Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2008-06-15, 17:41
snypas, 2008-06-15, 18:01, pasakė:
Ne į temą | Nuo kada Rolandas Kazlas aktorius? |
Al Pacino
Sylvester Stallone
Jason Statham
Jim Carrey
Samy Naceri
Šį pranešimą redagavo Goldberg: 2008-06-15, 17:43
2010-03-09, 23:11
James Stewart
Robert De Niro
Leonardo DiCaprio ir Johnny Depp - tikrai talentingi aktoriai, norėčiau, kad daugiau gautų rimtų rolių.
Sean Penn - Nėra labai mėgstamas , bet damn that boy can act.
Brad Pitt - Taip pat norėčiau pamatyti daugiau rimtų rolių. Kiek matęs jo filmų, tai manau turi gan didelį potencialą.
Taip pat Sam Rockwell patinka, o po paskutinio "Moon" taip pat parodė didelį potencialą.
Dar... Phillip Seymour Hoffman ir Ralph Fiennes - Patinkantys aktoriai, talentingi.
2010-03-18, 22:42
SPecialiai isskiriau komediju aktorius atskirai, nes tai mano megstamiausias zanras ir turiu labai daug megstamu aktoriu. Kiti butu: Sean Connery (zmogus tiesiog spindulioja soliduma ir respektabiluma), Clint Eastwood (net savo giliais metais jis tikriausiai lieka vyriskumo etalonu ekrane), Sigourney Weaver (tas retesnis atvejis, kai moteris spindulioja vyriskumu filmuose), Alan Rickman (ispradziu tai buvo vien del to, kad Severus Snape buvo, be menkiausios abejones, mano megstamiausias personazas Harry Potter ekranizacijoje - zmogus tiesiog tobulai atlieka savo vaidmeni ir mano sirdi pripila dziaugsmas kai matau jo segmentus, bet veliau pradejau atkreipti i ji demesi kituose filmuose ir supratau, kad tai bendrai geras aktorius), Mickey Rourke (kai pasaulis neteks Clinto, Mickey bus, pagal mane, vyriskumo etalonas Hollywoode), Johnny Depp (man atrodo as dar nemaciau blogo filmo su sio aktoriumi, pradedant komedijomis ir baigiant siaubu), Arnold Schwarzenegger ir Sylvester Stallone (man 21 metai ir jei jus manote, kad mano sirdyje nera minkstos vietos Rocky ir Terminatoriui, you are out of your mind), Bill Nighty (tie kas mate jo darba filmuose The Boat That Rocked ir Love Actually, mane supras), Meryl Streep (jei jums reikia aktores, kuri tobulai suvaidintu pirmos rusies kale - nera geresnes moteriskes).
Atsiprasau, kad neisskiriau kazkokiu vardu specifiskai ir surasiau tiek daug, bet visi sie zmones yra nuostabus talentai ir tikrai nesugebeciau arba bent jau butu sudetinga susiaurinti sarasa.
Honorable Mention: Taylor Lautner (a.k.a. Jacob Black). Nes as papjauciau visa foruma, kad tureti toki kuna, koki jis turejo New Moon filme.
2010-03-18, 23:30
Ne į temą | Tarpkitko, John C. Reilly motina lietuve. Nera turbut garsesnio aktoriaus holivude, kur butu pusiau lietuvis. |
O kad nebutu tik offtopic, tai pasakysiu, kad i aktorius nelabai kreipiu demesi. Kai renkuos filma pirmaziausia ziuriu i rezisieriu, tada i scenraista,o tada i reviews. Vieninteliai atkoriai, kurie man (kaip ir daugeliui) lieka atminti, kaip isskirtinai, tai visokie sociopatai. Heath Ledgeris su Jokeriu, Nicholoson'as Skrydi virs gegutes lizdo ir The Shining.
Ai dar va, kazkada netycia isejo, kad kelis filmus, kuriuose vaidino Brad Pitt, viena po kito perzejau tai nusprendziau, kad jis neblogas aktorius, nes visos roles gan skirtingos, bet vistiek gan itkininamos ( Interview with a Vampire; Fight Club; 12 Monkeys ir Inglorious Basterds).
1. Hulk Hogan netaps TNA world champu
2. David Arquette netaps grand slam champu
3. Chris Masters netaps NPJW world champu
4. CM Punk prades gert Coca-Cola
5. Shawn Michaels grys i pro-wrestling'a
6. Triple H surinks daugiau world title reign'u nei Ric Flair
And I mean it
2010-03-18, 23:49
Ne į temą | P.S. Taylor Lautner vistiek turi geriausia kuna |
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0