Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Nigeriai

Temoje atsakymų: 32

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
pagrindine mintis :D atnaujint angery ir ziuret kaip flamina kiti zmones :D pac tingiu bet wa Skorpio pasisakymas kuri turejote matyti krepsinio skilti :D

Rodyti pranešimąSkorpio, Jan 25 2006, 07:24 PM, pasakė:

jo cia nerealu perskaiciau ta straipsni nu as nieko nesakau zjbs bryantas paware 81 taskas bet man lb nepatiko tipo to jo pasisakymo AR TAI DEL TO KAD AS JUODAS? nu blyn nervina mane nigeriai jiem visur vaidenasi rasizmas VISUR wargsai amerikos nigeriai paranoikai ir dar pyxta del to kad juos wadina negrais bet jie ir yra negrai jie juk atvezti is afrikos [wos nepasakiau importuoti :D ] o afrikieciai ne kiek nepyxta kad juos negrais vadina. Taj wa cia didzioji posto dalis ne i tema buvo bet nesvarbu atsiprasau
^^^mano nuomone

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
0
As tai nesuprantu ko cia pykt?bl zmones kaip zmones aisq kuno spalva skiresi ir viskas,nu gal dar budas ju kitoks nei musu,bet nx visi ant ju varo?:

Re-Powaz

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Na as pries nigerius nieko neturiu. Bet as nekenciu siauraakiu, kitaicai prakeikti :D
Nuotrauka

RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
0
o as chinese hackeriu , bet cia jau nukrypom nuo temos.. seip pries nigerius nieko blogo neturiu :D
Nuotrauka

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
Nieko labai daug pries nigerius neturiu, tik nepatinka kai kuriu nigeriu budas, siaip su nigeriais yra geru bairiu ir patys jie neblogai juokaut moka. Krepsini graziai zaidzia. Tik vat ju muzikos nelabai didelis megejas esu :D

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
man tai nigeriai nieko , mano geras draugas gyvena tarp nigeriu ir pac mazdau kaip nigeris elgiasi , bet tai nieko baisaus ;]
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Zmones kaip zmones, ir juodu ir baltu visokiu buna - geru ir blogu. Normalus zmones kaip ir mes...

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
Kodel jiems nepatinka, kad vadina nigeriais ? Ogi todel, kad tai labai risasi su vergija (sitai, jau tau fortaz paaiskino) :D

dogmas

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Nigger :] O man jie patinka ir nieko blogo neturiu pasakyt, tik va japu (japonu) nemegstu :/

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

koltasXxX

• Išbaninti
0
siep labai smagu negrus rageint per koky CS , labai nervuojasi ir vartosi buna smagu labai ;]
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
0
aha.. pvz : "u nigga , a gonna fuck ya hoe"

cia per cs:s vienam amerikieciu serve..
Nuotrauka

Grybz

Žalias diržas

• nMo nariai
0
black & white all unite. :>>>
To me it is strange
This feeling is strange
But it's not gonna change for anybody.

(MUSE „Fillip“)

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
0
Aj as nieko blogo pries JUODAODZIUS neturiu ;) Patinka man ju supratimas i madas, mashinas :D
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Graudi tema, bent jau 'Juodaodziai' ar smth galejaj pavadint.
Gal nelabaj suvoki, ash taw keleta dalykeliu pasakysiu:
*** Niger - jiems susijes su vergove, idarbinimu, ir galiausiai su ju pachiu pirkimu/pardavimu tenkazhkuriam amzhiuj, itariu bus apie 17a kazhkas. Jie buvo juodi ir stiprus bet be ginklu (nes gyveno skurdzhioj afrikoj - nej turtu nej proto ten nera daug), o balti buvo silpni bet su ginklajs (nes taip jau gavos, kad protaj tuo metu koncentravosi europoj, o butent apie shiuos baltuosius ir kalbama), todel juos jega ishplukde i amerika (mazha dali ir i europa) ish afrikos. Tajgi, pazhiurek kas ish to plaukia...
1) Tu esi baltasis (tipiniu atveju beginklis ir, kaip ir shiuo atveju, nixuja nesuvokiantis ka shneki)
2) Tu pasakaj zhodi Nyger negruj girdint, o dar bajsiau - tiesiai jam i akis.
3) Tu esi Europoj - i tave pazhes kaip i neapsishvietusi asila - ir tas negras ir visi kiti, kas girdejo (tiesiog tave palajkys tamsuoliu).
4) Tu esi amerikoj - gausi i galva (nes ten su rasizmu nesitajxtoma)
5) tu esi amerikoj, NY, Harleme - tave supyzdins kas tik netinges, o gal dar ir kulka i kakta isodins (ir dar pasakys "who's nyger now?")
Ish idejos, tas pac kas kalejime nuvarius pirma diena i savo kamera, ir ten radus geza-spinta 2*2 metru su antracoliais, ir jam pasakyt: 'zdarow gajdy', kaj pac esi pvz nususes uzh moters sumushima pasodintas distrofikas. Kazhkas panashaws (skiriasi tik taj, kad kalejime gajdzhiai vieni kitu taip nevadina, o nygerej vadina). Na chia ajshq apie kalejima zhinios mitines, o apie juodukus taj turbut neaciras kas ginchytusi.
Jej dar nedashunta, kokio ten masto juoda/balta santykis amerikoj, rejkejo pasiklausyt, koki atciliepimu shlejfa sukele atvejis kaj per SS'05 PPV Vincas Cena pavadino Nygeriu, arba pamastyt kodel daug zhmoniu turi filmuka eMulej 'Booker T calls Hogan a nyger':)
Chia pamastymas `Maliok`ui ish kitos temos, kiek Vincas yra protingas (nes man protas nuo garbes neaciejamas).

