Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Siaip... siuksles;)

Temoje atsakymų: 18

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0

Rodyti pranešimąFortaz, Mar 4 2006, 10:24 PM, pasakė:

Tru, nerejkia che del nieko ginchytis:)
Che butent ne tokia tema kur galima butu pasiginchyt del kazhko:)
Na tik kejsta, kad Benoit liko ant ledo (na liste kartu su Goldbergu jis nesijauchia lajmingas:D).
Ir ajshq SCSA su Rock gajla kad nepateko i top10:) Jie tam tikras atitikmuo Angle ir HBK:)
p.s. ash vis dar mastaw apie savaji lista:) Brandinu:)

Nu matai... Maliok juk pats sake, kad jam daug idomiau su tavim gincytis. Turint galvoje, kad daug jusu gincu buvo kur butent nereikia del nieku gincytis, tai kodel gi cia to nepadarius ? O jei tai padaryciau, tai kaip ir pakilciau jo akyse ;)

Kas del Benoit, Austin, Rock, tai jie pagal mane praktiskai yra tiek man patinkantys, kad tikrai realiai galetu i ta lista patekti, bet reikia juk rinktis tik 10, o siandien jie i ji nepatenka :) Ka gali zinoti - rytoj gal pateks.

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąTruBaller, Mar 4 2006, 08:40 PM, pasakė:

Darau save idomu kaip memberi ir bandau itikti Maliok. Nu sita tema turbut tiks, nes sia tema jis sukure. Jei ka tai, Maliok, neisizeisk del pries tai pasakytos minties, nes tingiu ka nors imantresnio ir svelnesnio sakyti.
Tai dabar butu labai malonu, kad Maliok prie ko nors prikibtu ir mes galetme pasigincyti wrestlingo tematika. Nu as labai noriu pakilti tavo akyse (cia taip pusiau ironiskai, pusiau ne (tik labiau atkreipk demesi i ta pusiau ne, o ne atvirksciai ;))).
Tru, ka as galiu tiketis is naujuoku, jei adminas nemoka perskaityti pirmo posto, kur as labai aiskiai pasakiau, kad sioje temoje jokiu budu negali kilti gincu;)
+
Jei manai, kad darai man paslauga itikdamas - tai klisti. Mane labai erzina, kai zmones, negaledami (arba bijodami) isreiksti savo jausmus, bando uzdengti tai po sarkazmo kauke. Is tavo puses tai matau jau ne pirma karta. Tu stenkis aiskiai be sarkazmo pasisakyti, pvz. "`MalioK` tu mane uzp$s$" arba "`MalioK`jei as tau neidomus - tai $sgrauzk" ir pns. Pvz. as galiu atvirai tau pasakyti - tu mane erzini jau keleta menesiu; tiesiog pradejau jausti tau antipatija :) Taigi tiktais prasau - pakaks to sarkazmo (bent jau mano adresu;)

P.S. Atsiprasau uz eilini off-top;)

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0

Rodyti pranešimą`MalioK`, Mar 4 2006, 10:37 PM, pasakė:

Tru, ka as galiu tiketis is naujuoku, jei adminas nemoka perskaityti pirmo posto, kur as labai aiskiai pasakiau, kad sioje temoje jokiu budu negali kilti gincu;)
+
Jei manai, kad darai man paslauga itikdamas - tai klisti. Mane labai erzina, kai zmones, negaledami (arba bijodami) isreiksti savo jausmus, bando uzdengti tai po sarkazmo kauke. Is tavo puses tai matau jau ne pirma karta. Tu stenkis aiskiai be sarkazmo pasisakyti, pvz. "`MalioK` tu mane uzp$s$" arba "`MalioK`jei as tau neidomus - tai $sgrauzk" ir pns. Pvz. as galiu atvirai tau pasakyti - tu mane erzini jau keleta menesiu; tiesiog pradejau jausti tau antipatija :) Taigi tiktais prasau - pakaks to sarkazmo (bent jau mano adresu;)
P.S. Atsiprasau uz eilini off-top;)

Puikus pastebejimas... Tik vienas patikslinimas - niekas tau itikti nebando ;)

