Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Nemegstamiausias SmackDown! talentas

Temoje atsakymų: 92

DaBloK

Baltas diržas

• Naujokai
0
RK(aimas)O !! o argumentai ? visi kuriuos kiti isdeste sioje temoje ^_^
WWE SmackDown! vs. RAW 2006 online stats:

Owning everyone xD

Guest_RandyBatistaCena_*

• Svečiai
nekenciu!!!situ padaru!

1.Undertaker
2.JBL
3.Orlando Jordan
4.Booker T

bet labiausei tai nekenciu undertakerio ir jbl!
del to kad jie priesai randy ir batistos!!!

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Vel btvistai pradeda atakuot foruma ;)

Guest_Leninas_*

• Svečiai
JBL per daug keliasi, bet labiausiai nekenciu RKO!!!

dogmas

Žalias diržas

• nMo nariai
0

RandyBatistaCena pasakė:

nekenciu!!!situ padaru!

1.Undertaker
2.JBL
3.Orlando Jordan
4.Booker T

bet labiausei tai nekenciu undertakerio ir jbl!
del to kad jie priesai randy ir batistos!!!

JBL, Orlando nemanau kad priesai su Orton. pvz kova JBL vs Taker , orton padejo laimet taker`iui, orton vs Benoit, orlando padejo laimet ortonui.

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
0
Biski sumaisei per JBL vs Taker ortonas RKO'ino Takeri o jis ju nekencia, nes siu metu Ortonas feudina su Takeriu o JBL su Batista...
Nuotrauka
Nuotrauka

dogmas

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Nu tai as taip ir norejau pasakyt :?

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Guest_wweMania_*

• Svečiai
p.s. gal galit pasakyt kodel cia dauguma nemegstat rko???man ydomu butu suzinot del ko?pwz cia raso kazkuris kad tipo jau sawajme ajsku kad nemegsta rko bet nzn del ko

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
Tokie klausimai, kaip dabar irgi ieina i jo nepopuliarinima.

Guest_Mercy_*

• Svečiai

TruBaller pasakė:

Tokie klausimai, kaip dabar irgi ieina i jo nepopuliarinima.

ka cia turi omeny? :roll:

Guest_Mercy_*

• Svečiai
nu ka is sd nemegstu lb daug bewejk wisu bet lab taj:

jbl
undertaker
road warior animal!

RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
0
hm leisk atspesiu jbl nemegsti nes ji batistos priesas , undertaker nemegsti nes jis R(unkeliai)K(aimas)O priesas , o animalo ko nemegsti tai neisiwaizduoju ... jeigu pamatytum daugiau sd tai suprastum kodel wisi jo nekencia , o stai undertakerio arba animalo pamates daugiau matchu suprastum kad bereikalo ju nemegsti .

P.S. pasakyk kodel nepatinka animalas?
Nuotrauka

Guest_Mercy_*

• Svečiai
[quote name='RazieL_']hm leisk atspesiu jbl nemegsti nes ji batistos priesas , undertaker nemegsti nes jis R(unkeliai)K(aimas)O priesas , o animalo ko nemegsti tai neisiwaizduoju ... jeigu pamatytum daugiau sd tai suprastum kodel wisi jo nekencia , o stai undertakerio arba animalo pamates daugiau matchu suprastum kad bereikalo ju nemegsti .

P.S. pasakyk kodel nepatinka animalas?[/quote]

[quote="RazieL_"]

jo jbl nemegstu nes jis batistos priesas o undertakerio del to kad jis rko priesas!sejp jaj man patiktu pwz jbl taj as nemegceu batistos :lol: :lol:
bet tajp nebuwo ir nebus :P animalo nemegstu nu nzn man jis kazkox kejstas ....
p.s.tu man gali norm paajskinti kodel rko cia wisi tajp nemegsta atrodo kad cia wisi susitare jo nemegti nes kur tik paskajtaj wis jy apwaro ir sejp wadina kajmu nors jis tox nera!ej tik manes nepasalinkit is cia plyz!
o werxiu kitajp! :) :P :) :) :) :) :) :) :)
pasigajlekit ka!nu ka pwz daryt jaj tau nepatinka wisokie undertakerej ir kiti ten kur jums patinka adminaj? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
kodel jus tokie blogi?kodel cia nera zodzio lajswe? :) :) :)
nu taj wa laukiu ats del ortono nemegimo :lol: :lol: :lol:

RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
0
Na pvz kodel jis tau patinka? tau jis patinka todel kad btv komentatorius ji aukstino garbino , nesj is garbina wisus ka tik pushina ir duoda dirza koki , o visi kas ziuri btv irgi pradeda ji slovint UZ NIEKA!!!! jis to dirzio net nebuwo nusipelnes . beje apie jo pasiputima net nekalbesiu..
Nuotrauka

Guest_bliuska_*

• Svečiai
nemeksti nes keistas?:) jea tikrai verta del to nemegti :lol:

o R(unkelis)K(aimo)O(žys) vien del savo "fan klubo" lietuvoje sux :)

Guest_Mercy_*

• Svečiai

RazieL_ pasakė:

