Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Nemegstamiausias RAW talentas

Temoje atsakymų: 183

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0
The Miz nemėgstamiausias vien dėl to, kad jo gimickas panašus į P-----ro, tarp kitko kaip ir Morrisono. Bet Pastarasis yra kur kas techniškesnis, todėl labiausiai nemėgstu THE Miz.

Nuotrauka

erikiukas

Baltas diržas

• Naujokai
0
Santino Marella... nieko gero neparodo, gimikas is viso toks durnas kad durnesnio ir but negali..

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Na nemegti personaza aisku galima - cia skonio reikalas, bet kad jis nieko gera neparodo? Zmogus turi gera komiska gimmicka (steriotipiska itala) ir nuostabiai dirbasi su mic'u. Beabejo, jis nera technikos stebuklas, kai reikalas liecia jo darba ringe, bet ant mikrofono jis neikainojamas. Jis rimtai over su ziurovais ir nepamirskim, kad WON praeitais metais isrinko ji 2007 metu geriausiu gimmicku, nustamdami i sali Black Machismo, MVP ir King Booker :D Siaip jis yra naturalus manageris, bet, deja, zmogus dirba siais laikais, kai vadybininku yra mazai. Prisimenu per LAW, reges Lovrasnky, pasake kaip butu smagu jei jam duotu vadovauti visa moteru stable :D

erikiukas

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimą`MalioK`, 2008-03-25, 20:23, pasakė:

Na nemegti personaza aisku galima - cia skonio reikalas, bet kad jis nieko gera neparodo? Zmogus turi gera komiska gimmicka (steriotipiska itala) ir nuostabiai dirbasi su mic'u. Beabejo, jis nera technikos stebuklas, kai reikalas liecia jo darba ringe, bet ant mikrofono jis neikainojamas. Jis rimtai over su ziurovais ir nepamirskim, kad WON praeitais metais isrinko ji 2007 metu geriausiu gimmicku, nustamdami i sali Black Machismo, MVP ir King Booker :D Siaip jis yra naturalus manageris, bet, deja, zmogus dirba siais laikais, kai vadybininku yra mazai. Prisimenu per LAW, reges Lovrasnky, pasake kaip butu smagu jei jam duotu vadovauti visa moteru stable :D

Pritariu, kad jis nuostabus su mic'u, taciau topico tema sako: "Nemegstamiausias RAW kovotojas".. O is jo toks kovotojas kaip is Big Show balerina..

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
1. Nieks nesako, kad sioje temoje kovotoja reikia vertint tik pagal in-ring skills.
2. Jej jau antram poste teigi, kad cia reiketu vertint tik kaip kovotojus, tai kam pirmam kisi jo gimick'a?

Nuotrauka
Nuotrauka

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
***** NR 1 - UMAGA - Teslius ir tiek ir jis man ziaurei nepatinka... kiti sakys kad jis puikiai atlieka savo gimicka bet man tas gimickas ziaurei nepatinka todel man jis yra ***** NR. 1

***** NR 2 - John Cena - Nu ** koki jis sansa turi taisytis... na poto booinimo pasitaise truputi bet tik truputi.. bande uzvest publika irt.t. todel jis nera ***** NR 1

***** NR3 - Snistky - Vien delto kad dantys geltoni :? (joke) o rimtai tai jo skilai 0... Kad ir jo finisheris kaip THE FU paprastas slam ** tas uzsikelimas bet metimas tai paprastas

***** NR4 - Randy Orton - Man jis nepatinka ir tiek :) todel jis ***** NR 4

***** NR5 - Floyd MoneyFlethwer - Krc jam reiketu nesikist i WWE =(

PS. Negailejo man Mailok Warno =)

Šį pranešimą redagavo algirduhas21: 2008-03-28, 14:27

Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Sakytau nesikeikt, kaip pirma.
Del tesliu nemegimo, tai netolimam tavo "lopas x" sarase ir Samoa Joe turetu but, jo?

Nuotrauka
Nuotrauka

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimąFortaz, 2008-03-26, 20:49, pasakė:

Sakytau nesikeikt, kaip pirma.
Del tesliu nemegimo, tai netolimam tavo "lopas x" sarase ir Samoa Joe turetu but, jo?
Ne į temą
he's fat and his skills are wack (negalejau susilaikyt)

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34
algirduhas21, prasau paeditinti savo posta ir pakeisti kieviena keiksmazodi pvz. zodziu "nemegstamiausias" - kurkas tinkamiau ir pagarbiau. Kolkas gauni +20% ispejimo uz 11 taisykles pazidima. Jei nepataisi gausi papildomai uz kiekviena praejusia diena.

