Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Kaip manote kas yra Angle?:)

Temoje atsakymų: 39

Apklausa: Balsuokit: (23 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Kas jis tox dabar?

1. Tweener (11 balsai(-ų) [47.83%])

Balso procentinis santykis: 47.83%

2. Face (7 balsai(-ų) [30.43%])

Balso procentinis santykis: 30.43%

3. Heel (che jej kas girtas uzhejtu) (5 balsai(-ų) [21.74%])

Balso procentinis santykis: 21.74%

Balsuoti Svečiai balsuoti negali

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąFortaz, Feb 3 2006, 05:12 PM, pasakė:

O del Ric - sakyk lajkotarpi kada jis buvo Face, zhiuresim kovas ish to lajkotarpio, galvosim kartu akas jis tada buvo - face ar tweener:)

Nu o pvz dabar? :)

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimą`MalioK`, Feb 3 2006, 06:17 PM, pasakė:

Nemanau. As maciau situacija taip. Kurt'as tvarke savo reikalus, o Melina tiesiog ji uzpuole - Angle'as pamoke ja ir parode jai savo vieta. Gindamas savo interesus ir pastates issisokele i savo vieta, nebutinai jauti pasitenkinima arba, tuo labiau, megavimasi - cia yra savo poziciju ir statuso parodymas, kitaip savo autoriteto ginimas - tai yra visai iprastas (jei jau is psichologios puses ziureti) musu gyvuliskos puses parodymas;)
Taj geraj, tu man pasakyk, kur ash klystu:
1) Kurtas gindamas savo interesus pastato ishsishokele i vieta (chia pat taip parashej)
2) pastato ja i vieta KANKINDAMAS (arba kojos lauzhimas nera kankinimas)
3) Zhmogus apgynes savo interesus, zhinoma, yra lajmingas.
4) sudekim 2 ir 3 punkta ir gausim lajminguma kankinant.
5) ar gali buti Face'u tas, yra apibudinamas 4u punktu?

Rodyti pranešimąLix, Feb 3 2006, 06:24 PM, pasakė:

Nu o pvz dabar? :)
Na nzn, kiek ji dabar verta lajkyt Face, kaj visi nuolatos kartoja 'dirtieset player in the game':)
Che tas pac kas Eddie lajkyt Face'u, kaj visi apie ji sako "lying, stealing, cheating"...

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąFortaz, Feb 3 2006, 07:43 PM, pasakė:

Taj geraj, tu man pasakyk, kur ash klystu:
1) Kurtas gindamas savo interesus pastato ishsishokele i vieta (chia pat taip parashej)
2) pastato ja i vieta KANKINDAMAS (arba kojos lauzhimas nera kankinimas)
3) Zhmogus apgynes savo interesus, zhinoma, yra lajmingas.
4) sudekim 2 ir 3 punkta ir gausim lajminguma kankinant.
5) ar gali buti Face'u tas, yra apibudinamas 4u punktu?
1. Good
2. Good. Nors gramatiskai turiu pripazinti, jog tai reiskia "kankinima", bet vistiek priimu tai, kad per stipru zodi.
3. Wrong. Velgi naudosiu tiesiog pavizdzius ir teorija. Gyvuliai (o mes siaip ar taip esame gyvuliu karalystes atstovai ir viskas kas gyvuliska mums ne svetima) yra priversti ginti savo interesus, nes taip "isgyvena stipriausias" - kartais gyvuliams net reikia zudyti savo vaikus tam, kad paciam apsisauguoti - taigi jau tik sis (paprastas is biologijos kurso) pavizdis irodo, kad "Zhmogus apgynes savo interesus, zhinoma, yra lajmingas" neteisinga mintis - "zinoma". Tu matei laime jo akyse ar mimikos israiskoje? As ne. O jau kas tau atrodo ir man atrodo - cia jau ne diskusija, o nuomoniu pasiskymas.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
ne, nu taj jej jau tu tejgi, kad Angle Melinaj Angle Lock darydamas ir publikos palajkomas buvo nelajmingas, taj ash tikraj tikraj nebeturiu ka kalbet shia tema su tavim...
Ash tik paklausiu... O tu matej nelajme jo akyse darant taj?:DDDDDD

p.s.
1) mes esam ne gyvuliu (nes tokios nera), o gyvunu karalystes actovaj; Jej jau linkes i pavyzdzhius, taj man duok su zhmonem pvz, nerejkia nukrypti nuo temos. Kur zhmogus apgynes savo interesus, SAVO NORU, butu VISUMOJ nelajmingas.
2) tu nukrypaj nuo temos. Ash pasakiau minty: "jej zhmogus padaro ta KA NORI (pvz savo noru apgina interesus) YRA LAIMINGAS" o tu chia man kazhka po kajre pavyzdzhius apie ishlikima dalini:/

