Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Neapaiskinamieji reiskiniai

Temoje atsakymų: 105

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Ne į temą

Rodyti pranešimąTukasW, 2011-07-30, 21:51, pasakė:

Gal turite patarimų, kaip būtų galima sapnuoti sąmoningai t.y kontroliuoti veiksmus sapne ir t.t, nes nemėgstu košmarų ir nenoriu 8h šiaip sau praleist.
Nuotrauka

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0

Citata

Gal turite patarimų, kaip būtų galima sapnuoti sąmoningai t.y kontroliuoti veiksmus sapne ir t.t, nes nemėgstu košmarų ir nenoriu 8h šiaip sau praleist.

http://www.demotyvacija.lt/paieska/visi/ka...na-1445797.html
Cia. As bandziau, man nepavyko. Ner kantrybes pas mane gulet 30min nejudant.

Nuotrauka

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Na sapnai man tai labai įdomus reiškinys. Aš nemoku kontroliuoti sapnų, tačiau man užtenka to, kad sugebu prisiminti sapnus (kartais net 2 per naktį). :D O dėl kontrolės, tai būna kartais tokių prikolų, kad aš negaliu sapne daryt ko noriu. Pvz. noriu atsistot, bet automatiškai vėl nugriūnu, arba noriu užlipt į kalną ir niekaip neina, nes vis nuriedu... :D Buvo pora sapnų apie mokyklą, kuriuos sapnavau vasarą. Vienas tokių buvo, kad rašau kažkokį anglų kontrolinį (man anglų labai lengva, eina 10), bet sapne tiesiog skaitau klausimą ir nežinau kaip į jį atsakyt. Taip prabėga laikas ir visi atidavę kontrus išeina. Lieku vienas kabinete ir pradedu panikuot. Labai nemalonus jausmas. :D Bet kas įdomiausia, kad jie atrodo tokie realūs ir net atsibudęs ryte aš trumpam pagalvoju ar tai nebuvo tikrovė. :D Beje, turbūt vsiem žinomas toks reiškinys, kai susapnuoji, kad kažką gauni, atsikeli ir ieškai to daikto ant spintelės/komodos. :D :D

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Stunner

™Lauris™--HELL YEAH

• nMo nariai
4

Rodyti pranešimąUnbroken, 2011-07-31, 01:34, pasakė:

Na sapnai man tai labai įdomus reiškinys. Aš nemoku kontroliuoti sapnų, tačiau man užtenka to, kad sugebu prisiminti sapnus (kartais net 2 per naktį). :D O dėl kontrolės, tai būna kartais tokių prikolų, kad aš negaliu sapne daryt ko noriu. Pvz. noriu atsistot, bet automatiškai vėl nugriūnu, arba noriu užlipt į kalną ir niekaip neina, nes vis nuriedu... :D Buvo pora sapnų apie mokyklą, kuriuos sapnavau vasarą. Vienas tokių buvo, kad rašau kažkokį anglų kontrolinį (man anglų labai lengva, eina 10), bet sapne tiesiog skaitau klausimą ir nežinau kaip į jį atsakyt. Taip prabėga laikas ir visi atidavę kontrus išeina. Lieku vienas kabinete ir pradedu panikuot. Labai nemalonus jausmas. :D Bet kas įdomiausia, kad jie atrodo tokie realūs ir net atsibudęs ryte aš trumpam pagalvoju ar tai nebuvo tikrovė. :D Beje, turbūt vsiem žinomas toks reiškinys, kai susapnuoji, kad kažką gauni, atsikeli ir ieškai to daikto ant spintelės/komodos. :D :D

Ne tau vienam taip, viska ka cia papsakojai galiu pritaikyt sau :D Visos pastangos sapne kazka daryti nueina per niek, dazniausiai pas mane sapnuose buna BEGIMAS nuo "ko nors" ir kaip reikia tikrai greitai pasisalinti niekaip neiseina kojos atrodo suakmeneja ir vos eina pabegti (apsunksta) :D O as galvojau, kad man vienam cia sitaip : )

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąTukasW, 2011-07-30, 21:51, pasakė:

Ne į temą

Sapnai yra tavo pasąmonės minčių kratinys, miegant tavo smegenys eina "laisvu" režimu tad labai sunku prognozuoti ar spekuliuoti, kas išlįs į paviršių. Froidas pvz teigė, kad visi sapnai kažkokiu būdu atspindi tam tikrus užslėptus troškimus ar norus. Iš esmės, kad kontroliuotum sapnus, turi kontroliuoti savo protą, paprasčiausias kelias į tą greičiausiai būtų meditacija. Košmarus dažnai gali sukelti stresinės situacijos, depresija, įtampa, jaudulys ir t.t. Dėl "šiaip sau praleist" tai tokiu pačiu stilium mąstant galima teigti, kad ir valgydami bei kviepuodami gaištame laiką :D

TukasW

Baltas diržas

• Naujokai
12
Ne į temą
Na, nesakau kad miegas yra nereikalingas. Jis būtinas, čia ir durneliui aišku, bet norėtųsi kaip nors turiningai praleisti tas 8 valandas, galbūt labiau save pažinti.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0