Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Kaip as susidomejau wrestlingu

Temoje atsakymų: 69

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Pati pradžia buvo Smackdown 2 Demo žaidimas :) . Kai brolis iš anglijos buvo parvežęs Playstation 1 du originalius žaidimus ir kokis 6 demo diskus su begalę demo žaidimų. Tai aš atradau Smackdown 2. Būdavo 4 kovotojai tik The Rock, Undertaker (ABA) , Triple H , Stone Cold . Žaisdavau ta žaidą su brolių žiaurei. Megstamiausias man buvo Stone Cold. Niekaip aš nesuprasdavau jo finisher`io (Stunner). Bet gaila kažkaip subraižiau diską ir DO`H nebepasileidau žaidimo ;( . Po kokių metų pertraukos įsijungiau vėlai TV. Antradienį rodė kovą Chris Benoit vs Edge. Kai Benoit padarė Diving Headbutt mintyse pagalvojau WTF ? . Turėjo edge kaklą sulaužyti, bet tada nenusprendžiau žiūrėti pastoviai. Grynai pradėjau žiūtrėti kai ėjo feud`as Batista vs Triple H. Pradėjau žiūrėti, nes pamačiau Triple H kuris buvo Smackdown 2 žaidime. Labai aš laukiau kovos kai HIAC Triple H vs Batista, tačiau per BTV neparodė. Kurį laiką buvo mano megstamiausias Chris Benoit poto John Cena :) ir galiausiai (iki dabar) Shawn Michaels. BTV nustojau žiūrėti kai atrodau neblogą forumą PWR :) . Dėja PWR užsidare ir aš esu čia!

Nuotrauka

mindaugas

Baltas diržas

• Naujokai
0
Nu cia gal visai dar neseniai viena karta varinejau pro visus kanalus ir pamaciau raw per BTV paziurejau ir man pradejo patikti ir nuo to laiko man patinka wrestlingas.Per BTV raw jau nebeziuru

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
-1
Siaip susidomejau gana neseniai,sia vasara kai buvo summerslam...na zodziu buvau namie,visi drauge isvaziave,labai karsta buvo ,tyngejau kazka daryt ,tai galvoju ,parsisiusiu summerslama,nes maciau kazkokia sena reklama kur hbk ir hhh kazkur ten pievoi ar dar kazkas :D na zodziu pilnai nesupratau kas ten per velnias ir parsisiunciau...zodziu paziurejau ,patiko ..tada susinojau kada ka rodo(raw,sd,ecw) na tada pradejau ziuret,koki menesy taip siaip ziurejau,poto jau pradejau nete dometis ir praeitimi ir pns ,hall of fame,legends ir tt.na zodziu poto biski vystesi vystesi visas tas ziurejimas :D na zodziu i love wrestling :)

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
kokiais 2005 ar 2004 metais pamaciau barzdota dede su kuju rankoje kovojanti narve, ir nuo to laiko ziuriu wrestlinga :) Pamenu losiau digimonus ant senuko ps1, uzstrigau vienoje vietoje, kad galva pramankstinti isijungiau telika, ir netycia per BTV pamaciau raw.

Nuotrauka

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąPrimusas, 2008-03-25, 23:22, pasakė:

Na as wcw laiku nemates, kabelines nebuvo pas mane :D tai pradzia su wrestlingu buvo smackdown zaidimas, eidavom i kompeske ji lost, na seip smagiai 1 ant 1budavo pakovot, veliau isejo smackdown 2, aisku ir ta losdavom, bet seip wrestlingo per tv neziuredavau, na btv raw nerodydavo, tad kazkaip buvau pamirses wrestlinga, po keliu metu ant plaistako losiu digimon world 3, susinervinau vienoi vietoi, ir kaip pailsejimui ijungiau telika. Netycia pataikiau butent ant to laiko kai rodo raw, ir ant main evento, kur pamaciau HHH, kaip su kuju talzo galvas narve, nepamenu ar steel cage buvo ar hell in a cell, na isidemejau laika ir kokius metus vien per btv ziuredavau wrestlinga. Kai buvo 16 sugebejau ikalbint tevus, kad nupirktu pc ir ivestu neta, mat mokslam "pades". Na aisku dar stimulas buvo tevams valstybes 33% grazinami, na o kompo visvien butu reikeja anksciau ar veliau. tai dekui valdziai uz ta lengvata :D ivedus neta iskarto puoliau ieskoti HHH vs Batista hell in a cell maco, nes btv jo nerode, tai pradejau savo paieskas, patikrinau ftp serva, (tada tik toki p2p buda tezinojau), ten nieko neradau, bet radau balticum hubo adresa, tada pradejau aiskintis kas per velnias yra dc++, na issiaiskinau, radau ta kova, patiko, tada poreikiai pradejo augti norejos matyti naujausius show, o dc++ jie labai veluodavo. Netyciom atradau kazkoki wrestlingo saita, kur dedavo show wmv formatu, tai siusdavaus is ten. parsisiunciau wwe ppv, paziurejau, bet kaip visada apetitas kyla bevalgant, po poros savaiciu radau TNA ppv, aisku mane patrauke tik rhino vardas, kuri zinojau nuo raw per btv. Kova buvo pries abysa, suzavejo mane pabaiga kovos, rhino nugorino abisa nuo ziurovu rampos ant stalu. Po keliu menesiu debiutavo cristian cage tna irgi pajamiau, tada pamaciau stingo veida, as jo kovu wcw nesu mates, bet ji is kazkur visvien zinojau, tai taip mane itrauke ziureti tna. Na o visas reguliarumas PPV, savaitiniu show, prasidejo kai radau torentus ir xwt.

