Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Monday Night RAW Version 1

Temoje atsakymų: 232

BitlasLt

Žalias diržas

• nMo nariai
0
BEt dabar turbut tures kova su kane .Kazi ar BRM sugebes pirma kart iveikt Umaga.Jai prakistu isviso wwe nusivlciau ,

MarkaL

Oranžinis diržas

• nMo nariai
-3
Nemanau kad Kane laimes priesUmagai,nu gi jis The undefeated Umage kaip WWE ir manau,kad jei Umaga pralostu tokiam kaip Kane visas jo bulidinimas butu per niek,ta prasme bent mano nuomone Umaga pralosdamas turetu kazka padet labiau iskelt,o Kane ir taip gan populiarus ir neslepsiu nera jis lb jau jaunas.
Nenusiimsiu sito paraso, kol:
1. Hulk Hogan netaps TNA world champu
2. David Arquette netaps grand slam champu
3. Chris Masters netaps NPJW world champu
4. CM Punk prades gert Coca-Cola
5. Shawn Michaels grys i pro-wrestling'a
6. Triple H surinks daugiau world title reign'u nei Ric Flair
And I mean it

Guest_Raiden_*

• Svečiai

The Grappler, Aug 30 2006, 06:16 PM, pasakė:

Tipo tas kur is nykshchio tablete duoda?

Nu TIPO taip.

Del Kane'o visko gali buti,jei jis jobino snitskiui (kai sis vos debiutavo) per Vengeance (regis 04) taj Umagai irgi gal pajobins. :P

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

MarkaL, Aug 30 2006, 11:17 PM, pasakė:

Nemanau kad Kane laimes priesUmagai,nu gi jis The undefeated Umage kaip WWE ir manau,kad jei Umaga pralostu tokiam kaip Kane visas jo bulidinimas butu per niek,ta prasme bent mano nuomone Umaga pralosdamas turetu kazka padet labiau iskelt,o Kane ir taip gan populiarus ir neslepsiu nera jis lb jau jaunas.
O Kennedy nebuvo buildinamas kaip undefeated, bent jau unpined, ir po to shvariai ahrdzhiuj gavo... vieninteli karta.. chia logikos daug?
ishvada - wwe logikos neieshkok

Nuotrauka
Nuotrauka

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
blin kazkokia show man darosi kaip dejavu RAW...
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36

koltasXxX, Aug 31 2006, 05:35 PM, pasakė:

blin kazkokia show man darosi kaip dejavu RAW...

Tai isivaizduok jei tu 10 metu ziuretum RAW tai tau kiekvienas show butu deja vu.

koltasXxX

• Išbaninti
0
jo butu jega ;] , dabar bent gal nawja jefff gryzimas
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
Net neisivaizduoju kam gali jie duoti umaga suest, nei hardziui manaunei cenai kogero netex, HHH / HBK gal kada ateityje. Kane - jokiu shancu mano manymu. bet priminsiu ka ir fortaz sake wwe - nera logikos..

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Lix

• Administratoriai
36
Is Wrestling 3 R's straipsnio:

Larry Csonka pasakė:

2 RAW guys = 3 Smackdown guys and 1 ECW World Champion.

1 owner and 1 Son > 1 ECW World Champion, 3 Smackdown Guys and 2 Raw Guys.

Ech, ta WWE logika... ;)

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
Spoiler'is

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Skorpio, Sep 6 2006, 05:38 PM, pasakė:

Ir dar idomu butu * suzinot sio raw.
Hmmm... nzinau kada rasiu drasos vel uzsiimti pirmais SD!, ECW ir RAW postais - gal jau greit vel pradesiu pirmame poste ivertinimus rasyti. Bet kolkas...

Spoiler'is

Lix

• Administratoriai
36

Skorpio, Sep 6 2006, 05:38 PM, pasakė:

Spoiler'is

crYme = The Rottweilers(ROH stable) rip-off'as <_< Super Crazy pusho negaus, bet gali buti kad darys koki nors mini-feuda tarp ju, o lemiama matcha turetu laimet Mastersas(kuris man pastarauoju metu pradejo visai patikti).

MarkaL

Oranžinis diržas

• nMo nariai
-3
Spoiler'is

And I mean it

Lix

• Administratoriai
36

MarkaL, Sep 6 2006, 07:03 PM, pasakė:

Spoiler'is

Cia siaip todel, kad D-X nebuvo main evente, o RAW dominavo Edge vs Cena feudas :)

Ezzy

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
Spoiler'is

Nuotrauka

MarkaL

Oranžinis diržas

• nMo nariai
-3

Lix, Sep 6 2006, 04:07 PM, pasakė:

Cia siaip todel, kad D-X nebuvo main evente, o RAW dominavo Edge vs Cena feudas :)
Siaip nu jo,bet DX nera taip ir blogai tik kad jau atsibodo ju feudas su McMahonais.
And I mean it

WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
0

Lix, Sep 6 2006, 03:59 PM, pasakė:

crYme = The Rottweilers(ROH stable) rip-off'as :D Super Crazy pusho negaus, bet gali buti kad darys koki nors mini-feuda tarp ju, o lemiama matcha turetu laimet Mastersas(kuris man pastarauoju metu pradejo visai patikti).

crYme = The Rottweilers. Situo sakiniu tu stipriai sumenkinai Rottweiler'ius... pamacius ta anonsa man jie nepanasus i rottweriler'ius.. jie kazkokie klaunai kurie "nusikaltimus" filmuoja? wtf? jie kaip daunai issidirbineja pries kamera "wogdami" parduotuwe? cia klaunai o rottweiler'iu gimmickai rimti gangsta, wos ne zudikai (nu cia labiau apie homicide ypac po jo feudo su cabana) tikrowiski o ne kazkokie klaunai..
Nuotrauka
Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
pralejdai papildyma kad = rotweilers rip-off'as.

