir t.t Tau geresnis Guns N' Roses man Linkin park nereikia nuomones teigt kaip fakto.

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
baikit jus cia rasyt subtilias mintis ir viens kito nesuprantat po to ;D Kodel ce neateina moderatoriai, trint viska reiktu

Ne į temą
p.s. mano atveju Guns n Roses beats allmost all ;D

Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Na vat, rodos prisiminiau kaip ištikrųjų formavosi mano roko muzikos skonis.
Atrodo tai prasidėjo nuo Kelio į Žvaigždes 2. Išgirdau dainuojant Grūdą, mane jo dainos ištikrujų veždavo ir man labai patikdavo. Jis buvo mano favoritas. Siunčiausi jo dainas ir t.t. Na nuo to viskas ir prasidėjo. Vėliau pradėjau siųstis PW. Per WWE PPV dažnai girdėdavau įvairias Rock'o dainas. Turbūt pats nesupratau, kad jos man patinka, bet tai turėjo įtakos šitam skonio formavimuisi.
Kažkada išgirdau P.O.D dainą "Boom", taigi bandžiau ją susirasti. Nežinojau jos pavadinimo, bet šeip taip atkapsčiau. Parsisiunčiau visą P.O.D albumą. Ilgesnį laiką klausiau tos muzikos. Vėliau vienam žinomam muzikos portale, užtikau grupę Seether. Buvau girdėjęs kelias jų dainas, todėl nedvejodamas parsisiunčiau albumą "Finding Beauty in negative Spaces". P.O.D prieš Seether man nublanko ir klausiau Seether'iu. Vėliau mėgstamos grupės plėtojosi... Per laidą Viva la Bam išgirdau Suomių grupės HIM pavadinimą. Per TNA PPV mane užkabino grupė Disturbed. Na taip ir atsitiko, kad esu rock'o mėgėjas. Rock'o/metalo - na visokiausių atmainų. Bet viskas prasidėjo tikrai nuo Grūdo :? Dabar klausomiausios grupės yra : HIM, Seether, Disturbed. Kartais paklausau tokios grupės CKY.

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
Krč, kai buvau mažas klausiau popso, čia prieš kokius 8 metus.Poto šiektiek persimečia ant Rocko, ten visokie papa roach, LP, him ir t.t., vėliau pradėjau klausyt techno,dabar klausau HH arba R'n'B, kartais rocko paklausau, techno, bet pagrinde HH.

MarkaL

Oranžinis diržas

• nMo nariai
-3
Is pacios mazumes pamenu tik,kad budamas 4-6 metu,su kaimynu dainavau "duok i snuki,duok" ir mum atrode labai juokinga tada mustis.Mano tevai visgi yra paprasti zmones,anglu nlb moka,tai jiem estrada patinka.Taigi pries mokykla ir pirmose keliose klasese Povilaitis buvo the shit.Buvau su tevais jo koncerte ir kaseciu turejom <_< .Tada is pusseres peremiau iproti zet muzikini kanala,tada buvo Viva.Pamenu pirma uzkabliavos uzsienio daina tai buvo Maddonos daina,kur klipas buvo su Ali G.Dar pamenu,kad labai patiko Shakiros Whenever,wherever.Tada gavau kompa ir klausiau Zas'u senu albumu,linkin park,limp bizkit ir eminemo.Aisku Eminemo klausiau ne geriausiu dainu,o tu radio singlu,kaip Without Me,ar My Name is.
Mano kaimynas mego ir dar megsta visoki tranc'a,chillout'a nu ir kitokia gudria moderne muzika.Man aisku ji visa buvo per sunki suprast,bet visgi is jo gavau kelis klubinius albumus.Taigi per jy susipazinau su ATB ir Depesais.Tada seke ATB tarpsnis,turejau visus albumus ir singlus kompe ir klausiau be persotojo.Toliau buvo System of a Down tarpelis,bet sita greit baigiau.Na o tada seke ir dar yra Depesu tarpsnis.Dabar dar nesenai parsisiunciau Beatlu ir Nine Inch Nails diskografijas.Byltai tiesa pasakius nesuzavejo,bet Nine Inch Nails netgi labai suzavejo.