Rodyti pranešimąPrimusas, 2009-02-07, 22:53, pasakė:

kokiais 2005 ar 2004 metais pamaciau barzdota dede su kuju rankoje kovojanti narve, ir nuo to laiko ziuriu wrestlinga :D Pamenu losiau digimonus ant senuko ps1, uzstrigau vienoje vietoje, kad galva pramankstinti isijungiau telika, ir netycia per BTV pamaciau raw.

Skleroze? :)

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąLix, 2009-02-07, 22:59, pasakė:

Skleroze? :)
Ne į temą
reiks bilobilio is eurovaistines pasimti, girdejau akcijos dabar vyksta :D

Nuotrauka

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
pradzia kaip kad imtyniu tai buvo legendinis bushido per btv. su tevu ziaurei megdavom ziuret. takada pries albright, kazkas nerealaus tada buvo. bet kazkaip uzsibaige, pradejo jie ten rodyt kazka kitokio ir visas mano pw domejimasis sustojo iki akimirkos kai mazdaug berods apie 2004 gala gal, per btw isgirdau motorhead - the game daina. Triple H entrance ten buvo. jau buvo teke man anskciau pastebet raw per btw, bet kazkaip nekabliavo visiskai. Bet ta daina priverte susidomet, ir taip iskart tapau HHH fanu. aisku ispradziu ivikius teko sekti tik per btv ir wwe.com. dar buvau atsisiuntes keleta irasu is ftp bet ten nieko gero. o kai atradau torrentus prasidejo nuolatinis ziurejimas visu raw/sd ir ppv mazdaug nuo 06, po metu dar ir tna prisidejo.
beje nors ir teko turet ir zilitona ir ps1 o daba pc, bet taip pw game ir ner teke isbandyt, kazkaip prasilenkiau

ps. daba taip uzsimaniau kur nors pamatyt tas bushido kovas 91-95 metu kazkur, bet abejoju ar kur pavyktu rasti nebent btv skambint :D

Šį pranešimą redagavo Hunter: 2009-02-08, 01:57

zalgirietiz

Geltonas diržas

• Nariai
0
Mano pradzia buvo kai isijungiau smackdown 2000 metais, mazdaug po puses metu, per DSF netycia pagavau, per naktis nemiegodavau, atsimenu kai buvo idomu, kai galvodavau kad ten viskas tikra, kokiu 12metu buvau gal, poto kazkaip baigiau ziuret poto kazkur nuo 2004 ziurejau per kabeline, poto per btv nuo kokiu 2005 per btv poto kazkur nuo 2006 perkabeline arba siudavauvel poto nuo 2008 jau vien tik pradejau siustis.nes smackdown nerodydavo.gal cia ir netiklsiai as viska,mzdaug taip.

Angelica

Baltas diržas

• Naujokai
0
Pati pradzia buvo labai seniai kai su pusbroliu dar zaisdavom su ps wrestlinga,paskuj po kokiu poros metu perjunginejau kanalus ir pamaciau rodant wrestlionga,tada kaip tik Batista palikinejo Evoliucijos komanda patiko ir pradejau ziureti.Seip stengiuosi visas naujienas perskaityt,bet mano internets neleidzia nieko siustis....