`MalioK`

• Administratoriai
34

Darau save idomu kaip memberi ir bandau itikti Maliok

Rodyti pranešimąTruBaller, Mar 4 2006, 10:40 PM, pasakė:

Puikus pastebejimas... Tik vienas patikslinimas - niekas tau itikti nebando :)
WTF? ;)

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Nu chia kadangi bet kokiu atveju viska ishvalyt rejx...
"tiesiog pradejau jausti tau antipatija" - ash ishsigandaw, gal ir man?;)

Nuotrauka
Nuotrauka

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0

Rodyti pranešimą`MalioK`, Mar 4 2006, 10:43 PM, pasakė:

WTF? ;)

Matai, pasirodo galima ir cia gincytis... Paskaityk savo posta dar karta ir pagalvok, ka savo poste akcentuoji. Juk Tru=sarkazkas... Turbut as bijau isreiksti savo nuomone, nes butent viska dangstau sarkazmu (oi, as ir vel ta pati darau :( tiesiog blogas iprotis), bet siandien pasakiau pakankamai daug savo minciu. Jei nesugebi ju susidelioti i vietas, tai cia jau ne mano problemos. Viskas... Ir dar galiu mazdaug pridurti, kad forumas, kuriame net adminai tarpusavyje nesutaria (as jau nekalbu apie varyma uz akiu ir panasiai - cia jau taip yra nuo gan seniai ir tai neliecia konkreciai jusu :) todel i tai demesio nekreipkit), ilgai negyvuoja. Taip, kad nuomone toliau darykites patys - as jos nepirsiu :) Cia tiesiog laiko klausimas :)

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąFortaz, Mar 4 2006, 10:49 PM, pasakė:

Nu chia kadangi bet kokiu atveju viska ishvalyt rejx...
"tiesiog pradejau jausti tau antipatija" - ash ishsigandaw, gal ir man?;)
Kadangi siaip ar taip teks valyti... :)
Tau Fortaz jauciu RESPECT;) Ir nepriklausomai nuo to kiek mes skirtingi - siame forume man idomiausiai bendrauti su tavim (bent jau kolkas taip buvo). Zinai ka mes turime - chemistry - taip jau man atrodo :) Kaip jau sakiau - musu gincai manyje zadina azarta ir net kazkiek adrinalino - kartais susierzinu (bet juk tai normalu - tai GINCAI!)

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąTruBaller, Mar 4 2006, 10:53 PM, pasakė:

Ir dar galiu mazdaug pridurti, kad forumas, kuriame net adminai tarpusavyje nesutaria (as jau nekalbu apie varyma uz akiu ir panasiai - cia jau taip yra nuo gan seniai ir tai neliecia konkreciai jusu :) todel i tai demesio nekreipkit), ilgai negyvuoja. Taip, kad nuomone toliau darykites patys - as jos nepirsiu ;) Cia tiesiog laiko klausimas :)

Tai kad pats ir skatini ta nesutarima :( Zmones, ismokit praleisti kazka pro akis... visiem niekad neitiksi, galbut ismok sugyventi su kitais :)

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąTruBaller, Mar 4 2006, 10:53 PM, pasakė:

Matai, pasirodo galima ir cia gincytis... Paskaityk savo posta dar karta ir pagalvok, ka savo poste akcentuoji. Juk Tru=sarkazkas... Turbut as bijau isreiksti savo nuomone, nes butent viska dangstau sarkazmu (oi, as ir vel ta pati darau :( tiesiog blogas iprotis), bet siandien pasakiau pakankamai daug savo minciu. Jei nesugebi ju susidelioti i vietas, tai cia jau ne mano problemos. Viskas... Ir dar galiu mazdaug pridurti, kad forumas, kuriame net adminai tarpusavyje nesutaria (as jau nekalbu apie varyma uz akiu ir panasiai - cia jau taip yra nuo gan seniai ir tai neliecia konkreciai jusu :) todel i tai demesio nekreipkit), ilgai negyvuoja. Taip, kad nuomone toliau darykites patys - as jos nepirsiu ;) Cia tiesiog laiko klausimas :)
Kam man kazka delioti i vietas, kai tiesiog vieno zmogaus (TruBallet parasas ant siu citatu) sako visiskai skirtingus zodzius - kaip balta ir juoda :) As aisku rusas, bet priezdelio "ne-" reiksme zinau...

