Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Monday Night RAW Version 1

Temoje atsakymų: 232

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0

Rodyti pranešimąBeef, Jan 21 2006, 08:12 PM, pasakė:

Nesupratau kodel Angle dare top rope angle slam, jei HBK turejo kickoutinti, gi per ironman po sito veiksmo HBK nebe kickoutino, tai kodel dabar, per toki ne ypatingos svarbus matcha reikia angle slama nuvertinti ?

Pagal sita tavo posta galima suprasti, kad visi matchai turi buti vienodi :)

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Nu jei neklystu per WM matcha HBK kickoutino po paprasto angle-slam, o po to ir po super angle slam

Beef

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąLix, Jan 21 2006, 09:08 PM, pasakė:

Nu jei neklystu per WM matcha HBK kickoutino po paprasto angle-slam, o po to ir po super angle slam

WM cia yra super svarbus matchas, per kuri, pagal mane, ir turetu buti tokie kick-outai.

Truballer, ne kad vienodi matchai, bet sodinamas Angle finisheris :)

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
Pirmiausiai nelabai suprantu, kur tu matai ta jo finisherio nuvertinima. WM super svarbus matchas ? O koks tada turetu uti matchas, kuris kaip ir lemia jo kariera (nu ar kazkas panasaus ten buvo) ? Nu o dabar kodel nebuvo kickoutinta per iron man ? Gal todel, kad ten iron man. Ten visi pavarge, atiduoda visas jegas ir panasiai. Todel ten kickoutinti pritruko jegu. Cia tik vienas is tokiu variantu.

Lix

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąBeef, Jan 21 2006, 10:59 PM, pasakė:

WM cia yra super svarbus matchas, per kuri, pagal mane, ir turetu buti tokie kick-outai.

Turetu? Gi man atrodo visuose matchuose HBK su Angle taikesi padaryti ****-***** matcha, taip kad cia nieko isskirtinio ju WM matche nematau. O "sodinamas" tai cia juk daug tokiu atveju yra buve, tuo labiau kad Angle Slam nera pagrindinis jo finisheris. Pvz paimkim kad ir kelis naujesnius atvejus - Cena kick-outina po vieno Spear, nors yra "labai sumustas", Flair atlaiko 3 Pedigree, Benoit kickoutina po lowblow ir Scissor's Cick :)

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąTruBaller, Jan 21 2006, 11:15 PM, pasakė:

Pirmiausiai nelabai suprantu, kur tu matai ta jo finisherio nuvertinima.
Man pvz. labai nepatiko, kad HBK isvis nesellino Ankle Lock'o - po keleriu Ankle Lock'u - jis vaiksciodavo lyg niekur nieko ir buvo net padares savo firmini pop-up'a.

Rodyti pranešimąLix, Jan 22 2006, 10:08 AM, pasakė:

Turetu? Gi man atrodo visuose matchuose HBK su Angle taikesi padaryti ****-***** matcha, taip kad cia nieko isskirtinio ju WM matche nematau. O "sodinamas" tai cia juk daug tokiu atveju yra buve, tuo labiau kad Angle Slam nera pagrindinis jo finisheris. Pvz paimkim kad ir kelis naujesnius atvejus - Cena kick-outina po vieno Spear, nors yra "labai sumustas", Flair atlaiko 3 Pedigree, Benoit kickoutina po lowblow ir Scissor's Cick :)
Taikesi padaryti ****-*****?... Sakyciau jie prarado ta intuziasma, ar jie tiesiog nenori issikrauti 100% per nemokama TV. Bet matau cia Ir WWE kalte - wrestleriai negali isijausti i matcha, kai pvz. jie noretu padaryti MOTY, o jiems sako - bus nesvari pabaiga; tai ivyks ne per PPV, o per nekomama TV; nebus jokio buildup'o - argi tai tinkamos aplinkybes daryti ju #4 lemiama matcha? *Hell No!* Taigi jie nusprende tiesiog sumesti i si matcha visa tai, kas gavo pop'us praeitose matchose ir padaryti pagreitinta matcha, kuriam pristigo psichologijos.

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
Nu del nesellinimo tai cia isvis kita kalba. Beje, mes kalbejom apie Angle Slam.