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Pirma karta apie toki dalyka kaip PW suzinojau is WWF Wrestlemania arcade zaidimo ant SEGA ganesis. Man tai buvo vienas is idomomiausiu zaidimu. Kai SEGA sugedo wreslinga pamatydavau tik per tokius filmus kaip Rocky III, No holds barred, Ready to rumble. Normaliai nei vieno show dar mates nebudavau. Nu, o veliau kaip ir daugelis pamaciau RAW per BTV. Isgirdau tokius vardus kaip Shawn Michaels ir Undertaker kurie anksciau buvo zinomi tik is SEGA zaidimo ir iskart uzsikabinau. 2007 pradejau siustis smackdown!, o RAW visdar ziuredavau per BTV. Veliau noras daugiau ismanyt apie PW vis didejo taigi pradejau lankytis forumuose, siustis visus savaitinius show RAW, SD!, TNA ir aisku PPV. 2008 metu pabaigoj tevai nupirko nauja PC ir pajunge normalu interneta taigi pradejau kaupt matchus, biografijas ir home videos.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Mano istorija labai panši ^^ :D
Nežinau prieš kiek metų (gal kokius ~10, gal truputį mažiau) pas draugą ant SEGOS pažaidžiau tą patį Arcade Wrestlemania (kurį dar ir dabar retkarčiais įsijungiu per emuliatorių, visgi nostalgiški prisiminimai :D ). Ten mano favoritas buvo ne kas kitas, o HBK. bet šiaip, buvo geras "muštynių" žaidimas, o gerų tuo metu nebuvo daug (dar gal MK). Taigi žasidavom iki pirštų skaudėjimo. Vėliau tam pačiam draugui nupirko PS1 (prieš 8 metus). ir jis iš kažkur gavo WWF Smackdown. tai tą žaidimą žaidėm dar "juodžiau" :D tik tuo metu negalvojau, kad personažai tikri, galvojau sugavloti, o muštynės tikros. (ten jau favoritas buvo X-Pac). bet po poros metų jau jis turėjo PC, PS1 pardavė, todėl teko atsisakyti šio malonumo. Bet netikėtai per BTV pamačiau RAW (čia jau turbūt 2005m), pamenu legendų žudikas "išžudė" visą šeimą (taip sakė radža), nepamenu kas tai buvo... tada karts nuo karto pažiūrėjau, kas svarbiausia - pamačiau matytų žaidimuose veidų (tiksliau - išgirdau girdėtų vardų), todėl dar labiau kabino. o nuosekliai pradėjau žiūrėti, kai dominavo Evuliucija. nuo tada stengdavaus žiūrėt kiekvieną šeštadienį ir taip iki 2007 pabaigos. Jau 2007 pradžioj pradėjau sekti įvykius WWE.com, metų vidury atsiradau Games.lt forume ( :D ) šou pradėjau žiūrėti maždaug nuo GAB (bet tada dar per dailymotion ar youtube, dar nesisiųsdavau).
tada sužinojau apie torrentus (apie spalio mėn) ir pradėjau siųstis visus (RAW, SD, ECW, TNA, PPV). taip po biškį brendau, 2008 pavasarį užėjau į nmo ir štai dabar aš jau wrestlingo "žinoviukas" (iki žinovo dar daug debesų apmyžt :D )

Nuotrauka

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1
Mano istorija turbut panasi kaip ir visu :D Net neatsimenu, kada vaiksciojau per kanalus ir pamaciau Raw per BTV uzkabino, kita savaite vel pasiziurejau gal po kokiu 5 men ar 1 metu nusipirkau ps2 ir pradejau zaisti Smackdown vs Raw net neatsimenu kuri. Mazdaug 2008 pradzioj pradejau labiau dometis WWE ir taip pradejau siustis Raw ir Smackdown dar TNA. Nu va siokia tokia istorija :D

Paulius

Geltonas diržas

• Nariai
0
Na viskas prasidėjo gan apie 1999 metus, kada dar tebuvau 6 metų "pyplys" per kabelinė televiziją pamačiau keletą WCW Nitro epizodų. Po keletos metų isijungus BTV pamačiau,jog rodo kažką panašaus kur yra ir matytų veidų. Nuo tada reguliariai su tėvu žiūrėjau RAW per BTV :D 2006 metų pradžioje wrestlingu susidomėjau rimčiau pradėjau siustis show, ppv, homevideo, matchus bei skaityti naujienas :D Na tai tokia istorija :o

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
0
Viskas prasidėjo visai neseniai prieš 3 metus. Vienas kiemo draugas sako įsijunk btv ten 9 valandą rodo amerikietiškas imtynes. Iš pavadimo nepasirodė, kad bus įdomu, galvojau bus kokia sporto šaka. Tada įsijungiau tą btv bet netyčia praleidau daug show ir pamačiau tik ME. John Cena vs ???(pamiršau :o). Mane sužavėjo tie visi veiksmai ir panašiai tai pamėgau Cena. Tada kažkada 2007 įlindau į internetą suvedžiau wwe ir įlindau į WWE.com. Tada viską žiūrėdavau iš ten ir dar po kelių mėnesių tada jau buvo 2008 diskutavau games.lt ten buvau eilinis flooderis ir poto per skype kažkas pasakė jog gali parsisiūsti show na nuo tada ir pradėjau normaliai domėtis Wrestlingu o čia atėjas sužinojau dar keletą dalykų kurių prieš tai nežinojau.

