Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

SAW I,II

Temoje atsakymų: 39

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąreal_deal, 2008-09-26, 12:10, pasakė:

Buvau parsisiuntes SAW 4 galiu pasakyt, kad slykstesnio filmo dar nebuvau mates. Paziurejau gal 10minuciu iki tos vietos kur mergai uz plauku skalpa atlupo ir istryniau, nes nelaike nervai i tokias nesamones ziuret. Manau zmogus turetu but gerokai susipykes su proteliu, kad noretu ziuret tokius dalykus...

O kas čia tokio? :) Mediciną kokią nors nueik studijuot dar ne tokių dalykų išvysi ;D O dėl šlykštumo tai turbūt labai mažai siaubo filmų matęs, bent jau iš naujesnių (arba iš japoniškų), nes su kai kuriais palyginus tai čia plunksnelės.

Citata

O jei aš per Saw 4 žvengiau ant visos salės??

Na pirmas dalykas tai parodo, kad esi neišauklėtas, nes kine trukdai kitiems filmą žiūrėt juokdamasis ne į temą, o antra tai arba tu kažko nesupratai arba tau filmas pasirodė toks baisus, kad įvarė isteriją.

P.S. nuo kada devynmečius į tokius filmus įleidžia? O.o

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąValhalas, 2008-09-26, 15:30, pasakė:

Na pirmas dalykas tai parodo, kad esi neišauklėtas, nes kine trukdai kitiems filmą žiūrėt juokdamasis ne į temą, o antra tai arba tu kažko nesupratai arba tau filmas pasirodė toks baisus, kad įvarė isteriją.

P.S. nuo kada devynmečius į tokius filmus įleidžia? O.o
Mes vieni salėje buvom,tai kam aš ten trukdžiau neįsivaizduoju :) Nebent tam juostininkui kur kambariuke sėdi :D

P.S.:Oho,jūs rimtai tokie pastabūs :D Kodėl turėčiau rašyt kiek man ištikrųjų metų? 9 yra mano mėgstamiausias skaičius,tai jį ir rašau visada,o jei parašyčiau,kad man 100,tai tikėtumėt? Nemanau..

Šį pranešimą redagavo SmS: 2008-09-26, 14:41

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąSmS, 2008-09-26, 15:40, pasakė:

Mes vieni salėje buvom,tai kam aš ten trukdžiau neįsivaizduoju :) Nebent tam juostininkui kur kambariuke sėdi :D

P.S.:Oho,jūs rimtai tokie pastabūs :D Kodėl turėčiau rašyt kiek man ištikrųjų metų? 9 yra mano mėgstamiausias skaičius,tai jį ir rašau visada,o jei parašyčiau,kad man 100,tai tikėtumėt? Nemanau..

Ne į temą
Tai kai dokumentus pildai irgi rašai, kad tau devyni metai?

Citata

Kodėl turėčiau rašyt kiek man ištikrųjų metų?

Kodėl turėčiau spėliot kiek tau metų? Užsirašei devynis ir kalbėsiu kaip su devynmečiu - pasikeisi tada žiūrėsim, amžiaus skiltis būtent tam dalykui ir yra reikalinga, o ne random skaičius rašinėt ten reik.

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
Puikus visi filmai alei vieno, galima ir pasijuokt is tu zudymo scenu ir siuzetas tikrai gerai uzraitytas ;]
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąValhalas, 2008-09-26, 16:36, pasakė:

Ne į temą
Tai kai dokumentus pildai irgi rašai, kad tau devyni metai?

Kodėl turėčiau spėliot kiek tau metų? Užsirašei devynis ir kalbėsiu kaip su devynmečiu - pasikeisi tada žiūrėsim, amžiaus skiltis būtent tam dalykui ir yra reikalinga, o ne random skaičius rašinėt ten reik.

Ne į temą
:) :D O nMo kokios rūšies dokumentas? :D
Tai jei parašysiu,kad man 100,tai šnekėsi kaip su šimtamečiu?? Koks tau skirtumas kiek man metų? Aš su visais kalbu vienodai, nesvarbu kiek jiems metų ir tai man neįdomu, o aš jau pradedu susidaryt įspūdį,jog koks KGB agentas būsi :D No offense.

Šį pranešimą redagavo SmS: 2008-09-26, 16:18

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132

Rodyti pranešimąValhalas, 2008-09-26, 15:30, pasakė:

O kas čia tokio? :) Mediciną kokią nors nueik studijuot dar ne tokių dalykų išvysi ;D O dėl šlykštumo tai turbūt labai mažai siaubo filmų matęs, bent jau iš naujesnių (arba iš japoniškų), nes su kai kuriais palyginus tai čia plunksnelės.

Kas cia tokio?! Cia kazkoks iskrypimas i tokius dalykus su malonumu ziuret... Ir jei cia plunksnele, tai man fantazija net neisnesa kas dar slyksciau ir ziauriau galetu but...

