Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Kaip as susidomejau wrestlingu

Temoje atsakymų: 69

dogmas

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Internete radau pirma kova wrestlingo parsisiunciau paziurejau bet tuo mementu daugiau neradau ziuredavau BTV poto siusdavaus is kazzos imesh ir t.t kovu.

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Pradzhia buvo priesh 7 kokius metus. Ash gejmu nezhajdzhiu (kaip ir dabar) TNT rode WCW. Rodydavo ir DSF. Rode ir Nitro ir Thunder, o kartajs netgi ir PPV parodydavo... Taj ir zhiurejaw. Iki pat WCW zhlugimo apie jokia kita lyga nezhinojaw - WCW valde. Sekdavaw tik billgoldberg.com, iki jo atejimo i WWE. Tada pradejaw daugiau dometis apie WWE, Kazza+Emule padejo, kovu netoli 1000 gal esu per kompa perzhiurejes. Per tv buvo dar antra tiek. Bet sunq viska susekti kaip ten kas vyko, skajtyti taip ilgaj tingisi intere istorija, taj zhiuriu daug home video, nors jie ir kayfabe, bet feudus ish ju iki smulkmenu gali suzhinot. Nu ir paskutinis dalykas - zhinoma shis forumas. Dekuj 95% XEUS, ir net daugiausia ne uzh jo chia patejkiama informacija, bet labiausiai uzh nuorodas i Furious ir 411mania/wrestling puslapius - dabar labaj dazhnaj pazhiuriu kova, po to skajtaw jos expertu ivertinima, jau po bishki (deja, kol kas tik ish nuojawtos) pradedu ikirst kaip vertinti matchus zhvajgzhdutem, taj tiek:)
Taj nezhinau kuri chia pasakojimo vieta kaip susidomejaw, bet dabar i kova zhiuriu visaj kitaip nej pachioj pradzhioj.

Nuotrauka
Nuotrauka

Guest_putupas_*

• Svečiai
Viskas prasidejo nuo WCW ir Sting'o (seniai seniai rode per viena kanala Tv shows :) )

dogmas

Žalias diržas

• nMo nariai
0
atsimenu dar per dsf rode 3h nakties wcw kovas :)

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Vysniuz

Baltas diržas

• Nariai
0
as viena karta seip uzmeciau aky kai tevas per kanalus ejo o veliau neturejau ka weikt ziuriu rodo "amerikietiskas imtynes" galvoju pasiziuresiu, visai patiko tai ir pradejau ziureti ;)

Guest_Maveriks_*

• Svečiai
nuo wwe raw zaidimo :))

Guest_Triple-H`_*

• Svečiai
AS tai kai per BTV pamaciau ju show . Tai buwo mazdauk pries metus :wink:

Re-Powaz

Žalias diržas

• nMo nariai
0
As per telika wrestlingo nebuvau mates. ir ne toli manes esancioj parduotuvej buvo ps2 nemokmai isbandyt tai ten kasdien warydavau ir ten buvo kazkox wreslingo zaidimas turbut here comes the pain o gal just bring it nebeatsimenu ir zaisdavom ten buvo demo tai tik 6 superstarsai The Rock, The undertaker, SCSA, Kane, Triple H, Kert Angle. Mano megstamiausias buvo takeris su jo tuo skredanciu clotheslinu visus isdauzydavau ;) kai supratom kajp daryt smackdown(finishery) tai atsimenu labai patiko Rockas. Po to ta ps2 sugadino ir ji isveze :(. tada uzpraeita vasara ar dar seniau bunant pas drauga zaidem wwf raw(iki siol dar as ji pilu :D ) tada paskaites per bio galvojau kad kane su takeriu pusbroliai, o edge su christianu broliai :D. Pazaide mas lb norejome pamatyti tai per tv. Ir vieno 6dn wakara gavau is jo sms per btv nuo sdn rodo wrestlinga!!! ir kokia geguze per google radau si foruma ir LABAI daug cia ismokau

MoX

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
Seniai seniai zaidziau wwf geimus ant psone ir jei man labai patiko ,nors tada net nesupratau ,akd tai vyksta istikro ;) O kazkur pries metus draugas pasake ,kad per btv pradejo rodyt imtynes ,nu nuo to ir prasidejo.
Nuotrauka

