Lix, Mar 4 2006, 10:59 PM, pasakė:
Tai kad pats ir skatini ta nesutarima
Zmones, ismokit praleisti kazka pro akis... visiem niekad neitiksi, galbut ismok sugyventi su kitais
Nu matai... Ziurim visa situacija... Aisku dabar jau reikes atrasyti dar kokius 10 bereikalingu postu i maliok ir forto postus, bet bandom... Situacija mazdaug tokia... Sukuriau tema apie manager'ius... Ji sako, kad joje kalbama apie
geriausius ir megstamiausius manager'ius. Fortaz pasako, kad daugiau tinkamu (nu tipo kaip galima suprasti ir geru) manager'iu nemato. As jam pateikiau du pavyzdzius, o jis pradeda kazka apie mano sese ir girtuma sneketi. Manai tai yra malonu, kai tu su juo normaliai kalbi, o jis iskarto uzsipuola (nu jei taip galima pasakyti). Po to tema issivysto apie kad mazdaug Tru kuria temas apie nieka. Blet kaip zjbs cia viskas del to gavosi ane ? Jei jau taip ziuretume, tai tada nereikai ir tokiu temu, kaip Top-10, nes ji praktiskai analogiska, tik cia prasoma parasyti managerius ir parasyti kelis megstamiausius ar geriausius.
Po to dar tu kazka tokio pridedi, kad tau idomu ateiti ir skaityti forto ir maliok gincus... Juk tie gincai daznai buna off-topic ir kartais isvis ne toje temoje (pvz. klausimai)... Nepykit (Fortai ir Maliok), bet taip yra. O vat mano sukurta tema apie manager'ius jau yra netinkama forumui... Ziurim ka turim - forumas skirtas ne off-topic'ams. Ir jei tau patinka skaityti tuos gincus, tai nereiskia, kad jie patinka kitiems. Taip, as juos irgi pasiskaitau ir kartais visai idomu, bet cia as kalbu ne apie save.
Ir man siulai praleisti pro akis ? Tu turbut net neisivaizduoji, kiek as pro tas akis praleidineju... Ismokt gyventi ? Gyvenai gerai, kol Forto tokie bereiksmiai kabinejimaisi nepasieke manes (pasirodo tai istikruju uzknisa
)... Zinai, zmogaus nervai negeleziniai, tai kartais tas kas yra praleidinejama pro akis susideda, o po to atsitinka tas pats, kas atsitinka per daug pripustam balionui.
Nu o dabar duodu normalu klausima... Tru kelia nesutarimus, tai sakykit ir Tru cia nebebus... Zinau, kad jus dabar galit mazdaug taip galvoti, kad tru cia jauciasi labai aukstai ir tipo zino, kad visi sakys, kad jis pasiliktu, bet as kalbu visai rimtai... Jums trugdau - gerai - galiu nebetrugdyti, taciau taip ir sakykit. As turiu zmogu su kuriuo praktiskai ir tekalbu apie wrestlinga, tai man del to ir nebus didelio praradimo. Manau, kad nebus praradimo ir jums, nes as praktiskai nieko doro ir nedarau, tai tereikia tik taip ir pasakyti.