Darau save idomu kaip memberi ir bandau itikti Maliok.

Rodyti pranešimąTruBaller, Mar 4 2006, 10:40 PM, pasakė:

Puikus pastebejimas... Tik vienas patikslinimas - niekas tau itikti nebando :(

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Jo, chia Tru ash tokioj vietoj pastebiu tokia savybe tavo: kaj pasakoma kazhkas superajshkiai ir na... Anglishkaj - clearly:) Taj tu tada kazhka pajimi ir ne i tema pasakaj (butent kaip sakiau lyg jaunesne sese(/brolis))
Atrodo tiesiog... Nu kad tiesiog negali sutikt... Kad ir kas bebuta pasakyta... Nu niekaip:)
Che tas buvo ir su mano postu shiandien, ir su Olimpijada zhiemos, ir su `Maliok` ka tik:)

Nuotrauka
Nuotrauka

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0

Rodyti pranešimąLix, Mar 4 2006, 10:59 PM, pasakė:

Tai kad pats ir skatini ta nesutarima ;) Zmones, ismokit praleisti kazka pro akis... visiem niekad neitiksi, galbut ismok sugyventi su kitais :)

Nu matai... Ziurim visa situacija... Aisku dabar jau reikes atrasyti dar kokius 10 bereikalingu postu i maliok ir forto postus, bet bandom... Situacija mazdaug tokia... Sukuriau tema apie manager'ius... Ji sako, kad joje kalbama apie geriausius ir megstamiausius manager'ius. Fortaz pasako, kad daugiau tinkamu (nu tipo kaip galima suprasti ir geru) manager'iu nemato. As jam pateikiau du pavyzdzius, o jis pradeda kazka apie mano sese ir girtuma sneketi. Manai tai yra malonu, kai tu su juo normaliai kalbi, o jis iskarto uzsipuola (nu jei taip galima pasakyti). Po to tema issivysto apie kad mazdaug Tru kuria temas apie nieka. Blet kaip zjbs cia viskas del to gavosi ane ? Jei jau taip ziuretume, tai tada nereikai ir tokiu temu, kaip Top-10, nes ji praktiskai analogiska, tik cia prasoma parasyti managerius ir parasyti kelis megstamiausius ar geriausius.
Po to dar tu kazka tokio pridedi, kad tau idomu ateiti ir skaityti forto ir maliok gincus... Juk tie gincai daznai buna off-topic ir kartais isvis ne toje temoje (pvz. klausimai)... Nepykit (Fortai ir Maliok), bet taip yra. O vat mano sukurta tema apie manager'ius jau yra netinkama forumui... Ziurim ka turim - forumas skirtas ne off-topic'ams. Ir jei tau patinka skaityti tuos gincus, tai nereiskia, kad jie patinka kitiems. Taip, as juos irgi pasiskaitau ir kartais visai idomu, bet cia as kalbu ne apie save.

Ir man siulai praleisti pro akis ? Tu turbut net neisivaizduoji, kiek as pro tas akis praleidineju... Ismokt gyventi ? Gyvenai gerai, kol Forto tokie bereiksmiai kabinejimaisi nepasieke manes (pasirodo tai istikruju uzknisa :))... Zinai, zmogaus nervai negeleziniai, tai kartais tas kas yra praleidinejama pro akis susideda, o po to atsitinka tas pats, kas atsitinka per daug pripustam balionui.

Nu o dabar duodu normalu klausima... Tru kelia nesutarimus, tai sakykit ir Tru cia nebebus... Zinau, kad jus dabar galit mazdaug taip galvoti, kad tru cia jauciasi labai aukstai ir tipo zino, kad visi sakys, kad jis pasiliktu, bet as kalbu visai rimtai... Jums trugdau - gerai - galiu nebetrugdyti, taciau taip ir sakykit. As turiu zmogu su kuriuo praktiskai ir tekalbu apie wrestlinga, tai man del to ir nebus didelio praradimo. Manau, kad nebus praradimo ir jums, nes as praktiskai nieko doro ir nedarau, tai tereikia tik taip ir pasakyti.

