Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Goldberg ir TNA

Temoje atsakymų: 63

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Mums primenama, kad Romeo klanas dar gyvas, buvau pamirses ;)

Nitro_Boy

Baltas diržas

• Naujokai
0
As ne romeo klonas ;) Man atrodo kad mes pikstames, gal geriau nesipikim ;)

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąNitro_Boy, Nov 23 2006, 09:23 PM, pasakė:

Hulk Hogan gavo 5000000$ uz matca pries Macho Man Randy Savage 1998-ais metais

Prasau pateikti man informacijos saltini.

Nitro_Boy

Baltas diržas

• Naujokai
0
Nu atleisk, gal tu ir teisus, as jau neprisimenu tiksliai kur skaiciau apie tai ;) Nesipikim

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Tai neskleisk klaidingu faktu ir nesipyksim.

Nitro_Boy

Baltas diržas

• Naujokai
0
Gerai ;)
As manau kad Goldberg neblogas kovotojas, taciau man jis patiko WCW. Tada jis geriau kovojo. O kai atejo WWE tai kartai atlikinedavo tik Spear ir Jackhammer.

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąNitro_Boy, Nov 23 2006, 09:27 PM, pasakė:

Nu atleisk, gal tu ir teisus, as jau neprisimenu tiksliai kur skaiciau apie tai ;) Nesipikim

Kodel as tave paklausiau? Nes, kiek as zinau (o jei as neteisus, tai mane gali patikslinti XEUS ar Fortaz), Hulksterio rekordinis uzdarbis uz viena atskira matcha buvo $1,800,000 uz matcha pries Macho Man'a per WMV.

P.S. Per viska forumo gyvavimo laika, mane supiktinti sugebejo tik 3 asmenis. Kiti mane maksimum suerzindavo. Taigi nesijaudink.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimą`MalioK`, Nov 23 2006, 09:37 PM, pasakė:

Kodel as tave paklausiau? Nes, kiek as zinau (o jei as neteisus, tai mane gali patikslinti XEUS ar Fortaz), Hulksterio rekordinis uzdarbis uz viena atskira matcha buvo $1,800,000 uz matcha pries Macho Man'a per WMV.

P.S. Per viska forumo gyvavimo laika, mane supiktinti sugebejo tik 3 asmenis. Kiti mane maksimum suerzindavo. Taigi nesijaudink.
1. del tu asmenu? vienas ish ju ash buvaw?;)
2. taip, Hoganas tikraj pasake, per Bubba show, kad jis nebent uzh 6 ir daugiau milijonu sutiktu. Nes kaj jo paklause: ar sutiktum ejti ten uzh 6 milijonus metams, jis acake: "Man, these money are'nt even in my league"

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąFortaz, Nov 23 2006, 11:05 PM, pasakė:

1. del tu asmenu? vienas ish ju ash buvaw?;)
2. taip, Hoganas tikraj pasake, per Bubba show, kad jis nebent uzh 6 ir daugiau milijonu sutiktu. Nes kaj jo paklause: ar sutiktum ejti ten uzh 6 milijonus metams, jis acake: "Man, these money are'nt even in my league"

1. Tikrai buvai :D
2. Bet ar tu sutinki, kad cia nesveiko joko versija, nes net pamises Hoganas, turetu suprasti, kad tokie skaiciai, kaip $6 mln./metus tai astronomiski pinigai pro-wrestlinge?

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimą`MalioK`, Nov 23 2006, 11:10 PM, pasakė:

1. Tikrai buvai :D
2. Bet ar tu sutinki, kad cia nesveiko joko versija, nes net pamises Hoganas, turetu suprasti, kad tokie skaiciai, kaip $6 mln./metus tai astronomiski pinigai pro-wrestlinge?
nemanaw kad tai galima vertinti kaip juoka.
Hoganas yra nr 1 gejdzhiamiausias visur.
Ir supranti, kad jis prisirishtu prie ko nors metams, jie turetu jam nesvejkus pinigus sumoket.
T.y. jis taip pasake, kad shiuo metu pasaulyje nera wrestlingo kompanijos pasaulyje, kuri ji galetu nusipirkt metams.
Manaw WCW laikais, apie 96-98 metus jis uzhdirbo uzh metus daugiau nej 6 milijonaj, pameni, XEUS minejo, kad uzh paprasta ilipima i ringa vien 25000, kad ir kur tai bebutu. Skaityk 3*50=150 kartu jau per metus minimum ilipa i ringa. 150*25000~=4milijonai. O chia tik uzh ilipima, o kur dar kontraktas pac, ir taip toliau.
Kas del to 'tikrai buvaw', tai jej ka, ash tox pasauly vienintelis, daugiau musu forume zhmoniu kurie atejtu su triukshmu ir taptu daugiau nej paprastu forumo nariu nebus:P joke;]
Who's other two?;)