Nuotrauka
Nuotrauka

Lix

• Administratoriai
36

WinstoN, Sep 6 2006, 10:34 PM, pasakė:

crYme = The Rottweilers. Situo sakiniu tu stipriai sumenkinai Rottweiler'ius... pamacius ta anonsa man jie nepanasus i rottweriler'ius.. jie kazkokie klaunai kurie "nusikaltimus" filmuoja? wtf? jie kaip daunai issidirbineja pries kamera "wogdami" parduotuwe? cia klaunai o rottweiler'iu gimmickai rimti gangsta, wos ne zudikai (nu cia labiau apie homicide ypac po jo feudo su cabana) tikrowiski o ne kazkokie klaunai..

wtf ziuri RAW? Ar cia Razieliaus paprasei parodyt segmenta? :D

Ir matai, cia WWE, cia zudiku nebus, cia visi gimmickai = klounai, nes tik taip jie inesa entertainmento. Ir nesuprantu kaip as cia sumenkinau Rottweilers, jei pasakiau, kad WWE pasivoge gimmicka is ROH...

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
ne nu tipo sumenkinai nes pasakiai kad rottweileriai tas pac kas cryme.

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Lix

• Administratoriai
36

Skorpio, Sep 7 2006, 03:33 PM, pasakė:

ne nu tipo sumenkinai nes pasakiai kad rottweileriai tas pac kas cryme.

Na gerai, prisipazinsiu nemates beveik to sgemneto, nes ji prasukau kaip ir daugeli man neidomiu segmentu, pamaciau tik kad jie kazkokie gangstos, kurie is isvaizdos buvo panasus i rottweilers, todel ir sakau :D Isvis, WinstoN, prie taves kai paminama kazkas susijusio su ROH, tu vistiek prie kazko prisikabinti, bet tai nereiskia, kad zodis ROH ir viskas kas su tai susije yra uzdrausta forume.

WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
0

Lix, Sep 7 2006, 12:30 PM, pasakė:

wtf ziuri RAW? Ar cia Razieliaus paprasei parodyt segmenta? :D

Ir matai, cia WWE, cia zudiku nebus, cia visi gimmickai = klounai, nes tik taip jie inesa entertainmento. Ir nesuprantu kaip as cia sumenkinau Rottweilers, jei pasakiau, kad WWE pasivoge gimmicka is ROH...

nu ziuriu nuo to laiko kai jeff'as gryzo.. nu o tai tada nx kane'as kaip koks daunas pries kameras nesokineja? nx nerodo jokiu segmentu kaip jis zmones zudo ar pan... nu o man ju gimmickai nepanasus wisiskai... tik pagrindas - gangsta o skirtumu tarp tu gimmicku labai daug

Citata

Na gerai, prisipazinsiu nemates beveik to sgemneto, nes ji prasukau kaip ir daugeli man neidomiu segmentu, pamaciau tik kad jie kazkokie gangstos, kurie is isvaizdos buvo panasus i rottweilers, todel ir sakau smile.gif Isvis, WinstoN, prie taves kai paminama kazkas susijusio su ROH, tu vistiek prie kazko prisikabinti, bet tai nereiskia, kad zodis ROH ir viskas kas su tai susije yra uzdrausta forume.

nu tai prisikabinu todel, kad dazniausiai kazkas nusisnekama ar pan... be to jai jau kazkas kalba apie roh man negalima prisijungt? o dabar gali paaiskint nu butu geriau, kad parodytum, kur as grieztai uzdraudziau ir prigrasinau, kad apie roh negalima uzsimint?
Nuotrauka
Nuotrauka

Lix

• Administratoriai
36

WinstoN, Sep 7 2006, 03:48 PM, pasakė:

nu tai prisikabinu todel, kad dazniausiai kazkas nusisnekama ar pan... be to jai jau kazkas kalba apie roh man negalima prisijungt? o dabar gali paaiskint nu butu geriau, kad parodytum, kur as grieztai uzdraudziau ir prigrasinau, kad apie roh negalima uzsimint?

Kazkada per MSN atrodo sakei, nors forume gal ir ne :D Taip, man buvo bloga nuotaika kai rasiau ta posta + tu kabinejiesi = bloga nuotaika islieji ant taves :D

PS: O tai kodel apie RAW nediskutuoji?

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
this offtopic ends now.
PM, MSN, IRC.

Nuotrauka
Nuotrauka

koltasXxX

• Išbaninti
0
fainas sitas visai RAW buvo faini tag machai ir openeris kuris is 5 sek macho pavirto y kates ir peles zaidima , bent jau ydomiai atrode ir paaiskinkit su Trish kaip , tipo ce paskutinis jo ne PPV machas , o per PPV nus paskutinis machas ?
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Vartotojų skaito šią temą: 6

narių: 0, svečių: 6, slaptų narių: 0