Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Sting - Back In Black!

Temoje atsakymų: 28

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
Cia Bam'ui del to Universal Studios sakiau :D

Beje, kas del zmoniu skaiciaus, tai kai kazkada as klausiai panasaus klausimo, tai pats mane mokiai, kaip tai susirasti :D

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąFortaz, Feb 1 2006, 10:51 PM, pasakė:

Che turbut ne man, nes ash ir ne viena klausima uzhdaviau ir ne adminas, jo?
Del Bam:
Taip, ten viskas vyxta Universal Studios (bent jau vyko, ash tik pasitixlint norejaw). Taj automatishkaj rejshkia ta pati.
Taj vis del, gal kas zhino:
1) Kiek (500 tixlumu) ten renkase zhmogeliuku
2) Kiek jie moka (jej moka) uzh bilietus?
ajshq chia apie Impact tapingus kalbu.
1. 775 (Impact); 900 (PPV) zmoniu.
2. Nemokamai. Tiesiog ispradziu i pastata ileidziami VIP, o veliau paprasti zmones (mirtingeji;)

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąTruBaller, Feb 1 2006, 11:03 PM, pasakė:

Cia Bam'ui del to Universal Studios sakiau :D

Beje, kas del zmoniu skaiciaus, tai kai kazkada as klausiai panasaus klausimo, tai pats mane mokiai, kaip tai susirasti :D
manychiau kad ne shitaj mokiau, nes butent shitaj kazhin kaip rasti - viena kart tiek, kita kart tiek... Nu nebent ishgeres buvaw, tada Googluj meldzhiuosi - kaip Dievas atrodo:)

Nuotrauka
Nuotrauka

FANG

Baltas diržas

• Naujokai
0
Jo STING jau nebe toks koks buvo bet vis vien turit pripazint kad jei ne jis tai TNA ir toliau butu tik undeground stiliaus kompanija :?

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0