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąFortaz, Feb 3 2006, 09:00 PM, pasakė:

ne, nu taj jej jau tu tejgi, kad Angle Melinaj Angle Lock darydamas ir publikos palajkomas buvo nelajmingas, taj ash tikraj tikraj nebeturiu ka kalbet shia tema su tavim...
Ash tik paklausiu... O tu matej nelajme jo akyse darant taj?:DDDDDD
O tu gal toks zmoniu zinovas, kad gali perprasti ju nuotaika be vizualiu emociju? Jei tu toks antzmogis, tai man cia tikrai nera apie ka su tavim kalbeti;)

P.S. Nemaciau, butent, kaip tu nematei jo pasitenkinimo;) Todel ir pasakiau: "cia jau ne diskusija, o nuomoniu pasiskymas."

p.s.
1) mes esam ne gyvuliu (nes tokios nera), o gyvunu karalystes actovaj;
1. Manau man galima atleisti si dalykeli, atsizvelgiant i tai, kad esu grina-kraujis rusas;)

Jej jau linkes i pavyzdzhius, taj man duok su zhmonem pvz, nerejkia nukrypti nuo temos. Kur zhmogus apgynes savo interesus, SAVO NORU, butu VISUMOJ nelajmingas.
2) tu nukrypaj nuo temos. Ash pasakiau minty: "jej zhmogus padaro ta KA NORI (pvz savo noru apgina interesus) YRA LAIMINGAS" o tu chia man kazhka po kajre pavyzdzhius apie ishlikima dalini:/
Nori zmoniu? Gauk zmoniu:
Istorija: Iosifas Stalinas, gindamas savo principus ir valstybes interesus atsisake savo sunaus. Jo zmona teige, kad jis (nors ir "saltakraujis tiranas") negalejo sau tuo atleisti iki mirties.
2. As nenukripau nuo temos. As neigiu butent ta sakyni, kuri tu katik parasei kabutese. Gyvenimas pilnas visokiausiu jausmu pavizdziu ir nevisada zmogus pasiekes savo tikslo jauciasi laimingas - kartais prisimines, ka jam reikejo padaryti, kad pasiekti kazkuo - jam jau nebereikia tu aukstumu. Cia mes jau pusiau-filosofine tema palietem;)

Lix

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąFortaz, Feb 3 2006, 07:43 PM, pasakė:

Na nzn, kiek ji dabar verta lajkyt Face, kaj visi nuolatos kartoja 'dirtieset player in the game':)
Che tas pac kas Eddie lajkyt Face'u, kaj visi apie ji sako "lying, stealing, cheating"...

Vat as manau, kad cia yra du skirtingi dalykai. Dirty tactics ir face/heel(cia tipo publikos palaikymas ir jo elgesys ne kovoje). Pvz Face + dirty tactics = Ric Flair. Nu kazkaip butu visiskai kvaila teigt kad Flair yra tweeneris :) Taigi as cia darau isvada, kad face/heel nepriklauso nuo dirty/clean tactics. Tiesiog heelai dazniausiai naudoja visokius nesvarius triukus, o face'ai ne :) Taigi taip pat darau isvada, kad butu kvaila Angle laikyt tweenerio vien del to, kad padare low blow ar ten dar kazka. Beje Flair = irgi sadistas? Daro figure four ant Lita'os...

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimą`MalioK`, Feb 3 2006, 09:18 PM, pasakė:

O tu gal toks zmoniu zinovas, kad gali perprasti ju nuotaika be vizualiu emociju? Jei tu toks antzmogis, tai man cia tikrai nera apie ka su tavim kalbeti;)

P.S. Nemaciau, butent, kaip tu nematei jo pasitenkinimo;) Todel ir pasakiau: "cia jau ne diskusija, o nuomoniu pasiskymas."
1. Manau man galima atleisti si dalykeli, atsizvelgiant i tai, kad esu grina-kraujis rusas;)

Nori zmoniu? Gauk zmoniu:
Istorija: Iosifas Stalinas, gindamas savo principus ir valstybes interesus atsisake savo sunaus. Jo zmona teige, kad jis (nors ir "saltakraujis tiranas") negalejo sau tuo atleisti iki mirties.
2. As nenukripau nuo temos. As neigiu butent ta sakyni, kuri tu katik parasei kabutese. Gyvenimas pilnas visokiausiu jausmu pavizdziu ir nevisada zmogus pasiekes savo tikslo jauciasi laimingas - kartais prisimines, ka jam reikejo padaryti, kad pasiekti kazkuo - jam jau nebereikia tu aukstumu. Cia mes jau pusiau-filosofine tema palietem;)
1) Yra wrestlinge dalyku, kuriu nematom bet galim nujausti... Manyti, kad Angle darydamas Melinai Angle lock buvo nelajmingas, manaw, butu, shvelniai pasakius najvu...:lol:
2) Stalinas nera zmogus. Kaip ir Hitleris.