Šį pranešimą redagavo MarkaL: 2008-12-27, 16:41

Nenusiimsiu sito paraso, kol:
1. Hulk Hogan netaps TNA world champu
2. David Arquette netaps grand slam champu
3. Chris Masters netaps NPJW world champu
4. CM Punk prades gert Coca-Cola
5. Shawn Michaels grys i pro-wrestling'a
6. Triple H surinks daugiau world title reign'u nei Ric Flair
And I mean it

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimąkoltasXxX, 2008-07-04, 19:14, pasakė:

baikit jus cia rasyt subtilias mintis ir viens kito nesuprantat po to ;D Kodel ce neateina moderatoriai, trint viska reiktu
Ne į temą
p.s. mano atveju Guns n Roses beats allmost all ;D
Ne į temą
ateina, paliksim vis delto Offtopic tagus deliojo :D

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Na taip. Kažkur iki trečios klasės klausiau visokio lietuviško popso (Žas, Bavarija). Poto pas tėvą mašinoje radau tokį juodą diską ant kurio buvo parašyta "AC žaibs DC - Back In Black". Pasiėmiau diską, todėl,kad buvo juodas. Tokios grupės kaip AC/DC nežinojau tada. Na ir prasidėjo. Klausydavau, klausydavau, poto nusipirkau "AC/DC - High Voltage" ir t.t. Turiu dabar gal 6 albumus AC/DC. Tuo pačiu metu klausiau dar ir Kiss. Vėliau klasiokas nusipirko Sex Pistols albumą ir klausė per darbų pamoka. Pasiėmiau ausinę, sakau - įspūdinga! Na tada jau kompu šiek tiek mokėjau naudotis, tai parsisiunčiau Sex Pistols gabalų, nusipirkau albumą. Pradėjau klausyt lietuviško punk underground ir panašių dalykų. Dabar yra labai viskas susimaišę, nes dauguma klasiokų klauso visokių Blinkų, Linkin Parkų ir šiaip techo kažkiek. Tai mano playlistas dabar yra labai spalvingas. Kartais atsiranda keli dabartiniai hitai, dažnai pasiklausau 2Pac. Patinka BoB Marley, Louis Armstrong, ABBA kartais pagroja man. Visai nieko neseniai atrasti The Eagles. AC/DC dabar tik kartais pas mane groja, vis dėlto truputį nusibodo, bet per kokias išgertuves susirandam kokį gabaliuką ir visi plyšaujam :D Tai tiek.

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Kai as mazas buvau shile ozius ganiau ;DD O seip kai as mazas buvau klausydavau Ace of Base. Va cia tai grupe. Na zinot 80-90's ir ivairus gabaliukai. Taip pat Eifel 65, Vengaboys ir pan. Veliau pradejau augti ir ausys isgirdo 50Cent ir G&G Sindikata. Nuo to laiko 50Cent ir G&G buvo megstamiausi. Zinoma pradejau prijausti ir Hip Hop'ui. Taip buvo nuo penktos klases. Veliau sestoji, septintoji klase ir mano ausys isgirsta jau seniau kazkur girdeta melodija. Dainos kaip Californication ir Scar Tissue. Stai tada Red Hot Chili Peppers isimaise i mano muzika ir tapo Nr.1. Galiausiai emiau suprasti 50Cent tekstus. Supratau, kad tai skysti lyricai, o 50Cent keite DMX (kiti juos zino kaip Ruff Ryders). Taigi mano megstamiausi buvo DMX, RHCP ir G&G. Galiausiai pradejau klausyti jau bisi elektronikos bet tokia ten elektronika ir tebuvo David Guetta, ivairus dance mix'ai kuriuos girdedavau per Power Hit Radio. G&G ir DMX buvo primirsti, kadangi jie nebebuvo tokie populiarus. Zinoma RHCP kurie uzvalde mano sirdi jie isliko. Taigi visas tas brudas is Power Hit Radio sukdavos mano galvoj. Kol nepaklausiau tikros Electro muzikos. Tai buvo lyg sviesa tunelio gale. Tai buvo Daft Punk. Nuo pirmu natu supratau, kad stai uz siuos vaikinus niekas geriau elektronikos pasaulyje nesisuka. Daft Punk ir RHCP mano numeris vienas pasaulyje tapo abu. Du skirtingi stiliai bet abu labai suzavejo mane. Taigi butent nuo Red Hot Chili Peppers as paklausiau ir kitu rocko grupiu ir pradejau biski megti rock'a na o RHCP zinoma as dievinau. Nuo Daft Punk as paklausiau kitu DJ. Paklausiau daug mix'u ir remix'u ivairiu ir taip atsirado mano pasaulyje House'o atmainos. DnB isgirdau klausant sesei. Hardstyle i mano krauja ivare draugas su kuriuo dabar abu aptarinejam naujausius Hardstyle gabalus ir setus. Taip pat pradejau klausyti jau cia dar anksciau ir James Blunt kai budavau namuose vienas ir norisi ramiai kazko paklausyti. Labai gerai tinka. Na kaip jau minejau RHCP ir Daft Punk mano megstamiausios grupes jau dabar yra daug metu ir ju niekaip nepalieku. Nuo siu grupiu pradejau klausyti ir kitokius stilius. Nuo Daft Punk pradejau klausyti dar ir Royksopp bei FatboySlim kuriuos zinoma zinojau anksciau. Nuo RHCP pradejau klausyti tokiu kaip Coldplay. Na bet dar budamas 9, 10toje klaseje supratau, kad visgi priklausau HH. Sugrazinau savo megiamus G&G kuriuos iki siol nepaleidziu ir paklausau. Kadangi ivairiu man mielu sirdzia grupiu diskografijas kaupiu pc. Klausau vel ir tu DMX, klausau G&G, James Blunt, Coldplay, Royksopp, Kanye West.. bet vis dar labiausiai dievinu RHCP ir Daft Punk.