Nuotrauka Nuotrauka

Guest_Striker_*

• Svečiai
paziurejau pora kartu btv, aisq tada dar nieko nesupratau kas ten per kovotojai. ziurejau kad smagu buwo. po to pabandziau paziurejau kad draugas sedi wme kanale, bet dabllok mane isbanino :D tada su juo susisiekiau per kita kanala ir mane pradejo mokiti apie wreslinga. pasakoti ir sakyti puslapius kur galeciau pasidometi :)

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0

Rodyti pranešimąStriker, May 10 2006, 05:54 PM, pasakė:

paziurejau pora kartu btv, aisq tada dar nieko nesupratau kas ten per kovotojai. ziurejau kad smagu buwo. po to pabandziau paziurejau kad draugas sedi wme kanale, bet dabllok mane isbanino :D tada su juo susisiekiau per kita kanala ir mane pradejo mokiti apie wreslinga. pasakoti ir sakyti puslapius kur galeciau pasidometi :D

aaam...iš dabloko geriau nesimokyk wrestlingo ;D pasiskaityk forume yra keli straipsiniai apie wrestlingą ir šiaip postus apsižiūrėk, kas įdomu - klausk :)

Guest_Striker_*

• Svečiai
nu jis man pasake sita foruma... kazkada buwau uzejas ir perskaiciau LABAI LABAI ilga straipsni apie wreslingo kowas, kaip jos viksta, apie stifus :) o siaip jai klausineciau wisu tu trumpinimu ir zodziu kuriu nezinau tai nzn kiek cia reiketu lapu :D

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
Na o man prasidejo taip, ~4 (dabar 20.5) metu kai buvau, maciau kaip tevas irashineja WWF, bishki ziuredavau bet ten nieko nesuprasdavau, veliau prasidejo NES, sega, PSX ir ps2 - visus geimus ishzaidziau iki nukritimo, praktishkai visus wrestlingo geimus turejau. Po to kazkada per cartoon network WCW nitro pamaciau. Kadangi man nenutrauke trancliacijos plungeje, tai WCW ziurejau ilgiau nei `MalioK`, toliau teko per DSF dabajgti. 2001 metais - badas, kai pradejo per BTV rodyt, atradau sy foruma - PWT ir viskas gryzho oj kaip gryzho ;)

Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2006-05-10, 21:12

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Misfit

Baltas diržas

• Naujokai
0
Prad4jau dom4tis wrestlingu nuo tada kai per btv rodydavo ka=koki1 lyga kai kaudavos Takada, Volchas Hanas, Garry Albright, kyoshi Tamura ir t.t. Nuo tada pradėjau duomėtis. Bet kai nustojo rodyti užmiršau apie wrestlingą. Apie jį težinojau iš kompiuterinių žaidimų ir,tai tik įsivaizdavau,kad realybėj tokio šou nėra. Bet prieš 2,5 metų pamačiau per BTV raw. Pirmoji kova buvo matyta,kai Kane vs Randy Orton Cage match. Sirgau už Ortona. :P nors šiuo metų man Kane ir Matt Hardy mėgstamiausi. Matt Hardy tapo mėgstamiausias dėl žaidimo WWF RAW. Ir siunčiuos visas jo kovas kokios yra internete. Poto pradėjau domėtis TNA, japonų lygomis, ROH o ypač CZW. Db manau,kad nemažai žinau apie wrestlingą. Tik apie Lucha Libre dar nelabai.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąMisfit, Aug 20 2006, 01:04 AM, pasakė:

Prad4jau dom4tis wrestlingu nuo tada kai per btv rodydavo ka=koki1 lyga kai kaudavos Takada, Volchas Hanas, Garry Albright, kyoshi Tamura ir t.t.

...

Db manau,kad nemažai žinau apie wrestlingą
Volkas Hanas niekada nebuvo toj pachioj federacijoj kaip Takada. Ir kaip Albrightas. Bent jau per BTV tokios organizacijos tikraj nerode...
Hanas buvo Rings narys (ikurtos Maedos)
Takada, Albrightas ir Tamura buvo UWFI nariai.