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąTruBaller, Jan 22 2006, 05:57 PM, pasakė:

Nu del nesellinimo tai cia isvis kita kalba. Beje, mes kalbejom apie Angle Slam.
Suprantu. Bet as parodziau pavizdi, kad jei Ankle Lock'as bus taip sellinamas, kaip tai dare HBK - tai jis irgi greit nebus normaliu finisheriu. Juk Olympic Slam kadatais buvo irgi vienas pagrindiniu Angle'o finisheriu (net kai jis jau naudojo Ankle Lock'a) - bet palaipsniu, panasaus sellinimo deka, jis prarado savo finisherio 'galia'.
Norisi pacituoti Csonkos zodzius: "Is Shawn so fucking indestructible these days?" Tiesiog, as zinodamas kaip istikruju professionaliai gali sellinti HBK, buvau nustebes sio matchu.

girlscancry

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
Rydienos kovos bus:
1. Edge su pasirinktu partneriu pries Cena su jo pasirinktu partneriu
2. Kane pries Carlito
3. Trish Stratus su Ashley pries Candise ir Viktoria
4. HBK pries Shelton Benjamin ir jo mamyte
Nuotrauka
Nuotrauka

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
Nieko gero nenusimato ;) nu gal nebent HBK vs Benjamin :) Nu dar nebent Edge su Cena gerus partnerius issirinks :)

girlscancry

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
As galvoju jog rytoj gali kovoti Edge su Triple H ir Cena su Big Show. Nes tada visi keturi aiskinsis tarpusavio santykius.
Nuotrauka
Nuotrauka

Lix

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimągirlscancry, Jan 22 2006, 09:45 PM, pasakė:

As galvoju jog rytoj gali kovoti Edge su Triple H ir Cena su Big Show. Nes tada visi keturi aiskinsis tarpusavio santykius.

Gali but. Arba gali but ir Cena su Flair vs Edge ir koki nors heela(Snitsky, masters, carlito, hhh). `MalioK`, pats laikas butu atnaujint topica ;)

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąLix, Jan 22 2006, 09:56 PM, pasakė:

Gali but. Arba gali but ir Cena su Flair vs Edge ir koki nors heela(Snitsky, masters, carlito, hhh). `MalioK`, pats laikas butu atnaujint topica ;)
All done, Mr. Lix :)

Lix

• Administratoriai
36
Man atrodo Benjamin vs Micheals tai vel bus su nesvariu finishu, bet laimes Benjamin ir turbut Vince'o pagalba. Siaip man idomu kur nuves visas tas HBK vs McMahon feudas...

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
Manau i HBK pergale ;)

dogmas

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Sheltonas su savo mane jau nervina :/ HBK aisq pralos ;/

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
aha dbartinis sheltono gimickas SUX tox rimtas geras wrestleris buwo o dbar wisai ji sudirbo...

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Beef

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąSkorpio, Jan 23 2006, 06:19 PM, pasakė:

aha dbartinis sheltono gimickas SUX tox rimtas geras wrestleris buwo o dbar wisai ji sudirbo...

Uztat vakar afigiena matcha su HBK suwrestlino :D

Tai beje ir buvo idomiausias dalykas per si RAW, kazkaip kai isejo Kurt labiau laukiau SD nei RAW :\

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimądogmas, Jan 23 2006, 03:35 PM, pasakė:

Sheltonas su savo mane jau nervina :/ HBK aisq pralos ;/
timpt....;)

Nuotrauka
Nuotrauka

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
Shitas RAW nuobodokas buvo, bet patiko Cenos istorija about a boy and a hoe :D nu dar Shelton vs HBK geresnis matchas buvo, biski issigandau kai darant superplex`a nuslydo sheltono koja, buvo atejus mintis, kad HBK galejo susizeisti, aciu dievui nieko neivyko blogo ;) o kiti matchai nieko verti...aj HHH pasisakymas patiko, turbut vel matysim sena gal ir nelabai gera Triple H, o Edge tikriausiai taps kaip jis pats sake jis bus trumpalaikis champas :D

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
Nu aplamai kiek ziurejau man visi Hbk vs Shelton matchai patiko nemaciau sio tai kiek gavo * ?

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0

Rodyti pranešimąSkorpio, Jan 25 2006, 09:27 PM, pasakė:

Nu aplamai kiek ziurejau man visi Hbk vs Shelton matchai patiko nemaciau sio tai kiek gavo * ?

***3/4

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąPie Man, Jan 25 2006, 03:46 PM, pasakė:

(...)
o Edge tikriausiai taps kaip jis pats sake jis bus trumpalaikis champas :D
Kad ashkaip suprataw jis sake butent kad tokiu nebus:) Sake jis nebus 16 kartu, nes jo vienas axujenas bus:D

Nuotrauka
Nuotrauka

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
Nu visi WWE ir wrestlinge sako, kad niekada nepraleimes :D

Lix

• Administratoriai
36
As tikiuosi kad Edge bus trumpalaikis champas, bet kad is jo atims title ne Cena :D

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0