Nuotrauka

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
na stai artimiausiams menesiams wel visiskai grizau prie trash metal. Kazkaip netyciomis isijungiau Pantera.. :D perklausiau wisa diskografija, o tada ir prasidejo - Machine Headai, Kreator, Lamb Of God, Sepultura, Fear Factory ir kazkodel wisiskai i shita kompanija netinkantys Children of Bodom. Anyway visitiek pagrinde klausysiu Panteros :D

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Mano klasiokas dievina Children of Bodom. Buvo gyvam pasirodyme ju ir viso metalo Wacken Open Air. As pats tai asmeniskai nesugebu pernesti tokios muzikos, ypac Sepulturos. Tie Children dar dar... bet nemiela mano ausiai :D

Nuotrauka

Unbroken

• nMo nariai
26

Rodyti pranešimąSkorpio, 2009-04-29, 21:45, pasakė:

na stai artimiausiams menesiams wel visiskai grizau prie trash metal. Kazkaip netyciomis isijungiau Pantera.. :D perklausiau wisa diskografija, o tada ir prasidejo - Machine Headai, Kreator, Lamb Of God, Sepultura, Fear Factory ir kazkodel wisiskai i shita kompanija netinkantys Children of Bodom. Anyway visitiek pagrinde klausysiu Panteros :D

Leisk paklausti - Machine Head, Lamb Of God - trash metal? Abejoju. Man šios grupės patinka, nesakau, bet tavo paminėtos man nelabai į trash'ą neša kažkaip.

Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2009-04-29, 21:02

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimąXxX Unbroken XxX, 2009-04-29, 19:01, pasakė:

Leisk paklausti - Machine Head, Lamb Of God - trash metal? Abejoju. Man šios grupės patinka, nesakau, bet tavo paminėtos man nelabai į trash'ą neša kažkaip.
Lamb of god ne. Pantera as kategorizuociau wis delto kaip trasha nors del shito tikrai nesu isitikines, kaip ir Kreator su Sepultura ir klausau. Fear factory isvis nezinau kur priskirt.

Šį pranešimą redagavo Skorpio: 2009-04-30, 12:46

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Stunner

™Lauris™--HELL YEAH

• nMo nariai
4
Vaikysteja labai megdavau Hip-Hop'a , Rap'a tuo metu ir POPsa klausydavau su laiku kazkodel tai persimeciau prie Rock, turbut del to kad tik tada pradejau ziureti wrestlinga (14m), viskas prasidejo nuo BTV nuo to ir perejau prie rocko, mazdaug po keliu metu prasidejo visas komercinis meslas :o skystas electro-house su popsintas ir Hardstyle stai kas buvo megstamiausia, na o dabar galima sakyta klausau beveik viska, nemetu salin nei rocko nei hip hopo, bet dabar labiausiai priimtinas zanras tai yra elektronine muzika. Aisku kiekvienas ja supranta savaip klausau viska tik kaip cia pasakius ''rimtesnius'' psy/vocal trance, e-house, tech-house, progressive, minimal/techno! mazdaug apsiriboju siais stiliais. Aisku paklausau ir DNB. Dubstepa koki tamsesni.
P.S neatmetu nei rusisko, lietuvisko, anglisko-danco, popso kartais reikia ir jo, dazniausiai per pjankes :D

Šį pranešimą redagavo Stunner: 2011-05-05, 12:31

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0