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąreal_deal, 2008-09-26, 18:36, pasakė:

Kas cia tokio?! Cia kazkoks iskrypimas i tokius dalykus su malonumu ziuret... Ir jei cia plunksnele, tai man fantazija net neisnesa kas dar slyksciau ir ziauriau galetu but...

Tai yra žmonių,kuriem tai yra visiškai normalu, pvz mano draugas parsisiunčia filmus šlykščius kur rodo kaip operuoja,juos žiūri ir valgo :) Nu man nėra nieko šlykščiau :D O ką ten per Saw rodo, tai dar nieko šiaip :D

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąreal_deal, 2008-09-26, 18:36, pasakė:

O kodėl būtinai turi būti malonu labai ten į tą žiūrėt? Geras siaubo filmas ir turi šokiruoti - arba storylin'u arba vaizdais, kad kažkas įstrigtų į galvą ir po to naktį košmarus sapnuotum :D Arba, kad per tą extreemą nukreiptų mintis į kokius nors svarbesnius dalykus, tai juk ir yra siaubo filmų esmė, jeigu tu iš jų tikiesi kažkokios estetikos tai tikrai nepatariu jų aš tau žiūrėti. Ir, pasikartosiu dar kartą - taip, ten buvo plunksnelės, nes saw pagrindinės mintys nėra hyper-violence(nors daugumą tas tikriausiai pritaukia), todėl tas žiaurumas visai norm sueina, visai kas kita siaubo filmuose kurie būtent ir koncentruojasi ant to violence aspekto - tiek poveikiu, tiek bendru vaizdu.

Citata

Ne į temą
O nMo kokios rūšies dokumentas?
Tai jei parašysiu,kad man 100,tai šnekėsi kaip su šimtamečiu?? Koks tau skirtumas kiek man metų? Aš su visais kalbu vienodai, nesvarbu kiek jiems metų ir tai man neįdomu, o aš jau pradedu susidaryt įspūdį,jog koks KGB agentas būsi No offense.

Ne į temą
Man tai jokio skirtumo, tu čia nepatenkintas, kad tave devynmečiu vadina, tai jeigu matai tame problemą - pasikeisk amžių, arba išvis nerašyk jo, jeigu nenori, kad kiti žinotų. Jeigu kas pasirašo 100, 69, 200 ar pnš tai niekam problemų nekyla, nes iškart matosi, kad nesąmonė, o 9-ni mano galva pilnai įmanoma. BTW jeigu pats pasirašai, kad tau 9-ni metai ir vėliau tą kas nors komentuoja tai tu kaip ir neturi teisių kažkuo piktintis ar ironizuoti - arba play-along arba tyli, kitaip sakant - tavo bėdos, ne kitų :)

Šį pranešimą redagavo Valhalas: 2008-09-26, 17:57

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąValhalas, 2008-09-26, 18:56, pasakė:

O kodėl būtinai turi būti malonu labai ten į tą žiūrėt? Geras siaubo filmas ir turi šokiruoti - arba storylin'u arba vaizdais, kad kažkas įstrigtų į galvą ir po to naktį košmarus sapnuotum :) Arba, kad per tą extreemą nukreiptų mintis į kokius nors svarbesnius dalykus, tai juk ir yra siaubo filmų esmė, jeigu tu iš jų tikiesi kažkokios estetikos tai tikrai nepatariu jų aš tau žiūrėti. Ir, pasikartosiu dar kartą - taip, ten buvo plunksnelės, nes saw pagrindinės mintys nėra hyper-violence(nors daugumą tas tikriausiai pritaukia), todėl tas žiaurumas visai norm sueina, visai kas kita siaubo filmuose kurie būtent ir koncentruojasi ant to violence aspekto - tiek poveikiu, tiek bendru vaizdu.
Ne į temą
Man tai jokio skirtumo, tu čia nepatenkintas, kad tave devynmečiu vadina, tai jeigu matai tame problemą - pasikeisk amžių, arba išvis nerašyk jo, jeigu nenori, kad kiti žinotų. Jeigu kas pasirašo 100, 69, 200 ar pnš tai niekam problemų nekyla, nes iškart matosi, kad nesąmonė, o 9-ni mano galva pilnai įmanoma. BTW jeigu pats pasirašai, kad tau 9-ni metai ir vėliau tą kas nors komentuoja tai tu kaip ir neturi teisių kažkuo piktintis ar ironizuoti - arba play-along arba tyli, kitaip sakant - tavo bėdos, ne kitų :D

Supranti, nemanau,kad devynmetis ką nors iškeblentų ir dar rašytų lietuviškom raidėm :D Kad ir mano brolis :D Nu ok, pasikeisiu :D

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132

Rodyti pranešimąValhalas, 2008-09-26, 18:56, pasakė:

Ir, pasikartosiu dar kartą - taip, ten buvo plunksnelės, nes saw pagrindinės mintys nėra hyper-violence(nors daugumą tas tikriausiai pritaukia), todėl tas žiaurumas visai norm sueina, visai kas kita siaubo filmuose kurie būtent ir koncentruojasi ant to violence aspekto - tiek poveikiu, tiek bendru vaizdu.