Nuotrauka
Nuotrauka

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
Fortaz pasake viska :) Ir as jau anksciau norejau sakyti, bet galvojau, kad cia tik man taip atrodo. Temos pavadinimas - Nigeriai ir po ja parasyta - as ne rasistas. Man tai pasirode nelabai suderinami dalykai :)

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Nu chia tik zhmogaws neapsishvietimas...
Ash pirma karta buvaw uzhsieny, kaj LKL dar neegzistavo, tajgi Lietuvoj kaip ir juoduku nemachiau. Nuvazhiavaw, o ten ju daug, nes festivali ish viso pasaulio buvaw...:) Kad pradejaw vos ne rekt ir vos ne pirshtajs rodyt (nu nes mazhas duxas buvaw - dabar jau didelis:D) - negraj, negraj!...:) Taj po to musu grupes vadovas vos ne del manes vieno visus vel suvede i autobusa, ir uzhdares duris pro mikrofona paaajshkino, kad po shitu zhodzhiu jis uzh gydyma neishmokes, jej kas i galva ishrashys uzh 'nyger':D

p.s. Apie tokius kaip skorpio yra net anekdotas: 'nekenchiu rasistu ir nygeriu'...:D

Nuotrauka
Nuotrauka

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
pl pl jus kasdieniniai snekoj nenaudojat zodzio nigeris/negras...? Pasakodami filma nepasakot negras? as pac nieko pries neturiu pries negrus bet idomiausia kad jiem visur vaidenasi rasizmas ne taip? Beje dauguma amerikos juodaodziu yra nusikalteliai plesiantis ir vagiantis pardavinejantys narkotikus. Aisku visur yra isimciu bet pilkoji mase yra butent tokia. Del zodzio negras nu sakykim as suprantu kad jiems tai nemalonu ir pns bet vis del to reikia pripazinti kad jie yra negrai ju palikuonis yra butent negrai. Lietuvoj man vienodai kaip vadinti nes ju pas mus nera uzsieni galima tik del mandagumo o aplamai jei jau snekant tai iswis su jais bendraujant nepabrezt odos spalvos. Pagrinde mane nervuoja tai kad jiem visur vaidenasi rasizmas.

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
beje jei jum netinka zodis nigeriai prasom pakeist topica tik prisiminkit wadint juodaodziais

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
Taip... As kasdienineje kalboje niekada nenaudoju zodzio NEGRAS, NIGERIS ir panasiu. Visur vaidenasi rasizmas ? Kad taip ir yra... Taip, gal kartais tai yra perdeta, bet butent taip ir yra.

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
tada siulau dar ir polla padaryt ar vartojate zodi negras/nigeris ir pns :)

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

koltasXxX

• Išbaninti
0
jai tu negro/juoduko/afro-amerikiecio draugelis tai jam px jai tu jy vadini nigeriu tik niekas nieko nevadina niger o vadina nigga , reik skirt 2 dalykus bo vienas yra juodas vergas , o kitas draugelis
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Guest_putupas_*

• Svečiai
Siaip jau temos pavadinimas rodo izeidinejima kitos odos spalvos zmonem...

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
Sheip nesu rasistas, tik tiesiog negaleciau patvarkyt mergos tarkim juočkės ar ping-pongės :D tik už baltasias :P

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0

Rodyti pranešimąImpaler, Apr 30 2006, 07:21 PM, pasakė:

Sheip nesu rasistas, tik tiesiog negaleciau patvarkyt mergos tarkim juo?k?s ar ping-pong?s :D tik už baltasias :P

aam...tu biski duxas ;D cia nieks apie seksa nesneka ;DD

(ir mano draugas, perskaites tavo posta mano, kad tu duxas)

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
uztat as shneku. toje srityje "diskriminacija" ir bajgiasi. Ahem nepamenu ar sakiau kad man riebiai PX ant jusu nuomoniu? :P

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0