Temoje atsakymų: 72
2006-02-17, 12:06
orangeboy, Feb 17 2006, 09:14 AM, pasakė:
As atsimenu pati pirma mano matyta finesheri tai buvo Diving headbutt [krentanti kryziu] o antras tai
buvo The rock bottom! Nuo to laiko wrestlingas man viskas!
buvo The rock bottom! Nuo to laiko wrestlingas man viskas!
Nu mes nesam idiotai.. ir zinom kas tai per move'as ir tai nera koks nors KRENTANTIS KRYZIUS.. ir perspeju... nei radzewicius, nei jo pasiekejai, nei jo isgalwotos nesamones (pvz krentantis kryzius) nera cia labai megstami..

2008-05-05, 10:46
Man regis ne visai dėl whc, o dėl whc title shot'o.
prieš tai buvo royal rumble dėl title shoto ir edge su benoit oficialiai isškrito tuo pačiu metu. Tą patį vakarą ir buvo panaudotas tas titlle shotas triple threat: edge, benoit, triple H. Triple h apgynė.
Beje buvo ta pati savaitė kai randy orton buvo GM.
Biški sumaliau viską, bet kas man jaunam, kvailam, nevedusiam, galiu ir sumalti viską
P.S. jei kalbam tikrai apie ta patį show tai jis vyko November 29, 2004. Pagal šalutinius faktus patikrinau wikipedijoje
prieš tai buvo royal rumble dėl title shoto ir edge su benoit oficialiai isškrito tuo pačiu metu. Tą patį vakarą ir buvo panaudotas tas titlle shotas triple threat: edge, benoit, triple H. Triple h apgynė.
Beje buvo ta pati savaitė kai randy orton buvo GM.
Biški sumaliau viską, bet kas man jaunam, kvailam, nevedusiam, galiu ir sumalti viską
P.S. jei kalbam tikrai apie ta patį show tai jis vyko November 29, 2004. Pagal šalutinius faktus patikrinau wikipedijoje
Šį pranešimą redagavo lazy: 2008-05-05, 10:53
2008-05-05, 11:00
lazy, 2008-05-05, 11:46, pasakė:
Man regis ne visai dėl whc, o dėl whc title shot'o.
2. Pirmas matchas buvo ne Royal Rumble, o Battle Royal;
3. algirduhas21 paminejo, kad matchas del WHC, reiskia is tu dveju, Battle Royal atkrenta;
4. Triple H neapgine dirzo, jis buvo stripped nuo titulo.
lazy, 2008-05-05, 11:46, pasakė:
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis

Į viršų