Wow wow wow... Ar mes kalbam apie ta pacia saw trilogija?! Man kaip tik atrodo, kad pagrindine saw mintis ir yra super duper violence, juk tuo sis filmas ir yra toks garsus. Vienas is filmo pagrindiniu vaizdu (o gal tiesiog pagrindinis) zmones nevertinantys gyvenimo zudomi paciais ziauriausiais budais kokius tik galima issivaizduot. Manau sitas filmas kaip tik yra daug daugiau sukoncentruotas ant violence aspekto - tiek poveikiu, tiek bendru vaizdu, nei ant siuzeto ir pan...

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
pagal mane ne ta paty filma maciau nei tu ;D Daziurek iki galo. Saw filmai yra puikiai nufilmuoti su puikiu storyline'u ir y filma yterpti 4-5 violence epizodai viskas. Great movie.

To valhallas kiti prisiziureje siaubeku nei krupcioja nei gascioja nuo tu siaubeku tai nereiskia, kad jie keisti :) Man paciam siaubo filmai nepatinka, nes nemanau tolko saves gasdint. Kiti tiesiog uzsigrudina ir jaucia malonuma ziuredami tokius dalykus man tai aciu ne ;] O saw net nelaikau siaubo filmu
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

lazy

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąSmS, 2008-09-26, 19:10, pasakė:

Supranti, nemanau,kad devynmetis ką nors iškeblentų ir dar rašytų lietuviškom raidėm :) Kad ir mano brolis :D Nu ok, pasikeisiu :D

Ne į temą
O ką bijai tikrą amžių užsidėti? gal iš tikrųjų 9? ir bijai, kad kai užsidėsi amžių kokį nori, visi supras, kad meluoji?

[ontopic]
Aš kai siaubo filmų negaliu žiūrėti - nežiūrių jų, bet ir neteisiu tų kurie žiūri
[/ontopic]

Šį pranešimą redagavo lazy: 2008-09-26, 19:21

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąreal_deal, 2008-09-26, 19:25, pasakė:

Wow wow wow... Ar mes kalbam apie ta pacia saw trilogija?! Man kaip tik atrodo, kad pagrindine saw mintis ir yra super duper violence, juk tuo sis filmas ir yra toks garsus. Vienas is filmo pagrindiniu vaizdu (o gal tiesiog pagrindinis) zmones nevertinantys gyvenimo zudomi paciais ziauriausiais budais kokius tik galima issivaizduot. Manau sitas filmas kaip tik yra daug daugiau sukoncentruotas ant violence aspekto - tiek poveikiu, tiek bendru vaizdu, nei ant siuzeto ir pan...

Na aš minėjau, kad tokia etikete šitas filmas žmones pritraukia, t.y. padeda užkelti reitingus ir parduoti vaizdąjuostes, žinoma, jeigu žiūrėdamas filmą tik atjungęs smegenis stebi bėgančius paveikslėlius ar išjungi jį po 10 min :) tai nieko daugiau be violence ir neįžiūrėsi. Gi tiem, kas rimtai įsigilina į storyline ir filmo pagrindines mintis manau turėtų nekilti abejonių, kad filmo esmė glūdi veikėjų ir pačių įvykių psichologijoje, o visas kraujas - tik masalas masėms. Iš dalies tai pagrinde manau ir įtakoja šios filmų serijos pasisekimą, nes virtualiai jis tinkamas ir lengvai suderinamas tiek rimtiems kinomanams, tiek paveikslėlių žiūrėtojams, kaip bebūtų, vėl pasikartosiu, čia tikrai LABAI lengvas siaubakas, galima norint į jį iš dalies žiūrėt kaip į gerą detektyvą.

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąlazy, 2008-09-26, 20:17, pasakė:

Ne į temą
O ką bijai tikrą amžių užsidėti? gal iš tikrųjų 9? ir bijai, kad kai užsidėsi amžių kokį nori, visi supras, kad meluoji?

[ontopic]
Aš kai siaubo filmų negaliu žiūrėti - nežiūrių jų, bet ir neteisiu tų kurie žiūri
[/ontopic]

M... Ar aš girdžiu kažkokį priešiškumą man iš tavo pusės?? Man 14 ir ką? Nei bijau nei ką, nes čia yra daug vartotojų tokio amžiaus, taip kad go away.

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąreal_deal, 2008-09-26, 16:25, pasakė:

Ne į temą

Pirma kiek zinau siaubo filmu yra dvi rusys...ziaurus(SAW tipo) ir psihologiniai (The Shining[senasis] ir japonu kuryba) va ten tikri siaubekai,o ne galvu skraidymai...o del ziaurumo paziurek Braindead[~88m.] ir Cannibal Holocaust Uncut (1980) [kiek girdejau,jame buvo tikrai zudomi gyvunai ir filmuojami "filmo labui"]
p.s. patikek medicinoj daug ziauriau negu visus situos filmus sudejus :?

Šį pranešimą redagavo GhZ: 2008-09-27, 20:27

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0