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąFortaz, Nov 23 2006, 11:15 PM, pasakė:

nemanaw kad tai galima vertinti kaip juoka.
Hoganas yra nr 1 gejdzhiamiausias visur.
Ir supranti, kad jis prisirishtu prie ko nors metams, jie turetu jam nesvejkus pinigus sumoket.
T.y. jis taip pasake, kad shiuo metu pasaulyje nera wrestlingo kompanijos pasaulyje, kuri ji galetu nusipirkt metams.
Manaw WCW laikais, apie 96-98 metus jis uzhdirbo uzh metus daugiau nej 6 milijonaj, pameni, XEUS minejo, kad uzh paprasta ilipima i ringa vien 25000, kad ir kur tai bebutu. Skaityk 3*50=150 kartu jau per metus minimum ilipa i ringa. 150*25000~=4milijonai. O chia tik uzh ilipima, o kur dar kontraktas pac, ir taip toliau.
Kas del to 'tikrai buvaw', tai jej ka, ash tox pasauly vienintelis, daugiau musu forume zhmoniu kurie atejtu su triukshmu ir taptu daugiau nej paprastu forumo nariu nebus:P joke;]
Who's other two?;)

The past is the past... Kodel as vertinu tai kaip joka? Nes karti tiesa ta, kad niekam jis siandien visiems metams nereikalingas. Kaip kazkada sake XEUS, faktiskai jis jau prarado savo drawing power (kaip gyvu ziurovu, taip ir ratingu) ir tai puikiausiai irode pastareji WWE show (geriausias pvz. SNME). Todel $6 mln. tai jo nesveikos, marazmatisko senio fantazijos :D + Siandien NIEKAS pro-wrestlingo pasaulyje metams tiek nekainuotu.

EDIT: Tu, be abejo, uzimi tvirta №1 pozicija. Kiti du butu XEUS ir TruBaller. XEUS, kai jis pasirode, mane pastate i vieta - tada buvo pazeista mano savimila :D O su TruBaller'u buvo ilgokas konfliktas.

P.S. Teisingumo vardu, as tau uzdejau warn'a. Nes, nors ir suprantu tu "Argumentai?" motivacija - tai vistiek floodas;P

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
na tai tada buk biednas bet tejsingas, ir ishbanink, uzhdedamas jam atitinkama warnu skajchiu, zhmogu, kuris mane perspjove koki ~40 kartu:D
beje, jej tokiems kiekvienam topike neparashaj argumetu, tai patikek tikraj nenuejs ir nepaeditins savo posto, ten kur neperspetas, bet turetu.
Mano postai informatyvus ir rejkshmingi. Jej pastebejaj, parashiau juos tik ten kur ypatingaj to rejkejo. O tikraj ne visur. Ish tikro gal tik 4 vietose parashiau.
Prashaw amnestijos, nes izhvelgiu senojo konflikto aprajshkas:P bajeris;]]
------------------------
Del Hogano, gal ir visaj tejsingaj. Bet Hoganas turedamas savo reality show per metus daugiau uzhdirba. Tai kox jam tixlas save bumpinti uzh mazhesne suma, jej jis tiesiog lejsdamas savo gyvenima filmuot daugiau uzhdirba?
T.y. dar karta pabrezhiu - jis taip pasake, kad nera pasaulyje kompanijos, kuri ji ipirktu.

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąFortaz, Nov 23 2006, 11:44 PM, pasakė:

na tai tada buk biednas bet tejsingas, ir ishbanink, uzhdedamas jam atitinkama warnu skajchiu, zhmogu, kuris mane perspjove koki ~40 kartu:D
beje, jej tokiems kiekvienam topike neparashaj argumetu, tai patikek tikraj nenuejs ir nepaeditins savo posto, ten kur neperspetas, bet turetu.
Mano postai informatyvus ir rejkshmingi. Jej pastebejaj, parashiau juos tik ten kur ypatingaj to rejkejo. O tikraj ne visur. Ish tikro gal tik 4 vietose parashiau.
Prashaw amnestijos, nes izhvelgiu senojo konflikto aprajshkas:P bajeris;]]

Cia tu mane isdurei ;) Amnestija.

Citata

T.y. dar karta pabrezhiu - jis taip pasake, kad nera pasaulyje kompanijos, kuri ji ipirktu.

Faktiskai, zmogus nenori buti ipirktas - todel ir pastate sau tokia kaina, kuria net jam akivaizdu, kad niekas nemokes :D Bet aisku ji galima suprasti - zmogus yra set for life.

PsychO

Baltas diržas

• Išbaninti
0
Tikrai norėčiau pamatyti Goldberg per TNA . ;)
Jis yra labai stiprus ir mėgsta įšukius.
Jeigu jis būtų TNA “rosteryje“ padaugėtų įdomių kovų. :)

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0