Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Pirmas matytas finisheris

Temoje atsakymų: 72

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
Na as tai itxliai pamenu Stingas dejo viena gera Stinger Death Drop Scott Hall'ui 4 the win! :)

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

XEUS

nMo Wrestling Guru

• nMo Hall of Fame
7
Pirmo matyto finisherio nelabai pamenu, nes neprisimenu kurį gryno pro-wrestlingo matčą pirmiau mačiau, bet atrodo, kad Kenino Nasho powerbomb.

Wilkins

Baltas diržas

• Naujokai
0
Pirmas matytas per BTV Takados ar Yamazaki padarytas karybu krabas :(
Is WCW per DSF ar TNT kazkaip i galva sauna Ric Flair - figure four ir Hogan'o - leg drop :(

Guest_Re1N_*

• Svečiai
As kaip seniau ziuredavau daugiausiai HARDCORE matchus , tai CHOKESLAM man atrodo , o siaip is pradziu maniau kad visoki Dropkickai buvo finishing moves ir t.t :)

orangeboy

Baltas diržas

• Naujokai
0
As atsimenu pati pirma mano matyta finesheri tai buvo Diving headbutt [krentanti kryziu] o antras tai
buvo The rock bottom! Nuo to laiko wrestlingas man viskas!

WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
0

Rodyti pranešimąorangeboy, Feb 17 2006, 09:14 AM, pasakė:

As atsimenu pati pirma mano matyta finesheri tai buvo Diving headbutt [krentanti kryziu] o antras tai
buvo The rock bottom! Nuo to laiko wrestlingas man viskas!

Nu mes nesam idiotai.. ir zinom kas tai per move'as ir tai nera koks nors KRENTANTIS KRYZIUS.. ir perspeju... nei radzewicius, nei jo pasiekejai, nei jo isgalwotos nesamones (pvz krentantis kryzius) nera cia labai megstami..
Nuotrauka
Nuotrauka

Guest_kurt_*

• Svečiai
Triple H - Pedigree

Guest_TheEND_*

• Svečiai
Zaizdavau WWE RAW dar. Ir wrestlingo nebuvau mates. Tada harricunrana atrode neimanomas veiksmas. Tada sugalvojau parsisiust is neto kovu. Ir parsisiunciau Rey Mysterio vs (su ka=kuo nepamenu) ir kai mysteryo padare tam hurricanrana,tai atrode nerealu. :D

lich

The Instant Classic

• Nariai
0
turbut pedigree:) dar tik pries gerus pora meteliu:) ech...o move tai tikrai neatsimenu :)

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3
Figure 4 leg lock. Cia buvo 2004 metais

Road dog

Baltas diržas

• Naujokai
0
Na reiktu atsiminti senus laikus, manau 1 mano isimintinas Finisheris buvo Jackhammer, arbe showstopper. o move... jau dabar nepamenu gal suplex.

Paulius

Geltonas diržas

• Nariai
0
man rodos kad Batista Bomb kai su HHH padarė ant stalo :DD nuo to laiko ir susidomėjau wrestlingu

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Kaip ir daugumos - Pedigree.

Laisvydas

100% Lithuanian Nation™

• Nariai
0
Crippler Crossface

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
move chop, finisher pedigri.

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Pirmas finisheris? Ouch... Sunku labai prisiminti ir turbūt tiksliai negaliu pasakyti, koks. Tai galėtų būti Batista Bomb, Pedigree, Walls Of Jericho, o gal net ir RKO, nes BTV laikais šie veiksmai būdavo įsimintiniausi :?
Nuotrauka

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
tiksliai nepamenu ,bet lyg pedigree... dar per BTV kai ziuredavau :?

Gulbė.

Baltas diržas

• Naujokai
0
Tas kaip Radzevičius sako, "Krentantis kryžius"! ;D

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
100 % isitikines tai buvo DIVING HEADBUTT ir tai buvo matchas Edge vs Chris Benoit ir jis buvo del WHC. Atsimenu poto susigincijo teisejai kam tas titulas turi atitekt.. gal kas nors galit pasakyt kada tas match vyko ?

Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąalgirduhas21, 2008-05-04, 23:03, pasakė:

gal kas nors galit pasakyt kada tas match vyko ?
Man atrodo tu kalbi apie lapkricio 29 dienos RAW (2004 metai). Bet matchas buvo Triple Threat ir jame dar dalivavo Triple H - pats championas.

lazy

Baltas diržas

• Naujokai
0
Man regis ne visai dėl whc, o dėl whc title shot'o.
prieš tai buvo royal rumble dėl title shoto ir edge su benoit oficialiai isškrito tuo pačiu metu. Tą patį vakarą ir buvo panaudotas tas titlle shotas triple threat: edge, benoit, triple H. Triple h apgynė.

Beje buvo ta pati savaitė kai randy orton buvo GM.

Biški sumaliau viską, bet kas man jaunam, kvailam, nevedusiam, galiu ir sumalti viską

P.S. jei kalbam tikrai apie ta patį show tai jis vyko November 29, 2004. Pagal šalutinius faktus patikrinau wikipedijoje

Šį pranešimą redagavo lazy: 2008-05-05, 10:53

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąlazy, 2008-05-05, 11:46, pasakė:

Man regis ne visai dėl whc, o dėl whc title shot'o.
prieš tai buvo royal rumble dėl title shoto ir edge su benoit oficialiai isškrito tuo pačiu metu. Tą patį vakarą ir buvo panaudotas tas titlle shotas triple threat: edge, benoit, triple H. Triple h apgynė
.
1. Ta vakara abu matcha su Benoit ir Edge dalivavimu buvo su ginciotinomis pabaigomis;
2. Pirmas matchas buvo ne Royal Rumble, o Battle Royal;
3. algirduhas21 paminejo, kad matchas del WHC, reiskia is tu dveju, Battle Royal atkrenta;
4. Triple H neapgine dirzo, jis buvo stripped nuo titulo.

Rodyti pranešimąlazy, 2008-05-05, 11:46, pasakė:

Biški sumaliau viską, bet kas man jaunam, kvailam, nevedusiam, galiu ir sumalti viską
Je jauti, kad prikalbesi nasamoniu, kam rasyti? :lol:

Tadaz

Baltas diržas

• Naujokai
0
Kada per BTV ziuredavau, tai matyt Pedigree arba Batista Bomb, nes Evolution laikai budavo :thumb: O veiksmo tai tikrai neatsimenu...

Lightningshadow212

Baltas diržas

• Išbaninti
0
Tai Chokeslam. Dar gerai prisimenu, kai pirma karta isijungiau ir maciau, kaip Kane kovesi pries Snitski. Likau labai suzaveta tuo veiksmu,kad prisiminiau ilgai. Tiesa dar nezinojau to veiksmo pavadinimo, bet veliau suzinojau.

Thug

Baltas diržas

• Naujokai
0
Edge'o spear Chrisui Benoit,jei gerai pamenu.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0