Šį pranešimą redagavo emouTion: 2009-04-03, 13:50

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
0
Ne į temą
double post...sorry lagina intikas vos į nmo įlendu.......

Šį pranešimą redagavo emouTion: 2009-04-03, 13:49

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimąPaulius, 2009-04-03, 14:11, pasakė:

Na viskas prasidėjo gan apie 1999 metus, kada dar tebuvau 6 metų "pyplys" per kabelinė televiziją pamačiau keletą WCW Nitro epizodų. Po keletos metų isijungus BTV pamačiau,jog rodo kažką panašaus kur yra ir matytų veidų. Nuo tada reguliariai su tėvu žiūrėjau RAW per BTV :D 2006 metų pradžioje wrestlingu susidomėjau rimčiau pradėjau siustis show, ppv, homevideo, matchus bei skaityti naujienas :D Na tai tokia istorija :o
o tevas nebesidomi dabar jau?

SwedaS

Žalias diržas

• nMo nariai
13
Na pradejau ziureti wrestlinga mazdaug pries 3 metus. Manau kaip ir dauguma pirmiausiai pradejau ziurti RAW per BTV. Uzmates ekrasno kampe adresa wwe.com uzsukau tenai. :o Taip ir tesesi mazdaug puse metu, ziuredavau RAW per BTV ir reguleriai lankydavausi WWE puslapyje. Pirmas PPV kury maciau buvo Royal Rumble :D (atsimenu dar daraugo prasiau, kad parsiustu nes pas mane internetas lievas buvo). Taip ir tesesi mano kaip wrestingo ziuretojo kariera. :D Ziuredavau RAW per BTV ir daugo prasydavau, kad PPV parsiustu. Na, o dabar pats siuncuosi visus WWE weekly show tiek PPV. Na PPV nepraleidziu ne vieno. :( O sitam forume suzinaujau dar daugiau apie wrestinga ir sekmingai toliau juo domiuosi :(

Nuotrauka

... They say the ghosts of Bad and Evil still live in that tavern
And on a quiet night
You can still hear the footsteps of Slim Shady and Royce Da 5'9 ...

Paulius

Geltonas diržas

• Nariai
0

Rodyti pranešimąWalleris, 2009-04-03, 14:48, pasakė:

o tevas nebesidomi dabar jau?

retkarčiais kai turi laiko kartu su manimi pažiūri, bet tai dabar būna labai retai :D

Virmantas

Baltas diržas

• Naujokai
0
Aš pirmą kartą pamačiau RAW on Btv 2005 metų gegužę ar birželį. Kaip nebūtų keista mama žiūrėjo, jai labai Batista patiko ir tada rodė toks lyg vadinas Golden rush tournament, kai buvo playoff tipo kovos. Na ir tą turnyrą laimėjo EDGE ir tada kai Batista prieš jį kovojo Batista labai sunkiai kovėsi, bet šiaip taip laimėjo. Tada atėjo Triple H uždaužė Batistą ir pasakė Hell in a cell!
Vat tad ir galutinai mane užvedė, taip palaikiau Batista. Wrestlingas buvo labai įdomus kol juo rimtai nepradėjau domėtis. HIAC kova buvo pirmoji kurią parsisiunčiau. Oj daug kartų žiūrėjau. Tą intro kovos filmuko beveik visas frazes moku mintinai: "Since I join'ed Evoliution RAW has been about one man..." Tada Batistą išdraft'ino ir mama nebežiūri RAW. Pradėjau rimčiau domėtis, sužinojau, kaip viskas yra iš tiesų, patinka man wrestlingas, bet kol tikėjau, kad ten viskas yra tiesa buvo žymiai įdomiau. Taip tiek :D

Clue

Baltas diržas

• Naujokai
-1
per btv pažiūrėjau viena šou ir prasidėjo..beto mano pirmas matytas mačas HHH V Shelton Benjamin

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0