Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

WWE Hall of Fame

Temoje atsakymų: 28

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
nakty per wwe.com zejau tiesiogiai pirmu penkiu. kas labiausiai nepatiko tiksliau net papiktino tai kad kaip supratau is kaikuriu pasisakymu kalbos metu netiesiogiai kaip kad ir svieslentes kuri buvo matoma tik tada kai kamera ijungdavo is uz snekanciojo nugaros tai yra tai ka jis mato. o svieslentej matem beganti laika atgaline tvarka. kaip supratau visiems grieztai buvo paskirstytas laikas. tokia diena manau deretu laisvai i tai paziuret priedo kaip pirmu penkiu net per telika nerodo (o tai tik papildoma nepagarba jiems, issikiriant kurie vertesni kurie ne. jai ten jau patenki tai turetum lygus butum su visais)
is pirmu penkiu labiausiai turbut patiko kaubojaus kalba tikriausiai. pripazinsiu as jo net nezinojau bet zmogus pasnekejo butent taip kaip ir deretu per tokia kalba, papasakoja istoriju padekoja zmonems ir panasiai.
Funku kalboje nepatiko tik vienas dalykas kad terry kalbos pabaigoje save vos ne graban kiso. kazkaip neta nuotaika tokiai progai.
O ta ka rode per telika tai steambouti kalba man buvo geresne zymiai uz scsa. ostinas tikrai galejo ilgiau pasneketi visgi norejos is jo isgirsti zymiai daugiau, panasiai kaip praitais metais rickas pasireikstu. va tada man patiko flairo kalba taip ilga bet idomu buvo klausyt. priedo visa atmosfera kuri buvo kai ostinas pasirode buvo fantastiska ir norejosi kad ji ilgiau truktu.
Aisku nereiktu pamirst kad gal jas apkarpe kai rode per usa kanala, tad visa pilna be iskarpu pamatysim tik isejus wm25 dvd kaip kad ir praitais metais tada bus galima pilnai vertint

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Tiesiog noriu numesti pora zodziu apie siu metu HOF ceremonija. VIsu pirma, gaila, kad jie net nepasistenge paruosti ypatingu dekoraciju, o tiesiog pasinaudojo standartine Raw scena :?
Nenoreciau kasmet kartoti ta pati per ta pati, bet mane taip erzina, kad USA Network ir WWE duoda tiek mazai laiko tiems kas itrauke legenda ir patiems hall of fameriams. Tai nusikaltimas ir siemet, pasak ziurovu arenoje, buvo kelios nuostabios kalbos - Triple H, Shawn Michaels ir Dusty Rhodes. Pavyzdziui Dusty pasakojo idomias istorijas apie The Road Warriors, bet cia ji apkirpo ties "always had my back", Triple H turejo didesni gabala savo stand-up comedy pasirodimo, o HBK dave ilga kalba kaip jis turejo gera vaikyste, buvo milimas tevu ir augo apsuptas demesio, bet kazkodel paaukoja gyvenima, kad uzsitarnauti jam nezinomu/svetimu zmoniu meile :)
Animal ir ju vadybininko kova man atrode kaip "they were trying too hard" ir vietomis dirbtine - pavyzdziui, kai visi zino, kad ju slovingiausi metai buvo NWA ir ties titulai buvo svarbiausi ju karjeroje, jis pro dantis melavo, kad WWF tag team auksas buvo ju karjeros "kulminacija". Ir nuo ju kalbos ir toliau vakare buvo pastebimai persistengta su zodzio wrestling pakeitimu i entertainment.
Kas liecia Shawn, tai kiek as nuo 2005 metu ziuriu HOF ceremonijas, tarp to vakaro "main eventu", t.y. tarp tu kas yra ceremonijos pagrindinis veikejas, yra tam tikri ligiai. Cia grinai mano nuomone, galite su manim nesutikti, bet yra trys ligiai. As maciau sias ceremonijas:
    2005 - Hulk Hogan
    2006 - Bret Hart
    2007 - Dusty Rhodes
    2008 - Ric Flair
    2009 - Steve Austin
    2010 - Ted DiBiase
    2011 - Shawn Michaels
Yra "C" klase, kuriai as priskiriau Ted ir Dusty. Taip, zmones gerbia ju indeli verslui, ju pasiekimus ir jie paliko pedsaka versle, bet siek tiek sudetinga vadinti jos legendomis. "B" kategorijai as priskiriu Bret, Shawn ir Steve. Ju itraukimas i Hall of Fame turi ta ypatingumo jausma, jie yra verslo legendos, kurias zmones prisimins ilga laika. Bet tik Ric ir Hulk as priskiriu "A" kategorijai, nes man ejo siurpuliukai po kuna, kai stebejau ju itraukima ir, skirtingai nuo visu kitu ceremoniju, cia as maciau asaras, tikras asaras ant ju kolegu veidu tarp ziurovu. Hogan ir Flair yra tas auksciausias HOF ligis, kur manau ne vien as jauciau kaip i sloves sale yra itraukiamas zmogus atstovaujantis visai verslo epochai. As myliu Shawn ir pasiilgau jo ringe, bet jis nera ten.

proxydo

Baltas diržas

• Naujokai
1
tegul priema macho man ultimate warrior ir british bulldog

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
ateis laikas ir juos priims manau, warrior'as tikiu bus pirmas is ju. nu arba randy. :)

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0