Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2008-08-12, 15:40
man pamokos baigėsi jau prieš tris metus, bet parašysiu kokios buvo mėgstamiausios.
1. Kūno kultūra. čia nenuginčijamai, nuo pirmos iki 12 klasės
2. etika. tiesiog laikas skirtas padaryt namų darbus bent kartą per savaitę
3. Muzika. nežinau kodėl... gal kad nereikėjo sukt galvos su visokiais mocartais, tiesiog 45 minutes dainuodavom ir išeidavo 10...
4. anglų kalba, bet tik 11-12 klasėj, nes turėjom superinę mokytoją, vos trim metais vyresnė už mus (12-okus), graži, linksma, miela, draugiška ir t.t. pakalbėdavom ne tik apie mokslą, padiskutuodavom ir kitom gyvenimiškom temom. visada laukdavau tos pamokos, net jei ir laukdavo koks kontrolinis...
visos kitos - kančia kūnui ir sielai
1. Kūno kultūra. čia nenuginčijamai, nuo pirmos iki 12 klasės
2. etika. tiesiog laikas skirtas padaryt namų darbus bent kartą per savaitę
3. Muzika. nežinau kodėl... gal kad nereikėjo sukt galvos su visokiais mocartais, tiesiog 45 minutes dainuodavom ir išeidavo 10...
4. anglų kalba, bet tik 11-12 klasėj, nes turėjom superinę mokytoją, vos trim metais vyresnė už mus (12-okus), graži, linksma, miela, draugiška ir t.t. pakalbėdavom ne tik apie mokslą, padiskutuodavom ir kitom gyvenimiškom temom. visada laukdavau tos pamokos, net jei ir laukdavo koks kontrolinis...
visos kitos - kančia kūnui ir sielai
2008-10-21, 15:49
Mano megstamiausia pamoka? hmmm. Manyciau is rimtu matematika. Mokytojas zjbs, daznai prikolina, ir seip jei rimtai dirbu, tai del manes priraso visai klasei uzduociu man ziauriai ji sekasi.
anglu dar, aukletoja daznai prikolina. ir anglu taip pat visai gerai sekasi.
Fizika visai idomi, kadangi mokytojas daug pateikia fizikos ziniu musu kasdienybeje, aplinkoje.
Chemija dar patinka.
anglu dar, aukletoja daznai prikolina. ir anglu taip pat visai gerai sekasi.
Fizika visai idomi, kadangi mokytojas daug pateikia fizikos ziniu musu kasdienybeje, aplinkoje.
Chemija dar patinka.
2008-10-21, 16:12
O! Kaiptik man tinkanti tema. Na man patinka labai Fizika. Tik šiais metais pradėjau mokytis jos, tačiau ji tikrai veža. Mokytojas puikiai viską išaiškina, yra linksmas, griežtas (kai reikia). Fizika man sekasi gana neblogai, stengiuos viską užsirašyt, išklausyt, suprast. Ypač patinka laboratoriniai darbai. Turbūt mano nuomonė būtų visiškai kitokia jei mokytojas būtų kitas. Galiu drąsiai sakyt, kad jis vienas iš geriausių mokyklos mokytojų
I watch:
I don't watch:
2008-10-24, 23:27
Ka zinau,dabar kai profiliavimas,tai isviso pamokos visos praktiskai daugiau ar maziau patinka.Na gal istorija uzknisa siek tiek,nes nors ir idomu,bet per didelis man kruvis.Na cia zinoma kalbu tik apie dalykus A lygiu,nes tu kitu net nebelaikau pamokom.
Nenusiimsiu sito paraso, kol:
1. Hulk Hogan netaps TNA world champu
2. David Arquette netaps grand slam champu
3. Chris Masters netaps NPJW world champu
4. CM Punk prades gert Coca-Cola
5. Shawn Michaels grys i pro-wrestling'a
6. Triple H surinks daugiau world title reign'u nei Ric Flair
And I mean it
1. Hulk Hogan netaps TNA world champu
2. David Arquette netaps grand slam champu
3. Chris Masters netaps NPJW world champu
4. CM Punk prades gert Coca-Cola