Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2006-02-13, 15:46
koltasXxX, Feb 13 2006, 03:42 PM, pasakė:
Gal pvz... m....
Apie pamastyma priesh rashant...
Apie stengimasi rishliai, ackirais sakiniais destyt mintis...
O gal tik paskiau apie kabinejimasi verta butu galvot?
Bet ne, tokie jau, mes, zhmones - pirma mastom kad kitas netejsus, o tik po to, kad ko gero ash pac netejsus... Ane?
2006-02-13, 15:47
koltasXxX, Feb 13 2006, 03:42 PM, pasakė:
Tai kad istikruju taip yra (cia as apie tavo miinciu priestaringuma tame poste). As pvz nelabai supratau, ka juo norejai pasakyti: ar tai, jog lietuviai nuo seno yra geri ant krepsinio, ar tai, kad seniau jie buvo blogi, bet paskui pasidare geri.
Citata
Nerealus Nu bent jau man tai patinka. Aisku tiek ji temaciau, bet tikrai toks gan idomus pasirode
2006-02-13, 15:49
astulka, Feb 13 2006, 03:45 PM, pasakė:
Geras dalykas del to, kad viena ish priejnamiausiu sporto shaku visam pasauliuj (na velgi viskas aciremia i finansus, bet shiam kontexte taj antrinis dalykas). Priejnamiausiu ta prasme, kad:
1) uzhdaru patalpu - gali but ir nuo pusiauju ir ish ashigaliu.
2) nerejkia didzhiuliu arenu treniruotis (kaip ledo rituliau ar dajliajam)
2006-02-13, 17:34
DeSerT, Feb 13 2006, 05:10 PM, pasakė:
Na tajsykle galima pagrindine vadint ir kaip tu pasakej, bet ten gi rejkia stengtis ir kad prieshininko butu kuo toliau nuo centro...
Shiaip net neisivajzduojat, kiek ten su tom shluotom jie pakejst gali... Ash kazhkur lygtaj girdejaw, kad tas metantis net 5dalio darbo nepadaro - net jej jis krejvaj palejstu, anie su shluotum ishtiesint galetu jej tik pastebetu.
Ir man fajniausia dalis, kad ir varzhovas nuo linijos vienos gali bandyt pakenkt tam rutuliuj:D
2006-02-13, 21:06
Fortaz, Feb 13 2006, 05:34 PM, pasakė:
Na tajsykle galima pagrindine vadint ir kaip tu pasakej, bet ten gi rejkia stengtis ir kad prieshininko butu kuo toliau nuo centro...
Shiaip net neisivajzduojat, kiek ten su tom shluotom jie pakejst gali... Ash kazhkur lygtaj girdejaw, kad tas metantis net 5dalio darbo nepadaro - net jej jis krejvaj palejstu, anie su shluotum ishtiesint galetu jej tik pastebetu.
Ir man fajniausia dalis, kad ir varzhovas nuo linijos vienos gali bandyt pakenkt tam rutuliuj:D
Hm, gal ir idomu, bet siaip labai juokingai jis man atrodo, tas pats kaip paleistum mest kamuoli i krepsi ir su lazdom mojuotum
Guest_astulka_*
2006-02-14, 18:31
Guest_astulka_*
2006-02-14, 19:37
DeSerT, Feb 14 2006, 07:20 PM, pasakė:
na pora, bet taip vadinas - Figure skating Pairs (poros) and Figure skating Dance on Ice (sokiai ant ledo) tai mes priklausom Sokiu ant ledo disciplinai
o siandien man labiausiai patiko musu biatloninko pasirodymas. jo vargselio pagailejo, ir neleido statrtuot 20 km, nes reikejo tausot jegas kitiems startams. aha, pritausojo mes ir vel pirmi, tik kaip visada is galo
Guest_astulka_*
2006-02-16, 16:37
Lix, Feb 16 2006, 04:31 PM, pasakė:
na as optimiste
o del kinietes, tai aisku, jie graziai soko, bet vistiek pazeide taisykles ir negalejo uzimt 2 vietos.
bet mane baisiaisiai nervina Janusonytes komentarai isvis kas ten per komentatoriai pasiusti??
va vakar Kesminas komentavo ledo rituli, tai visai kas kita klausyt buvo
ir gaila, kad LTV nerodo kerlingo:(
2006-02-16, 18:37
astulka, Feb 16 2006, 04:37 PM, pasakė:
o del kinietes, tai aisku, jie graziai soko, bet vistiek pazeide taisykles ir negalejo uzimt 2 vietos.
bet mane baisiaisiai nervina Janusonytes komentarai isvis kas ten per komentatoriai pasiusti??
va vakar Kesminas komentavo ledo rituli, tai visai kas kita klausyt buvo
ir gaila, kad LTV nerodo kerlingo:(
Siulyciau eurosporta isijungt jei turi galimybe, ten geri komentatoriai ir kerlinga rodo Per LTV tai nerodo kerlingo, nes kaip tu isivaizduoji komentatoriai galetu ten ka nors komentuot? Juk jie patys ten nieko nesupranta...
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0