Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Megstamiausias serialas

Temoje atsakymų: 84

Pushka

Baltas diržas

• Naujokai
0
Dievinu HBO produkciją.
Mėgstamiausias būtų Band of Brothers, bet jį skaitau geriausiu dalyku kada nors rodytu per televizija taip, kad nerankinu savo tope dėl to ir dėl to, kad tai yra mini serialas (10 serijų).
Iš paprastų serialų mano mėgstamiausias - The Wire. Tiesiog nuostabus. Realybė, brutalumasir nerealūs dialogai.
Toliau eitų Oz ir Entourage.
Oz - nuostabiai pavaizduotas kalėjimo gyvenimas bėgant metams
Entourage - Geriausias comedy serialas. Neapsakomai fun ir kartais jokingas iki ašarų. Situacijos nepakartojamos, na tiesiog, mano manymu, daug smegenų darbo nereikalaujantis ir daugiausiai pasimėgavimo sukeliantis serialas.
Taip pat dar vienas HBO šedevras - The Sopranos.
Showtime taip pat turi neblogų serialų. Žinoma, lyderis Dexter
Dexter - puiki siužeto linija, nenuvalkiota intriga ir gera vaidyba.
Weeds - Buvo tikrai linksmas comedy serialas, kazžkiek panašus į jau minėtą Entourage, tačiau sezonams bėgant aiškiai suprastėjo, kol galiausiai, paskutian sezone išvis nusivažiavo

Dar iš tokio "popso" patinka How i met your mother. Kartais lėkšti juokeliai, nelogiškos situacijos, bet kogero juokingiausias ir gana originalus tokio tipo comedy serialas.

Ajajai, visai pamiršau The Office. Visiškai kitoks comedy serialas. Na ir mano manymu i gerąją pusę. Šiek tiek subtilesnis humoras, jokio erzinančio "fake laugh" fone.

Šį pranešimą redagavo Pushka: 2010-03-09, 22:45

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Band of Brothers - 100% pritariu PlutoniX.
How i met your mother - Nors jau pradeda užknist su savo gumos tempimais.
Dr.House
Alarm fur Cobra 11- O čia žinau ,kad šis serialas tūpas, tiesiog nuo vaikystės liko pomėgis žiurėt šį seriala.
CSI
Married with Children

And my favorite...

Spoiler'is
[/spoiler]

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
paskutiniu metu iškasiau neblogų mini series (by hbo:))

Taigi pirmasis - Band of Brothers. Apie 2PK konkretinant apie 101 airborne divizija, easy company narius ir jos vadą:shifty: Remtasi tikrais faktais ir tikra istorija (kas suteikė serialui dar daugiau žavesio) nuostabus išpildymas, nes nebuvo įprastinių holividinių meilės istorijų ant kas trečio kampo. Action all the way :D
Kitas serialas tokio pačio pobūdžio yra PACIFIC čia taipogi apie antrajį pasaulinį tik veiksmas persikelė į ramųjį vandenyną. Kuo mane nuvylė... tai būtent holivudiniu filmo išpildymu... jausmai ir etc..

Bet kokiu atveju tiek vieną, tiek kitą verta pažiūrėt ypač jei esate filmų apie karą mėgėjai.

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2

Rodyti pranešimąSkorpio, 2011-07-04, 18:05, pasakė:

paskutiniu metu iškasiau neblogų mini series (by hbo:))

Taigi pirmasis - Band of Brothers. Apie 2PK konkretinant apie 101 airborne divizija, easy company narius ir jos vadą:shifty: Remtasi tikrais faktais ir tikra istorija (kas suteikė serialui dar daugiau žavesio) nuostabus išpildymas, nes nebuvo įprastinių holividinių meilės istorijų ant kas trečio kampo. Action all the way :D
Kitas serialas tokio pačio pobūdžio yra PACIFIC čia taipogi apie antrajį pasaulinį tik veiksmas persikelė į ramųjį vandenyną. Kuo mane nuvylė... tai būtent holivudiniu filmo išpildymu... jausmai ir etc..

