Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2009-04-22, 21:09
Tikiuosi nieks nesupyks, kad prikeliu tokia sena tema, bet ir man norisi pasirekst.
1.Sting - Starrcade 97. Nors pats matchas buvo apgailetinas nuo pradzios iki galo, bet tas entrance sukure tokia atmosfera, kad ta eventa istikruju butu galima vadinti epic.
2.Undertaker - WrestleMania 23. Most intimidating entrance in pro-wrestling history.
3.Shawn Michaels - WrestleMania XII. EPIC.
4.The Rock - Hollywood entrance. Kai pirma karta pamaciau si entrance per WM 19, tai buvo kazkas tokio! Ispradziu is sraiktasparnio skrydzio matom svytinti miesta, kuriame viskas mirga marga, tuo metu emocijos buna tokios lyg "WTH is this? I wanna see The Rock!" Ir tada isgirstam "...it's cooking... ir stai uzgroja The Rock muzika. Dwayne nors tuo metu ir budamas chicken-shit heelu, iseina i ringa be jokiu baeriu, susikaupes ir atrodantis ryztingai kaip niekada.
5.Goldberg - Vieno isskirtinio neivardinsiu, nes man patinka visi jo entrance. Ta muzika, fejerverkai ir chantai "Goooolberg, Goooolberg" visada sukuria nuostabia atmosfera.
1.Sting - Starrcade 97. Nors pats matchas buvo apgailetinas nuo pradzios iki galo, bet tas entrance sukure tokia atmosfera, kad ta eventa istikruju butu galima vadinti epic.
2.Undertaker - WrestleMania 23. Most intimidating entrance in pro-wrestling history.
3.Shawn Michaels - WrestleMania XII. EPIC.
4.The Rock - Hollywood entrance. Kai pirma karta pamaciau si entrance per WM 19, tai buvo kazkas tokio! Ispradziu is sraiktasparnio skrydzio matom svytinti miesta, kuriame viskas mirga marga, tuo metu emocijos buna tokios lyg "WTH is this? I wanna see The Rock!" Ir tada isgirstam "...it's cooking... ir stai uzgroja The Rock muzika. Dwayne nors tuo metu ir budamas chicken-shit heelu, iseina i ringa be jokiu baeriu, susikaupes ir atrodantis ryztingai kaip niekada.
5.Goldberg - Vieno isskirtinio neivardinsiu, nes man patinka visi jo entrance. Ta muzika, fejerverkai ir chantai "Goooolberg, Goooolberg" visada sukuria nuostabia atmosfera.
2009-04-23, 19:57
Triple H, manau geriausia visų laikų (bent jau kiek aš matęs), unikaliausia, labai gerai tinka muzika, nu žodžiu, viskas, kas man patinka iš HHH tai jo entrance (aišku, kai matom dažnai, tai pabodęs, bet šiaip manau, kad jo entrance geriausias (gražiausias gal)
Antroje vietoje Kane, vėl gi puikiai suderinta muzika, fejerverkai ir visa kita. (tik aišku kiek snesnė muzika ir entrance nei šiomis dienomis. KO gero, tada kai buvo su kauke)
ir traęioje vietoje būtų D-Generation X Nėr ką ir pridurt
p.s. Undertaker entrance man nepatinka, nors jis gali irgi geras visom prasmėm, bet man jis per ilgas ir aš jo neprasuku tik per PPV.
Antroje vietoje Kane, vėl gi puikiai suderinta muzika, fejerverkai ir visa kita. (tik aišku kiek snesnė muzika ir entrance nei šiomis dienomis. KO gero, tada kai buvo su kauke)
ir traęioje vietoje būtų D-Generation X Nėr ką ir pridurt
p.s. Undertaker entrance man nepatinka, nors jis gali irgi geras visom prasmėm, bet man jis per ilgas ir aš jo neprasuku tik per PPV.
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0