Rodyti pranešimąalgirduhas21, 2008-03-26, 22:04, pasakė:

LOPAS NR 1 - UMAGA - Teslius ir tiek ir jis man ziaurei nepatinka... kiti sakys kad jis puikiai atlieka savo gimicka bet man tas gimickas ziaurei nepatinka todel man jis yra LOPAS NR. 1
Kaip jau pats uzsiminei, jis nuostabiai vaidina klasikini monster heel'a, bet taip pat jis vienas geriausiu big man'u versle. Praeitais metais Meltzeris priskire jam septynius ***+ matchus. Ir sius metus jis pradejo su **** matchu pries Hardy. Taigi jis nuostabus SHW darbuotojas.

Sharkis

Baltas diržas

• Naujokai
0
man tai nemegstamiausias Cody Rhodes krc jokio talento pas ji nematau tevas buvo garsus bet jis toks nera

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
pagal ka tu vertini naujoko talenta?
Pvz palygink tavo nuomone paskutinio gero WWE naujoko talenta su Cody Rhodes talentu:)
"tevas buvo garsus bet jis toks nera" - na del to niekas ir nesigincija, bet juk ne garsumas talenta lemia;)

Nuotrauka
Nuotrauka

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Cody Rhodes = Randy Orton nr.2 beveik visais atzvilgiais

Sharkis

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąWalleris, 2008-03-27, 16:52, pasakė:

nemanau kad jo laukia toks likimas kaip RKO

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąWalleris, 2008-03-27, 16:52, pasakė:

Gal galetum pavardinti tuos atzvilgius? :)

Nuotrauka
Nuotrauka

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimąFortaz, 2008-03-27, 19:30, pasakė:

Gal galetum pavardinti tuos atzvilgius? :)
1)Jie abu gavo ankstyva pusha legendiniu teveliu deka
2)Cody movesetas yra laaaaabai panasus i Ortono moveseta ankstyvais jo metais WWE
3)Cody isvaizda yra labai panasi i Ortono isvaizda ankstyvais metais WWE.
4)Cody gimmickas yra labai panasus i ankstyvaji Ortono gimmicka, toks tipo ala "young good kid".

Na, aspektai tik 4, bet manau tikrai svarbus.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Puiku - jej moki argumentuoti, tai reiketu daryti is karto, be mano paklausimo;)

Nuotrauka
Nuotrauka

Paulius

Geltonas diržas

• Nariai
0
Santino Marella atsibodo jis man su tom savo nesamonėm :lol:

Justaitis

Baltas diržas

• Naujokai
0
Jo Santino Marella reikia mest greiciau, dar nepatinka JBL

Atlantaz

Geltonas diržas

• nMo nariai
0
Kas man nepatinka tai hornswogle tik nepamenu ar jis raw brande. Mest ji lauk tik toki.

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąGoldberg, 2008-05-13, 22:10, pasakė:

Kas man nepatinka tai hornswogle tik nepamenu ar jis raw brande. Mest ji lauk tik toki.
Hornswoggle priklauso SmackDown! rosteriui. Kita karta nepatingek ir, pries rasant, uzmesk aki i RAW, SmackDown! ir ECW sudeciu puslapius.

Chairman

Baltas diržas

• Naujokai
0
Aš tai kažkodėl labai nemėgstu Cody Rhodes ir Ted Dibiase, nes jų gal nuobodžiausios kovos, bent jau man.

dr.domas

Baltas diržas

• Naujokai
0
Man nemėgstamiausias RAW lygos wrestleris yra Cody Rhodes.

EvolutionRKO

Baltas diržas

• Naujokai
0
Edge - be komentaru...

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12

Rodyti pranešimąEvolutionRKO, 2008-08-17, 19:05, pasakė:

Edge - be komentaru...
Tavo post'as - taip pat be komentarų. Edge yra SmackDown brand'e jau net nepamenu nuo kurių laikų. Jei neklystu, nuo '06.
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąEvolutionRKO, 2008-08-17, 19:05, pasakė:

Edge - be komentaru...
+20% ispejimo uz neapgalvota pranesima.

Rodyti pranešimąBottom, 2008-08-17, 19:40, pasakė:

Tavo post'as - taip pat be komentarų. Edge yra SmackDown brand'e jau net nepamenu nuo kurių laikų. Jei neklystu, nuo '06.
Nuo 2007 metu geguzio 11 dienos, kai jis pasinaudojo MITB, kad tapti nauju World Heavyweight Championu, automatiskai tapdamas SmackDown! brand'o dalimi.

Vartotojų skaito šią temą: 4

narių: 0, svečių: 4, slaptų narių: 0