Na pvz kodel jis tau patinka? tau jis patinka todel kad btv komentatorius ji aukstino garbino , nesj is garbina wisus ka tik pushina ir duoda dirza koki , o visi kas ziuri btv irgi pradeda ji slovint UZ NIEKA!!!! jis to dirzio net nebuwo nusipelnes . beje apie jo pasiputima net nekalbesiu..

kodel man patinka rko sakaj?galdel to kad as pana ir jis man grazus be to man patynka kajp jis musasi :) ka tas duhas radzewicius sneka taj man galwos del to neskauda nes jis ten pliurpe wisokius wejus ir krc kas lab pas jy man nepatynka taj kad bewejk nieko newercia ka kiti sneka o kazka kalba apie jau senaj zinomus dalykus :evil: :evil: :evil: :evil:
aga rko pasiputes bet man px jam tinka.... taj ka wisi cia rko nemegsta nes jis pasiputes???dar karta prasau manes nepasalinti... :wink:

Guest_Hellboy_*

• Svečiai
Cia dauguma ne tiek nemegsta RKO, kiek jo fanu (tiksliau fanatiku) klubo.

Guest_Mercy_*

• Svečiai
o R(unkelis)K(aimo)O(žys) vien del savo "fan klubo" lietuvoje sux :)[/quote]

nzn as jo nemegstu ir tiek! :roll: :roll: :roll: ar randis turi sawo fun kluba?nezinojau o kur jis yra?
bet as nepagaunu kodel jus prametat tuos kuriems patynka rko?
nu jaj patinka ka daryt?taj ka cia kiti negali tejkst sawo nuomones?gali tik tie kuriem nepatinka jisaj?jus juos pasalindami netenkat daug lankytoju!
daug pasalinot?

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Na man RKO nepatinka del jo gimmicko ir del to, kad jis gavo per dideli pusha, nors ir nelabai buvo to vertas. Na dar nepatinka, nes jo fanu yra labai daug.

Guest_Hellboy_*

• Svečiai
Nesupratau... ar cia kas editino mano posta ar kaip :)

Guest_bliuska_*

• Svečiai
Mercy, mergyt!
Kad tau nuo ortono dreksta putyte, tai nereiskia kad jis geras wrestleris or smth!!

Guest_Mercy_*

• Svečiai
[quote="Hellboy"]

as esu rko fane bet tikraj nefanatike kajo tu cia rasaj kad dauguma jo fanu tokie :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
agirdz o kur yra tas rko fanu klubas ka?noriu pazet ka jie ten apie jy kalba ir pazet jie fanatikaj kajp tu sakaj :roll: niu taj kajp man ta kluba prigaut?

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
Blet jau pradedi nervinti... O tai yra tipiskas visu Ortono fanu bruozas. Tu elgiesi visiskai taip, kaip visi iki tol plude ORTONISTAI. Jie visi buvo isbaninti del to paties, kodel gali buti kad busi ismesta ir tu - ortono garbinimo, kisimo, pirsimo ir panasaus sudo apie ji. Kiek praradom memberiu ? Nemanau, kad mums tas labai rupi, nes tikrai nepamenu, nei vieno normalaus ortonisto posto. Kam mums jie ? Kad visiems gadintu nuotaika ? Pamirsk tu ta savo ortonu fanu kluba. Jei nesupratai, tai cia buvo pasakyta apskritai apie ortonistus.
Sioks toks, nors ir mazas pliusas tau, kalbant apie kitus ortonistus, tai yra, kad tu mergina, taciau i tai po kiek laiko gali buti ir nebeatsizvelgiama, todel jei nori cia sedeti, patariu nedaryti tokiu nesamoniu, kaip dariai anksciau :)

WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
0
RKO wisi nemegsta, nes jis pushinamas wien del to kad yra 3 kartos wrestleris bet nieko nesugeba, toliau todel, kad jo gimmickas sudas, todel, kad jis durnesnio taunto nesugebejo sugalwot ir del jo fanu kurie nieko kito nemato tik ji. o seip dar del to kad tie fanai atsiranda nuo radzewiciaus kuris pradzioj diewino Ortona tada Batista (kurio irgi priwiso daug degradawusiu fanu, nors jis nemoka wisiskai wrestlint ir jau yra per senas) na ir dabar Cena wos tik jis atejo is sd radzewicius ji garbint pradejo o ka garbina radzewicius ta iskart garbina ir jo mazieji pasiekejai (wadinami BTW'istais) o po to ko nebepushina ar seip turnina i heel tada jau nebegarbina o pradeda garbint kita kuris yra pushinamas. Del Ortono fanu klubo tai tox buwo wisas forumas... bet dabar kai Randy turnino ir isdraftino i sd ir per BTW radzewicius ir jo pasiekejai nebepamato tai pradejo ant jo waryt o po to isirinko kita didvyri Batista, na bet ir ji draftino tai jau dabar wel atsiranda nauju mazuju cenos fanu kurie ji mato tik pirma kart o garbina tik todel, kad jis dabar WWE champ. tai mes ortono, Batistos fanu todel ir nemegstam nes jie tik radzewiciaus aukos....
Nuotrauka
Nuotrauka

Guest_Submision Fighter_*

• Svečiai
As sutinku su wisu forume esanciu zmoniu kad Randy Orton lama

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0