Lix

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąTruBaller, Mar 4 2006, 11:27 PM, pasakė:

Nu matai... Ziurim visa situacija... Aisku dabar jau reikes atrasyti dar kokius 10 bereikalingu postu i maliok ir forto postus, bet bandom...

Nu ir neatsakyk ;) Kaip sakant 'duok durniui kelia' :)

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
"Gyvenai gerai, kol Forto tokie bereiksmiai kabinejimaisi nepasieke manes"
blyn tu parashej kazhka tokio "tik nesakyk kad nera geru ir netinkamu".
Ash sakaw:
pagal lietuviu kalba taj ishsishifruoja:
nesakyk kad nera geru ir
nesakyk kad nera netinkamu - kaip shita dali suprast, xm? Taj ash ir pasakiau, kad visada kalbi protingaj ir ajshkiai, o kartajs kajp uzhlenki kad net nesuprantu:/ (nu lyg jaunesne sese - aciprashaw jej tai labaj izhejde, bet tox pasakymas gan populiarus).
Nezhinaw ar taj galima pavadint berejkshmiu kabinejimuosi, jej ash parashaw, kad tavo postas tiek vadovawjantis logika manojo kontexte tiek lietuviu kalba atrodo nesuvokiamas...

Che shiaip...
Ajshq visada yra sunq priimti izhejdzhianchia pastaba ir pameginti suvokti kad ji ne tik uzh ta vieta ir pan... Taj jau buvaw sakes berods Scorpio, bet jis, kaip ir tu, pradejo ajmanuot, kad kabinejuosi...
O tu kada pazhvelgej i save?
Kad butent tu daugiausia tu kabinejimusi padaraj... Prie visokiu smulkmenychiu ir t.t. ir pan...
Del kliuvimo ir pasitraukimo...
Kaj shiandien pasakej kad uzhkliuvo tau mano pastaba, ir kad 'daug kam' uzhkliuna, taj irgi pagalvojaw ta pati... Tiesa sakanttaj butu lengviausia... Chia tas pac kas krepshinyje gavus trauma ishkarto paskelbti apie pensija:)

Nuotrauka
Nuotrauka

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0

Rodyti pranešimąFortaz, Mar 4 2006, 11:44 PM, pasakė:

"Gyvenai gerai, kol Forto tokie bereiksmiai kabinejimaisi nepasieke manes"
blyn tu parashej kazhka tokio "tik nesakyk kad nera geru ir netinkamu".
Ash sakaw:
pagal lietuviu kalba taj ishsishifruoja:
nesakyk kad nera geru ir
nesakyk kad nera netinkamu - kaip shita dali suprast, xm? Taj ash ir pasakiau, kad visada kalbi protingaj ir ajshkiai, o kartajs kajp uzhlenki kad net nesuprantu:/ (nu lyg jaunesne sese - aciprashaw jej tai labaj izhejde, bet tox pasakymas gan populiarus).
Nezhinaw ar taj galima pavadint berejkshmiu kabinejimuosi, jej ash parashaw, kad tavo postas tiek vadovawjantis logika manojo kontexte tiek lietuviu kalba atrodo nesuvokiamas...

Che shiaip...
Ajshq visada yra sunq priimti izhejdzhianchia pastaba ir pameginti suvokti kad ji ne tik uzh ta vieta ir pan... Taj jau buvaw sakes berods Scorpio, bet jis, kaip ir tu, pradejo ajmanuot, kad kabinejuosi...
O tu kada pazhvelgej i save?
Kad butent tu daugiausia tu kabinejimusi padaraj... Prie visokiu smulkmenychiu ir t.t. ir pan...
Del kliuvimo ir pasitraukimo...
Kaj shiandien pasakej kad uzhkliuvo tau mano pastaba, ir kad 'daug kam' uzhkliuna, taj irgi pagalvojaw ta pati... Tiesa sakanttaj butu lengviausia... Chia tas pac kas krepshinyje gavus trauma ishkarto paskelbti apie pensija:)