Bet kokiu atveju tiek vieną, tiek kitą verta pažiūrėt ypač jei esate filmų apie karą mėgėjai.
Band of Brothers tikrai geresnis nei PACIFIC.

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
Atsiradus šiek tiek daugiau laisvo laiko peržiūrėjau kelis serialus, tai norėčiau pasidalinti nuomone.

Breaking Bad.

Tiesa sakant peržiūrėjau visą prieš išeinant paskutinei serijai, ilgai aišku netrukau, nes labai užkabino. Visų pirmą patraukė idėja, mokyklos chemikas verdantis crystalmeth'a??? wtf? Visas išpildymas irgi patiko, beveik visada buvo įtampa, tas jausmas kai nežinai kas toliau įvyks (išskyrus gal pirma sezoną, keista, bet man jis nuobodžiausias atrodė). Niekada nemaniau, kad iš narkobiznio filmuose/serialuose dar ir prisijuokt tiek galima :D

Boardwalk empire.

Susidomėjau, nes ko gero prieš metus daug skaitinėjau apie Enoch L. Johnson (vis planuoju kokiame kursiniam darbe jį sunaudoti, bet nerandu kaip įkišti :?) taigi čia gal prieš pora savaičių netyčia įsijungiau youtube trailerį būtent šito serialo, na tai ir prasidėjo... Na nežinau ką galima čia labai prirašyti apie jį nemačius, tiesiog toks pats geras kaip ir visi HBO serialai...

Užskabinau and dar vieno keisto dalyko, realybės šou Survivor... "amerikoniški" robinzonai... gal dėl to, kad vaikystę prie televizoriaus ir robinzonų primena taip patiko.. net nežinau :lol: Bet manau visiems, kuriems patiko lietuviškieji kažkada šitais irgi nenusivils.

Dabar planuose yra peržiūrėti DeadWood'ą ir tęsti B.E. kolkas tiek :lol:

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Neseniai peržiūrėjau abudu Spaced sezonus. Deje jų tik po 7 serijas kiekviename. 1999 metų serialas. Traukė dėl to, kad jame vaidina du nerealūs (man) neseniai atkapstyti britų humoristai: Simon Pegg ir Nick Frost (Paul, Shaun Of The Dead, Hot Fuzz - visus filmus rekomenduoju, nerealios komedijos). Na ir ką - nenusivyliau. Britiškas humoras, tačiau labai geras.

Visų pirma, kas buvo gana keista - aš tikėjausi, kad Spaced bus serialas apie kosmosą. Pavadinimas "Spaced", viršelis... Well, duuh...
Spoiler'is

Bet taip buvau puikiai "apšautas". Tai neturi nė kruopelytės kosmoso. O žodis "spaced" čia naudojimas kita prasme, bet pernelyg nespoil'insiu. :D

Kalbant apie herojus - visi buvo nuostaūs. Kiekvieno rolė buvo įdomi ir saitai išskirtinė. Pagrindiniai herojai Tim'as ir Daisy buvo mažiausiai "gimmick'iniai", tačiau tai tik paryškino jų, kaip pagr. herojų rolę. Kiti buvo puikiai išskirti. Taip, jie buvo gerokai perdėti, tačiau tai darė šį serialą dar juokingesniu. Mike'as, Twist ir Marsha. Bet man labiausiai patiko kaimynas Brian'as. "Anger. Pain. Fear. Aggression." - vienas geriausių ir įsimintiniausių mano matytų gag'ų TV serialuose. Kas matė - supranta. :lol:

Tikrai rekomenduoju peržiūrėt Spaced. Nedaug serijų, tačiau jos tikrai nuostabios. Nežinau ar yra atsisiųst su vertimais, bet patariu žiūrėt originalia kalba (anglų).

10/10.

Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2011-10-21, 16:21

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Stunner

™Lauris™--HELL YEAH

• nMo nariai
4
Nip/Tuck ir LOST, na o dabar tai WALKING DEAD :D

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Iš senų - Friends. Amžiams jis man bus mėgstamiausias. Arčiausiai jo man mėgiamumu tapo Lost ir The Office.
Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
  • Friends - labai ypatingas serialas, kuri atradau tik pries pora metu, bet nieko geresnio su tokiu humoro jausmu bei emocionaliu rysiu su veikejais iki siol negaliu rasti, o nudejau (paieskoje) jau ne viena sitcom'a. Nuostabus kureju darbas. Chandler Bing :D
  • <...> - tarpas, kad pabrezti duobe tarp Friends ir likusiu TV sitcomu.
  • The Big Bang Theory - as kiek save pamenu esu nerdas, geekas, pointdexteris ir no-liferis, kuris kartu domisi JAV pop kultura, taigi suprasti kodel man patinka sis sitcomas nera sudetinga. Humoras yra savo isskirtinio "skonio" ir skiriasi nuo daugumos kitu sitcomu. Sheldon Cooper :?
  • How I Met Your Mother - pastaroju metu sis bando prasimusti i mano №3 vieta ir, sprendziant is dabartiniu sezonu seriju, jis pranoksta The Big Bang Theory - tiesiog pastarasis uzsidirbo sau reputacija ankstesniais sezonais. HIMYM yra kazkas artimesnio [bet, to paciu, nebando emulioti] Friends serialui ir tuom kelia man simpatija. Barney Stinson :lol:
  • Married... with Children - zanro klasika. Revoliucinis savo laikams sitcomas, isskirtiniai personazai ir sarkazmo bei satiros vadovelis. Al Bundy :lol:
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
  • Modern Family - cia, t.y. uz Top 5 ribu, jau prasideda ne tokie svarbus man serialai, kurios nelaikau kultiniais [nes ankstesnius tokiais laikau]. Tai malonus i visa seima orientuotas sitcomas, kuris tiesiog maloniai atpalaidoja po darbo su pozetivia ir nesunkiai sekama plot, nereikalaudama is ziurovo daug galvoti.
  • Joey - serialas, kuris padejo man su "Friends" withdrawal simptomais ir svelniai nuleido mane ant zemes po to serialo pabaigos.
  • NewsRadio - nusprendziau uzmesti aki i si darba, nes girdejai, kad Joe Rogan labai megdavo dirbti tame sitcome bei gire visa kolektyva.
  • The Office - cia kalbu apie originalu britu seriala. Labai neiprastas serialas, su labai nejaukiu (?) humoro jausmu. Niekur jame garsiai nesijuokiau, o kai ji ziurejau, gal jis mane net siek tiek slege ir norejau mesti ji ziureti. BET kai baigiau visas serijas, pajutau, kad noriu daugiau ir kad, giliai viduje, jis man istikruju patiko. Bizarre jausmas.
  • Seinfeld - amerikieciai placiai laiko tai geriausiu visu laiku sitcomu. Man gi jis nelabai patinka. Dar nebaigiau visu sezonu, bet pirmus du verciau save ziureti be noro, tik kad suprasti kas jame ypatingo. Veliau pradejau isitraukti ir pradeda patikti kaip kiekviena serija pateikia labai iprastas buitines problemas/temas labai neiprasti komedijos kampu. Vistiek serialas yra vienas tu, kurie imponoja savo desimtmeciui/kartai ir neissilaiko su laiku (nors tai sekmingai daro DAR SENESNIS Bundy seimynas).
    Animaciniai serialai:
  • South Park
  • Family Guy
  • American Dad!
  • The Simpsons
  • Futurama
  • Robot Chicken
  • The Cleveland Show

Goldberg

Baltas diržas

• Naujokai
8
AS tai pat Friends pradejau ziureti tik pries keleta metu ir tik tada supratau ka praradau jo neziuredamas anksciau.Budamas mazas tiesiog perjungdavau juos ir ziuredau bet ka kita tik ne si seriala. Bet po keleto metu pamilau si nuostabu seriala ir puikios jo aktorius Friends FTW.

Šį pranešimą redagavo Goldberg: 2011-10-23, 11:53

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0