Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Nemegstamiausias RAW talentas

Temoje atsakymų: 183

Guest_Mercy_*

• Svečiai
nepatinka man karlitas,jerikas nu ka as zn seneu normalesnis buwo..............................................
kas cia dar.....snitskis,folis,

Guest_Raiden_*

• Svečiai
Kurt angle,Carlito.

Guest_Triple-H`_*

• Svečiai
Jo Mercy pritariu , Carlito tai loxu loxas . O jo cabana pats hujoviausias pokelbiu show .

Guest_The Hero_*

• Svečiai
Man Tai nepatinka Snitskis ! Didelis ir durnas

Re-Powaz

Žalias diržas

• nMo nariai
0

TruBaller pasakė:

Siaip butu labai gerai jei paminetum bent viena dalyka, del ko jis blogiausias.

P.s. del to, kad sumuse Cena, netinka.
Ne del to kad jis Cena atidauze tai cia nieko, bet kad jis ar butu face ar heel jis vistiek nusisneka. Bet dbr kai jis isejo (ir gerai padare :P ) labiausiai uzknisa hoganas su tuo savo nemirtingumu pries 20metu jis buvo shustras bet tikrai ne dbr

Guest_X_PaRty_*

• Svečiai
Nzn kap jum Angle Ir HBK
Angle todel kad viska as galiu viska padarysiu
HBK pries visus sokas

Guest_Maveriks_*

• Svečiai
nepatinka Eugene : nu nzn nevirskinu as jo...
per daug ten nusitampa jau jis, gal vaikam ir patink mazesniem bet man tai nelabai...

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
ydomiai vertinat ;] , pagal scenariju , o ne sugebejimus ir technika
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Guest_Anax_as_*

• Svečiai
Man Carlito nepatinka ypac jo pokalbiu show :D

Guest_kalakutas_*

• Svečiai
Carlito, Tomko, Cristian.

dogmas

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Christian SmackDowne! Isikalkit i galva kada nors.

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
0
Kurt Angle,HBK,Carlito

Guest_Submision Fighter_*

• Svečiai
Seniau labaj patykdavo o dabar jau nebe tai Y2J

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
0
LOL CHRISTIAN IN SMACKDOWN! :?

Wilkins

Baltas diržas

• Naujokai
0
Snitsky - lopas nr. 1
Tomko - lopas nr. 2
Viscera - lopas nr.3
Masters - lopas nr.4
Dar nepatinka, kad Edge'as nuolatos pushinam'as :)

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
0
Nu jo Viscera kai uzgriuna taj .... ;)

WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
0
X_PaRty kiek supratau tu pasikeitei nika kad sunormaletum su postais ar seip atsikratyt blogos x_party reputacijos? na tai seip tau nelabai sekasi... ir galetum pasistenkt nors dabar normalesnius postus...
Nuotrauka
Nuotrauka

Wilkins

Baltas diržas

• Naujokai
0

Winston pasakė:

X_PaRty kiek supratau tu pasikeitei nika kad sunormaletum su postais ar seip atsikratyt blogos x_party reputacijos? na tai seip tau nelabai sekasi... ir galetum pasistenkt nors dabar normalesnius postus...
Kam tu cia skiri? Nelabai supratau?

WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
0
GhZ na tiesiog del jo postu ir wienodo ip su tokiu 1 asmeniu kuris pasizymejo kai kuo...
Nuotrauka
Nuotrauka

Guest_Stone Cold_*

• Svečiai

Hunter pasakė:

Man abu jie su kristianu apgailetini kai rodo ju kovas tai einu kokios arbatos pasidaryt ar ko :)

nu tomko tai nu toks ir tera..bet Captain Carisma zaibys ira! nu kaip kowotojas gal neipac bet jo harakteris,niekso sypsena,pasitikejimas sawim ir wisas tas Carisma afigiena :twisted: visa tai irode jo solo pasirodymas Backlashe 2005 :!:

daba lewiausi RAW ira Benoit, Jerico ir beabejo tie visi lohai carlitai ir ten visokie wos zinomi.. Ir Cena visiskas nulis man..greiciau ateitu OCT 3 kai gris HHH Foley ir beabejo ASH! :roll: :twisted:

Nu kristijanas seip jau smackdowne beje;] Na o is visu laiku visu lygu pac daunas didziausias nekenciu - JBL. kaip per balcklasha Christianas sake :
He's no wrestlin' GOD - only the GOD of Booring! :twisted:

HARDCORE-AUGAS

EHW 4 LIFE!

• nMo nariai
0

Stone Cold pasakė:

Hunter pasakė:

Man abu jie su kristianu apgailetini kai rodo ju kovas tai einu kokios arbatos pasidaryt ar ko :)

nu tomko tai nu toks ir tera..bet Captain Carisma zaibys ira! nu kaip kowotojas gal neipac bet jo harakteris,niekso sypsena,pasitikejimas sawim ir wisas tas Carisma afigiena :twisted: visa tai irode jo solo pasirodymas Backlashe 2005 :!:

daba lewiausi RAW ira Benoit, Jerico ir beabejo tie visi lohai carlitai ir ten visokie wos zinomi.. Ir Cena visiskas nulis man..greiciau ateitu OCT 3 kai gris HHH Foley ir beabejo ASH! :roll:

pirmas dalykas tu ziauriai veluoji kalbos apie backlash baigesi senai kaip ir PPV, antras man atrodo kad tu klysti, kaip tik Benoitas ir Jerichas ira geri wrestleriai tik WWE ne ka daro is ju :D
ir kaip tik benoitas jau seniai SD o ne RAW
Nuotrauka

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
Pirmiausiai, tai nei Benoit, nei Y2J nera lievi :) (aisku nebent cia savo simpatijas jiems issakiai, o ne reiskia, kad jie lievi). Antra, tai jei tu nezinai tu wrestleriu, tai enreiskia, kad jie niekam nezinomi loxai :D

Toliau... Benoit jau nebera raw jau kokius du menesius ir turbut dar nezinai, tai jis dabar kaip ir US Champ :D
Y2J dabar isvis nera kompanijoje. Jis kaip ir FIRED :D

Tu ten minejai visu laiku visas lygas, tai tikrai butu idomu suzinoti kiek ju zinai. Cia toks klausimas, i kuri nera butina atsakyti, tai geriau to ir nedaryk :D

Guest_aMiGoo_*

• Svečiai
nu gal Snitsky bet dar nzn

Guest_lita_*

• Svečiai
matt hardy ir kane

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0

lita pasakė:

matt hardy ir kane

hehe :D Ir turbut zinau del ko :D

Siaip speju, kad wrestlingu domiesi neseniai, turint galvoje, kad patinka Lita, o nepatinka Matt'as.

Beje, Matt'as jau nebera raw rosteryje :D Jis dabar SmackDown.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0