Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Megstamiausias entrance

Temoje atsakymų: 28

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
Nu ka, reikia kiek matau po truputi daryti foruma aktyviu, nes per paskutines dienas postu skaicius yra tiesiog apgailetinas. Tai va, viena tema. Kokie yra megstamiausi jusu entrance'ai ? Jei ka tai entrance yra tas, kaip wrestleris ieina i ringa. Bent jau mano supratimu ;)

RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
0
hm , A.J. Styles , bent jau man patinka , UT , kaip buna per wisokius WM kad su giltinem ar kuo ten ir kad jis "sklendzia" , Eddie su low-rideriu , Christopher Daniels , Goldberg (mat man patinka tokie "spark'ai" is virsaus) WCW rodos , gal klystu ..toliau.. tiesiog nepamenu..seip nlb tu entrance isskiriu..A TAIP! Dar jeff hardy TNA entrance ;)
Nuotrauka

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Jeff Hardy, Undertaker, Triple H, Batista. Daugiau neatsimenu...

Guest_putupas_*

• Svečiai
Undertaker,Ric Flair,,Triple H,Booker T ,Boogeyman .

WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
0
Triple H, Christopher Daniels (roh heel wersija), Jeff Hardy wwe/wwf entrance o ne dabartinis zombio parodijawimas..Austin Aries (ROH heel wersija), Colt Cabana, Spanky, The Rottweilers (wein tik jai kartu su jais J. Smokes), The Boogeyman dabar tik tiek prisimenu gal dar weliau kazka dadesiu ;)
Nuotrauka
Nuotrauka

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
Undertaker, Triple H, Jeff Hardy wwf/wwe, Boogeyman. Nu dar is dabartinio Jeff Hardy TNA entrance`o galima pazvengt pvz kai vos begdamas neatsitrenke i ring post`a ;)

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Bendrai entrance'ai - Goldberg'o (WCW, t.y. isijungia muzika, Doug Dellinger'is beldziasi i jo duris, girdime kaip Bill'as smogia galva i duris, iseina, jam is galvos teka kraujas, 6+ apsauginiai is krastu, ispila ant saves vandens, kibirksciai); Christopher Daniels (gera muzika, gerai pritampa prie gimiko - ko dar reikia? *Dabar WinstoN turetu pasakyti: "Titulo!"*), Ultimate Warrior'o - cia faktas, be sios muzikos ir sio isejimo jis nebutu tapes tokia zvaigzde.
Specifiskai:
Sting'o isejimas per Starrcade'97 - kai buvo tokia mistine kalba, lazeriai piese jo veida ant lubu, griaustinis (uzdaroje patalpoje;)) - zinau, visi lauke, kad jis nusileis nuo lubu ir daugelis buvo nusivyle, bet man tai buvo ispudinga.
Hulk Hogan'o isejimas per Hall of Fame'05 - as pats vos neapsiverkiau, zmones negalejo liautis kokias 10+ minuciu, Big Show/Giant'as verke - jautesi, kad isejo legenda.

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
0
Shawn Michaels be abejo ;)
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
1) Stingo nespecifiniai ishejimai (ishlindimas ish ringo, sraigtasparnis, virve)
2) Warrior begimas
3) Goldbergo WCW ishejimas, bet iki lajmint HW dirzha, nes po to tapo jau per daug ilgas.
4) Goldbergo, UT, Angle, Cenos parodijos su midget'ais:)

Nuotrauka
Nuotrauka

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
0
Benoit

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąTruBaller, Jan 4 2006, 07:43 AM, pasakė:

Nu ka, reikia kiek matau po truputi daryti foruma aktyviu, nes per paskutines dienas postu skaicius yra tiesiog apgailetinas. Tai va, viena tema. Kokie yra megstamiausi jusu entrance'ai ? Jei ka tai entrance yra tas, kaip wrestleris ieina i ringa. Bent jau mano supratimu ;)
O pachiam?;)

Nuotrauka
Nuotrauka

XEUS

nMo Wrestling Guru

• nMo Hall of Fame
7
Įdomiausias man yra Mil Mascaras entrance :) labiau pompastiško entrance vargu ar galima rasti, o mėgstamiausias tai Vaderio B)

Beef

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Jericho, Goldberg (wcw isejimo nemaciau, bet man patiko wwe versija), Paul London (ir Brian Kendrick) nu dar Vinco specifine eisena ir galu gale Stone Cold, niekuo neipatingas, bet jam iseinant jauciama energetika ir pasitikejimas savimi.

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0

Rodyti pranešimąFortaz, Jan 4 2006, 06:47 PM, pasakė:

O pachiam?:)

Pakankamai daug :D Net nezinau nuo ko reiktu pradeti. Nu gal ROH - Joe, Spanky, Aries, AJ Styles, Jeff Hardy, Dutt, Rhino, Hoyt, Goldberg, London (dabar ir Spanky), Mexicools, Boogeyman, Kennedy, Steve Austin. Ai net nezinau, ka daugiau pasakyti. Niekas dabar i galva nebesauna. Tai cia butu siek tiek man patinkanciu. Ai dar SAT pamirsau pamineti :D

Wiliuzzz

Baltas diržas

• Naujokai
0
Triple h,Angle,Shown Michaels,Undertaker

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
0
Shown? ;)
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Re-Powaz

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Na man tai Rock'o geras, Triple H, Benoit, Edge, Kane (ypac sprogimai), Ken Kenedy ir Rey Mysterio. Atrodo visi.
Nuotrauka

Wilkins

Baltas diržas

• Naujokai
0
1. The Undertaker - daartinis isejimas is ties geras (dazniau geresnis uz kovas buna :D )
2. The Rock - vien del muzikos ir Roko charizmos sukuriama nepaprasta atmosfera.
3. Bill Goldberg ir Ultimate Warrior - turbut vieninteliai dalykai, kurie buvo geri, kalbant apie juos, kaip apie wrestlerius :D
4. Ric Flair - nors ir nuvalkiotas, bet vis tiek gerai atrodo, ypac, kai teisejas, jam virve nuleidzia, lipant i ringa ;)

Guest_TuroK_*

• Svečiai
Triple H - man patinka jo entrance muzika ir dar kaip jis uzpurskia vandeni :D

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
Undertaker bet senajame jo gimicke kai jis isvaziuodawo su motociklu Rollin daina labai tiko nu man tiesiog ten buwo entranc`u entrance`as :D
Triple H tiesiog visada buna ispudingas entrance`as
is tna gal Jarretto ir Hardy isejimai patinka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
THE ROCK ! , tiesiog kai isgirst pirmus zodziu kazkaip pasidaro atmosfera "blemba pagaliau normalus zmogus y ringa ateis"
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Guest_astulka_*

• Svečiai
Na mano megstamiausias yra Batistos.
Taip pat patinka Triple H, Rey, Kane, Edge ir patikdavo Eddie.

Guest_Re1N_*

• Svečiai
1. Triple H
2.Jeff Hardy
3.The ROCK

orangeboy

Baltas diržas

• Naujokai
0
The Rock, HBK, Undertaker ir Kane su kauke!

TruBaller pasakė:

Rodyti pranešimąorangeboy, Feb 17 2006, 11:39 AM, pasakė:

Pritariu KoltasXxX! The Rock valdo!

Šį pranešimą redagavo TruBaller: 2006-02-17, 11:41

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
http://img111.imageshack.us/img111/8316/do...rs0oy9xq1hu.gif
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...