Nu as nezadu cia atsakineti i visa posta... Nu bet ziurekim logiskai - visi nepatenkinti Tru, jis nieko gero nedaro, jis visus erzina, jis visus provakuoja, jis prie visu kabinejasi (pastebejau, kad labai lenkgva treciu asmeniu kalbeti ;)). Tai kur pliusai ? Man tragedijos irgi nebutu. Anksciau gal ir butu buve, bet dabar cia jau man nebetaip, kaip seniau. Tai man del to visai nemotais.
O cia pavyzdi truputi bloga daviai... Cia mazdaug gal reiketu lyginti su tanoka, nes maciau tavo mintis apie ji. Tai tada turbut suprasi, ka noriu pasakyti, nes tingiu rasyti :)

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Aj krch;)
buk paprastas juzeris ir viskas:)
niex tau to bano neduos, ypach dabar, kaj taj pavieshinaj:D
buk tik paprastas vartotojas... ir tiek...
kaip kox XEUS - jis kad ir Moderas, bet gi nieko nedaro su tuo susijusio;) Kas taw trukdo tokiu but?
Ash ish esmes bandaw tokiu buti visa lajka...
Vienintelis kuo pasinaudoju, ispejimajs noobams ir topiku atrakinmas/uzhrakinimas..
Ash jau senaj galvoju kad nesu vertas but moderu:)
p.s. ishgyvenam krize kokia seniau turejom:) Tuoj turetu `Maliok` pasakyt kazhka tokio kaip 'pergiliai iklimpot, nepabegsit:D'

Nuotrauka
Nuotrauka

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
Nu matai... Jei as jau esu adminas, tai noriu kazka daryti. Istikruju tai labai nepatinka, nes gan dideli pas mus apvarzymai yra pasidare. Nu tipo vienam nepatinka kokia nors ideja ir viskas - dazniausiai ji buna atmetama, nes baigiasi gincais ir panasiai. As tarkim turiu visai idomia ideja pletoti wrestlingo susidomejima lietuvoje, bet nemanau, kad kam nors tai bus idomu ir nelabai bus priimtina, nes tai truputeli 'supopsintu' foruma, tai ir tyliu.

Nu ir jei as busiu tik paprastas memberis, tai vistiek forume juk busiu ir toliau visus uzknisinesiu, erzinsiu ir panasiai, tai jokio skirtumo kokios spalvos mano nick'as ten apacioje yra. As matai, kad visus jau uzknisau (cia kazkada panasi DaBlok misija buvo ;)), tai nebera cia ka veikti. Kam bereikalingai man cia rodytis, jei dauguma cia nenori Tru matyti.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Krch...
Destyk ta ideja adminu skiltyje;)

Nuotrauka
Nuotrauka

Lix

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąTruBaller, Mar 5 2006, 12:06 AM, pasakė:

Nu matai... Jei as jau esu adminas, tai noriu kazka daryti. Istikruju tai labai nepatinka, nes gan dideli pas mus apvarzymai yra pasidare. Nu tipo vienam nepatinka kokia nors ideja ir viskas - dazniausiai ji buna atmetama, nes baigiasi gincais ir panasiai. As tarkim turiu visai idomia ideja pletoti wrestlingo susidomejima lietuvoje, bet nemanau, kad kam nors tai bus idomu ir nelabai bus priimtina, nes tai truputeli 'supopsintu' foruma, tai ir tyliu.

Nu ir jei as busiu tik paprastas memberis, tai vistiek forume juk busiu ir toliau visus uzknisinesiu, erzinsiu ir panasiai, tai jokio skirtumo kokios spalvos mano nick'as ten apacioje yra. As matai, kad visus jau uzknisau (cia kazkada panasi DaBlok misija buvo :)), tai nebera cia ka veikti. Kam bereikalingai man cia rodytis, jei dauguma cia nenori Tru matyti.

Heh, tai cia visiskai tavo sprendimas - nori buk adminu, nori buk paprastu memberiu, nori uzsibanink save. Niekas cia taves nelaiko, niekas taves ir neveja ;)

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąTruBaller, Mar 4 2006, 11:27 PM, pasakė:

Jums trugdau - gerai - galiu nebetrugdyti, taciau taip ir sakykit.
Pries keleta menesiu buciau tave ikalbinejes pasilikti ir pns. Dabar gi - laisvas kelias ;)

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0