Nuotrauka
Nuotrauka

Matrix

Ramazzz Made

• Naujokai
0
jooo,prisimenu Hanas pavarydavo,per Btv buvo mano megstamiausias...Dar atsimenu su senesliu i ji ziuredavom ir sirgdavom uzh ji...O kai jis baige karjera ir prisimenu rode laida su jo atsisveikinimu ir vaizdais tai net vos neverkiau amzas budamas...

fighter

Baltas diržas

• Naujokai
0
Sena tema, bet galvojau gal reikia parasyt...
Pas mane buvo atvaziaves mano pusbrolis.. Kadangi dar kompas buvo be neto, as nezinojau nieko apie wrestlinga.. Tada vartem kanalus, ir per btv rode amerikietiskas imtynes :thumb:)) taip ir prasidejo.. Dar ir dabar atsimenu kad pirma kova kuria maciau buvo Randy Orton vs Evolution, maciau kai Randy spjove HHH. O sita foruma suzinojau lb lb neseniai,per FTP..

Chairman

Baltas diržas

• Naujokai
0
Karta kai pas mane buvo draugas, jis pasiule man paziureti su juo wrestlinga kai paziurejau, man patiko ir nuo to laiko domiuosi ir ziuriu wrestlinga :)

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Na mano istorija irgi įdomi. Viskas prasidėjo, kai prieš 2 ar 3 metus važiavau su pusbroliu iš po bulviakasio :) ir jis sako "Vakar per btv mačiau kažkokią laidą nerealią, tai ten krč kažkoks geziuks iš po ringo kūjį išsitraukė ir užmetė kitam", galvoju jėėėga... Žiūrėjau reguliariai apie pusmetį ir labai mėgau, bet po to kelis mėnėsius neteko pažiūrėt dėl įvairių priežasčių ir kai įsijungęs pažiūrėjau, kad nieko nesuprantu jau, nebežiūrėjau(man atrodo, kad tuo metu rodydavo kažkokiu įdomiu repertuaru WWE). Vėliau aišku ilgą tarpą ant jo net "stumdavau", bet po to įvedė visagalį netą :) Pakliuvo, kad torrent.lt pamačiau įdėtą RAW. Čia buvo gan nesenai, apie 2007 vasarą. Pamenu, kad pirmas PPV buvo Vengeance. Paėmiau seniems laikams prisiminti ir nuo to laiko žiūriu reguliariai PW. IR TIKRAI NESIGAILIU :( Nors gal ir reikėtų :?
Nuotrauka

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
Na as wcw laiku nemates, kabelines nebuvo pas mane :? tai pradzia su wrestlingu buvo smackdown zaidimas, eidavom i kompeske ji lost, na seip smagiai 1 ant 1budavo pakovot, veliau isejo smackdown 2, aisku ir ta losdavom, bet seip wrestlingo per tv neziuredavau, na btv raw nerodydavo, tad kazkaip buvau pamirses wrestlinga, po keliu metu ant plaistako losiu digimon world 3, susinervinau vienoi vietoi, ir kaip pailsejimui ijungiau telika. Netycia pataikiau butent ant to laiko kai rodo raw, ir ant main evento, kur pamaciau HHH, kaip su kuju talzo galvas narve, nepamenu ar steel cage buvo ar hell in a cell, na isidemejau laika ir kokius metus vien per btv ziuredavau wrestlinga. Kai buvo 16 sugebejau ikalbint tevus, kad nupirktu pc ir ivestu neta, mat mokslam "pades". Na aisku dar stimulas buvo tevams valstybes 33% grazinami, na o kompo visvien butu reikeja anksciau ar veliau. tai dekui valdziai uz ta lengvata :) ivedus neta iskarto puoliau ieskoti HHH vs Batista hell in a cell maco, nes btv jo nerode, tai pradejau savo paieskas, patikrinau ftp serva, (tada tik toki p2p buda tezinojau), ten nieko neradau, bet radau balticum hubo adresa, tada pradejau aiskintis kas per velnias yra dc++, na issiaiskinau, radau ta kova, patiko, tada poreikiai pradejo augti norejos matyti naujausius show, o dc++ jie labai veluodavo. Netyciom atradau kazkoki wrestlingo saita, kur dedavo show wmv formatu, tai siusdavaus is ten. parsisiunciau wwe ppv, paziurejau, bet kaip visada apetitas kyla bevalgant, po poros savaiciu radau TNA ppv, aisku mane patrauke tik rhino vardas, kuri zinojau nuo raw per btv. Kova buvo pries abysa, suzavejo mane pabaiga kovos, rhino nugorino abisa nuo ziurovu rampos ant stalu. Po keliu menesiu debiutavo cristian cage tna irgi pajamiau, tada pamaciau stingo veida, as jo kovu wcw nesu mates, bet ji is kazkur visvien zinojau, tai taip mane itrauke ziureti tna. Na o visas reguliarumas PPV, savaitiniu show, prasidejo kai radau torentus ir xwt.