Rodyti pranešimąLix, Feb 3 2006, 10:35 PM, pasakė:

Vat as manau, kad cia yra du skirtingi dalykai. Dirty tactics ir face/heel(cia tipo publikos palaikymas ir jo elgesys ne kovoje). Pvz Face + dirty tactics = Ric Flair. Nu kazkaip butu visiskai kvaila teigt kad Flair yra tweeneris :) Taigi as cia darau isvada, kad face/heel nepriklauso nuo dirty/clean tactics. Tiesiog heelai dazniausiai naudoja visokius nesvarius triukus, o face'ai ne :lol: Taigi taip pat darau isvada, kad butu kvaila Angle laikyt tweenerio vien del to, kad padare low blow ar ten dar kazka. Beje Flair = irgi sadistas? Daro figure four ant Lita'os...
Ar ash ivardinaw Angle kaip sadista?
Ash tik pasakiau, kad jo elgesyje pamachiau sadistishka poelgi.
Ric Flair elgesyje (darant Litaj Firgure 4) irgi matomas sadistishkas poelgis...

Dabar abiems:
Jei zhmogus kazhka kankina (o butent tai Flair ir Angle dare) - taj che man akivajzdzhiai sadistishkas poelgis (na tiesiog jau kvajla apie taj daugiau kalbet, gal pagaliau rejktu sustot ir pamastyt paprastaj - jej zhmogus kazhka kankina, taj jis elgiasi sadistishkaj - ir nerejkia chia nieko pilstyt ish tushchio i kiaura kad jis nori 'pamokyt' ar 'nubaust'. Bet kox kankinimas (savanorishkas), zhmogishkajs terminajs kalbent, o ne enciklopediniais, yra suvokiamas kaip sadizmo ishrajshka)... O tas kas elgiasi sadistishkaj - tas negali buti Face, mano nuomone...
Ir jau galit man nieko neberashyt, nes chia viskas ir taip daugiau negu ajshq...

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34
Tu gyveni pagal kazkokius apibrezimus, kanonus. Faktas tas, kad nera wrestlingo pasaulyje tiklaus heel'o, face'o, tweenerio apibrezimu - nera dar tokios wrestlingu ekspertu associacijos knygos kur butu apibrezta: "Face'as tai yra tas, tas, tas..." Skirtingose saitose tu rasi skirtingus apibrezimus. Kaip sake Tru - nera formules. Cia susidure musu nuomones ir musu skirtingos interpretacijos. Laimei mano nuomones sutampa su 411mania.com; PWI saitu autoriu nuomonemis - o jei tu turi nuosava nuomone, tai turi visas teises jos laikitis :lol:

Rodyti pranešimąFortaz, Feb 4 2006, 01:29 PM, pasakė:

1) Yra wrestlinge dalyku, kuriu nematom bet galim nujausti... Manyti, kad Angle darydamas Melinai Angle lock buvo nelajmingas, manaw, butu, shvelniai pasakius najvu...:)
1. Tai jo, as irgi nujauciau, kad jis nebuvo patenkintas! :lol:

Lix

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimą`MalioK`, Feb 4 2006, 03:07 PM, pasakė:

Tu gyveni pagal kazkokius apibrezimus, kanonus. Faktas tas, kad nera wrestlingo pasaulyje tiklaus heel'o, face'o, tweenerio apibrezimu - nera dar tokios wrestlingu ekspertu associacijos knygos kur butu apibrezta: "Face'as tai yra tas, tas, tas..." Skirtingose saitose tu rasi skirtingus apibrezimus. Kaip sake Tru - nera formules. Cia susidure musu nuomones ir musu skirtingos interpretacijos. Laimei mano nuomones sutampa su 411mania.com; PWI saitu autoriu nuomonemis - o jei tu turi nuosava nuomone, tai turi visas teises jos laikitis :lol:

Cia visiskai su tavim sutinku - kiekvienas gali turet savo nuomone, del face, tweener, heel. Ir mano manymu, nebera cia daugiau ko gincytis, na nebent apie Stalina :lol:

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Klausimas `Maliok`:
Sakej, kad patikesi kad Kurt'as tweener, tik tada, kaj jis pakels ranka priesh Face.
Na to dar kaip ir neivyko, bet..
Shiaip, pakomentuok man situacija ish shio Smackdown:
Spoiler'is

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34
Pakomentosiu, pamates show - daryti kazkokias isvadas is spoileriu (neakivaizdziai) negaliu;)

`MalioK`

• Administratoriai
34
Na, kaip ir galvojau - is spoileriu jokiu isvadu daryti negalima;)
Tiesiog tuo metu, kai Daivaris ir Henris tvarke Takeri - Angle'as sell'ino Undertakerio Tombstone'a, kaip mirti;D

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Taj kad ash kaip suprataw jis tepe slides tuo metu:)
Beje, gal turi ta matcha vientisa iki pat jo galo? Ash niekur tokio varijantu nerandu:(

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąFortaz, Mar 5 2006, 08:56 PM, pasakė:

Taj kad ash kaip suprataw jis tepe slides tuo metu:)
Beje, gal turi ta matcha vientisa iki pat jo galo? Ash niekur tokio varijantu nerandu:(
Deja, neturiu. Pats norieciau - specialiai iskirpau puikios kokybes ju NWO'06 matcha - dabar norieciau tokios pat kokybes ju SD! matcha - siaip, archivui;)

ehw orange

Baltas diržas

• Naujokai
0
Manau kad tweeneris!

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0