Mėgstamiausias būtų Band of Brothers, bet jį skaitau geriausiu dalyku kada nors rodytu per televizija taip, kad nerankinu savo tope dėl to ir dėl to, kad tai yra mini serialas (10 serijų).
Iš paprastų serialų mano mėgstamiausias - The Wire. Tiesiog nuostabus. Realybė, brutalumasir nerealūs dialogai.
Toliau eitų Oz ir Entourage.
Oz - nuostabiai pavaizduotas kalėjimo gyvenimas bėgant metams
Entourage - Geriausias comedy serialas. Neapsakomai fun ir kartais jokingas iki ašarų. Situacijos nepakartojamos, na tiesiog, mano manymu, daug smegenų darbo nereikalaujantis ir daugiausiai pasimėgavimo sukeliantis serialas.
Taip pat dar vienas HBO šedevras - The Sopranos.
Showtime taip pat turi neblogų serialų. Žinoma, lyderis Dexter
Dexter - puiki siužeto linija, nenuvalkiota intriga ir gera vaidyba.
Weeds - Buvo tikrai linksmas comedy serialas, kazžkiek panašus į jau minėtą Entourage, tačiau sezonams bėgant aiškiai suprastėjo, kol galiausiai, paskutian sezone išvis nusivažiavo
Dar iš tokio "popso" patinka How i met your mother. Kartais lėkšti juokeliai, nelogiškos situacijos, bet kogero juokingiausias ir gana originalus tokio tipo comedy serialas.
Ajajai, visai pamiršau The Office. Visiškai kitoks comedy serialas. Na ir mano manymu i gerąją pusę. Šiek tiek subtilesnis humoras, jokio erzinančio "fake laugh" fone.
Šį pranešimą redagavo Pushka: 2010-03-09, 22:45