Nuotrauka

Spectre

Oranžinis diržas

• nMo nariai
5
2006 metu vasara buvau susilauzes koja ,tad turejau labai daug laiko ir ziuredavau kiekviena raw per btv 11 valanda.

seimas2

NVW Wrestler

• nMo nariai
0
Wrestlingu pradėjau domėtis 2007 metų vasarį, kai pradėjau naujoj mokykloj mokytis. Ir kartą draugas parodė kovą tarp Jeff ir Matt hardy. Tada iš neturėjimo ką veikt galvoju parsisiųsiu vieną kovą. Ir pirma parsiųsta kova buvo John Cena vs Umaga. Tada ir pagavau kablį ;D

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
Wrestlingu pradejau dometis kai pirma kart pamaciau ji per btv po to kokius 1,5 metus ziurejau per btv. Po to galu gale man daejo, kad ten rodomi nepilni ir seni show taip pat be PPV. Tai mano svajone buvo pamatyt WM 23. Zodziu viena diena radau toki tinklapi tipo youtube bet kazkaip kitaip vadinosi jis ir ten radau WM 23 machta lashley vs umaga (aisq as sirgau uz lashley :)) tai as ji paziurejau ir po to uzeidavau i youtube ir ziuredavau show, bet ne visada dedavo. Po to Impact atrado didyji uTorrent :P Tada rasydavau per google : download RAW utorrent ir taip siusdavausi. Po to jau gavau pakvietima i torrent.lt po to i LM. Pamenu pirmas PPV buvo SS kai HHH gryzo. Stai tokia jau mano istorija :) .

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Lygiai taip pat kaip Impact pradėjau tik užbaigiau kitaip...Aš pima kart supratau kad rodo nepilnus show tada kai tiesiog isliuoges i mokykla dėl interneto nuėjau pažiurėti informacijos apie mano dievuko Cenos ir Khalio...Ir ka aš pamačiau????? Cena def. Khali Judgment Day praėjes jau senovėj.... Tada kantriai žiurėjau per BTV ir laukiau kai neta ives...Paskui tapau Games.ltistas neužsiregines....Sekiau tokius Guru kaip Walleris,Lyncaz,Duncan...Bet po kiek laiko radau games.lt naujienu sklitje...NMO...Ir tenai išsikrauščiau.

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

MarkaL

Oranžinis diržas

• nMo nariai
-3
Hmz,kad toki dalyka rode tai ilgai zinojau,pamenu kaip dar nemazia kas zedavo kai Batista buvo kieciausias,as tik kelias laidas tada buvau mates,paskui kazkaip nezejau,o kai vel pabandziau zet tai jau Batistos nebebuvo ir "kieciausias" buvo Cena.Pamenu man HHH atrode f'n badass,bet laidu reguleriai nezedavau.Zinau,kad uzsikabliavau kai buvo HHH pries McMahona,berods,kai norejo,kad HHH joinintu kiss my ass club.Nu vnz zinau,kad buvo labai daug emociju,kai HHH vienas visa spirit squad sumuse.Tai cia buvo 2006 vasara,kurai gan nuobodziai tada leidau ir siunciaus komiksus is demonoid.com,taigi nusprendziau wrestlingo ten paieskot,perzejau tas keturais laidas,kurio BTV atsiliko,dar berods kazkoks PPV tada atejo ir radau XWT ir nMo ir kaip sakome the rest is history.
Nenusiimsiu sito paraso, kol:
1. Hulk Hogan netaps TNA world champu
2. David Arquette netaps grand slam champu
3. Chris Masters netaps NPJW world champu
4. CM Punk prades gert Coca-Cola
5. Shawn Michaels grys i pro-wrestling'a
6. Triple H surinks daugiau world title reign'u nei Ric Flair
And I mean it

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0